Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
320m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
320m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De mooie en vrolijke Villa Evelyn ligt in het pittoreske stadje Medulin en biedt een adembenemend uitzicht op de Medulin-baai. De mooie en indrukwekkende Villa Evelyn is geschikt voor maximaal 8 personen. De charmante interieurstijl combineert het comfort van de moderniteit met de gezelligheid van de traditie. De 4 smaakvol ingerichte slaapkamers bieden een prachtig uitzicht op het rustige platteland - de blauwe baai en het omringende groen. De villa heeft ook 3 badkamers en een apart toilet. Het woongedeelte geeft op meesterlijke wijze een beeld van het mediterrane leven. Dankzij de levendige combinatie van de moderne en volledig uitgeruste keuken, de lichte eetkamer en de mooi en comfortabel ingerichte woonkamer met een grote open haard, biedt Villa Evelyn zowel luxe als de gezelligheid van een doorlopende leefruimte. De villa is volledig voorzien van airconditioning, biedt gratis WiFi en een aantal parkeerplaatsen, het overdekte terras op de begane grond is gewoon perfect om buiten te dineren en in de lounge kunt u genieten van uw ochtend koffie of een glas goede wijn in warme Medulin-avonden. In de zorgvuldig onderhouden tuin staat een prachtige oude olijfboom en een kinderspeelplaats van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de fantastische baai. Het zwembad is een unieke plek om te ontspannen, waar u zich kunt verfrissen op warme zomerdagen en kunt zonnen op de omliggende ligstoelen. Het zwembad is geplaveid met lokale stenen en uitgerust met buitendouches en een barbecueplaats om u de perfecte vakantie-ervaring te bieden. De liefdevol en traditioneel ontworpen Villa Evelyn, centraal gelegen in het rustige en warme zuiden van Istrië, is een echt juweeltje dat u niet mag missen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 10 km

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Medulin is een van de vertegenwoordigers van het Istrische toerisme en is een van de twintig beroemdste badplaatsen aan de Adriatische Zee. De dynamische ontwikkeling van Medulin is gebaseerd op de kwaliteit van de natuurlijke omstandigheden en de uitstraling van een zacht landschap. Iedere bezoeker van Medulin kan hier een ware oase van rust vinden, rijk aan de landschappen van het mediterrane klimaat, maar tegelijkertijd kan hij hier ook een zeer dynamische vakantie doorbrengen, rijk aan aanbiedingen. De baai van Medulin is ideaal voor allerlei watersporten, maar ook buiten het water zijn er tal van sportieve en recreatieve activiteiten te vinden: Medulin, de oude Mutila, een stad met 1700 inwoners, met een prachtig ingesprongen lange kust, omgeven door een keten van kleine eilandjes. Vandaag de dag is Medulin een bekend toeristisch centrum, dat naast de hotels en campings een buitengewone selectie van kamers en appartementen in privé-accommodatie aanbiedt. Alles is hier ondergeschikt aan het toerisme: een bank, een postkantoor, een toeristenambulance, een bloemenwinkel, een wijnkelder, kapsalons, talrijke winkels, goudsmederijen, souvenirwinkels, de groene markt, enz. Bezoekers zullen het moeilijk hebben om te kiezen tussen de vele sportfaciliteiten: tennis, voetbal, minigolf, bowling, boccia, beach-volley, paardrijden. Er zijn surf-, zeil-, duik-, paardrij- en waterskischolen. U kunt motor, peddels en waterfietsen, scooters, fietsen en motoren huren. De jongeren kennen Medulin voor zijn disco, terwijl de liefhebbers van live muziek en verschillende dansritmes zich liever op de vele terrassen verzamelen. Medulin staat bekend om goede klassieke concerten, die in de zomermaanden plaatsvinden. Ongeveer 40 restaurants met traditionele nationale en internationale gerechten, vis, vlees en vegetarische gerechten zijn een echte uitdaging voor fijnproevers. Milde winters, vanwege het mediterrane klimaat, en een rijke sportinfrastructuur maken Medulin het hele jaar door tot een van de meest populaire centra voor sportbereiding, zodat u hier vaak de beroemdste vertegenwoordigers van Kroatië en de hele sportwereld kunt ontmoeten.

Aan het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw werd de eerste toeristische vonk aan de kusten van Medulin Bay ontstoken. In die tijd werd Medulin aangeboden op de entertainmentmarkt bij de rondleidingen door Pula, maar al snel begon de situatie te veranderen en werd Medulin steeds populairder. Met de oprichting van de Society for the Embellishment of Medulin, de pionier van de eerste toeristische organisatie, kwamen de eerste toeristen naar de stad. Sindsdien is het toerisme met grote sprongen vooruitgegaan


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij aankomst
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

meer informatie:

Details bij aankomst worden bij de boekingsbevestiging verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Pula

Bedrijf T. Pula

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. Pula

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Pula

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 284171

Laatst bijgewerkt: 28.12.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284171.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven