Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  3   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Ideaal en comfortabel voor 2-3 personen
1 slaapkamer met tweepersoonsbed (2m x 2m) en grote kledingkast, bedlampjes
1 kinderkamer met uittrekbare slaapbank voor 2 personen, kleine kleerkast, ladekast, fauteuil, klein bureau met kruk, cassette-radio
1 badkamer met douche, WC, wastafel, spiegelkast, wandkast, weegschaal en daglicht
1 geïntegreerde keuken met koelkast, fornuis met oven, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, borden, bestek, potten en pannen, evenals theedoeken
1 eethoek in de woonkamer met tafel en 4 schommelstoelen
1 woonkamer met bank, tafel, 2 fauteuils, kleine kast, scheepsladderplank, SAT-TV, radio met DVD-speler
1 zonnig, afgelegen balkon met tafel, 4 stoelen en parasol, lamp
1 gemarkeerde privé parkeerplaats op de binnenplaats achter het huis
1 privé berging op de binnenplaats met vuilnisbakken en ruimte voor 2 fietsen

Verdere kenmerken van de vakantiewoning
Gratis W-LAN
Centrale verwarming
Luiken
Hoover
Kleding paard
Diverse spellen
Talrijke boeken
Staande lampen in de woonkamer en kinderkamer
Winkelwagen (Netto - 15 min afstand - ook open op zondag.)

Belangrijk bericht
Roken in de flat en het meebrengen van dieren is helaas niet toegestaan.


Het Noordzeebad Norden-Norddeich is in elk jaargetijde een bezoek waard. In 2010 kreeg de plaats de hoogste toeristische erkenning als kuuroord. De unieke attractie van Norddeich is de Waddenzee - in 2009 aangewezen als UNESCO werelderfgoed - en het thuis van niet alleen de wadpier, maar ook van talloze vogels en zeehonden. Norden-Norddeich, de groene poort naar de zee, profiteert van de ligging in een zone met een sterk stimulerend klimaat, het waddenklimaat, en het kustklimaat. De wind komt meestal uit het westen, rechtstreeks van de Noordzee, en garandeert zo een aangename vochtigheid en een buitengewone zuiverheid van de lucht.

Sportieve activiteiten zijn dijkwandelingen en wandelingen in het vlakke binnenland, en natuurlijk wadlopen, gewoon iets het wad op met kinderen of met een waddengids naar de eilanden Norderney of Baltrum. Ook fietstochten op de vele goed onderhouden fietspaden in het binnenland of op de dijkroutes richting Neu-Harlingersiel via Neßmersiel en Dornumersiel of in de andere richting naar Emden via Greetsiel en Campen zijn populair. Maar misschien kan het ook een peddeltocht naar Leybuchtsiel zijn. Paardrijden, kiten en surfen, spetteren, baden en zwemmen bij vloed, tennis, golf, minigolf en karten zijn niet alle andere manieren om fit te blijven.

Norden, vier kilometer van de kust en een van de oudste steden van Oost-Friesland met veel historische gebouwen, nodigt uit tot een ontspannen wandeling in het voetgangersgebied. Bezienswaardigheden zijn het beroemde theemuseum en de Ludgeri-kerk. Elke december wordt in de kerk op het marktplein een interessant Nederduits kerstspel met levende dieren opgevoerd. De inwoners van Norden worden Norder genoemd, of Nörder in het Nederduits. "Moin" (praatjesmakers zeggen soms ook "Moin Moin") is een groet die in Oost-Friesland op elk moment van de dag en de nacht wordt gebruikt. De buiten Duitsland bekende schrijver Klaus-Peter Wolf woont ook in Norden. Veel van zijn Oost-Friese misdaadverhalen zijn verfilmd. Maar wees gerust, moorden zijn in de werkelijkheid niet aan de orde van de dag en in de misdaadverhalen worden de daders altijd gepakt

Als u niet een luie middag wilt doorbrengen op uw eigen balkon, op het zandstrand of in een van de vele gastronomische etablissementen in Norddeich, kunt u uw vakantie verrijken met belevenissen in het zeehondenkweekstation en het Walosseum of ernaast in het automuseum. Verder zijn het golfslagbad "Ocean Wave" of de adventure golfbaan uitnodigend

Nog meer variatie is te vinden in de omgeving, met zijn kastelen, paleizen, parken zoals Lütetsburg, andere musea zoals de Henri Nannen Art Gallery in Emden, andere oude kerken met beroemde orgels en vuurtorens. De kleinste maar waarschijnlijk bekendste is de "Otto-vuurtoren" bij Greetsiel, de hoogste in Duitsland is die niet ver daarvandaan bij Campen. En op weg naar Norddeich, achter Emden, passeert u Suurhusen, waar de meest scheve kerktoren ter wereld staat (niet in Pisa).
Het is altijd interessant om een kijkje te nemen in de veerboot- of vissershaven met zijn garnalenboten en misschien zelfs een dagtocht te maken naar Norderney of Juist.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Station 2 km Norddeich

2 km

Snelweg-afrit 45 km Emden

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

3 minuten naar de dijk / het strand
3 minuten naar het avonturenbad "Ocean Wave", het zeehondenstation en andere vrijetijdsvoorzieningen
maximaal 3 minuten naar 6 restaurants, 2 bakkers, 2 ijssalons en diverse winkels (fiets- en Segwayverhuur)
15 minuten naar de vissers- en veerhaven en het DB treinstation


Norddeich update
Wat is er nieuw in Norddeich? Informatie voor vakantiegangers die Norddeich kennen maar er de afgelopen jaren niet zijn geweest.
Het feit dat er tijdens het seizoen een rechtstreekse ferryverbinding is naar Helgoland is nieuw, maar waarschijnlijk een van de minder spectaculaire vernieuwingen.
Het meest in het oog springend is de nieuwe waterrand. Vier zeeterrassen en het waddenraam behoren tot de vele nieuwe attracties sinds 2021/22. De promenade is verbreed en verhoogd voor een beter uitzicht rondom. Overal bankjes en LED-lichtpalen, moderne douches, voetdouches en een nieuwe toiletvoorziening. Het duinlandschap werd vergroot en opgewaardeerd. Verschillende nieuw aangelegde houten wandelpaden leiden door de duinen naar het strand. Een interactief duinnatuurpad en het nieuwe kwelderlandschap maken deel uit van het gezondheidsparkoers. Grote speeltoestellen zoals een waddenglijbaan, klimkrab en zeespin zijn gereserveerd voor de kleintjes, maar ook de sportieve volwassenen komen aan hun trekken met talrijke fitnesstoestellen.
Flaneren over de nieuwe paden in de duinen, op de dijk en op het strand is nu een romantisch genoegen en een bijzondere ervaring, zelfs in het donker dankzij de royale LED-verlichting en genieten van het prachtige uitzicht op de eilanden Juist en Norderney. In de verte ziet u nog de windturbines aan de Nederlandse monding van de Ems en misschien vangt u een glimp op van de lichtsignalen van de vuurtoren van Borkum.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting € 2,50 per persoon ouder dan 16 jaar en per dag (€ 1,20 in de winter)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Kündigung/Stornierung a) Der Vermieter sowie unser Vermietungsservice kann in Fällen von höherer Gewalt (Wasser-, Sturm- oder Brandschaden, etc.) und sonstigen nicht vorhersehbaren Ereignissen den Mietvertrag ohne Einhaltung einer Kündigungsfrist kündigen. b) Mietverhältnisse, die über eine kurze Zeit eingegangen werden, sind in der Regel nur außerordentlich aus wichtigem Grund kündbar (§ 542 II BGB). Das bedeutet, dass der Mieter von der Entrichtung der Miete nicht dadurch befreit wird, dass er durch einen in seiner Person liegenden Grund an der Ausübung seines Gebrauchsrechts gehindert wird. Sprich, die Miete ist grundsätzlich immer fällig, egal wann der Mieter absagt (§ 537 I BGB). Der Vermieter/ Vermietungsservice muss gegebenenfalls Einnahmen aus einer anderweitigen Vermietung das Objekt anrechnen. Der Mieter muss also ggf. den Mietzins zahlen, obwohl er den Mietgegenstand nicht nutzen konnte/wollte. Sofern eine Neuvermietung des Objekts gelingt, hat der Mieter 10% des ursprünglichen Mietpreises als Kostenpauschale an den Vermietungsservice zur Abgeltung des zusätzlichen Aufwandes zu zahlen. Andernfalls gilt folgende Stornostaffel: Stornierung 60-50 Tage 20% Stornierung 49-36 Tage 40% Stornierung 35-22 Tage 60% Stornierung 21-15 Tage 90% Stornierung 14-Anreise 100% Die Kündigung bedarf grundsätzlich der Schriftform. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung! c) Corona-Stornierung; Wir bieten Ihnen an, dass die getätigten Zahlungen hier eingefroren werden und für eine Folgebuchung als Gutschein bestehen bleiben. Sollte Norddeich für touristische Zwecke gesperrt sein, hätten Sie ggf. die Möglichkeit kostenfrei zu stornieren; aber solang von der Regierung nichts anderes vorgesehen ist, müssen Sie bei sonstiger Stornierung die Gebühren zahlen, die Sie bei Vertragsabschluss akzeptiert haben. Wir raten IMMER zu einem Abschluss einer Reiserücktrittversicherung (die Corona mit einschliesst).

meer informatie:

Norddeich info voor nieuwkomers (nieuwkomers)

Als u voor het eerst een vakantie in Norddeich plant, hebben we hier wat informatie voor u
Het Noordzeebad Norden-Norddeich is in elk jaargetijde een bezoek waard. In 2010 kreeg de stad de hoogste toeristische erkenning als kuuroord. De unieke attractie van Norddeich is de Waddenzee - in 2009 aangewezen als UNESCO werelderfgoed - en het thuis van niet alleen de wadpier, maar ook van talloze vogels en zeehonden. Norden-Norddeich, de groene poort naar de zee, profiteert van de ligging in een zone met een sterk stimulerend klimaat, het waddenklimaat, en het kustklimaat. De wind komt meestal uit het westen, rechtstreeks van de Noordzee, en garandeert zo een aangename vochtigheid en een buitengewone zuiverheid van de lucht.

Sportieve activiteiten zijn dijkwandelingen en die in het vlakke binnenland, en natuurlijk wadlopen, ook speciaal voor kinderen. Hoogtepunten zijn tochten met een gids van het Nationaal Park naar de eilanden Norderney of Baltrum. Ook fietstochten op de vele goed onderhouden fietspaden in het binnenland of op de dijkroutes richting Neu-Harlingersiel via Neßmersiel en Dornumersiel of in de andere richting naar Emden via Greetsiel en Campen zijn populair. Maar misschien kan het ook een peddeltocht naar Leybuchtsiel zijn. Paardrijden, kiten, stand-up paddling en surfen, spetteren, baden en zwemmen bij vloed, tennis, golf, minigolf en bijvoorbeeld karten zijn niet alle andere manieren om fit te blijven.
Zwemmen in zee, tijdverdrijf met carnaval, paasvuur aan zee, FineTime, vliegerfestival, openluchtbioscoop, Vikingfestival, reizende bioscoop, noorderlicht en nieuwjaarsfeest aan zee zijn slechts enkele van de belevingshoogtepunten op het strand.
Norden, vier kilometer van de kust en een van de oudste steden van Oost-Friesland met veel historische gebouwen, nodigt uit tot een ontspannen wandeling in het voetgangersgebied. Bezienswaardigheden zijn het beroemde theemuseum en de Ludgeri-kerk. Elk jaar in december wordt in Norden op het marktplein een interessant Nederduits kerstspel met levende dieren opgevoerd. De inwoners van Norden worden Norder genoemd, of Nörder in het Nederduits. "Moin" (praatjesmakers zeggen soms "Moin Moin") is een groet die in Oost-Friesland op elk moment van de dag en de nacht wordt gebruikt. De schrijver Peter Wolf, die ook buiten Duitsland bekend is, woont ook in Norden. Veel van zijn Oost-Friese misdaadverhalen zijn verfilmd. Maar wees gerust, moorden zijn in de werkelijkheid niet aan de orde van de dag en in de misdaadverhalen worden de daders altijd gepakt

Als u niet een luie middag wilt doorbrengen op uw eigen balkon, op het zandstrand of in een van de vele gastronomische etablissementen in Norddeich, kunt u uw vakantie verrijken met belevenissen in het beroemde zeehondenkweekstation en het Walosseum of ernaast in het automuseum. Verder zijn het golfslagbad "Ocean Wave" of het golfpark met avonturengolfbaan, puzzeldoolhof, verteltheater, speeltuinen enz. uitnodigend

Nog meer variatie is te vinden in de omgeving, met zijn kastelen, paleizen, parken zoals Lütetsburg, andere musea zoals de Henri Nannen Art Gallery in Emden, andere oude kerken met beroemde orgels en vuurtorens. De kleinste maar waarschijnlijk bekendste is de "Otto-vuurtoren" bij Pilsum (Greetsiel), de hoogste in Duitsland is die niet ver daarvandaan bij Campen. En op weg naar Norddeich, achter Emden, passeert u Suurhusen, waar de meest scheve kerktoren ter wereld staat (niet in Pisa).
In de gemeente Krummhörn staat de toegankelijke vuurtoren van Campen. Het is een van de hoogste vuurtorens ter wereld. En in Westerholt staat ook een walk-in windmolen met een prachtig uitzicht over Oost-Friesland.
Op de lijn Norden - Dornum rijdt af en toe een museumspoorlijn. En voor slechts één euro per persoon kunt u met de "vakantiebus", een lijnbus, door de districten Aurich (dit omvat Norden), Friesland, Leer, Wittmund en Ammerland, en de steden Emden en Wilhelmshaven rijden.
Het is altijd interessant om een kijkje te nemen bij de werkzaamheden in de veer- of vissershaven van Norddeich met de garnalenkotters en misschien zelfs een dagtocht te maken naar Norderney of Juist en, recenter in het seizoen, naar Helgoland.


Als je Oost-Friesland nog niet kent, heb je nu misschien een beetje zin gekregen om hier je vakantie door te brengen, kijk anders eens naar de zelfgemaakte foto's van Norden-Norddeich.
En als de accommodatie precies goed is, dan kan er niets misgaan.

Wij kijken uit naar uw boeking en wensen u nu al een heerlijke vakantie toe.

Ursula en Heiner Hahn


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
5.0 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2023

Klaus H. uit Wipperfürth

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in Norddeich

Beste familie Hahn,

we voelden ons zeer comfortabel in de flat en hadden een geweldige tijd. Alles was schoon en gemakkelijk te bereiken in het dorp. Mevrouw Zengin zorgde goed voor ons. We zullen graag terugkomen.

Mfg
K.+J.H.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Januari 2023

Barbara und Wolfgang W. uit Dinslaken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie flat - goede locatie!

We verbleven 7 dagen in deze prachtige flat en voelden ons zeer comfortabel. Alles was precies goed. De flat was zeer smaakvol en functioneel ingericht, alles wat belangrijk was was aanwezig - we hebben niets gemist. En het grote voordeel van deze flat was de zichtlocatie, die gewoon niet beter kon zijn - het was slechts een korte afstand naar de bakker naast de deur en naar verschillende restaurants in de directe omgeving. En het was maar 200 meter naar de dijkwandeling. Wij waren al met al zeer tevreden en komen graag een keer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Peter P. uit Quiddelbach

4,0
4 4 4 5 3

Sehr nahe zum Deich

Für zwei Personen ausreichend Platz, gute Betten und alles Notwendige vorhanden. Bei Ankunft wurden wir auf das Ausräumen der Spülmaschine bei Abreise hingewiesen, die wir jedoch nicht gefunden haben, ebenso wären ein Eierkocher und Eicherbecher angenehm gewesen. Mit den zur Verfügung gestellten Reinigungsmitteln und Geräten war die Herstellung einer angenehmen Sauberkeit kein Problem.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Familie U. Dr.Hahn:

Vielen Dank für die konstruktive Kritik. Wir haben jetzt die Agentur gewechselt und hoffen, dass es in Zukunft keine Probleme mit der Sauberkeit mehr gibt. Eierbecher waren vorhanden, aber der Eierkocher, der eigentlich vorhanden sein sollte, fehlte tatsächlich. Wir haben ihn inzwischen ersetzt. Die Spülmaschine war eine Erfindung der "alten" Agentur.

Augustus 2020

Karin W. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5

Ferienwohnung

Ich war eine Woche in der schönen Ferienwohnung und habe alles bestens vorgefunden.
Ich komme wieder!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Jutta und Johann S. uit Lünen

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Ferienwohnung in Top Lage

Wir waren schon öfter in der Ferienwohnung zu Gast. Die Wohnung ist sehr gemütlich, gut ausgestattet und hat eine Top Lage. Kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juni 2020

Helma + Hans Georg H. uit Mülheim

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Wir waren zum ersten Mal hier, doch es hat uns ausnehmend gut gefallen. Wohnung toll, alles was man braucht ist vorhanden und tolle Lage.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie U. Dr.Hahn

Familie U. Dr.Hahn

We hebben de flat sinds 2014 en de naburige flat, die we bijna uitsluitend zelf gebruiken, al ruim 15 jaar. Hoewel we vaak in Norddeich zijn, kunnen we natuurlijk niet zelf voor de ondersteuning ter plaatse zorgen. Daarom hebben wij een professioneel agentschap in Norddeich ingeschakeld, waarmee u ook het huurcontract en de facturering doet en van wie u sleutels, beddengoed enz. krijgt. Uw gegevens worden pas doorgegeven aan het agentschap wanneer u de flat reserveert


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 285404

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/285404.htm

Familie Ursula und Heinrich Dr.Hahn

Mainstr. 15

45219 Essen

0205483786


«"Oude liefde"» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven