Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Montebello

Max.  4   gasten
145m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
145m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.01 tot 08.01.2025
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.01 tot 08.01.2025
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Onze Villa Montebello, volledig gerenoveerd in het voorjaar van 2018, is gelegen op een glooiende heuvel boven het dorp Benidoleig in de villawijk Aldea de las Cuevas, die zijn naam dankt aan de grot "Cueva de las Calaveres", een imposante grot met een bron van rotswater, die de regio van schoon drinkwater voorziet.

Wij hebben de hoogste waarde gehecht aan kwaliteit en stijl. De complete uitrusting is nieuw: royale landhuiskeuken, hoogwaardige nieuwe badkamers met grote wastafel, toilet en inloopdouche, beide slaapkamers met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm (meubels, matrassen en beddengoed en handdoeken zijn allemaal nieuw). Op de verschillende terrassen vindt u ook nieuwe hoogwaardige tuinmeubelen, lounge-zitjes, grote eettafel voor 6 personen, 4 luxe ligstoelen, veranda-eetgroep. De grote, ruime woning ( m²) biedt veel mooie plekken om te zonnen en te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de zee en de omliggende bergen. De zonsopgangen en zonsondergangen inspireren ons en onze gasten steeds weer.

Villa Montebello is gelegen in een zeer rustige woonwijk in een prachtige panoramische positie, omgeven door de natuur. Hier vindt men absolute rust en de directe nabijheid van de natuur (hoewel alle denkbare winkelmogelijkheden in ca. 10 minuten te bereiken zijn).....wandelen is mogelijk vanaf de regio wordt gekenmerkt door het milde klimaat dat het hele jaar door heerst. In de zogenaamde Campo, de vlakte van het Orbatal, omgeven door talrijke bergdorpjes, worden sinaasappels, citroenen, grapefruits, amandelen en olijven verbouwd.

Kilometers ongerepte zandstranden en kliffen met prachtige baaien zijn in een paar minuten met de auto te bereiken. Ons absoluut favoriete strand is in Oliva Nova, een goed onderhouden golf- en ruiterresort.
Hier vindt u een prachtig breed en lang fijn zandstrand. Het hele jaar door is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan de strandbar Pepe, waar u kunt genieten van een kopje koffie, een wijn of een koud biertje direct aan zee, maar ook van uitstekende snacks en zeevruchten. In het hoogseizoen (juli en augustus) zijn er enkele trendy strandbars voor elke smaak, die ook ligbedden, Rode Kruis stations, wc's, massagetenten en nog veel meer Het strand wordt buiten het hoogseizoen altijd weinig bezocht, zodat u kunt genieten van heerlijke rustige dagen aan zee. Zelfs in het hoogseizoen vindt iedereen nog steeds zijn plaats voor handdoek en parasol, in een prachtige gecultiveerde maar natuurlijke sfeer.

Onze nederzetting heeft 2 gemeenschappelijke zwembaden, die gratis beschikbaar zijn voor onze gasten. Zwembad 1 is iets kleiner, minder bezocht en heeft een kinder- en volwassenenbad. Er zijn ligstoelen beschikbaar. Onze gasten krijgen hun eigen sleutel om toegang te krijgen tot het zwembad. Het zwembad ligt op slechts 300 meter van het huis en is gemakkelijk te voet of met de auto te bereiken (voor het vervoer van zwemgerei). Pool 2 is een groter complex met bar en tennisbaan. In de zomer worden hier live concerten inclusief menu aangeboden. Hier zijn ook ligstoelen beschikbaar. Verder is er een tennisbaan waar onze gasten gebruik van kunnen maken.

De bergen rondom onze locatie bieden ontelbare wandelmogelijkheden, die voor elke smaak en elke conditie het hele jaar door geweldige tochten bieden. Wij geven u graag advies en tips over de mooiste tochten

Uitgebreide winkelfaciliteiten (winkelcentrum Las Marinas in Ondara) zijn in een paar minuten te bereiken, en ons dorp biedt ook een supermarkt, apotheek, postkantoor en een uitstekend klein restaurant

Veel kleine dorpjes omringen de oranje Campo die zich royaal verspreidt in de vallei en ons in mei verwent met zijn betoverende geur. Er zijn ook enkele typisch Spaanse restaurants - klein en fijn!

Denia en Javea bieden alles wat je zou verwachten van een kustplaats met een jachthaven, promenades, oude stad en talloze bars en restaurants.

Het absolute hoogtepunt van de regio zijn de ontelbare vrijetijdsactiviteiten.
Wandelen, mountainbiken, racefiets, motor, golf, paardrijden, zwemmen, zeilen, snorkelen en nog veel

We hopen dat we uw honger naar onze regio aan de Costa Blanca hebben aangewakkerd. Als u op zoek bent naar rust en stilte en wilt genieten van het mediterrane klimaat, dan bent u in Villa Montebello aan het juiste adres.

Wij horen graag van u en beantwoorden graag uw verdere
Licentie- of registratienummer: VT-473254-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 90 km Alicante oder Valencia

90 km

Station 19 km Denia

19 km

Snelweg-afrit 10 km Ondara

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villawijk Aldea de las Cuevas is gelegen op een zachte heuvel in een absoluut rustige maar centrale locatie op slechts 20 minuten van Denia.
Hier vindt u een bijna mediterrane rust en toch bent u in een paar minuten rijden bij alle belangrijke zaken van het dagelijks leven zoals winkelen, dokters, apotheek, restaurants en de vele mediterrane dorpen en steden van de Costa Blanca.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Wij bieden u persoonlijke ondersteuning ter plaatse. Wij staan persoonlijk voor u klaar met alle vragen of problemen. Wij adviseren u graag over vrijetijdsactiviteiten, restaurants, stranden, wandelroutes,


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Leng

Dhr. J. Leng

Hallo, wij, Jochen en Susanne, heten u graag welkom in ons paradijs. Een paar jaar geleden zijn we verliefd geworden op deze regio van de Costa Blanca omdat het alles biedt wat voor ons belangrijk is: Prachtige natuur, bergen en zee dicht bij elkaar, vriendelijke mensen, mediterrane flair, rust en stilte zonder afgesneden te zijn van het comfort van het moderne leven, cultuur en gastronomie. We kunnen de lijst voor onbepaalde tijd draaiende kortom, de perfecte plek voor ons. Voor elke smaak is er een groot aanbod, of het nu gaat om sport & vrije tijd, cultuur, gastronomie, rust en ontspanning, een gematigd klimaat het hele jaar door, en bovenal Spaanse gastvrijheid. Wij nodigen u van harte uit om dit alles hier bij ons te ervaren!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 247442

Laatst bijgewerkt: 26.01.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247442.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.01 tot 08.01.2025
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven