Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kastel Gomilica

Max.  14   gasten
240m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 14  gasten
240m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Paula ligt boven de kustweg in een zeer rustige omgeving en biedt een adembenemend uitzicht op de kust, de zee en de vallei. De accommodatie strekt zich uit over twee verdiepingen en is perfect voor twee of meer gezinnen of vrienden. De villa is uitsluitend voor uw gebruik. Beide verdiepingen zijn verbonden door een externe trap en elke verdieping biedt een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en woonkamer met uitzicht op zee en elke verdieping heeft 3 slaapkamers. Het zwembad is ruim en biedt een leuke ruimte, de fitnessruimte is naast de deur. Verder is er een loungehoek en 8 ligstoelen, deze ruimte is volledig omheind. De villa is perfect gelegen om het strand, supermarkten en restaurants te bereiken in 5 minuten met de auto. Bovendien kunnen historische bezienswaardigheden en beroemde plaatsen in maximaal 20 minuten met de auto worden bezocht (Trogir, Split, Solin, Klis).
* Het buitengedeelte biedt een verwarmd zwembad van 9 x 4 m (diepte van 1 m tot 1,5 m) met 8 ligstoelen, whirlpool voor 5 personen, tafeltennis en tafelvoetbal, evenals een fitnessruimte met loopband, hefbank met gewichten en een fiets. Er is ook een groot zonneterras met olijfbomen en palmbomen (dit gebied heeft een babykluisje). Na een paar stappen bereikt u de overdekte buitenruimte met zwembad en uitzicht op zee. Er zijn twee gazons met een schommel, glijbaan en wat speelgoed die perfect zijn voor uw kleintjes. Ze bevinden zich direct naast de overdekte eethoek voor 14 personen. Aan de westkant van de villa is een paar stappen omhoog een zomerkeuken en eethoek voor 14 personen met een traditionele barbecue en televisie.
* De eerste verdieping biedt een woon- en eetkamer met airconditioning, een volledig uitgeruste keuken, een TV met PS4, een balkon met zithoek en adembenemend uitzicht op zee. Er is slaapkamer 1 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, een TV en een balkon met zeezicht. Slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoonsbedden van 90cmx200cm en een televisie. Slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed 140cm x 200cm. Slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed 140cm x 200cm. Er is ook een ruime familiebadkamer nr. 1 met douche en twee wastafels en een familiebadkamer nr. 2 met douche.
* De begane grond biedt een van airconditioning voorziene en volledig uitgeruste keuken met eethoek en een uitgang naar de eethoek buiten, een bank en een televisie. Slaapkamer nr. 5 met twee eenpersoonsbedden van 90cmx200cm. Slaapkamer nr. 6 met twee eenpersoonsbedden 90cmx200cm met eigen badkamer nr. 3 met douche en airconditioning. Er is ook een familiebadkamer nr. 4 met douche. Een aparte ingang van buitenaf leidt naar slaapkamer 7 met een tweepersoonsbed van 140 x 200 cm, airconditioning en een eigen badkamer 5 met douche en uitzicht op zee.
Villa Paula biedt een zeer comfortabel verblijf voor 14 personen met veel verschillende niveaus en uitgaansgelegenheden. Het is het perfecte uitgangspunt om al deze gebieden met een rijke geschiedenis en activiteiten te verkennen. Krka waterval dagtocht (1 uur rijden), white-rafting en zip-line ervaring op de rivier de Cetina (40 minuten rijden), quad tour op de heuvels, boottochten op het eiland Brač of Hvar ... of gewoon ontspannen op het strand van Kaštela of genieten van uw privé zwembad, er zijn vele ideeën en activiteiten om van uw vakantie in het hart van Dalmatië te genieten.
Volledig omheind met 1 garage en 3 overdekte privé parkeerplaatsen op het terrein.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 13 km SPU Split

13 km

Station 18 km Split

18 km

Snelweg-afrit 24 km Dugopolje-Split

24 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accommodatie ligt tussen twee UNESCO beschermde steden, Trogir (14 km) en Split (16 km), en biedt de mogelijkheid om vele historische bezienswaardigheden te bezoeken. De unieke, romantische en mysterieuze vesting in Kaštel Gomilica en de vesting Klis (15 km) werden gekozen als achtergrond voor het vierde seizoen van de populaire tv-serie "Tronenspel". De ruïnes van Salona liggen op slechts 11 km afstand. Gemarkeerde bergpaden leiden van Kaštel Stari naar het Malačka-zadel (480 m) als startpunt voor bergpaden door Kozjak en het Kaštela achterland. Dit is het meest toegankelijke uitkijkpunt met een prachtig uitzicht op de baai, Split, Marjan, Trogir en de Midden-Dalmatische eilanden. Een eikenboom (Quercus Pubescens Willd) in de buurt van de romaanse kerk van St. Kuzma en Damjan in Kaštel Gomilica valt op door zijn schoonheid en grootte in dit oude Kaštela gebied. Het park rond het Palace Hotel in Kaštel Stari is ook een monument van parkarchitectuur. Het werd opgericht in 1910 en beslaat een oppervlakte van m². Kaočina gaj, een bos op de oostelijke helling van Kozjak in Kaštel Sućurac, is een voorbeeld van een bewaard gebleven Hochmaquis en andere autochtone soorten in de vegetatieve en floristische zin.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de prijs van de service.
*Op aanvraag ontvangt de gast op de dag van vertrek een eindafrekening van de huiseigenaar in totaal bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Naast de rijke Kaštela zomer met meer dan honderd evenementen, kunt u in Kastel Kambelovac zeil- en roeiclubs uitproberen of duiken in Resnik, of natuurlijk de stranden in Kaštel Gomilica bezoeken: Torac, Kamp of in Kaštel Kambelovac: Baletna škola, Mala punta, Bilajka . Wie op de Kozjakberg en in het achterland van Kaštela probeert te wandelen of te fietsen, beleeft Kaštela vanuit een geheel nieuw perspectief.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf M. FerieHome

Bedrijf M. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of andere vorm van vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 247068

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247068.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven