Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Marisa with 51sqm pool, 5 bed

Kaštela

Max.  10   gasten
300m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
300m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Hier is een gedetailleerde vloer- en buitenorganisatie van alles wat exclusief voor u wordt aangeboden:
* Het buitengedeelte biedt een verwarmd privé zwembad met een chloorvrij systeem, met hydromassage, en met een tegenstroom zwemprogramma. Het zwembad zelf is 11m x 4,25m, plus een hydromassage gedeelte met een zitgedeelte van 3,5m x 1,2m, en daarnaast is er een ondiep gedeelte (0,4m diep) voor de allerkleinsten (het zwembad is in totaal 51m² groot). Het ruime zonneterras strekt zich uit over twee niveaus, rond het zwembad en een paar treden lager op het grasveld. Er zijn 11 ligstoelen, een buitendouche, een volledig uitgeruste zomerkeuken (40m²) met een eethoek met plafondventilator, een traditionele barbecue, een apart toilet, een zithoek naast de zomerkeuken, en een schommel voor de allerkleinsten.

* De begane grond biedt een volledig van airconditioning voorziene ruimte die bestaat uit: een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde voorzieningen die u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (magnetron, Dolce Gusto koffiezetapparaat, waterkoker....), een kookeiland en uitgang naar de tweede overdekte eethoek met uitzicht op het zwembad en de zee (u bent een paar stappen boven het zwembad). Er is een eettafel, een woonkamer met een comfortabele bank en glazen deuren naar het zwembad. Er is ook een slaapkamer No1(15sqm) met een king size bed 180cm x 200cm, A/C, TV, en-suite badkamer met een douche (5,5sqm), en uitzicht op de natuur. Slaapkamer nr. 2 (9m²) met twee eenpersoonsbedden van 80cm x 200cm, airconditioning en uitzicht op de natuur. Een familie badkamer (4m ²) met een douche.

* De eerste verdieping wordt bereikt met de binnentrap en biedt een tweede woonkamer met airconditioning die kan worden gebruikt als een mediaruimte, omdat het heeft verduisterende gordijnen en een zeer comfortabele bank, een Play Station 4 en een smart TV, er is ook een eettafel voor 4 personen. Daarnaast is er een kleine fitnessruimte met Orbitrak, hometrainer, yogamatten en gewichten. De woonkamer en de fitnessruimte hebben een uitgang naar een terras met uitzicht op zee en het zwembad. Een Slaapkamer No3 (16sqm) met een king size bed 180cm x 200cm, A/C, TV, en uitzicht op de natuur. Er is een badkamer (8m²) naast deze slaapkamer met een badkuip. Slaapkamer nr. 4 (13,5 m²) met een tweepersoonsbed van 140 x 200 cm, airconditioning, tv en uitzicht op de natuur. Slaapkamer nr. 5 (11m²) met tweepersoonsbed van 140 x 200 cm, airconditioning, tv, uitzicht op de natuur. Er is een familiebadkamer (5,5 m²) met een douche.

De wasmachine is op de benedenverdieping, en het strijkijzer met de voorzieningen ook.
Belangrijke opmerkingen: Boekingen kunnen niet worden geaccepteerd van personen jonger dan 23 jaar op het moment van de boeking, in term om jeugdgroepen te vermijden. Wij behouden ons het recht voor om een dergelijke boeking te weigeren. Huisregel is geen feesten of evenementen, en niet roken
De volgende diensten zijn inbegrepen in de huurprijs: -Bad en zwembad handdoeken inbegrepen, Beddengoed inbegrepen -Keuken en barbecue faciliteiten -Uitrusting - water, elektriciteit, verwarming, air-conditioning -Draadloos internet -Gecontroleerde parkeerplaats (op het prive perceel, zoals vermeld op de advertentie) -Tuin en zwembad onderhoud -Eindschoonmaak -Toeristenbelasting, Verblijfsbelasting
Licentie- of registratienummer: 0214

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 10 km Split Airpot

10 km

Station 14 km Split railway

14 km

Snelweg-afrit 25 km Prgomet

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Marisa is een zeer comfortabele en stijlvolle villa met een woonoppervlakte van meer dan 300 m2, gelegen op een omheind privéterrein van 1.100 m2. Het is gelegen in Kaštel Kambelovac, in een rustige omgeving, perfect gepositioneerd zodat u een restaurant, supermarkt of een strand in minder dan 2 minuten rijden, of grote historische attracties in de stad Split, Trogir, Solin en Klis in 20 minuten rijden. U bent precies gelegen tussen de steden Split (15km) en Trogir (14km). De dichtstbijzijnde minimarkt Ribola is slechts 500m, het dichtstbijzijnde restaurant 550m, Pizzeria Laguna 950m, dichtstbijzijnde strand Bilajka 1.1km. De luchthaven ligt op 10km, de dichtstbijzijnde afrit van de snelweg is Prgomet (25km), en de dichtstbijzijnde dokter is 500m ver. Dus wij geloven dat de locatie is gewoon perfect voor een zeer ontspannen en comfortabele familie of vrienden bijeenkomst en geweldige Kroatische vakantie die u allen verdient.
De auto wordt aanbevolen en er is een eigen parkeerplaats voor auto's.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenlevering bestellen, die op het afgesproken tijdstip in een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok (de eigenaar) die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.

We kijken uit naar uw aanvraag

Uw Feriehome team


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. Feriehome

Bedrijf B. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte villa voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf B. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. Feriehome

meer informatie

Objectnummer: 402230

Laatst bijgewerkt: 05.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/402230.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven