Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis "Zur Mühle

Westoverledingen

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
30% 01.11 tot 12.12.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 01.11 tot 12.12.2024

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Bezoek ook onze homepage op: urlaub-am-deich.com

Het huis heeft een groot terras en een ligweide aan de zonzijde. Tuinmeubilair en een barbecue nodigen uit tot ontspanning en gezelligheid. Het pand is ontworpen met veel aandacht voor detail en biedt natuurliefhebbers een heerlijke plek om te vertoeven.
Tafeltennis en tafelvoetbal bieden onze jongere gasten altijd en bij elk weertype plezier en spelletjes.
Voor dagen met slecht weer is er gratis glasvezelinternet beschikbaar voor onze gasten

In deze gezellige vakantiewoning kunt u rekenen op ontspanning, een prachtig uitzicht op de dijk en de oude molen van Mitling Mark; Oost-Friesland van zijn mooiste kant.

Het vakantiehuis "zur Mühle" is gebouwd in 1994 en is voortdurend gemoderniseerd
Op de begane grond zijn de plafondbalken in het zicht. Naast de keuken en het gastentoilet bevinden zich ook de ruime woonkamer en de bijkeuken.
Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en de doucheruimte.
De kamers zijn licht en vriendelijk gehouden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 70 km

70 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 15 km Papenburg

15 km

Snelweg-afrit 15 km Papenburg

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis Zur Mühle ligt in Mitling Mark, Westoverledingen, in de directe omgeving van de molen Marker Mühle en de rivier de Ems.

Het vakantiegebied Zuid-Oost-Friesland ligt voor de deur en biedt een schat aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar ontspanning, actieve vakanties en gezinsvakanties.

Het domicilie is idyllisch gelegen en op het kruispunt van de Duitse Fehnroute en de Internationale Dollardroute. Stap op de fiets en verken de charmante omgeving. De steden Weener, Leer en Papenburg liggen in de directe omgeving en nodigen uit tot winkelen.

De vakantieregio "Zuid-Oost-Friesland" heeft veel te bieden. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, winkelen, een actieve vakantie of cultureel toerisme - voor bijna elk "vakantietype" is er een breed aanbod.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Stornierungen bis 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) erhalten sie 100% abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet. Bei Stornierungen bis 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) erhalten sie 50% zurückerstattet. Bei Stornierungen weniger als 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) erhalten sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Mark Mill
De molen van Mitling Mark is een galerij van één verdieping met een kuil en louvres. De molen heeft twee maalwerken, twee peldeenheden, een perswals, dubbele en enkele classificeerders, een reinigingsmachine en elevatoren.

Al in de 16e eeuw stond er op de Emsdijk in Mitling-Mark een schraagmolen waar graan werd gemalen. De huidige molen van Dutchman werd gebouwd in 1843. in 1928 werd een dieselmotor geïnstalleerd zodat er ook op windstille dagen gemalen kon worden. in 1945 werd een elektromotor aangeschaft. De molen werd in 1984 door de gemeente aangekocht en na vele jaren van restauratiewerkzaamheden werd het technisch monument in 1990 voor het publiek geopend. Het molenensemble omvat het molenaarshuis en een bakhuis. In het molenaarshuis herinnert de collectie "Grootmoeders keuken" aan vervlogen tijden. Meer dan 800 keukenartikelen met voornamelijk handgeschilderde molenmotieven op porselein in "Delfts blauw" zijn hier te bewonderen.

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om de knoop in de molen door te hakken. Informatie hierover kan worden verkregen bij de burgerlijke stand van de gemeente Westoverledingen.

Openingstijden van de molen: 1 april - 31 oktober, woensdag t/m vrijdag, zondag - uur. November - maart op afspraak.


Papenburg
De kanaalstad in het noorden van Emsland is tot ver buiten de regio bekend - vooral vanwege de Meyer-scheepswerf. Tienduizenden "kijkers" staan langs de dijken langs de Ems wanneer het 200 jaar oude familiebedrijf zijn grote cruiseschepen op reis stuurt. In het bezoekerscentrum van de scheepswerf kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de bouw van luxe schepen.

Maar Papenburg heeft nog meer te bieden: de bloeiende gracht en de vele parken nodigen uit tot wandelen, de "Zeitspeicher" belooft een fascinerende ontdekkingsreis door de geschiedenis van de stad en het forum "Alte Werft" lokt bezoekers met verschillende evenementen - van theaterklassiekers tot groovy rockshows.


Leer
Leer - de "poort naar Oost-Friesland" - trekt zijn bezoekers aan met vele gezichten: het aantrekkelijkste is ongetwijfeld dat van de charmante oude stad, die uitnodigt tot een wandeling door de vele gezellige hoekjes. Het maritieme karakter van de stad is ook onmiskenbaar en is in veel gebieden te zien - zoals in de historische haven. Hier vormen vele nostalgische schepen samen met de "Waage" en het aloude stadhuis een onmiskenbaar geheel. Het moderne havengezicht is daarentegen te zien aan de Nesse, een volledig nieuwe woonwijk met maritieme flair.

De stad Leer is ook bekend en geliefd om zijn gevarieerde winkel-, gastronomie- en cultuuraanbod. Winkel naar hartelust in de voetgangerszone of ontspan tijdens een bezoek aan het streekmuseum of de Kulturspeicher.


Weener
Weener - de "groene stad van het Rheiderland" - ligt op slechts een steenworp afstand van uw vakantieoord Mitling Mark. U kunt de stad gemakkelijk bereiken via de Ems met de Friesenfähre veerboot.

De nederzetting, die meer dan 1000 jaar oud is, heeft veel van haar oorspronkelijke charme behouden, vooral in de oude stad en bij de Oude Haven. De oude stadsmijl van Weener wordt gekenmerkt door gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. Barokke herenhuizen en prachtige villa's domineren het beeld van de Norderstraße.

Cultuurzoekers kunnen hun hart ophalen in het orgelcentrum Organeum en het streekmuseum.


Ditzum
Kronkelende steegjes, het kraken van tuigage en de onmiskenbare geur van granaat en zeelucht. Het schilderachtige vissersdorpje Ditzum is altijd een bezoek waard. Zelfs wanneer de garnalenkotters uit vissen zijn, staart de bezoeker niet naar een lege havenkom - verschillende traditionele kotters en vissersboten liggen hier voor anker.

"Een tochtje met de Ems-veerboot, die regelmatig tussen Ditzum en Petkum vaart, is een must. Het "Fiskereemuseum" ligt ook direct aan de haven en presenteert veel interessante feiten over de visserij op de Ems en de Dollart.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Sabine S. uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig allround

Wij zijn eigenlijk Oostzee-vakantiegangers, maar wilden eens wat anders. De beste beslissing ooit!

De overhandiging van de sleutels via de kluis werkte uitstekend en we werden verwelkomd met een persoonlijke boodschap. Zoveel kleine dingen maakten dat we ons meteen thuis voelden, bijvoorbeeld een keuken met koffie, thee, olie enz. ter plaatse

De accommodatie was brandschoon en gezellig. We komen nu terug in de herfst en winter. De omgeving biedt veel natuur, rust en stilte en u bent snel in Papenburg en Leer

De verhuurders zijn hartelijk zonder opdringerig te zijn en we konden zelfs in het weekend iemand bereiken om ons te helpen met de techniek

Wij zijn vanaf nu vaste gasten en kijken ernaar uit om binnenkort terug te komen.

Vriendelijke groeten van Sabine en Jerry

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie T. Pauly:

Hallo Sabine, hallo Jerry,

vielen lieben Dank für die nette Bewertung. Es freut uns immer wieder zu hören, dass es unseren Gästen an nichts fehlt und sie einen echten Urlaub genießen können, in Mitling Mark mit Ruhe und Natur pur und kurzen Wegen nach Leer, Papenburg und Rhauderfehn.

Herzliche Grüße von Timo und Jasmin

November 2021

Ulrike K. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bewezen kwaliteit

Ook de tweede vakantie kwam overeen met de vorige zeer goede ervaringen! Een plek om nieuwe energie op te doen en te ontspannen! Op vele manieren kun je de belangstelling van de gastheren voelen om een aangename en aantrekkelijke sfeer te creëren. Ook in november worden de dagen gekenmerkt door prachtige sfeerbeelden in warme herfstkleuren, een onverwacht cadeau!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie T. Pauly:

Hallo Ulrike,

vielen Dank für das positive Feedback. Es freut uns, dass unsere Bemühungen Ihren Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten bemerkt wird.

Herzliche Grüße aus Ostfriesland
Timo und Jasmin

Augustus 2021

Ulrike K. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Directe treffer

De accommodatie komt overeen met het aanbod, het contact met de verhuurders is vriendelijk en open, de inrichting en uitrusting zijn smaakvol, licht en doordacht. Verder liggen positieve extra's overal op de loer: Playstation 2 voor de kinderen, tafelvoetbal en tafeltennis voor iedereen, barbecue op het terras, molen naast de deur, en heerlijk rustig gelegen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie T. Pauly:

Hallo Ulrike,

vielen Dank für die Bewertung... und den leckeren Wein ;-)

Gruß Timo und Jasmin

Mei 2021

Erna P. uit Mitling Mark

5,0
5 5 5 5 5

Unvergessliche Familienzeit - Erholung pur

Wir kommen sehr bald wieder :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2020

Carsten uit Rheinland

4,6
5 5 4 4 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis aan de dijk.

We hebben ons vanaf de eerste dag zeer op ons gemak gevoeld. De rustige locatie tegenover de molen is fantastisch. Het vakantiehuis is goed ingericht en zeer schoon. Dankzij de overdekte tafelvoetbal en tafeltennistafel, evenals een PS2, hebben de kinderen ook iets te doen op regenachtige dagen. Vooral in coronatijden is het een geweldige afgelegen plek midden in de natuur. In het dorp is er de mogelijkheid om in het veerhuis te eten of eten af te halen na bestelling. Een goede uitvalsbasis voor wandelingen of uitstapjes in alle richtingen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2020

Ralf B. uit Hespe

4,5
3.5 5 4 5 5

Ferienhaus Mühle

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, es war sehr viel platz ,es war sehr ruhig . Ideal für Radtouren. Eine zweite liege im Garten wäre angebracht, es waren auch 2 Auflagen da.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Familie T. Pauly:

Hallo Ralf,

Danke für die Bewertung. Leider ist kurz vor eurem Urlaub eine Liege zu Bruch gegangen. Mittlerweile ist Ersatz angeschafft :-)

Juli 2020

Yvonne S. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure rust

Het vrouwenhuis heeft alles wat men nodig heeft. Het is gezellig en vooral heel rustig. We hadden een erg leuke tijd en met de auto ben je snel bij het wad of bij een van de mooie havens. We voelden ons erg op ons gemak en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Familie T. Pauly:

Hallo Yvonne, vielen Dank für die netten Worte. Es freut uns, dass es euch bei uns gefallen hat :-)
Gruß Timo und Jasmin

Juni 2020

Siegrid B. uit Ihrhove

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!

Echt een unieke locatie! Direct tegenover een prachtige molen.
Het huis is perfect in orde en heeft alles wat je nodig hebt. De zonsondergangen op de dijk waren onvergetelijk.
Ik kom snel weer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon


Andere accommodaties van Familie T. Pauly


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 282526

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/282526.htm


«Vakantiehuis "Zur Mühle» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 01.11 tot 12.12.2024

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven