Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Papaya 2

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Het appartement is gelegen in het linker gedeelte van het gebouw (350m boven de zeespiegel in het mooie dorp "Breña Alta") en bestaat uit een grote lichte woonkamer met een goed uitgeruste keuken (koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron met oven) met een comfortabele slaapbank (0,90x2,00) en 2 comfortabele fauteuils voor mooie tv-avonden of leesuren. Een kinderstoel is beschikbaar (op aanvraag). De woonkamer heeft een prachtig uitzicht op het eigen terras, de tuin en de zee. Er is ook een mooie zithoek bij de elektrische open haard. De slaapkamer bestaat uit een tweepersoonsbed (, met een enkele grote doorlopende matras) plus een apart eenpersoonsbed (), 2 kasten, planken en een grote spiegel. Een babybedje is gratis beschikbaar (op aanvraag). De badkamer is voorzien van een bad, make-up spiegel en een haardroger
De slaapkamer en de badkamer zijn bereikbaar via een overdekte buitentrap vanuit de keuken-woonkamer.
Het privé-terras (met berg en zijdelings zeezicht) heeft 2 comfortabele ligstoelen met kussens en een eettafel met stenen bank, 2 stoelen en parasol, dus ideaal voor een lekker ontbijt. In de eigen tuin is er een stenen grill met een grote eettafel voor 6 personen, ideaal voor grote barbecue-avonden plus een kleine aparte zithoek met tafel en 2 stoelen. Huisdieren zijn welkom tot 15 kg (op aanvraag, prijs 8€/nacht, waarborg 200€). We hebben speciale tips voor onze gepassioneerde gasten, wat u samen met uw meester of meesteres kunt doen op het eiland en in het huis hebben we voerbakken, bedden en speelgoed klaargemaakt zodat de vakantie voor iedereen echt geweldig is.
Extra comfort wordt geboden door 2 elektrische kachels en diverse accessoires, waaronder informatiemateriaal over het eiland, strandspeelgoed, gezelschapsspelen, boeken, cd's, strandlakens (gratis, op aanvraag) en een cd-speler met radio. Ook gratis WLAN en SAT TV.
Er is ook een wasmachine die gratis gebruikt kan worden (overdekte waslijn aanwezig)
De "Casa Papaya 2" (ca. 55 m2 plus groot terras en tuin) ligt samen met de "Casa Papaya 1", ca. 70 m2 plus gedeeltelijk overdekt terras, (zie advertentie hier op ) in hetzelfde gebouw, beide hebben samen een capaciteit voor in totaal 9 personen (kinderen tot 12 jaar verblijven gratis), dus het is perfect als u bijvoorbeeld met grootouders of vrienden reist. Iedereen heeft zijn eigen grote appartement, maar dan in hetzelfde gebouw. Er is ook een gemeenschappelijke tuin waar u mijn talrijke schildpadden kunt observeren, de verwende katten kunt bezoeken of aromatische kruiden zoals basilicum, salie, peterselie, citroenverbena, pepermunt enz. kunt oogsten.
Ik woon in een huis op hetzelfde terrein, spreek Engels, Spaans en Duits en ben blij dat ik er voor u ben!
Licentie- of registratienummer: 2019030970

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in een klein rustig dorpje in de gemeente Breña Alta, ongeveer 350m boven de zeespiegel.
Het is mogelijk om biologische groenten en fruit te voet te kopen in ongeveer 20 minuten, en een zeer goed gevulde supermarkt ligt op slechts 10 minuten lopen.
Het volgende dorp is na 1,5 km te bereiken. Daar vindt u verschillende geldautomaten, een natuurvoedingswinkel, apotheek, slagerij, bakkerij, bars, tankstation, postkantoor en andere winkels, evenals een zeer goede ijsfabriek (Helados Taburiente).
Direct voor het huis begint een van de bekendste wandelroutes van het eiland, de "Camino de las Fuentes". Ook prachtige plaatsen zoals de beroemde drakenbomen van Breña Alta ("Dragos gemelos", 10 minuten lopen), het Sigarenmuseum en het Museum van het kruisfeest, de boerenmarkten van Breña Alta en Mazo, het prachtige strand van "Los" Cancajos", het uitzichtpunt van "La Concepción" met uitzicht op de hoofdstad en het zuiden van het eiland, Het beroemde en zoete "grillrestaurant" Chipi Chipi Chipi Chipi, de hoofdstad Santa Cruz (slechts 15 minuten met de auto) met zijn prachtige oude stad, het eiland en het scheepsmuseum, de fantastische stadsmarkt, interessante individuele winkels enz. Ook in de buurt van het huis, in "Las Nieves", kunt u de belangrijkste kerk van het eiland bezoeken. Nog een stapje verder vindt u de beklimming van de Roque de los Muchachos, een van de belangrijkste observatoria ter wereld.
En nog veel meer!!!!!!!!


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor eigenaren van huisdieren wordt een borg van 200€ gevraagd, die zal worden overgemaakt op het moment van de boeking en na bevestiging dat er niets in het huis is beschadigd door het huisdier, zal onmiddellijk worden teruggegeven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Een bushalte ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het huis en u kunt gemakkelijk taxi's bestellen die bijna naar het huis gaan. Ik raad een huurauto aan omdat dit de beste manier is om het eiland te verkennen.
De wandelpaden (meer dan 1000 km!) zijn goed bewegwijzerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Manuel B. uit Würzburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in droomhuis

Wij mochten als jong gezin 14 dagen te gast zijn in het droomachtige Casa Papaya 2. De beplanting en aankleding van het terras(je) en de tuin zijn een droom. Aan alles was gedacht voor onze kleine (1,5 jaar) (babybadje, strandspeelgoed, schildermateriaal, knuffels, babybedje, deurhekje, ...). Een ideale accommodatie voor kinderen - en in combinatie met de andere eenheden van de finca ook voor een vakantie met meerdere generaties. Aan uitrusting hebben we niets gemist, de keuken is ook zeer geschikt voor grotere kookpartijen. Mooie stranden en de hoofdstad evenals de westkant van het eiland zijn gemakkelijk bereikbaar met een huurauto. Bedankt Lucy voor de gastvrije ontvangst en je "zorgen" voor ons welzijn ;-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Januari 2022

Norbert L. uit Willich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

4 maanden in Appartement Papaya 2

Allereerst, VEEL BEDANKT aan Lucy, Anyelo en Lolo ...... de kat! Nauwelijks mogelijk om nog beter voor de gasten te zorgen! Dankzij het prachtige eiland en diverse webcams heb ik in 16 weken bijna dagelijks kunnen wandelen, waardoor ik helaas veel te weinig gebruik heb gemaakt en genoten van de geweldige en uiterst rijk uitgeruste accommodatie. De volgende keer zal ik dat (misschien) veranderen ;-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2021

Dieter und Sonja N. uit Worms

4,9
4.5 5 5 5 5
Toon Duits

De parel van La Palma

We verbleven voor de eerste keer in Casa Papaya 2 en konden geen woorden vinden om te beschrijven wat Lucy hier heeft gecreëerd. De uitrusting: van wandelstokken tot boeken, spelletjes enz. is moeilijk te overtreffen. De locatie is geweldig (uitzicht op de zee en de bergen) en de tuin is ongeëvenaard. Ook het grote terras met hangmat en barbecue en zithoek . We hadden zelfs een vakantievervanger "Lola" voor onze huiskatten , huisdieren zijn hier zeer welkom ! Oh ja, er is de "unieke" Lucy die je alles kunt vragen en graag een praatje maakt. We komen volgend jaar zeker terug, met versterking.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2021

Christa G. uit La Gomera

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Recidivist

Wat een geweldig huis voor een redelijke prijs. Het eerste verblijf boekten we via Airbnb en de andere rechtstreeks via de eigenaar. Volop ruimte in het huis met een goed doordacht ruimteconcept en in elk hoekje waar je kijkt of de groene vingers van de super aardige gastvrouw Lucy ziet, vind je wel iets moois
Casa Papaya2 is zeer smaakvol ingericht en uitstekend uitgerust. Het bovenste terras biedt ruimte om te ontspannen met ligstoelen en stoelen en een tafel om te eten, het onderste terras ligt in de liefdevol aangelegde tuin met een barbecue. We vonden zonder problemen een parkeerplaats voor de ingang. Het contact met de hospita Lucy was zeer hartelijk en ongecompliceerd. Haar tips voor restaurants, wandelingen of markten op het eiland, enz. waren zeer nuttig. Wij zullen altijd terugkomen naar Casa Papaya2! Een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2020

Jutta S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!

Het kan niet misgaan om deze accommodatie te boeken!
(Hetzelfde geldt overigens voor het huis ernaast, "Papaya 1", dat we ook in 2021 hadden geboekt)
Het uitzicht is balsem voor de ziel!
Het ruime terras en de eigen tuin en de zonovergoten woonkamer/keuken zijn fantastisch. De hele inrichting is top
Lucy's hartelijkheid in de omgang met haar gasten zorgt ervoor dat je je thuis voelt
Speciale vragen en wensen worden onmiddellijk beantwoord en vervuld.

Veel plezier en ontspanning op "Finca Suculenta" en geniet van de vele mogelijke activiteiten op het prachtige eiland!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2020

Christa G. uit Valle Gran Rey

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een plek om je goed te voelen.

De faciliteiten zijn top, alles wat je nodig hebt is er en meer. De prachtig beplante gebieden met kruidentuin, barbecueplaats, waterschildpadden en kat maken de vakantie perfect. Gezellige sfeer met vrij uitzicht op het bergpanorama. De gastvrouw beantwoordt graag alle vragen over het eiland, wandelingen en heerlijke restaurants. Het omheinde terrein is ideaal voor honden, die er ook welkom zijn. We komen de volgende keer zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Februari 2020

Silvia uit La Palma

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Casita bonita en la isla bonita

We hadden een geweldige tijd in casa papaya 2!!! Lucy doet veel moeite om voor haar gasten te zorgen en de huisjes en de tuin te onderhouden. We konden zelfs genieten van vers fruit uit de tuin. Het huis heeft een geweldige locatie, een prachtig wandelpad begint direct achter het huis en de prachtige hoofdstad Santa Cruz is vlakbij. Er is geen gebrek aan uitrusting in het huis - van wandelstokken tot spelletjes tot een staafmixer - alles is aanwezig. Groot terras en gezellige hangmat! We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2019

Dietmar K. uit Berlin

4,3
3 4 5 5
Toon Duits

Balsem voor de ziel van iedereen die de natuur waardeert....

Ver weg van het toerisme, gelegen op de berghelling van een groene kloof met uitzicht op de betoverende Atlantische Oceaan. We zijn nog steeds helemaal betoverd. Het huis is verdeeld over 3 terrassen, omgeven door liefdevol beplante planten. We zeiden altijd: " The jungle house ". De uitrusting is niet nieuw, maar u vindt er alles van een kurkentrekker tot gezelschapsspellen, ijzers tot een houten plank. En mocht u toch nog iets missen, dan zal de waardin er prompt voor zorgen met haar onmiskenbare charme en in " Zille-Marnier ". Voorzichtig! Gesprekken met de hospita kunnen wat langer duren... Men is gewoonweg gegrepen door haar hartelijke aard
Maar als je 5-sterren hotelgewoontes nodig hebt, is dit niet de plek voor jou. In dit gebied kan het ook vochtig worden. Maar het is maar zo'n 30 km naar het westen en er is vooral zon. Om de schoonheden van het eiland te verkennen moet je mobiel zijn. Ik raad een motor aan om alle hellingen en smalle doorgangen te overwinnen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2019

Heike P. uit Penig

4,8
5 5 5 4

Urlaub zum Entspannen und Wohlfühlen

Wir waren für fast zwei Wochen im Ferienhaus Papaya 2.
Voraussetzung ist das man mobil ist.
Wir haben uns rundum wohl gefühlt. Die Gestaltung ist mit viel Liebe zur Natur geprägt. Überall sind Blumen und Pflanzen.
Im Haus ist alles vorhanden was man braucht. Egal ob in der Küche, Bad oder Wohnbereich.
Bücher, Spiele, LED Lampen sollte der Strom ausfallen. Viele Kleinigkeiten die man gar nicht alle aufzählen kann. Man merkt das der Vermieterin es wirklich wichtig ist das man sich wohl fühlt.
Vielen Dank von uns für alles.
Wir kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Vakantie met huisdier, Single-vakantie

Juli 2019

Bernhard uit berlin

5,0
5 5 5 5

super

schlecht zu toppen, das haus und die wirtin....superduper-luxushaus mit zwei stockwerken und balkon und die lucy, die immer da ist, wenn man sie braucht, die besten tips hat und sehr viele geschichten kennt...top.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. A. Morauf

Mevr. A. Morauf

Ik woon al 32 jaar op La Palma, ben hier opgegroeid en ben helemaal verliefd op de "Isla Bonita". Ik heb toerisme gestudeerd en ben ook een gids en ik geef graag mijn insider tips door. Ik woon op hetzelfde terrein met veel waterschildpadden, mijn 2 kleine hondjes en 2 grote verwende katten. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken!!!!!!


meer informatie

Objectnummer: 247780

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247780.htm


«Casa Papaya 2» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven