Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Calpe

Max.  6   gasten
108m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
108m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Villa Siete Palmeras betovert met 2 grote, privé zwembaden, met zijn buitengewone flair, evenals de zon de hele dag tot laat in de avond. Villa Siete Palmeras is in 2019 liefdevol en uitbundig gerenoveerd en hoogwaardig ingericht met een smaakvolle en decoratieve inrichting.

Met de vele loungemogelijkheden in de prachtig aangelegde tuin, diverse loungebanken, de gezellige strandstoel en ligstoelen vindt iedereen "zijn plekje" om te ontspannen en zich goed te voelen. Een barbecueplaats onder palmbomen met een overdekte eethoek nodigt u en uw familie en vrienden uit om te smullen.

Op het vierkante meter grote terrein is een oase van welzijn gecreëerd, die uitnodigt tot ontspannen en vertoeven. Het fantastische uitzicht op de bergen van de Siera Bernia met zijn afwisselende kleurenspel 's avonds is een hoogtepunt van deze exclusieve villa. In de late avond bieden de terrassen met prachtige verlichting de mogelijkheid om in een willekeurig deel van de tuin te vertoeven en met uw geliefden te genieten van een glas van uw favoriete drankje.

Villa Siete Palmeras is ideaal voor 2 gezinnen en biedt u veel privacy. De twee afzonderlijke appartementen bevinden zich aan de twee tegenoverliggende zijden van het huis, beide met een eigen overdekt terras. Flat 1 bovenaan de hoofdingang direct bij het voorste zwembad; flat 2 onder de grote, afgesloten hoofdflat - via een trap bereikt u direct het grote 11 mtr. zwembad en het bovenste overdekte terras - beide flats zijn uitgerust met keuken, badkamer, TV en WLAN.

Het bijna vlakke perceel heeft slechts een paar trappen. Alleen het grote overdekte terras boven het 11 mtr. zwembad heeft een paar treden die vanuit beide appartementen naar boven leiden. Een grijs plastic tussenschot kan worden uitgetrokken, dan zijn de twee zwembadgedeelten zelfs van elkaar afgeschermd.
Je bent altijd alleen op het terrein. De villa wordt slechts aan één partij verhuurd.

Qm Leefruimte: ca. 54 Perceel ca. m²

Flat 1 boven bij de hoofdingang:

2 slaapkamers: 1 met boxspringbed 1.60 breed*2.00 mtr. lang, 1 matras, met matrasbeschermer, sprei, kussen, tweedeurs inbouwkast met draaideuren, commode, nachtkastjes, verlichting, 1 raam, airco, plafondventilator, straalkachel, buitenzonwering, anti-muggengordijn.

1 kinderkamer: hoekbank met bedfunctie: verlengd 1,45 m breed*195 m lang, met matrasbeschermer, tweedeurs inbouwkast met draaideuren, hoogwaardige metalen ladekast, 1 raam, plafondventilator, straalkachel, ondoorzichtige gordijnen voor verduistering, anti-muggengordijn.

1 badkamer: zeven treden leiden van de woonkamer naar de badkamer. 1 raam, WC, bad met douchekop en een glazen wand naar de badkamer over een 1/3 van het bad. Wastafel met badmeubel en spiegelkast, gesloten wandplank, elektrische ventilator boven de deur- alleen verwarming, handdoekenrek is niet verwarmd, toilet met toiletbril die automatisch omlaag gaat.

Woon-/eetkamer: direct toegankelijk vanaf het overdekte terras. 3-zits gestoffeerde hoekbank, kleine ronde salontafel. Daarachter staat een ronde houten tafel van hoge kwaliteit en 3 draaistoelen. Airconditioning koeling of verwarming, elektrische open haard, wijnrek aan de muur, ronde staande lamp, zware toegangsdeur met matglas, 2 ramen.

Kitchenette: open in de woon/eetkamer, afzuigkap, volledig uitgerust, 1 raam.

Overdekt terras: 2 treden leiden van het zwembad naar het terras voor de woonkamer, voorzien van luifel en plafondventilator, en grijze 2-zitsbank, 2 fauteuils en kleine tafel. Het grote overdekte terras boven zwembad 1 is uitgerust met een granieten tafel en 6 comfortabele stoelen met kussens. Hier heb je het mooiste uitzicht op het Sierra Bernia massief.

Zonneterrassen op het terrein: naast beide zwembaden, geplaveid met gladde natuurstenen platen. Bovenaan zwembad 1 met luifel en banken. Bij het zwembad voor flat 1 met aluminium loungebank; omzoomd door palmbomen en struiken is er een klein terras met strandstoel en hangmat rechts van de flat. Hieraan grenst het grotere, gedeeltelijk overdekte barbecueterras, waarvan de overkapping geopend en gesloten kan worden. Voorzien van een grote rechthoekige tafel en 6 stoelen voor ontspannen maaltijden met uw familie en vrienden.

2 zwembaden: Zwembad 1 afmeting: 11 x 4.50 mtr, diepte: 1.20 - 2.10 mtr, met Romeinse treden voor toegang, buitendouche, geen binnenverlichting.

Zwembad 2 voor appartement 1, afmeting: 8 x 4 mtr. diepte: 1mtr. tot 1.90 mtr., met Romeinse trap als ingang, met buitendouche (warm water), geen binnenverlichting.

Een paar treden leiden naar beneden naar Apt. 1. De twee ruimtes kunnen van elkaar worden afgeschermd met een grijs plastic privacyscherm dat kan worden uitgetrokken.
Tuin: rondom het huis, zeer mooi aangelegd en onderhouden, beplant met mediterrane struiken en planten. De hele tuin is goed verlicht.
Licentie- of registratienummer: VT-478665-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 100 km Alicante

100 km

Station 8 km Calpe

8 km

Snelweg-afrit 16 km Benissa

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Siete Palmeras ligt op slechts 5 km afstand van de twee grote zandstranden aan de linker- en rechterkant van het rotsmassief Penon de Ifach en op ongeveer 5 km. van het centrum en het bezienswaardige oude centrum van Calpe, of verschillende excursiemogelijkheden. Met zijn goede vervoersverbindingen biedt het de ideale mix tussen rust en stilte 's nachts en de nabijheid van de stranden.

De villa is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Calpe. Naar de zandstranden links en rechts van Penon de Ifach: Playa de la Fossa ongeveer 5 km, Playa Arenal-Bol ongeveer 5 km. Het prachtige zandstrand met picknickplaats en een wandeling langs de zee - Playa La Fustera, Benissa ligt op ca. 4,8 km afstand. Het pittoreske rotsstrand Playa Les Bassetes, Calpe, biedt een duikschool, catamarans, paddle surf en 2 restaurants, en ligt op ongeveer 5 km afstand. Ook hier leidt de wandeling langs de zee tot aan Calpe naar het Playa de la Fossa.

U kunt gemakkelijk naar twee hotelrestaurants gaan: Imperial Park en Gran Sol op ongeveer 2,5 km afstand. Café Cometa ca. 2,3 km. In het centrum van Calpe, op ongeveer 5 km afstand, zijn er vele winkels, cafés en restaurants, op zaterdag is er een grote markt met zongerijpte, verse groenten en fruit, bloemen en kleding.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 750
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Reiserücktritt: Wenn Sie die Reise nicht antreten können, schicken Sie bitte eine schriftliche Nachricht an Sunnyholi-daysVillas. Der Gast zahlt in diesem Fall eine Entschädigung, diese wird von der Gesamtmiete wie folgt berechnet: · Die Anzahlung von 20 % wird bei Stornierung einbehalten. · Ab Fälligkeit der zweiten Zahlung bis 75 Tage vor Reiseantritt: 30 % · ab 74 Tage bis 45 Tage vor Reiseantritt: 50 % · ab 44 Tage vor Reiseantritt: 100 % Es wird empfohlen, eine Reiserücktritts-Versicherung abzuschließen (z. B. über ADAC, TravelSecure, Sig-nal Iduna und andere). Maximale Belegung; Mindestalter der Mieter: Für diese Ferienwohnung ist eine maximale Belegung von 6 Personen erlaubt. Bei mehr Personen behält es sich der Vermieter vor, entweder einen Aufpreis zu verlangen oder den Mietvertrag sofort zu kündigen. Das Mindestalter für Erwachsene beträgt 28 Jahre. Eltern mit ihren Kindern jeden Alters sind willkommen.

meer informatie:

Speciale aanbieding: 22.07. tot 12.08.2023 - voor een boeking van 3 weken betaalt u slechts 4.350 € huur. Plus de extra kosten.

De grote bovenwoning en de garage blijven tijdens de huurperiode afgesloten. De carport kan ook niet gebruikt worden. Er zijn echter 2 parkeerplaatsen beschikbaar op het afgesloten terrein.

20.05. tot 31.05. 775 €/week en 26.08. tot 16.09.2023 975 €/week. Het is ook mogelijk om slechts 1 appartement te boeken. De andere blijft dan vergrendeld.

Flat 2 beneden bij de zij-ingang:

Qm Leefruimte: 54

2 Slaapkamers: 1 met dubbel bed, 1.80 br. x 2m lang, 1 matras, matrasbeschermer, dubbele deur inbouwkast, 1 fauteuil, A/C, plafondventilator, (1 raam).

1 kleine slaapkamer met kwaliteitsuitschuifbank, uittrekbaar als bed 1.55 br. x 1.95m lang, geschikt voor 1 - 2 kinderen. Tweedeurs inbouwkast, plafondventilator (2 ramen). Alle drie de slaapkamerramen met anti-muggengordijnen en buitenzonwering.

1 badkamer: grote douche, WC, wastafel met badmeubel en spiegelkast, gesloten wandplank. Geen verwarming aanwezig.

Woonkamer: ingang vanaf het overdekte terras door de grote glazen deur, hoekbank met voeteneind, salontafel, tweedeurs inbouwkast met schuifdeuren - ideaal voor het opbergen van boodschappen. Airconditioning en plafondventilator.

Kitchenette: in het woongedeelte, afzuigkap, volledig uitgerust.

Overdekt terras: direct voor de woonkamer met ronde tafel en 4 stoelen, daarnaast een klein zonneterras met grind en nog een ronde tafel, 2 stoelen en parasol. 2 ligstoelen. Tussen deze twee terrassen bevindt zich de 3e buitendouche. Hier kunt u genieten van de middagzon, in de zomer vanaf ongeveer 15 uur, in september vanaf ongeveer 17 uur.

2 parkeerplaatsen voor middelgrote auto's binnen het pand aan de andere kant van het huis bij flat 2.

Flat 2 beneden:

Gasfornuis met 4 kookplaten en elektrische oven, kleine koelkast met ijsblokjesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, strijkijzer/plank, er is een wasmachine aanwezig, deze staat in Apt. 1. 6 tuinstoelen en 2 tafels, 2 ligstoelen, 1 parasol, droogrek.

55 inch flatscreen TV, SAT-TV German/Astra 1, CD-speler met luidspreker, laserprinter, airconditioning in de woonkamer en in de grote slaapkamer, plafondventilator in alle 3 de kamers.

Internet glasvezel, flatrate, tot 600 MB down/upload snelheid. Wi-Fi mesh netwerk door het hele huis en de tuin, zodat u ontvangst heeft in beide appartementen en bij het zwembad.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Heiko B. uit St. Ingbert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom van begin tot eind

Villa Siete Palmeras heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen! Wij boeken al meer dan 20 jaar vakantiehuizen in verschillende regio's van Spanje, altijd in hetzelfde prijssegment. We hebben nog nooit een woning in deze staat gehuurd. De netheid was bovengemiddeld (kasten, kastinhoud, meubilair...) niets was verwaarloosd of "vergeten". Al het meubilair was in zeer goede staat en kan als nieuw worden omschreven. De decoratie in de huizen was liefdevol gekozen en paste absoluut bij het interieur. In elk klein detail, in en om het huis, kon je zien welke bijzondere waarde de verhuurder hier hecht aan het welzijn van zijn gasten. Er waren nieuwe huishoudelijke apparaten (schone stofzuigers, koffiezetapparaten, ventilatoren, tv's, soundbars en nog veel meer), een grote selectie spelletjes en een nog grotere dvd-collectie. ALLE apparatuur die we na verloop van tijd "ontdekten" was in onberispelijke en goed onderhouden staat. De buitenruimte was net zo liefdevol ontworpen en doordacht als de huizen zelf (verlichting overal op het terrein, elektrische toegangspoort, zwembadverlichting enz...) Alles was goed onderhouden en in topconditie! De zwembaden werden goed onderhouden en dienovereenkomstig schoongemaakt. Niets!, absoluut niets! was defect of stond op het punt "te sterven"! De zitplaatsen buiten waren van hoge kwaliteit en nieuw, de ligbedden comfortabel en van hoge kwaliteit, de buitenkeuken en barbecue prachtig aangelegd en goed doordacht! En ook de elektriciteit, bedrading enz. was naar Duitse maatstaven en alle elektrische apparaten konden daadwerkelijk tegelijkertijd werken :-) . De ondersteuning ter plaatse door het property management verliep vlot, de contactpersonen waren zeer aangenaam en sympathiek. Mr. Fürderer zou altijd voor ons beschikbaar zijn geweest. We besloten na slechts één week thuis: We komen terug! "Adiós y hasta pronto"

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Sunnyholidays Villas, NIE X4836343H
Mevr. B. Erdman

Mevr. B. Erdman

Sinds 2001 verhuren wij handgeplukte privé-vakantiehuizen met privé-zwembad rechtstreeks van de eigenaar. Wij wonen en werken in Benissa aan de Costa Blanca, Spanje en kennen het gebied goed. Al onze villa's bevinden zich in de omgeving van Denia, Javea, Moraira, Calpe en Altea. We bezoeken alle villa's zelf, kennen de eigenaren en maken de foto's zelf. Hierdoor kunnen wij u een competente en professionele service bieden. Trakteer uzelf en uw familie en vrienden op een vakantieplezier waarbij u alles zelf bepaalt. Wanneer u opstaat, op welk tijdstip u moet ontbijten, geen klimmen om ligbedden bij het zwembad te krijgen. Breng uw dag door bij het zwembad, of joggen langs het bijna lege strand in de ochtend, drink uw eerste koffie in een van de mooie strandcafés en speel dan golf, klim of duik. Bouw zandkastelen op het strand met uw kinderen of neem ze mee naar Benidorm in één van de grote The


Andere accommodaties van Mevr. B. Erdman

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Erdman

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 249920

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/249920.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Calpe» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven