Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
300m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
300m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Munat ligt in Ližnjan, een zonnig dorp in het uiterste zuiden van het schiereiland Istrië, en is een luxe keuze voor een vakantie van topklasse. De ruime Villa Munat is uiterst liefdevol en smaakvol ingericht en ademt een natuurlijk ritme uit, waarbij puurheid wordt gecombineerd met transparantie door middel van een evenwicht van natuurlijke elementen. Met zijn 5 smaakvol ingerichte slaapkamers - elk met een eigen slimme TV, een terras met een prachtig uitzicht op zee en de ensuite badkamer - is Villa Munat geschikt voor maximaal 10 personen. De uitstekend uitgeruste keuken zorgt voor inspiratie en wekt uw culinaire talenten bij de bereiding van mediterrane lekkernijen, die met veel plezier worden genoten in de ruime eetzaal. De woonkamer is een heerlijke ontspanningsruimte die zowel overdag als 's avonds totale rust biedt. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer actieve vakantie, heeft de villa een goed uitgeruste fitnessruimte op de begane grond. Villa Munat is volledig voorzien van airconditioning en heeft gratis WiFi, verwarming in de winter en een eigen parkeerplaats. De villa is ook volledig omheind om de gasten de privacy te geven die ze wensen. De buitenruimte is perfect voor luie middagen, het drinken van koffie in de ochtend in alle rust, het lezen van een goed boek op een van de ligstoelen, of het genieten van heerlijke barbecues met vrienden en familie. Het zwembad is verwarmd, dus het is perfect voor elk jaargetijde. In de zomer nodigt het uit tot een verfrissende duik na urenlang luieren onder de hete zon en in de milde, zonnige Istrische winter kunt u een duik nemen in het aangenaam warme water. Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar u Villa Munat bezoekt, het geeft u een warm welkom. Elegant en liefdevol ingericht, Villa Munat is gelegen op een van de mooiste plekken in Istrië en opent een heel nieuw universum van geneugten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 mijlen

over 50 mijlen

Supermarkt over 50 mijlen

over 50 mijlen

Restaurant over 50 mijlen

over 50 mijlen

Stadscentrum over 50 mijlen

over 50 mijlen

Luchthaven over 200 mijlen Pula

over 200 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

De moderne nieuw gebouwde villa is gelegen in het uiterste zuiden van Istrië, in het kleine vissersdorpje Ližnjan. Bekend om zijn natuurlijke schoonheden en rijke geschiedenis, heeft Ližnjan 28 kilometer ongerepte kustlijn met talrijke stranden, restaurants die topgastronomische hoogstandjes en een indrukwekkend historisch erfgoed bieden, en is trots op het archeologische wonder van Nesactium - de oude stad van Histrier en zijn meer dan duizend jaar oude geschiedenis. Ližnjan is een ideale bestemming voor een rustige en ontspannen vakantie, maar ook voor spannende zomeravonturen - hier vindt u afgelegen stranden met kristalhelder water, kilometers lange wegen langs de kust, die uitnodigen tot lange wandelingen en fietstochten met het geluid van de zee en het gezang van vogels, de onderwaterwereld met oude Romeinse nederzettingen en gezonken schepen, uniek windsurfplezier in de frisse bora, een tour door de omgeving te paard, de unieke ervaring van het vissen en vele andere attracties. Vlakbij ligt het natuurpark Kamenjak, de magische en beroemde Kaap met zijn natuurlijke schoonheden, kleurrijke Medulin en zijn verscheidenheid aan evenementen en rijke gastronomische aanbod, en op slechts tien minuten rijden ligt de spannende stad Pula, een stad die een verscheidenheid aan attracties biedt, van een bezoek aan het amfitheater en tal van andere monumenten tot het rijke nachtleven.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij aankomst
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

meer informatie:

Na de boeking geven wij u alle gedetailleerde informatie: contactnummer van de eigenaar, GPS-coördinaten, adres en aankomstinstructies!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Pula

Bedrijf T. Pula

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. Pula

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Pula

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 284039

Laatst bijgewerkt: 28.12.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284039.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven