Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Breña Alta

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

De Casa Maracuya heeft een goed uitgeruste keuken (koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, oven) met toegang tot de 2 terrassen. Tevens 2 slaapkamers met elk 2 bedden (140x2,00) met doorlopende matrassen, kledingkast en opbergruimte.
Voor onze kleine gasten hebben we een kinderbedje en een kinderstoel (op aanvraag).
De badkamer is voorzien van een douche, cosmeticaspiegel en föhn. De rustieke barbecueplaats met zitje en tafel heeft een prachtig uitzicht op de bergen en is ideaal voor gezellige barbecue-avonden
Er is een groter terras met zitje (om te bouwen tot 2 ligbedden) + eettafel met prachtig uitzicht op de bergen en zee en een kleiner terras met eettafel en stenen bank.
De "Casa Maracuya" is perfect voor gezinnen met kinderen! We hebben geprobeerd het zo veilig en comfortabel mogelijk te maken voor gezinnen: Deuren aan de binnentrap, strand- en tafelspelletjes, kinderboeken, kinderstoel, kinderstoel, kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig, mixer, parasol en nog veel meer. Voor meer comfort is er elektrische verwarming in de woonkamer/keuken en de slaapkamers en de badkamer hebben vloerverwarming. In het huis vindt u allerlei accessoires zoals informatiemateriaal over het eiland, boeken, strandlakens (gratis op aanvraag) en een stereo-installatie. Ook WLAN en SAT TV .
Huisdieren zijn welkom tot 15 kg (op aanvraag, prijs 8€/nacht, waarborg 200€). We hebben speciale tips voor onze gepassioneerde gasten, wat u samen met uw meester of meesteres kunt doen op het eiland en in het huis hebben we voerbakken, bedden en speelgoed klaargemaakt zodat de vakantie voor iedereen echt geweldig is.
Er is ook een wasmachine die gratis gebruikt kan worden. In de gemeenschappelijke tuin kunt u de kinderen de schildpadden voeren, de dikke katten aaien of met de hond spelen of basilicum, peterselie, rozemarijn, citroenverbena of tijm oogsten in de kruidentuin.
Licentie- of registratienummer: 2019036932

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in een klein rustig dorpje in de gemeente Breña Alta, ongeveer 350m boven de zeespiegel.
Het is mogelijk om biologische groenten en fruit te voet te kopen in ongeveer 20 minuten, en een zeer goed gevulde supermarkt ligt op slechts 10 minuten lopen.
Het volgende dorp is na 1,5 km te bereiken. Daar vindt u verschillende geldautomaten, een natuurvoedingswinkel, apotheek, slagerij, bakkerij, bars, tankstation, postkantoor en andere winkels, evenals een zeer goede ijsfabriek (Helados Taburiente).
Direct voor het huis begint een van de bekendste wandelroutes van het eiland, de "Camino de las Fuentes". Ook prachtige plaatsen zoals de beroemde drakenbomen van Breña Alta ("Dragos gemelos", 10 minuten lopen), het Sigarenmuseum en het Museum van het kruisfeest, de boerenmarkten van Breña Alta en Mazo, het prachtige strand van "Los" Cancajos", het uitzichtpunt van "La Concepción" met uitzicht op de hoofdstad en het zuiden van het eiland, Het beroemde en zoete "grillrestaurant" Chipi Chipi Chipi Chipi, de hoofdstad Santa Cruz (slechts 15 minuten met de auto) met zijn prachtige oude stad, het eiland en het scheepsmuseum, de fantastische stadsmarkt, interessante individuele winkels enz. Ook in de buurt van het huis, in "Las Nieves", kunt u de belangrijkste kerk van het eiland bezoeken. Nog een stapje verder vindt u de beklimming van de Roque de los Muchachos, een van de belangrijkste observatoria ter wereld.
En nog veel meer!!!!!!!!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor eigenaren van huisdieren wordt een borg van 200€ gevraagd, die zal worden overgemaakt op het moment van de boeking en na bevestiging dat er niets in het huis is beschadigd door het huisdier, zal onmiddellijk worden teruggegeven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Een bushalte ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het huis en u kunt gemakkelijk taxi's bestellen die bijna naar het huis gaan. Ik raad een huurauto aan omdat dit de beste manier is om het eiland te verkennen.
De wandelpaden (meer dan 1000 km!) zijn goed bewegwijzerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2022

Eva-Maria J. uit Waldalgesheim

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Thuis van huis

Wij (ouder echtpaar) mochten de hele winter doorbrengen in dit schattige huisje en voelden ons ongelooflijk comfortabel. Het ontbrak ons aan niets en het was gezellig en warm dankzij de vloerverwarming in de kelder. Lucy behandelde al onze vragen en wensen onmiddellijk en vakkundig. De door haar geleide vulkaanrondleiding was een bijzonder hoogtepunt.

De uitrusting van de flat is zeer doordacht en tiptop onderhouden, zodat het ons aan niets ontbrak. Zelfs het bakken van brood en cake is mogelijk dankzij de oven.

Op zonnige dagen was het beschutte terras ons favoriete plekje. De "Indische kamer" is een gezellig hoekje, bijvoorbeeld voor een kantoor aan huis. We hebben vooral genoten van de knuffelkatten.

We hebben veel te voet en met de bus gereisd, maar een auto is op deze locatie zeer aan te bevelen (er is een eigen parkeerplaats beschikbaar) om maximaal te profiteren van wat het eiland te bieden heeft. Er is een goed gesorteerde supermarkt op 10 minuten lopen, maar je moet wel een steil stukje weg kunnen afleggen. De volgende grootste stad, San Pedro, ligt ook op loopafstand.

Samenvatting: Gezellige, romantische cottage met flair en charme in een droomachtige omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

April 2022

Estefania C. uit Fuerteventura

5,0
5 5 5 5 5
Toon Spaans

Onverslaanbaar en magisch

Een compleet huis met alle details en ieder zijn eigen persoonlijkheid. We komen zeer binnenkort terug naar dit huis en zullen het zeker aanbevelen aan iedereen in onze omgeving!
Lucy en haar moeder ook fantastisch :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2022

Elisabet G. uit Blanes

5,0
5 5 5 5 5
Toon Spaans

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2022

Astrid P. uit Maracuya

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke accommodatie

We verbleven twaalf dagen in Casa Maracuya en voelden ons zeer comfortabel! Het huis is zeer schoon, charmant en liefdevol ingericht en gedecoreerd!
De keuken is super uitgerust, de badkamer met vloerverwarming was echt aangenaam op koele dagen. Balkon-terras met geweldig uitzicht, schattige tuin met schildpadden, papajabomen, callas en heerlijke verse kruiden! Lucy een geweldige gastvrouw met veel goede tips! Muchas gracias y hasta la prôxima vez! Andreas en Astrid

Aanbevolen voor: Single-vakantie

Maart 2022

Silvia D. uit D-Bühl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles bom :-)

... om het in Lucy's woorden te zeggen. Al kort na de reservering nam Lucy contact met ons op en had snel antwoord op alle vragen voor en tijdens ons verblijf. We voelden ons zeer comfortabel en zeer goed verzorgd!
Het totaalpakket voor een ontspannende vakantie omvat niet alleen het prachtige terras, de zeer goed uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en voldoende ruimte in de kelder, maar ook een liefdevol onderhouden tuin waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt.
Van de vele prachtige accommodaties die we al hebben ontdekt, is Lucy's finca echt iets bijzonders en zeker het aanbevelen waard.
We komen terug en kijken er nu al naar uit!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2022

José C. uit Majadahonda

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Kai S. uit Karben

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Przemyslaw B. uit Berlin

4,8
4.5 5 5 4.5 5
Toon Duits

La Palma

Zoveel positieve ervaringen verbinden ons met ons verblijf bij Lucy's dat het gewoon moeilijk is om alles te beschrijven. We hebben er echt van genoten en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Hanna uit Friedrichshafen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uniek, ongelooflijk schattig en absoluut een aanrader!

We hebben 8 nachten doorgebracht in het prachtige Casa PAPAYA 2 (dat momenteel voor langere tijd wordt verhuurd) en zijn absoluut opgetogen: zowel de zeer korte termijn boeking, het omboeken en de ontvangst waren probleemloos. Omdat we met een kind (5 maanden) en een hond reisden, kozen we voor het grote huis en waren we verrukt over de zeer uitgebreide voorzieningen (eigen zonneterras, eigen tuin, wasmachine,...), de ongelooflijk mooie inrichting en de onovertroffen netheid. We hebben vele uren genoten in het prachtige huis en de paradijselijke tuin in deze goed verbonden en toch zeer rustige omgeving. Lucy verblijdde ons dagelijks met verse Canarische bananen en, op verzoek, met informatie over excursies. Tijdens een rondleiding door haar prachtige en zeer liefdevol onderhouden tuin, hadden we het geluk ook de andere vakantiewoningen te kunnen bezoeken: Het direct aangrenzende, zeer ruime PAPAYA 1 met een spectaculair dakterras en gezellige, lichte kamers. Het zeer gezellige huis MARACUJA met eigen barbecueplaats en prachtig privé terras. Er is ook (op aanvraag) het ongelooflijk schattige, zeer goed doordachte minihuis KIWI, perfect voor detailliefhebbers en ontdekkingsreizigers met een eigen barbecueplaats en ontbijtplaats. Een door en door ongelooflijk mooie, zeer goed onderhouden finca op een goede locatie met zonsopgangen en geweldig uitzicht! Lucy was altijd direct beschikbaar en aanwezig met haar onopvallende manier van doen. We hadden een onvergetelijk mooi verblijf en kunnen een vakantie in Finca Suculenta ten zeerste aanbevelen!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Ralf und Eddi S. uit Haltern am see

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen huis - voor vakantie en zelfs Corona huisarrest

De beslissing om te boeken viel meteen op Casa " Maracuya" toen we de foto's zagen. En we werden niet teleurgesteld! Het kan nauwelijks liefdevoller, smaakvoller en creatiever. En Lucy, de hospita, kwam met vriendelijkheid en super tips. In de tuin konden we fruit en kruiden oogsten. Tijdens het Corona huisarrest profiteerden we van Lucy's organisatietalent en werden we goed verzorgd. De rust, het uitzicht vanaf het terras en de fantastische tuininrichting compenseerden het gebrek aan wandelingen. En de aardige, goed opgevoede katten zorgden voor afwisseling en vermaak. We hadden ons verblijf graag verlengd, maar we moesten het laatste vliegtuig gebruiken.
Een warm onthaal en een verzorgd verblijf brengen je meteen in vakantiestemming.
Bedankt voor alles! We komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Februari 2020

Marieke L. uit Köln

5,0
5 5 5 5

Top!

Ganz tolle Unterkunft! Wunderschöne Gärten, beste Ausstattung, super Lage, toller Blick, liebe, hilfsbereite Gastgeberin..... auch für Reisen mit Baby sehr gut geeignet. (wir waren mit unserer 11-monatigen Tochter unterwegs)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Januari 2020

Hannelore G. uit Lunzenau

5,0
5 5 5 5

Super Ferienhaus

wunderschön, sehr nette und freundliche Vermieterin, war immer für uns da und konnte uns viele Tipps zum Erkunden der Insel geben; die Ausstattung der Wohnung war top; es fehlte an nichts; perfekte Küchenausstattung;
wir kommen auf jeden Fall wieder; nochmals vielen Dank

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren

December 2019

Ulli uit berlin

5,0
5 5 5 5

Supergemütliches Haus!

Vielen Dank für die liebevolle Betreuung vor Ort durch die Gastgeberin Lucy. Sie war jederzeit mit Tips und Hilfe da. Toll für Kinder durch den angeschlossenen Garten der mitbenutzt werden kann. Hier gab es immer etwas zu entdecken. Der nächste Supermarkt ist auch gleich unterhalb der Srrasse. Das Haus hat im unteren Bereich eine komplette Fussbodenheizung. Alles sehr liebevoll und durchdacht eingerichtet. Küche perfekt ausgestattet. Mit tollem Balkon und Blick auf Santa Cruz.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2019

Tatjana W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Paradies

Wir haben uns innerhalb von zehn Minuten wie zu Hause gefühlt. Das Haus ist urgemütlich, die Umgebung und die Aussicht ein Traum. Im Haus stand in jeder Ecke ein Blümchen und es war alles da, was wir brauchten. Mit ihrer warmen und freundlichen Art hat Lucy uns das Gefühl gegeben, zu Gast bei Freunden zu sein.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Sandy K. uit Oberkatz

4,5
4 5 5 4

Gemütliches Domizil für eine Auszeit vom Alltag

Wir haben zu zweit einen ruhigen, entspannten Urlaub in der Casa "Maracuya" verbracht. Es hat uns an nichts gefehlt. Die Vermieterin spricht deutsch und hat uns viele hilfreiche Tipps für Ausflüge, Restaurants usw. gegeben. Das Häuschen ist gemütlich eingerichtet, hat einen schönen Balkon mit tollem Ausblick und einen Zugang zum Gemüse- und Kräutergarten. Wer Gesellschaft möchte, kann sich die verschmuste Hauskatze ausleihen :). Wir können die Casa "Maracuja" nur empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Morauf

Mevr. A. Morauf

Ik woon al 32 jaar op La Palma, ben hier opgegroeid en ben helemaal verliefd op de "Isla Bonita". Ik heb toerisme gestudeerd en ben ook een gids en ik geef graag mijn insider tips door. Ik woon op hetzelfde terrein met veel waterschildpadden, mijn 2 kleine hondjes en 2 grote verwende katten. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken!!!!!!


Andere accommodaties van Mevr. A. Morauf


meer informatie

Objectnummer: 247908

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247908.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Breña Alta» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven