Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Harz-Holiday.com

Wildemann

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op een fantastisch mooie locatie heet ons vakantiehuis u welkom in het wildromantische bergstadje Wildemann. Aan het einde van een doodlopende straat, onder de bescherming van de bergen en direct naast de kabbelende Spiegeltalbach, kunnen u en uw geliefden urenlang genieten van de Harz zon op een 500 m² groot volledig omheind terrein. Het overdekte terras met zithoek nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid.

Een bijzonder hoogtepunt is onze infraroodsauna in ons eigen saunahuis. Kalmerende warmte en diep ontspannende stralen zijn precies wat je nodig hebt na een bewogen dag! Ontspan daarna in onze geïntegreerde rustruimte en laat uw ziel bungelen.

Maar er gaat niets boven een rustgevende nacht! Op de begane grond vindt u onze kleine slaapkamer met een boxspring tweepersoonsbed, dat zorgt voor optimaal slaapcomfort. Want alleen wie goed slaapt, kan de volgende dag met hernieuwde energie tegemoet zien.

In slaapkamer nr. 2, die over de gehele bovenverdieping is verdeeld, vindt u ook een boxspringbed voor twee personen en daarnaast een eenpersoonsbed en een massief babybed. Let op: Houd er bij uw reservering rekening mee dat u de bovenverdieping alleen kunt bereiken via een zeer steile trap in de gang

Als u in de winter onze gast bent, zult u zeker genieten van onze open haard in de open woonruimte. Vooral op koude en oncomfortabele dagen verspreidt het een behaaglijke warmte waardoor je je thuis voelt. Het flikkeren van de open haard en de bewegende vlammen laten lichaam en geest tot rust komen. Ontspanning is gegarandeerd!

Onze zeer goed uitgeruste keuken met een rustieke bank en een houten tafel, waar u samen kunt genieten van de versterkende maaltijden, integreert in de open woonruimte met gezellige zitjes en een smart-tv.

Wij heten U van harte welkom in ons vakantiehuis en wensen U en uw geliefden een mooie en bewogen "break from everyday life" in ons liefdevol gedecoreerde en gezellig ingerichte houten huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 78.3 km Flughafen Kassel-Calden

78.3 km

Station 19.4 km Bahnhof Bad Harzburg

19.4 km

Snelweg-afrit 24 km Seesen/Harz

24 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeven door prachtige natuur, romantisch genesteld tussen het Innerste- en Spiegel-dal, ligt de voormalige Oberharzer bergstad Wildemann op een hoogte van bijna 400 meter boven de zeespiegel. Vanwege de ligging in het dal en de omliggende bergen noemt Wildemann zich "Klein Tirol in de Oberharz". Met zijn oude vakwerkhuizen heeft deze stad een heel bijzondere sfeer, die doet denken aan een lange mijntraditie en de hoogtijdagen van de Oberharz als voormalig industriecentrum. De stad Wildemann dankt zijn naam aan een oude legende over de "Wilde Man". De "Wilde Man", een mysterieuze reus, zou in een grot in het bos hebben geleefd en de argwaan hebben gewekt van de eerste mijnwerkers die zich daar vestigden.

Rondom Wildemann ligt een uitgebreid netwerk van wandelpaden op u te wachten, die u op verschillende routes leiden over comfortabele bergpaden en door rustige zijdalen; langs heldere beekjes en bloeiende bergweiden. Talrijke bankjes en schuilplaatsen, diverse informatieborden met uitleg over natuur en cultuur nodigen uit tot vertoeven. Bovendien bieden de idyllisch gelegen vijvers mogelijkheden om te vissen en te zwemmen.

Het landschap van de Oberharz biedt vele sporten en tegelijkertijd een heel bijzondere, directe natuurbeleving. Fietsers en mountainbikers komen hier aan hun trekken. Rond Wildemann vinden mountainbikers toegang tot het uitgebreide netwerk van paden van de Volksbank Arena Harz. In Wildemann hebben fietsers direct toegang tot het Innerstetal fietspad, dat 105 kilometer van de Harz tot aan de Leine loopt.

In de winter verandert de Oberharz in een dromerig winterlandschap. Dan kan de besneeuwde bergwereld rond Wildemann worden verkend op verschillende geprepareerde loipes of tijdens een romantische winterwandeling.

Natuurlijk biedt de regio naast de vele sportactiviteiten ook andere vrijetijdsactiviteiten. Bezoek bijvoorbeeld de 19-Lachter-Stollen, een UNESCO werelderfgoed, of de mooie Maria Magdalenenkerk (reconstructie van de afgebrande kerk uit 1915). De traditionele veedrift, die elk jaar op Pinksterzondag plaatsvindt, is altijd erg populair bij vakantiegangers.

De nieuwste attractie in Wildemann is de nieuwe "Glowgolf Harz". Dit is de eerste indoor midgetgolfbaan die zijn bezoekers verwelkomt onder blacklight. Naast een spectaculaire kleurenzee in fluorescerende kleurwonderwerelden vertelt de Glowgolfbaan ook Harz-verhalen en -legenden. Tijdens het spelen kom je mijnwerkers, heksen en spoorwegen tegen.

Zoals u ziet is de Harz altijd een bezoek waard!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Indien het huis twee weken voor de gewenste aanvang van de reis nog leeg staat, kan ook een kortere reisduur (dan hierboven vermeld) worden overeengekomen. Wij maken ook graag een uitzondering voor tussenruimten.

De linnenset bestaat uit een saunadoek, een douchehanddoek, een handdoek, een deurmat en voldoende theedoeken.

De elektriciteitskosten zijn gebaseerd op het werkelijke verbruik.

Elektriciteit: 40 ct / kWh

Natuurlijk willen we geen winst maken op de extra kosten, we berekenen gewoon de prijzen van de energieleveranciers aan u door.

De toeristenbelasting moet ter plaatse worden betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, so hat er pauschalen Ersatz für die beim Vermieter bereits entstandenen Aufwendungen und den entgangenen Gewinn in der nachfolgenden Höhe zu leisten: Kündigung -bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises -bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises -bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises -bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises -ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises *Im Falle eines weiteren offiziellen Corona-Einreiseverbotes des Landes Niedersachsen, können Sie kostenlos stornieren. Es fallen keine Stornierungsgebühren an.*

meer informatie:

Er is ook iets voor uw geliefde "bonte neuzen". Het Harzer Hundwald werd geopend op . Het buitenterrein, dat het hele jaar open is, heeft een oppervlakte van ongeveer 3000 vierkante meter en is omheind en ontdaan van wild. Uw honden kunnen hier vrij rondlopen. Het bezoek is gratis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Astrid G. uit Asendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een warm welkom

Onze heerlijke vakantie in dit liefdevol ingerichte vakantiehuis begon met een zeer vriendelijke contactpersoon ter plaatse bij het overhandigen van de sleutels en een heerlijke traktatie als welkom. De tuin met het aangrenzende bos en het kabbelende beekje - een droom voor iedereen, niet alleen voor de tweevoeters, maar ook voor onze Berner berghond
Het "kleine Tirol", zoals Wildemann ook wel wordt genoemd, biedt prachtige wandelroutes voor 2- en 4-potige vrienden, waarvan de ingang bij wijze van spreken voor de deur ligt. Onderweg kon onze hond afkoelen of zich verfrissen in een van de vele beekjes. De kroon op elke wandeling was een duik in een van de vele vijvers. De nabijgelegen zwemvijver bij het hondenpark was bijzonder populair.
Wij zouden dit vakantiehuis aanbevelen met een verhuurder die aan alles gedacht en georganiseerd heeft
van A voor aanvraag - Z voor thuisgevoel, we zouden het keer op keer aanbevelen
Vakantie met hond was/is ons motto en werd bevestigd: hier zijn mens en hond(en) van harte welkom.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. F. Schulz:

Liebe Familie G.,
wir freuen uns sehr, dass Sie bei uns einen wunderschönen Urlaub verbringen konnten und Ihnen unser Ferienhaus und die Umgebung so gut gefallen haben.
Vielen Dank und liebe Grüße aus dem wunderschönen Harz!


Contactpersoon

Dhr. F. Schulz

Dhr. F. Schulz

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 282527

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/282527.htm


«Harz-Holiday.com» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven