Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

New and stylish Villa Bruna

Gata

Max.  8   gasten
260m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
260m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

HOLIDAY HOME COVID-19 VRIJE ANNULERINGSVOORWAARDEN 1 Als u uw reservering annuleert wegens gesloten grenzen tot 45 dagen voor de aankomstdatum, heeft u recht op een volledige terugbetaling van het agentschap, in mindering gebracht op de transactiekosten.
2 Indien u een reservering tot 45 dagen voor de aankomstdatum wilt annuleren omdat de regio waar de geboekte woning zich bevindt op de rode lijst staat of u na een verblijf in de gereserveerde vakantiewoning in quarantaine moet gaan, ontvangt u binnen 24 maanden na de datum van afgifte een voucher voor het door het Agentschap ontvangen bedrag dat moet worden gebruikt voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning.
3 Als u de reservering om bovenstaande redenen tot 10 dagen voor de aankomstdatum annuleert en het Agentschap uw termijn heeft kunnen omboeken, is het Agentschap verplicht een voucher uit te geven voor het bedrag dat u van een andere gast heeft ontvangen voor een verblijf binnen uw termijn (kan een last-minute korting zijn, etc.). ) die u binnen 24 maanden na de datum van uitgifte kunt gebruiken voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning. OPMERKING: - De gast kan geen terugbetaling of een voucher aanvragen om een andere reden dan de hierboven vermelde redenen - Hoewel de annuleringsvoorwaarden die in dit beleid worden beschreven voor de meeste van onze vakantiewoningen gelden, is dit voor sommigen niet omdat de huiseigenaren niet hebben ingestemd met deelname aan dit annuleringsbeleid.
- Op uw verzoek wordt u door onze vertegenwoordigers op de hoogte gesteld van de annuleringsvoorwaarden voor elk vakantiehuis waarin u geïnteresseerd bent - Als u voor 1 november 2020 een reservering heeft gemaakt, zijn de onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing * Wij bevestigen dat alle veiligheids- en hygiënemaatregelen zijn genomen om ervoor te zorgen dat onze villa schoon en veilig is voor u en uw gezinnen absoluut veilig weg van huis! * Kroatië is het land met een van de strengste beperkingen en maatregelen ter vermindering van infecties in de wereld. Dit wordt weerspiegeld door een klein aantal besmette mensen in heel Kroatië, vooral in dit gebied waar onze villa's zich bevinden. Villa Bruna is een nieuw gebouwde en zeer moderne woning die comfortabele accommodatie biedt voor 6 + 2 personen. Ingericht met hoogwaardige materialen, volledig airconditioned en biedt gratis wifi. De villa biedt alles om aan de moderne behoeften van onze gasten te voldoen. Er is een verwarmd privé zwembad van 8 x 4 m met hydromassage, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een mediakamer met PS4, een pooltafel, een fitnessruimte en een Finse sauna * Het buitengedeelte biedt een privé en verwarmd zwembad (8 x 4 m), 8 ligstoelen, een buitendouche, een buitendouche met traditionele barbecue en een loungehoek ernaast. De buitenruimte is omheind en uit het zicht, en u kunt alleen het geluid van vogels en krekels horen * De begane grond is volledig geklimatiseerd en bestaat uit een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen en apparatuur die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf en een familiediner. Een eettafel voor 8 personen met directe toegang tot het zwembad en een loungehoek aan de andere kant. Er is een woonkamer met een flatscreen-tv en directe toegang tot het zwembad en de eetruimte buiten. Een apart toilet.* De kelder biedt een mediakamer met een flatscreen-tv, airconditioning, PS4, pooltafel, Bluetooth-luidsprekers, een multifunctioneel apparaat, een hometrainer, een glazen wand en uitzicht op het zwembad. Aan de andere kant is er een Finse sauna, een badkamer nr. 1 met douche, een apart toilet en een wasserette met wasmachine en droger * De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers. Slaapkamer nr. 1 met kingsize bed 180 * 200 cm, TV, airconditioning, inloopkast en terras met tuinmeubilair. Slaapkamer nr. 2 met kingsize bed 180 * 200 cm, TV, airconditioning, inloopkast. Slaapkamer nr. 3 met kingsize bed 180 * 200 cm, TV, airconditioning en inloopkast. Er is ook een gezinsbadkamer nr. 2 met bad en douche en een gezinsbadkamer nr. 3 met douche.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Bus 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 43 km Resnik

43 km

Station 35 km Split

35 km

Snelweg-afrit 15 km Blato na Cetini

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Bruna is gelegen in een klein dorpje Gata in een zeer ongerepte en rustige omgeving. Slechts 6 km van het zandstrand en de stad Omiš, en 250 m van een minimarkt en 13 km van een snelweg. Het uitzicht is open en u kunt genieten van de omgeving met typische mediterrane planten en uitzicht op de bergen. De villa is 260 m² groot en ligt op een 750 m² groot perceel, dat volledig omheind is en beschikt over 2 garages en 2 buitenparkeerplaatsen. Villa Bruna is gelegen in het kleine dorpje Gata. Slechts 26 km (30 minuten met de auto) van de beroemde stad Split met zijn grote historische bezienswaardigheden en 6 km (10 minuten met de auto) van het kleine mediterrane stadje Omiš, het zand- en kiezelstrand, de rivier Cetina en vele restaurants. In de kleine stad Omiš worden veel activiteiten aangeboden. De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op loopafstand (250 m) en de supermarkt in Omiš ligt op 7 km afstand. Vanuit het zwembad heeft u een adembenemend uitzicht op de bergen en het dorp. Het gebied is zeer ongerept, rustig en biedt een echt ontspannen en stressvrije vakantie die u verdient. Aan de andere kant bieden Omis en de rivier Cetina vele activiteiten zoals rafting, ziplining, boottochten op de rivier en de zee, maar ook watersporten en nog veel meer. Deze activiteiten zijn slechts 10 min. rijden. De dichtstbijzijnde afrit van de snelweg is Blato Na Cetini en het vliegveld Split ligt op 45 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Kom en geniet van uw welverdiende vakantie, omgeven door een traditionele omgeving in deze geweldige Villa Bruna.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf B. FerieHome

Bedrijf B. FerieHome

FerieHome is een klein bureau dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke aanpak waar we streven naar de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, dat is de meest populaire en de mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig zou hebben, ongeacht of onze gast wil een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vorm van vakantie, dit gebied past allemaal Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, dus, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, is de beste prijs gegarandeerd. Ik kijk ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf B. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 280475

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/280475.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat