Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Breña Alta

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

De Casa "Papaya 1" ( boven de zeespiegel in het mooie dorp "Breña Alta") heeft een woonkamer met goed uitgeruste keuken (koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron met oven), eettafel en zithoek bij de gezellige elektrische open haard, een groot bed met doorlopende matras (160x200) en een apart eenpersoonsbed (090x200) in de slaapkamer, 1 bed voor 2 personen in de prachtige houten galerij (140x2 00), kasten, planken en een grote spiegel. De badkamer is voorzien van een douche, cosmeticaspiegel en föhn. Vanuit de houten galerij bereikt u het gedeeltelijk overdekte terras met uitzicht op bergen en zee met 2 ligbedden, eettafel en barbecue. Kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar (op aanvraag)
Het huis heeft 2 elektrische kachels voor meer comfort en allerlei accessoires, waaronder informatie over het eiland, strandspeelgoed, strandlakens (op aanvraag), boeken, bordspellen en een CD-speler met radio. Bluetooth/USB en een grote collectie CD's. Ook WIFI en SMART TV.
Het gedeeltelijk overdekte terras met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee nodigt u uit voor een zonnig ontbijt of barbecue.
De "Casa Papaya 1" (ca. 70m2 plus groot gedeeltelijk overdekt terras) is ideaal voor grote gezinnen! In combinatie met "Casa Papaya 2" (ca. 55 m² plus groot terras en privétuin, ook hier geadverteerd bij ), kunnen in totaal 9 personen (kinderen tot 12 jaar verblijven gratis) worden ondergebracht, dus het is perfect als de grootouders of vrienden met hun grootouders of vrienden op vakantie komen, elk met hun eigen appartement, maar in hetzelfde gebouw.
De wasmachine kan gratis gebruikt worden en er zijn 2 overdekte waslijnen.
In de gemeenschappelijke tuin kunt u mijn talrijke schildpadden bekijken, onze verwende katten bezoeken of kruiden zoals basilicum, peterselie, salie, rozemarijn, citroenverbena of pepermunt oogsten.
Huisdieren tot 15 kg zijn welkom (tot 15 kg, 8€/nacht, 200€ waarborg)
Licentie- of registratienummer: 2019030970

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in een klein rustig dorpje in de gemeente Breña Alta, ongeveer 350m boven de zeespiegel.
Het is mogelijk om biologische groenten en fruit te voet te kopen in ongeveer 20 minuten, en een zeer goed gevulde supermarkt ligt op slechts 10 minuten lopen.
Het volgende dorp is na 1,5 km te bereiken. Daar vindt u verschillende geldautomaten, een natuurvoedingswinkel, apotheek, slagerij, bakkerij, bars, tankstation, postkantoor en andere winkels, evenals een zeer goede ijsfabriek (Helados Taburiente).
Direct voor het huis begint een van de bekendste wandelroutes van het eiland, de "Camino de las Fuentes". Ook prachtige plaatsen zoals de beroemde drakenbomen van Breña Alta ("Dragos gemelos", 10 minuten lopen), het Sigarenmuseum en het Museum van het kruisfeest, de boerenmarkten van Breña Alta en Mazo, het prachtige strand van "Los" Cancajos", het uitzichtpunt van "La Concepción" met uitzicht op de hoofdstad en het zuiden van het eiland, Het beroemde en zoete "grillrestaurant" Chipi Chipi Chipi Chipi, de hoofdstad Santa Cruz (slechts 15 minuten met de auto) met zijn prachtige oude stad, het eiland en het scheepsmuseum, de fantastische stadsmarkt, interessante individuele winkels enz. Ook in de buurt van het huis, in "Las Nieves", kunt u de belangrijkste kerk van het eiland bezoeken. Nog een stapje verder vindt u de beklimming van de Roque de los Muchachos, een van de belangrijkste observatoria ter wereld.
En nog veel meer!!!!!!!!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor eigenaren van huisdieren wordt een borg van 200€ gevraagd, die zal worden overgemaakt op het moment van de boeking en na bevestiging dat er niets in het huis is beschadigd door het huisdier, zal onmiddellijk worden teruggegeven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Een bushalte ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het huis en u kunt gemakkelijk taxi's bestellen die bijna naar het huis gaan. Ik raad een huurauto aan omdat dit de beste manier is om het eiland te verkennen.
De wandelpaden (meer dan 1000 km!) zijn goed bewegwijzerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Hans U. uit Schwetzingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning met veel charme op een prachtige locatie

Wij hebben van 14.03. - 21.03.23 als echtpaar een heel fijne week doorgebracht op Finca Suculenta, huis Papaya 1, in de heuvels van Brena Alta in de directe omgeving van San Pedro. We hadden een zeer goede keuze gemaakt voor zowel het vakantiehuis als het vakantieoord.




Huis Papaya1 is een mooi, rustig, onlangs gerenoveerd en zelfstandig appartement als onderdeel van Finca Suculenta met veel charme en mooie beplanting rond het huis en op de terrassen. Vanuit het huis heb je een prachtig uitzicht over de heuvels van Brena Alta en naar de zee. De vriendelijke en zeer behulpzame verhuurster had veel tips en was altijd snel bereikbaar. Een kleine supermarkt in de buurt is op loopafstand en het is slechts 2 km naar San Pedro, de hoofdplaats van de gemeente Brena Alta. De badplaats Los Cancajos met zijn vrij mooie strand is met de auto in ongeveer 10 minuten te bereiken (bij mooi weer, zoals overal op La Palma, worden de weinige schaduwrijke ligplekken schaars; anders werd het strand in onze vakantieperiode slechts aangenaam los bezocht). Ook Santa Cruz is met de auto snel te bereiken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2022

Fernando M. uit Las Palmas de Gran Canaria

5,0
5 5 5 5 5
Toon Spaans

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Maart 2022

Claudia K. uit Austria

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Februari 2021

Dietmar K. uit Berlin

4,3
4.5 4.5 4.5 4.5 3.5
Toon Duits

Een kleine droom

Ik verbleef in deze prachtige flat voor een week in november 2019. Het is gewoonweg fantastisch als de zon opkomt, verborgen achter de Teide. Ik miste dit spektakel niet bij een kopje koffie elke ochtend. De flat is ingericht in een gezellige Palmeriaanse stijl. Mijn vrouw voelde zich als een prinses op een erwt in bed. Er ontbreekt niets aan de comfortabele inrichting. En als je iets nodig hebt, Lucy, de hospita, is er om je te helpen. Bij slecht weer, wat zelden voorkomt, zal Lucy de gasten opvrolijken met haar "Berlijnse charme". Lucy helpt ook in noodsituaties, zoals in februari 2021 toen onze vlucht werd geannuleerd. Eén telefoontje en we konden blijven slapen. Nogmaals hartelijk dank. We zijn zo dol op Lucy dat we haar hebben uitgenodigd om naar Berlijn te komen. Maar ze heeft nooit tijd want het welzijn van haar gasten komt op de eerste plaats.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2021

Christian B. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groene oase op La Palma

Groot, goed uitgerust vakantiehuis met uitzicht op de zee en de bergen
+ liefdevol ingericht
+ groot terras
+ rondom groen en bloeiend
+ boeken, spelletjes, strandspullen beschikbaar
+ barbecue, ligstoel, zithoek
+ super aardige & behulpzame gastvrouw
+ rustige ligging
+ parkeerplaatsen beschikbaar
+ Restaurants, bars op loopafstand
+ wasmachine beschikbaar
+ volledig uitgeruste keuken voor self-catering
+ veel informatiemateriaal in huis
Perfect huis voor koppels, vrienden en gezinnen, genoeg ruimte om te zitten, spelen, eten en slapen. In 10 minuten bent u met de auto in Cancajos aan het strand of in Santa Cruz. Wandelpad direct achter het huis. Kleine supermarkt op 5 minuten lopen in het dorp, grote markt op 5 minuten met de auto.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Hanna uit Friedrichshafen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut een aanrader!

We hebben 8 nachten doorgebracht in het prachtige Casa PAPAYA 2 (dat momenteel voor langere tijd wordt verhuurd) en zijn absoluut opgetogen: zowel de zeer korte termijn boeking, het omboeken en de ontvangst waren probleemloos. Omdat we met een kind (5 maanden) en een hond reisden, kozen we voor het grote huis en waren we verrukt over de zeer uitgebreide voorzieningen (eigen zonneterras, eigen tuin, wasmachine,...), de ongelooflijk mooie inrichting en de onovertroffen netheid. We hebben vele uren genoten in het prachtige huis en de paradijselijke tuin in deze goed verbonden en toch zeer rustige omgeving. Lucy verblijdde ons dagelijks met verse Canarische bananen en, op verzoek, met informatie over excursies. Tijdens een rondleiding door haar prachtige en zeer liefdevol onderhouden tuin, hadden we het geluk ook de andere vakantiehuizen te kunnen bezoeken: Het direct aangrenzende, zeer ruime PAPAYA 1 met een spectaculair dakterras en gezellige, lichte kamers. Het zeer gezellige huis MARACUJA met eigen barbecueplaats en prachtig privé terras. Er is ook (op aanvraag) het ongelooflijk schattige, zeer goed doordachte minihuis KIWI, perfect voor detailliefhebbers en ontdekkingsreizigers met een eigen barbecueplaats en ontbijtplaats. Een door en door ongelooflijk mooie, zeer goed onderhouden finca op een goede locatie met zonsopgangen en geweldig uitzicht! Lucy was altijd direct beschikbaar en aanwezig met haar onopvallende manier van doen. We hadden een onvergetelijk mooi verblijf en kunnen een vakantie in Finca Suculenta ten zeerste aanbevelen!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Familie S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aangename privésfeer in een mooie omgeving

De accommodatie is rustig gelegen op een berg met een fantastisch uitzicht. U kunt elke wens met de hospita bespreken en krijgt zeer nuttige tips.
Pure ontspanning in het prachtige huis en door Lucy's weelderige beplanting rondom. We voelden ons zeer comfortabel en zullen snel terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Mario uit Jena

5,0
5 5 5 5

Rundum toller Aufenthalt!

Meine Eltern und ich verbrachten nur 5 Tage auf LaPalma und bedauern dass wir nicht länger bei Lucy verweilen konnten. Sie ist eine sehr warmherzige Frau und tolle Gastgeberin: Sie gab uns reichlich Reisetipps für die Insel, schlug und Routen vor und reservierte uns sogar ein verlässliches Mietauto, welches wir direkt nach der Landung abholen konnten (CocoCars).
Bei Ankunft wurden wir persönlich von Lucy in Empfang genommen. Sie zeigte uns die liebevoll eingerichtete Unterkunft, die sehr dem Stil der älteren Häuser der Insel angelehnt ist. Die Terasse mitsamt dem Ausblick aufs Grüne und dem Meer ist einer der vielen Highlights der Wohnung!
Die Küche war bestens ausgestattet und auch durch TV, HiFi Anlage und einer Menge Büchern wurd für Unterhaltung gesorgt. Die vielfältige CD Auswahl zeugte von gutem Geschmack ;)
Zusammenfassend: Wir waren rundum begeistert, absolute Empfehlung!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

Sophia W. uit Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Super schöne Unterkunft in brena alta

Super tolles Haus. Alles aus Holz und sehr gemütlich. Grosse Dachterrasse mit Blick aufs Meer und tollem Sonnenaufgang. Bequeme Betten und ein tolles Badezimmer. Es war wunderschön dort. Die Vermieterin ist sehr nett und gibt gute Tips. Auch alles sehr schön eingerichtet. Wir können das Haus sehr empfehlen und wir kommen gerne wieder. 5 Sterne für alles. ????

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

Tatjana W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Viel Platz, viel Ruhe, viel schöne Aussicht

Das Haus ist ideal für Familien oder befreundete Paare. Man kann sich zurückzuziehen aber es gibt auch genügend Platz um gemeinsam Zeit zu verbringen: Kochen, Essen, Spielen, Plaudern oder in die Ferne schauen. Die Terrasse ist ein Highlight. Es war alles da, was wir brauchten um eine wunderbare Zeit auf einer Trauminsel bei einer herzlichen Gastgeberin zu verbringen, die bei Bedarf mit Rat und Tat stets zur Stelle war. In den kühlen Nächten hat die Heizung die Räume schnell aufgewärmt. Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Lilo J. uit Rosengarten

5,0
5 5 5 5

Eine individuelle Wohnung mit wunderbaren Ausblicken!

Es war ein viel zu kurzer Aufenthalt auf der Insel. In der schönen Wohnung haben wir ins sehr wohlgefühlt. Bei irgendwelchen Wünschen war die sehr freundliche Vermieterin immer ansprechbar. Der Kontakt mit den lieben Haustieren war eine zusätzliche Freude! Immer wieder gerne!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren

September 2019

Beate S. uit Lunzenau

5,0
5 5 5 5

Super!

Wir können die Casa Papaya nur weiterempfehlen. Top ausgestattet, es fehlte an rein gar nichts. Perfekt. Ruhige Lage mit herrlichem Blick zum Meer, traumhafter Garten und eine äußerst nette und engagierte Vermieterin. Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Henk N. uit Sanawi

5,0
5 5 5 5

gemütlich gemütliches Häuschen und sehr freundliche Gastgeberin

Ich und meine Familie haben den Aufenthalt sehr genossen und werden es auf jeden Fall empfehlen. Gastgeberin war immer nett zu uns und Sie können mit Fragen zu ihr gehen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Maart 2019

Nils E. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5

Schöne Wohnung in Ruhiger Lage

Im März waren wir zu zweit in dieser wunderbaren Wohnung. Für zwei Personen ist sie schon fast etwas zu groß. Sie bietet sich also jeden Fall auch für Familien oder gemeinsame Reisen mit Freunden an.
Die Wohnung ist auf drei Etagen verteilt und bietet alles, was das Herz begehrt. Im Hauptschlafzimmer (Untergeschoss) ist ein gemütliches Doppelbett und ein Einzelbett, welches sich möglicherweise für Familien mit einem kleinen Kind anbietet. Es hat mehrere große Türen, die viel Tageslicht herein lassen und bei Wunsch ein Schlafen fast wie im Freien erlauben. Ebenfalls im Untergeschoss befindet sich das sehr sauber Bad mit gemauerter Dusche.
Im Erdgeschoss ist eine Couchecke mit Gaskamin , eine kleine Küche und ein für bis gut vier Personen ausreichender Esstisch.
Im Obergeschoss befindet sich ein weiteres Doppelbett, sowie eine Sofaecke und der Fernseher mit Satellitenempfang.Ebenfalls ist hier eine kleine Bibliothek mit unterschiedlichsten Büchern zu finden. Unter anderem auch Reise- und Wanderführer für die Insel. Des weiteren befindet sich hier der Zugang zur sehr schönen Dachterrasse mit schönem Blick in Richtung Meer. Auf der Terrasse stehen zwei Liegen, sowie ein größerer Tisch mit Bank und Stühlen, an dem man auch in kleinen Gruppen sitzen und essen kann.
Die Betreiberin ist äußerst herzlich und hilft jeder Zeit bei Fragen oder auch mit Ausflugsempfehlungen.
In der Nähe befindet sich ein kleiner Supermarkt, der allerdings im Verhältnis zu anderen Märkten der Insel etwas teurer ist.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2017

Christof S. uit berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

...opnieuw en opnieuw!

wij, 5 personen + hond, verbleven 4 keer op rij in casa papaya. het ene verblijf was mooier dan het andere. om ons te verwelkomen, onze favoriete bloemen voor vertrek, maracuja, tussen de 3 verdiepingen en het supermooie dakterras - het pand, dat onder Lucy's handen in een groene oase is veranderd, heeft voor elk wat wils en is vooral geschikt voor gezinnen met veel kinderen! tot binnenkort...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Morauf

Mevr. A. Morauf

Ik woon al 32 jaar op La Palma, ben hier opgegroeid en ben helemaal verliefd op de "Isla Bonita". Ik heb toerisme gestudeerd en ben ook een gids en ik geef graag mijn insider tips door. Ik woon op hetzelfde terrein met veel waterschildpadden, mijn 2 kleine hondjes en 2 grote verwende katten. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken!!!!!!


meer informatie

Objectnummer: 247781

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247781.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Breña Alta» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven