Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury Villa Sun Palace

Max.  10   gasten
360m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
360m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 11.05 tot 17.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 11.05 tot 17.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Sun Palace is gunstig gelegen in het oude gedeelte van het dorp Mimice op slechts 1 km van het strand (200m luchtafstand), 700m van de minimarkt, en 900m ver van het restaurant en een bar. Het ligt dicht genoeg bij het charmante, kleine mediterrane stadje Omiš en de rivier Cetina (10 km) waar u kunt genieten van vele activiteiten zoals rafting, zip-line, en nog veel meer. Het ligt dicht bij de beroemde stad Split en Makarska Riviera met prachtige stranden (een half uurtje rijden) en toch een perfecte locatie als u gewoon wilt ontspannen in het zwembad, weg van alle en luisteren naar de krekels omgeven door mediterrane planten! Het strand in Mimice en de omgeving is zeer schoon en warm, voel je vrij om de omgeving te verkennen.

De meubels in de slaapkamers zijn handgemaakt van hoogwaardig hout, de bedden zijn breed en zeer comfortabel om in te slapen. Op verzoek kan in twee slaapkamers een extra bed worden bijgeplaatst (+2pax ). De vloeren zijn verbonden met een interne trap. Elk balkon en terras is voorzien van buitenmeubilair om te ontspannen.

Hier is de vloerorganisatie:
- De hoofdingang bevindt zich boven de parkeerplaats. Vanuit de ruime en geklimatiseerde gang komt u in een slaapkamer nr. 1 met een super kingsize bed 200 x 210 cm, A/C, een terras met uitzicht op zee. Slaapkamer No2 met twee eenpersoonsbedden, 2 x 100cm x 200cm, A/C en uitzicht op zee. Slaapkamer No1 en Slaapkamer No2 zijn verbonden met deuren. Er is ook een familiebadkamer met een douche.

- De eerste verdieping (zwembadniveau) biedt een open concept woon- en eetkamer met een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Volledig airconditioned een woonkamer biedt een flatscreen-tv, PS4, gratis WiFI, satellietkanalen, en een ruime bank. Vanuit de woon- en eetkamer heeft u twee directe uitgangen naar het zwembad en een terras met uitzicht op zee. Naast het woongedeelte is er ook een Slaapkamer No3 met een super kingsize bed 200cm x 210cm, een glazen wand richting zwembad, A/C en een en-suite badkamer met een douche. Er is ook een apart toilet en een wasmachine.

- De buitenruimte (woongedeelte niveau) biedt een privé zwembad 7m x 5m, 10 ligstoelen, een overdekte buitenruimte voor 12 pax met een traditionele barbecue, en een douche.

- De tweede verdieping biedt twee grote slaapkamers. Een Slaapkamer No4 met een kingsize bed 180cm x 200cm, A/C, en-suite badkamer met een douche en een terras met uitzicht op het zwembad. Slaapkamer nr. 5 met een kingsize bed 180cm x 200cm, A/C, en-suite badkamer met een dubbele wastafel, een douche en een bad. Ook een groot terras met panoramisch uitzicht op zee.

De totale oppervlakte van de woning is 600m² en de villa zelf is 360m² groot. De auto wordt aanbevolen, en er zijn twee garageplaatsen en twee parkeerplaatsen beveiligd op het terrein,.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 53 km Resnik-Split

53 km

Station 37 km Split

37 km

Snelweg-afrit 19 km Sestanovac

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Mimice werd opgericht in de 17e eeuw, wat wordt bewezen door de vele monumenten die zich in het oude gedeelte van de plaats bevinden, vlakbij de kerk. De nederzetting heeft haar charme van de vorige generaties behouden door de traditionele architectuur, de traditionele manifestaties van de kerk van Saint Roko en door de productie van rode kwaliteitswijn zoals die in de oude tijden werd geproduceerd.
Mimice strekt zich uit van de berg tot aan de prachtige kiezelstranden. Vissersdorpje is trots op twee stranden die beroemd zijn om hun witte zand. In de buurt van de stranden vindt u strandbars, en beide stranden zijn geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

* In het hoogseizoen is inchecken alleen mogelijk op zaterdag
* de toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Kom en geniet van alles wat wordt aangeboden in dit ongerepte gebied van Mimice dorp gelegen in deze geweldige accommodatie, genietend van verbazingwekkende zonsondergangen en een adembenemend uitzicht op zee. Het strand in Mimice is met kiezelstenen en is christelijk helder. Het schattige mediterrane stadje Omis ligt op slechts 10 km afstand waar u kunt genieten van prachtige zand- en kiezelstranden en wat ander vermaak. U kunt een bezoek brengen aan de beroemde stad Split die veel te bieden heeft, het oude gedeelte en het door UNESCO beschermde Diocletianus paleis. Het kost u ongeveer 40 min. rijden om er te komen, en het is de moeite waard. Je kunt ook Makarska of Baška Voda bezoeken, beide zeer bekende zomerbestemmingen aan de kust, en een Skywalk op de berg Biokovo bij Makarska op 1228 meter boven de zeespiegel. Deze uitkijkpost is ontworpen als een voorgespannen gewapend betonnen constructie die uitkijkt over een klif met uitzicht op de Makarska Riviera, de Adriatische Zee, de eilanden en de open zee. Op de primaire betonstructuur is een glazen loopbrug gelegd om een vogelperspectief in alle richtingen te bieden, waardoor een unieke adrenalinebeleving ontstaat.
Er is een mogelijkheid voor een boottocht naar het eiland Brač die door de eigenaar kan worden georganiseerd. U kunt ook raften op de rivier Cetina (niet te ruw) of een geweldige Zip-line over de canyon van de rivier Cetina, of u kunt in het oude deel van Mimice dorp in de berg lopen en de hele tijd genieten van een prachtig uitzicht tijdens het wandelen. Het hele gebied biedt veel mogelijkheden om uw vakantie interessanter te maken. De eigenaar zal u bij aankomst veel nuttige tips geven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf A. FerieHome

Bedrijf A. FerieHome

FerieHome is een klein bureau dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke aanpak waar we streven naar de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, dat is de meest populaire en de mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig zou hebben, ongeacht of onze gast wil een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vorm van vakantie, dit gebied past allemaal Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, dus, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, is de beste prijs gegarandeerd. Ik kijk ernaar uit om met u te spreken :) FerieHome-team


Andere accommodaties van Bedrijf A. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 288310

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/288310.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 11.05 tot 17.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven