Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Fiete op Rügen / 1

Sagard

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis Fiete 1:

Uw vakantieverblijf strekt zich uit over 2 verdiepingen met een vrij uitzicht op het park Brunnenaue. De rustige tuin met zonnige, tegen de wind beschutte zithoek nodigt uit tot ontspanning.
Met zijn 120 m² woonoppervlak is het huis zeer ruim en geschikt voor maximaal 8 gasten.

Faciliteiten:
Drie aparte slaapkamers, een grote woonkamer met aangrenzende aparte eetkamer, ingerichte keuken, badkamer en gastentoilet, bijkeuken met wasmachine en wasdroger, WLAN, tuin met strandstoel en loungemeubilair, barbecueplaats, 2 gratis parkeerplaatsen voor het huis en een afsluitbare garage voor fietsen.

Begane grond:
Grote hal, keuken met aangrenzende eethoek voor maximaal 8 gasten. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, een magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een koelkast, een filterkoffiezetapparaat en een moderne keramische kookplaat. Er is veel bergruimte beschikbaar.
De aangrenzende lichte woonkamer met grote ramen biedt veel ruimte, comfortabele stoelen en een 55 inch Smart - TV. Op deze verdieping bevindt zich ook een gastentoilet.

Bovenste verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een ruime ouderslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 200 cm) en een stapelbed (90 x 200 cm). Een andere grote slaapkamer (tweepersoonsbed 180 x 200 cm) met uitzicht in de tuin op het park "Brunnenaue". De slaapkamer is uitgerust met een TV. Er is nog een slaapkamer voor 2 gasten (tweepersoonsbed 180 x 200 cm). Er is ook een TV in de kamer. Op de bovenverdieping is er een grote badkamer met bad, douche, twee wastafels en haardroger. Alle ramen in de woonkamer en slaapkamer hebben privacy- en insectenhorren.

Bijkeuken en fietsenberging in de kelder:
Daar kunt u gebruik maken van een wasmachine, wasdroger en vriezer. In de afsluitbare garage kunt u uw fietsen stallen of uw visaccessoires/visspullen opbergen of drogen.

Gezinsvriendelijk:
Het huis is kindvriendelijk met kinderservies, kinderbestek, een speelhoek voor de jongere kinderen en gezelschapsspelletjes voor de oudere kinderen. In de tuin is er speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn op verzoek gratis beschikbaar. Het terrein is omheind.

Huisdieren zijn welkom:
Gasten met huisdieren zijn welkom. Geef het ras en de schouderhoogte aan voordat u reserveert.

Service:
U kunt te allen tijde een extra linnenwissel boeken. Tegen een extra vergoeding kan tussentijdse schoonmaak worden verzorgd voor langetermijnboekingen van oktober tot maart. Neem contact met ons op.
Standaard zorgen wij voor theedoeken, een vaatdoek en een douchemat, ongeacht of u het waspakket heeft geboekt.
In het huis vindt u schoonmaakmateriaal en schoonmaakmiddelen die u zelf nodig heeft voor de tussentijdse schoonmaak (stofzuiger, bezem, dweilemmer en schoonmaakmiddelen).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 130 km Rostock

130 km

Station 0.5 km Sagard

0.5 km

Snelweg-afrit 65 km Grimmen

65 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ervaar de rust en alle schoonheid en diversiteit van het eiland Rügen. In bijna elk jaargetijde is er wel een afgelegen plekje te vinden. Het dorp Sagard ligt op het schiereiland Jasmund. Het schiereiland Jasmund is een vakantie- en natuurparadijs in het noordoosten van Rügen, met charmante plaatsen en natuurlijke bezienswaardigheden zoals de krijtrotsen in het Nationaal Park Jasmund.

In de directe omgeving en in de buurt van het vakantiehuis vindt u onder andere:

De kerk van St. Michael in Sagard, gebouwd rond 1210, is een van de oudste gebedshuizen op het eiland Rügen, die pas in het begin van de 15e eeuw een torenuitbreiding kreeg

Het dorp Martinshafen ligt aan de oostelijke oever van de Grote Jasmund Bodden en biedt ligplaatsen en maritieme infrastructuur aan zowel lokale watersporters als gasten.

De vuursteenvelden op Rügen liggen ten zuiden van Neu Mukran in het noordelijke deel van de Schmalen Heide. Dit zijn keienvelden van vuursteen uit het Jura en Krijt tijdperk.

Op koele dagen kunt u in Neddesitz de thermale baden van Jasmar bezoeken, op slechts 4 kilometer afstand, met waterpret en een gevarieerd wellnessaanbod. Er is daar ook een krijtmuseum.

Kasteel Spyker, gebouwd in de 16e eeuw en gelegen aan de route tussen Sagard en Glowe, is het oudste wereldlijke gebouw op het eiland Rügen en werd vanaf 1650 omgebouwd tot een renaissancekasteel.

Het Nationaal Park Jasmund strekt zich uit in het noordoostelijke deel van het schiereiland Jasmund, niet ver van Sagard, voornamelijk over het dichtbeboste gebied van de Stubnitz tussen Sassnitz en Lohme. De Stubnitz is een licht heuvelachtig boslandschap dat zich in het oosten van het schiereiland Jasmund uitstrekt van Sassnitz tot Lohme en deel uitmaakt van het Nationaal Park Jasmund
In het bezoekerscentrum van het Nationaal Park aan de Königsstuhl kunt u in de ruime tentoonstellings- en buitenruimte veel wetenswaardigheden te weten komen over de geschiedenis van het schiereiland Jasmund

De havenstad Sassnitz is een door de staat erkende badplaats in het noordoosten van Rügen en een goed uitgangspunt voor een uitgebreide verkenning van de natuurlijke omgeving met de opvallende krijtrotsen. Een herkenningspunt van de havenstad Sassnitz sinds 2007 is een hangbrug voor voetgangers die het stadscentrum met de stadshaven verbindt en bekend staat als het "balkon met uitzicht op zee".
Ook in Sassnitz is de langste buitenste pier van Europa. Deze werd in 1912 voltooid om de in aanbouw zijnde vissershaven te beschermen

In Mukran, niet ver van Sagard, bevindt zich een belangrijke ferryhaven die de maritieme toegangspoort vormt tot de Baltische staten.

Het Störtebeker Festival op het eiland Rügen wordt elk jaar van half juni tot begin september gehouden op het natuurpodium in Ralswiek en is een van de bezoekersmagneten van het eiland. Het stuk bevat ongeveer 120 performers, verschillende schepen, meer dan 30 paarden en talrijke speciale effecten en vertelt het verhaal van de legendarische piraat "Klaus Störtebeker" en biedt entertainment op het hoogste niveau (het speelseizoen 2021 is geannuleerd vanwege Corona).

Vanaf het dorp Glowe (ca. 7 km van het vakantiehuis) tot aan het dorp Julisruh ligt het mooiste en langste badstrand van het eiland Rügen, de Schaabe. De 8 km lange landtong verbindt de Rügense schiereilanden Jasmund en Wittow.
Op dit stuk strand op het eiland vindt u een apart textielstrand, een naaktstrand en een hondenstrand.

Sagard biedt ideale omstandigheden voor uitgebreide wandel- en fietstochten, maar ook voor paardrijden en vissen

en nog veel meer te vinden in de directe omgeving van het vakantiehuis.

Ontdek het schiereiland Jasmund en het hele eiland Rügen vanuit de locatie Sagard, vakantiehuis Fiete!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

U kunt het linnenpakket (beddengoed en/of handdoeken) apart boeken, ook per stuk. De voorziening omvat niet het aan- en uitkleden van het beddengoed. Dit moet door de gast worden gedaan om corona redenen. Begrijp alsjeblieft dat dit moet gebeuren. Sagard is vrij van toeristenbelasting.

Annuleringsvoorwaarden:

  • ACHTUNG: Buchen Sie jetzt und sichern sich schon jetzt die schönsten Urlaubswochen im Jahr 2024 ! KOSTENFREIER STORNO aufgrund möglicher COVID19 Restriktionen ist jederzeit möglich ! Folgende Stornierungsregeln und Schadensersatzgrenzen gelten sonst: Storno bis 60 Tage vor Anreise: 30 % des vereinbarten Preises// Storno 60 bis 20 Tage vor Anreise: 60 % des vereinbarten Preises // Storno weniger als 20 Tage vor Anreise, Nichtanreise oder vorzeitige Abreise: 90 % des vereinbarten Preises Bei erneutem Lockdown können Sie kostenfrei stornieren.

meer informatie:

Het vakantiehuis is centraal gelegen maar toch rustig.
Winkelen (Lidl, Aldi, Edeka, bakker, bouwmarkt) is slechts 5 minuten lopen. Niet ver van het vakantiehuis zijn een Hongaars en een Italiaans restaurant. Er zijn artsen, tandartsen en een apotheek in het dorp (3 minuten lopen).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
5.0 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.2 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Anja B. uit Stralsund

4,5
5 5 4.5 3.5 4.5
Toon Duits

Gezellig vakantiehuis met veel ruimte

We waren zeer tevreden en voelden ons zeer comfortabel! Het is heel goed dat het terrein omheind is, zodat onze honden zich vrij konden bewegen! We zouden het huis zo weer boeken!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2020

Birgit uit Halle

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Zeer goed

We hebben als hele familie een heerlijke week doorgebracht in Gerienhaus Fiete. De faciliteiten zijn erg goed en het was maar 10 minuten rijden naar het strand in Glowe, dat we bijna elke dag bezochten. Ook voor kinderen is er veel te doen.
Het Dunopark bijvoorbeeld was een geweldige attractie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2020

M. K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaubsadresse - Empfehlenswert !

großzügiges Haus mit hellen Zimmern, super ausgestattet, ideal für Familien, Ostseestrand und Kreideküste sind gleich in der Nähe, im Ort kann man gut einkaufen, essen gehen, sehr sauber und angenehme Vermieterin

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Winter

Mevr. S. Winter

Ik ben een echt Rügener Inselkind - geboren op Rügen, ken Hinz & Kunz, een autochtoon, zogezegd Ik help u graag voor, tijdens en na uw bezoek aan Ferienhaus Fiete.


Andere accommodaties van Mevr. S. Winter


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 279019

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279019.htm


«Vakantiehuis Fiete op Rügen / 1» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven