Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Chrani

Chrani

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 27 km

27 km


Recreatiemogelijkheden

Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


34 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jan K.

3,0
3 3 3 3 3

Tolle Lage und im Haus ist es sauber! Das Haus gehört jedoch dringend renoviert und der Garten sollte gepflegter sein (Müll etc)!

Sabine S.

3,0
3 3 3 3 3

Schönes großes Haus Traumhafter Meerblick Ruhig gelegen

Sergey E.

5,0
5 5 5 5 5

Super!

Pertti L.

3,0
3 3 3 3 3

The house is nice and well situated. The rooms are wide. The overall condition is good but the kitchen needs fixing. The sand beach below the house is great and suits as well for the kids. There are many nice tavernas nearby but because of the traffic you need a car. There are a lot to see and visit in the region. It’s good to notice that there are no air conditioning or fans in the house which lowers the stars. Pertti Lampinen Finland

Benedicte B.

5,0
5 5 5 5 5

Très agréable à tous points de vue !

Ingo R.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön! Alles super!

Lars V.

5,0
5 5 5 5 5

It is a wonderful place

jassuphilos

5,0
5 5 5 5 5

toll gelegenes und sehr gut eingerichtetes Haus-ausserordentlich empfehlenswert

meeresschildkröte

5,0
5 5 5 5 5

ausgezeichnet !

Hohensteiner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is prachtig gelegen en de voorzieningen bieden alles wat je nodig hebt. Een minpunt is dat de buitendouche slechts een slang is, dat moet absoluut verbeterd worden. Op het strand was het zelfs in juli ongestoord. Al met al een geweldige familievakantie.

Marcus D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groot huis direct aan het strand met privé toegang. Je hebt het strand praktisch voor jezelf. Op het strand voornamelijk grote kiezels, in het water zand. Geweldige zitplaatsen in de schaduw op het terras. Mooi uitzicht ook vanaf de balkons op de bovenverdieping. Geweldige buitenbarbecue. Goede voorzieningen, alles schoon. We denken graag terug aan onze tijd daar en hopen snel weer te kunnen komen.

Clemens L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis op een kleine heuvel direct aan zee, slechts een paar traptreden boven een 500 meter lang, bijna verlaten kiezel/zandstrand, 1 km ten zuiden van het dorp Chrani, op 150 meter van de hoofdweg. Vrijstaand huis in grote tuin met rozen en olijfbomen, grote woonkamer, recentelijk met serre, drie slaapkamers (2 met balkon), enorm terras, prachtig uitzicht over het strand, de diepblauwe zee en het Taygetos-gebergte, 20 km verderop op de volgende "vinger" van de Peloponnesos, de Mani. Soms verblijven leden van de zeer vriendelijke eigenaarsfamilie voor enkele dagen in een bijgebouw, maar je ziet ze nauwelijks en blijft volledig ongestoord. 300 meter ten zuiden van de weg ligt een klein, zeer goedkoop restaurant met uiterst vriendelijke eigenaren, meer restaurants en een supermarkt in Chrani. Wij zijn al 15 jaar gasten in Blue Fox en nog steeds enthousiast!

Gabriele S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren voor de 2e keer in het Blue Fox huis. Het huis ligt op een heuvel, dichtbij de zee. Als er 7 andere mensen op het ongeveer 600 meter lange strand zijn, zijn dat er al veel. Het uitzicht is geweldig, het huis zelf is erg groot, met een groot terras en prachtige vegetatie! Verbeteringen ten opzichte van vorig jaar: nieuwe bedden, de toegang tot het strand is gemakkelijker gemaakt, paden op het terrein verbreed. Wie een huis helemaal voor zichzelf zoekt, in een prachtige omgeving waar je de zee hoort ruisen, is hier op de juiste plek.

Löwentine

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is echt prachtig gelegen, de locatie maakt het! De zee ligt aan onze voeten, het is echt maar een steenworp afstand. Het huis is heel mooi. Helaas laat de netheid te wensen over, het zou iets beter schoongemaakt mogen worden. Het terras is een droom, het strand mooi, er zijn alleen in het weekend wat mensen.

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We (gezin met 4 inmiddels volwassen kinderen) hebben voor de 6e keer in 10 jaar vakantie gevierd in "Blue Fox" en genoten van de ideale locatie van het ruime huis voor 6 personen direct boven het strand. Geen enkele negatieve indruk, ook geen spoor van de crisis ter plaatse! Enige kritiek: Er waren deze keer geen handdoeken beschikbaar. Tip: Het is handig om 's nachts in de zomermaanden ventilatoren mee te nemen voor een goede nachtrust! Excursietip: De opgravingen van Oud-Messene hebben enorme vooruitgang geboekt!

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Sehr schönes, ruim huis op ongeveer 0,25 hectare tuin direct boven een ca. 500 m breed grind/zandstrand, dat meestal privé is. Vanaf het terras een prachtig uitzicht over de Messenische Golf met het Taygetos-gebergte op de achtergrond. Wij (echtpaar met 4 kinderen, 16-25 jaar oud) waren voor de zesde keer en zeker niet voor de laatste keer daar! Interessante excursies naast Koroni, Methoni en Pylos: de ruïnes van Oud-Messini, indrukwekkend gerestaureerd!

Michael

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Generell een erg mooi afgelegen huis met (bijna) eigen strand, bloeiende tuin, eigen fruitbomen en kristalhelder, schoon zeewater. Nu ook met elektrische verwarming voor de koude seizoenen voor wie geen zin heeft om de open haard aan te steken. Helaas ontbreken er nog muggengaas op de slaapkamerramen. Daarom is het in deze tijd van het jaar (juni/juli) het beste om een groot muskietennet van thuis mee te nemen of indien nodig in Loga bij de dorpswinkel een net voor de ramen te kopen. Conclusie: wie de prijs niet schuwt, wordt rijkelijk beloond.

Catherine B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Zeer aangenaam huis aan de zee, omringd door citroenbomen en mooie planten. Het kleine strand beneden is echt een pluspunt en de toegang is gemakkelijk. De maand april liet nog geen grote zwemmen toe, maar wat moet het geweldig zijn in de zomer. We hebben veel genoten van het prachtige uitzicht op het mooie terras. Het beddengoed is comfortabel en twee van de slaapkamers hebben een terras met uitzicht op de zee, een genot om wakker te worden. Het huis is super rustig en vrij geïsoleerd, zodat je de sterren goed kunt zien. De barbecueplaats is zeer functioneel. De eigenaar was ter plaatse en verwelkomde ons zeer hartelijk. We kregen zelfs een fles van haar heerlijke olijfolie van lokale olijfbomen  De regio heeft mooie plekjes: Koroni (mooie kleine haven), de ruïnes van Methoni, de watervallen van Polimnio, het strand van Voidokilia, ... We hebben 6 prachtige dagen gehad in deze hoek van Griekenland met 4 tieners  Ik beveel deze accommodatie ten zeerste aan waar het goed toeven is.

Roland H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij, twee volwassenen, hebben drie weken doorgebracht in augustus 22 in Blue Fox. De ontvangst bij aankomst verliep soepel. Een zeer mooi huis met een prachtig uitzicht. Goed bereikbaar met de auto. Winkels met een supermarkt op ongeveer 3 minuten en slager / bakkerij enz. op ongeveer 15 minuten afstand. Leuke tavernes zijn binnen 2 minuten te bereiken. Het huis is goed ingericht en alles werkte. De uitcheck verliep soepel. Graag weer.

Marcus D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groot huis direct aan het strand met privétoegang. Je hebt het strand praktisch voor jezelf. Op het strand voornamelijk grote kiezels, in het water zand. Geweldige zitplaatsen in de schaduw op het terras. Mooi uitzicht ook vanaf de balkons op de eerste verdieping. Geweldige buitenbarbecue. Goede uitrusting, alles schoon.
We denken graag terug aan onze tijd daar en hopen snel weer te kunnen komen.

Michael

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In het algemeen een zeer mooi afgelegen huis met (bijna) een eigen strand, een bloeiende tuin, eigen fruitbomen en kristalhelder, schoon zeewater. Nu ook met elektrische kachels voor het koude seizoen, voor wie de open haard niet wil aansteken. Alleen de horren van de slaapkamerramen ontbreken helaas. Daarom kunt u in deze tijd van het jaar (juni/juli) het beste een grote klamboe voor over het bed meenemen van huis of eventueel een net voor de ramen kopen in de dorpswinkel in Loga. Conclusie: als u de prijs niet erg vindt, wordt u zeer goed beloond

Hohensteiner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is prachtig gelegen en de faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt. Een nadeel is dat de buitendouche slechts een slang is, wat verbeterd zou moeten worden. Het strand was ongestoord, zelfs in juli. Al met al een geweldige familievakantie.

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, ruim huis op ca. 0,25 hectare tuinperceel direct boven een 500 m breed kiezel-/zandstrand, dat u grotendeels voor uzelf heeft. Vanaf het terras prachtig uitzicht over de Messijnse Golf tegen de achtergrond van het Taigetos-gebergte. Wij (echtpaar met 4 kinderen, 16-25 jaar) waren er voor de zesde en zeker niet de laatste keer! De moeite waard naast Koroni, Methoni en Pylos: ruïnes van het oude Messini, indrukwekkend gerestaureerd!

Griechenlandfans

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is prachtig, meer dan compleet ingericht, het terras uniek, het uitzicht op zee indrukwekkend; De zee fantastisch helder met uitzicht richting Koroni heerlijke avondsfeer ... absoluut een aanrader, als je wilt genieten van Griekenland een beetje weg van de drukte ...

Griechenlandfan

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Al met al was het een heel leuk huis met hele leuke 11 katten. Maar er zijn een paar dingen die gerenoveerd moeten worden: er is maar één badkuip met een douchekop die niet aan de muur bevestigd kan worden, je moet de boiler vooraf laten draaien als je warm water wilt, en er is geen warm water in de keuken (zelfs niet met een boiler). De keuken heeft zeer oude kastjes, die ook naar schimmel ruiken als je ze opent. Alles is schoon, maar je kunt zien dat er al een tijdje niets aan het huis is gedaan. De locatie is uniek en je moet er veel voor over hebben....

Griechenland-Stammgast

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het uitzicht op zee vanaf het terras is gewoonweg prachtig, je zou er uren kunnen zitten en genieten van het uitzicht! Het strand is nu meer een kiezelstrand, omdat er in de winter veel stenen uit de zee zijn aangespoeld - geen probleem voor ons, maar zwemschoenen zijn aan te bevelen! Het is bijna helemaal voor jezelf, en buiten ons is er meestal niemand te zien. De toegang tot het strand moet worden verbeterd, aangezien de stenen trap midden op de helling eindigt en het een beetje glad kan zijn als je niet zo goed ter been bent. Zeer ruim huis met voldoende faciliteiten - bij nader inzien miste het op sommige plaatsen wat onderhoud, maar de geweldige ligging maakte dat weer goed. Al met al een aanrader!

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (een gezin met 4 inmiddels volwassen kinderen) zijn voor de 6e keer in 10 jaar op vakantie geweest in de "Blue Fox" en hebben genoten van de ideale ligging van het huis, dat ook ruim is voor 6 personen, direct boven het strand. Geen enkele negatieve indruk, zelfs geen spoor van de plaatselijke crisis! Het enige punt van kritiek: er waren deze keer geen handdoeken beschikbaar. Tip: Voor een goede nachtrust is het handig om in de zomermaanden ventilatoren mee te nemen! Excursietip: De opgravingen van Oud Mesene zijn enorm gevorderd!

KoBo

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De locatie van het huis is een droom en zeker de "USP". Het terras is prachtig, de woning groot en direct aan zee. Het meubilair is rustiek donker en ok, maar zou wat schoner kunnen. Een paar details konden beter, maar over het algemeen hadden we een droomweek bij Blue Fox!

Löwentine

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is echt prachtig gelegen, de locatie maakt het! De zee lag aan onze voeten, het is echt maar een steenworp afstand. Het huis is erg mooi. Helaas laat de netheid te wensen over, het zou wat beter schoongemaakt moeten worden. Het terras is een droom, het strand is prachtig, er zijn maar weinig mensen in het weekend.

Oleander

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden alles precies zoals het was beschreven. Het was een genot om op het prachtige terras te zitten en naar zee te kijken. Wij komen graag terug en kunnen de accommodatie ten zeerste aanbevelen.

Gabriele S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Dit was de tweede keer dat we in het Blue Fox huis verbleven. Het huis ligt op een heuvel, dicht bij de zee. Als er 7 andere mensen op het strand zijn, dat ongeveer 600 meter lang is, is dat nogal wat. Het uitzicht is prachtig, het huis zelf is zeer groot, met een groot terras en prachtige vegetatie! Verbeteringen ten opzichte van vorig jaar: nieuwe bedden, gemakkelijker toegang tot het strand, bredere paden op het terrein.
Als u op zoek bent naar een huis helemaal voor uzelf, in een prachtige omgeving, waar u de zee kunt horen ruisen, dan is dit de juiste plaats.

Jörg S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis maakt vooral indruk door zijn ligging en zijn sfeer. Beide zijn uniek en buitengewoon! We voelden ons zeer comfortabel, vonden alles wat we nodig hadden en genoten van onze tijd in en rond het huis - vooral buiten op het terras en op het strand. We zouden altijd weer boeken.

Clemens L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een kleine heuvel direct aan zee, een paar stappen boven een 500 m lang, op enkele bewoners na eenzaam kiezel-/zandstrand, 1 km ten zuiden van het dorp Chrani, 150 m van de hoofdweg. Vrijstaand huis in grote tuin met rozen en olijfbomen, grote woonkamer, onlangs met wintertuin, drie slaapkamers (2 met balkon), enorm terras, van daaruit geweldig uitzicht over het strand, de diepblauwe zee en het Taigetos-gebergte, op 20 km afstand op de volgende "vinger" van de Pelopones, de Mani. Leden van de zeer vriendelijke familie van de eigenaar verblijven soms een paar dagen in een bijgebouw, maar je ziet elkaar nauwelijks en blijft volledig ongestoord. 300 meter ten zuiden van de weg is een klein, zeer redelijk geprijsd restaurant met uiterst vriendelijke eigenaars, andere restaurants en een supermarkt in Chrani. We zijn al 15 jaar te gast in de Blue Fox en zijn nog steeds enthousiast!

Sabine B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De locatie, het uitzicht, het prachtige terras, het ruime huis: dit alles is prachtig. In een paar minuten lopen bij de zee zijn, dat is echt bijzonder. Helaas laat de inrichting en netheid nog veel te wensen over. Er is nu tenminste een nieuwe koelkast.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289944

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289944.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Chrani» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 34 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven