Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Koroni

Koroni

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.45 km

0.45 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 33 km

33 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


34 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Volker K.

5,0
5 5 5 5 5

Alles gut, prima Lage und Aussicht aufs Meer.

Katrin J.

4,0
4 4 4 4 4

Geräumige Wohnung, schöne Terrasse mit tollem Blick aufs Meer

Annie M.

5,0
5 5 5 5 5

Lovely location and near great beach, handy to town and spacious. Would recommend it.

Gustav B.

4,0
4 4 4 4 4

besonders schöne Lage;

Angela U.

3,0
3 3 3 3 3

Schöne Wohnung, aber vernachlässigt. Da der kleine Duschkopf zur Hälfte verkalkt war haben wir uns von einem Bekannten vor Ort- wir fahren seit Anfang der 90-er Jahre regelmäßig nach Koroni und haben schon mehrmals bei Jorgo gewohnt- einen duschkopf für die Zeit geliehen. Der Gefrierschrank hat nicht mehr geschlossen und taute ab. Frische Wäsche musste wir uns selbst besorgen. Es kam keiner um frische Wäsche zu bringen. Keinerlei Putzmittel standen zur Verfügung, dito Toilettenpapier. Die Alten können nicht mehr aber es ist niemand da der sich kümmert. Sehr schöne Lage und Wohnung, aber durch fehlenden Service und Instandhaltung überteuert.

None

5,0
5 5 5 5 5

We have been to Koroni many times but this was the first time in this apartment. We will return. The apartment is spacious and quiet with a huge balcony giving wonderful sea views. Excellent. The owner is very friendly but speaks only Greek. Would be useful to have information such as wifi password in other languages.

Was ist ein Nickname ?

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist ausgezeichnet, das Hundegebell stört aber ist nicht zu verhindern. Ein SAT TV wäre wünschenswert.

GB

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Lage, schöne Wohnung

TigerBär

3,0
3 3 3 3 3

Das Haus hat einen schönen Blick und auch der Weg zum Strand ist gut zu Fuss zu laufen. Die Ausstattung sauber. Die Matrazen sollten mal erneuert werden und auch auf genügend Besteck sollte geachtet werden. ( Wir hatten genau 4 Löffel und 7 Messer. Die Mikrowelle ist noch genauso defekt wie im letzten Jahr, obwohl wir schriftlich und mündlich darauf hingewiesen hatten. Immerhin hat man die Fenster mit Mückenschutzgittern nachgerüstet. Dies ist eine erfreuliche Erneuerung. Ansonsten ist es ein schönes Anwesen und die Terasse Klasse

Laue

4,0
4 4 4 4 4

schöne Lage, super Aussicht, Wasserdruck im Bad jedoch oft völlig unzureichend (bei 5 Personen schon mal nervig)

Franz-Josef L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig appartement waar we ons zeer op ons gemak voelden. De ochtendwandeling naar het strand en het zwemmen in de heldere rustige zee waren pure ontspanning voor ons. We zullen zeker terugkomen. Maria uit Keulen, augustus 2018.

Susi, August 2011

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Woning en locatie goed, echt geweldig uitzicht op zee, groot balkon met mogelijkheid om was op te hangen, huurders in het appartement onder waren nauwelijks te horen, wasmachine op het terrein was beschikbaar en kon worden gebruikt, appartement voorzieningen waren geschikt, keukenapparatuur was voldoende, negatief was dat er geen muggenhorren waren, naar zee loop je ongeveer 5-10 minuten door een olijfboomgaard, beneden is een strand met grof zand en kiezels aan de kustlijn.

Griechenlandfan

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, groot en goed onderhouden appartement. Groot terras met prachtig uitzicht over de zee. De wandeling naar de zee is behoorlijk stoffig en met strandspullen (parasol, zandspeelgoed, etc.) en kleine kinderen een beetje moeizaam. Zeer rustige locatie, auto moet zeker beschikbaar zijn.

Christian

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Reinig, veel ruimte, geweldig uitzicht op zee, zee te voet goed bereikbaar, taxiverbinding van Athene naar Koroni en terug uitstekend en zeker aan te bevelen! Ook ter plaatse betrouwbare taxi's, zeer, zeer vriendelijk en behulpzaam, kortom absoluut een aanrader! Met vriendelijke groeten, uw familie Fessl!

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een heerlijk gelegen huis met een fantastisch groot balkonterras waar we veel tijd hebben doorgebracht. Ook de wandeling naar het strand is een mooie wandeling door olijfgaarden tot aan de zee.

6Tauben

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is zeer mooi gelegen, op slechts een paar minuten lopen van het prachtige Sagabeach (zandstrand). Geweldig terras waar je van de avondzon kunt genieten. 's Ochtends kan er op de achterste lounge worden ontbeten. Helaas was de slaapbank zo klein dat deze alleen voldoende was voor een klein kind. Vijf personen vinden comfortabel plaats, onze zesde persoon moest op het ligbed overnachten. :( Verder is het een goed uitgerust vakantieverblijf.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hallo Jassu-Team, dat was weer een mooie vakantie in deze accommodatie. De netheid was uitstekend en we voelden ons daarom ook goed ontvangen. Door het ruime, windbeschutte en overdekte terras konden we het uitzicht en de lange avonden daar zeer genieten. Als je zoveel hoort over negatieve verrassingen bij andere vakantiewoningverhuurders, ben je ook erg dankbaar dat we die ervaring met Jassu nog nooit hebben gehad. We zullen natuurlijk ook terugkomen. Vriendelijke groeten uit Mannheim, Andreas Schmidt

Fred

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Drie weken hebben we (ouders en drie tieners) doorgebracht in het appartement en waren erg tevreden. Het appartement is ruim, goed onderhouden en functioneel uitgerust. De koelkast werkte niet, maar werd meteen vervangen na onze opmerking. Er is airconditioning in de woonkamer, niet in de slaapkamers. Erg mooi is het grote terras op de bovenste verdieping met uitzicht over olijfbomen op zee. Het strand is goed te voet bereikbaar in enkele minuten via een mooie, maar soms vrij steile weg, naar Koroni (zeer leuke, kleine plaats!) loop je in ongeveer 20 minuten. De windsurf-/zeilschool op het strand was geweldig voor onze kinderen.

Großfamilie

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

het appartement is erg mooi en goed onderhouden. Het uitzicht over zee is prachtig. De wandeling naar zee duurt wel even, maar de weg door de olijf-, wijn- en siertuinen is schaduwrijk en mooi. Het aantrekkelijke strand biedt ook in het zomerseizoen veel ruimte en heeft zon tot laat in de avond. Je moet wel een auto meenemen, anders is boodschappen doen of een uitstapje naar het centrum van Koroni lastig. Er is helaas geen buitendouche zoals beschreven en het gebruik van de waterslang is wel leuk, maar de buurman vond het niet zo grappig...

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hallo Jassu-team, dat was weer een mooie vakantie in deze accommodatie. De netheid was uitstekend en daardoor voelden we ons ook goed ontvangen. Dankzij het ruime, windbeschermde en overdekte terras konden we genieten van het uitzicht en lange avonden daar. Als je zoveel negatieve verrassingen hoort bij andere vakantieappartementverhuurders, zijn we ook erg dankbaar dat we die ervaring nog nooit met Jassu hebben gehad. We komen natuurlijk ook weer terug. Groeten uit Mannheim, Andreas Schmidt.

None

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn al vaak in Koroni geweest, maar dit was de eerste keer in dit appartement. We zullen terugkomen. Het appartement is ruim en rustig, met een groot balkon met een prachtig uitzicht op zee. Uitstekend. De eigenaar is erg vriendelijk maar spreekt alleen Grieks. Het zou handig zijn om informatie zoals het wifi-wachtwoord in andere talen te hebben.

Großfamilie

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

de flat is erg mooi en goed onderhouden. het uitzicht over de zee is prachtig. de wandeling naar de zee duurt even, maar het pad door de olijven, wijngaarden en tuinen is schaduwrijk en mooi. het aantrekkelijke strand biedt ook in het zomerseizoen voldoende ruimte en heeft tot 's avonds zon. je moet een auto meenemen, anders wordt winkelen of een uitstapje naar coroni-'downtown' vervelend. helaas is er geen buitendouche zoals beschreven en het gebruik van de waterslang is leuk maar de buurman vond het niet zo grappig...

Susi, August 2011

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Flat en ligging goed, echt geweldig uitzicht op zee, groot balkon met mogelijkheid om was op te hangen, huurders in de flat beneden waren nauwelijks hoorbaar, wasmachine op het terrein was aanwezig en kon gebruikt worden, inrichting flat was praktisch, keukenuitrusting was voldoende, minpunt was dat er geen horren waren, naar de zee loop je ongeveer 5-10 minuten door een olijfgaard, beneden is een strand met grof zand en grind aan de kust

Griechenlandfan

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie, grote en goed onderhouden flat. Groot terras met een prachtig uitzicht over de zee. Het voetpad naar de zee is nogal stoffig en een beetje vervelend met strandspullen (parasol, zandspeelgoed enz.) en kleine kinderen. Zeer rustige locatie, auto moet in ieder geval beschikbaar zijn.

Acim

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij drieën, een echtpaar en een volwassen dochter, hadden een uitstekende vakantie. De verhuurders waren zeer vriendelijk en meegaand (we kwamen om 5:00 's ochtends bij het huis aan en de verhuurder stond ons op te wachten). De flat op de eerste verdieping heeft een prachtig uitzicht op zee en een zeer goed uitzicht op de Mani/het Taigetos-gebergte. Interieur was in goede staat en absoluut voldoende voor drie personen. De weg naar het strand is hobbelig, maar elke stap waard voor het prachtige stuk strand. We hadden maar één wens: horren voor de ramen. We zullen deze flat weer boeken. Koroni met zijn havenleven is gemakkelijk te bereiken en biedt een verandering van tempo als de rust u teveel stoort. Jassu

EW

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

rustig en mooi gelegen; afstand tot de haven met tavernes en supermarkten 1.65 km; weg naar het strand 0.5 km; hoogte boven de zeespiegel 36 m. Verhuurders zijn een ouder echtpaar dat alleen Grieks spreekt; communicatie dus moeilijk. Bij koud weer is de flat oncomfortabel, omdat alleen de woonkamer verwarmd kan worden door de airconditioning (op 3 dagen door stroomuitval bleef het koud en was er ook geen mogelijkheid voor een warm drankje). Aangezien wij de eerste gasten waren na de winter, rook de flat nog muf. De kranen in de keuken en de badkamer hadden geen beluchters, zodat gebieden die droog moesten blijven, toch water kregen. Als je een tv wilt, moet je het doen met een Griekse zender. Omdat we alleen in de flat ontbeten, hebben we niet gemerkt dat er keukengerei ontbrak om een maaltijd te bereiden. Het mooiste aan de flat is het balkon, dat 's ochtends zonnig is en vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de olijfbomen naar de zee. Wie van wandelen houdt, vindt in het voorjaar in de omgeving van Koroni mooie en niet al te zware paden. Afgezien van de temperatuur in de flat, hebben we genoten van onze vakantie in de regio. Met de aardige taxichauffeur Kostas kun je ook de wijdere omgeving op een ontspannen manier leren kennen.

Luigi

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat van Jorgos is ruim, praktisch en ook heel comfortabel ingericht. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. Op een paar kleine dingen na, hadden we alles wat we nodig hadden om voor onszelf te zorgen. De verhuurders zijn zeer behulpzaam en hebben onmiddellijk het kapotte broodrooster en koffiezetapparaat vervangen toen we daarover klaagden. Al met al een aanrader voor vakantiegangers die rust zoeken. U kunt gemakkelijk naar Koroni lopen als u de chaos in de smalle straatjes met de auto wilt vermijden. De weg naar het strand loopt door de tuin en langs enkele woningen. Het is gemakkelijk te doen in ongeveer 10-15 minuten.

Familie Uhlig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij verbleven half oktober 2015 in de flat en voelden ons zeer comfortabel: aangenaam discreet ingericht, prachtig uitzicht op zee vanaf het ruime overdekte terras. Zaga Beach ligt op slechts een paar minuten lopen. De verhuurders waren erg vriendelijk.

6Tauben

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is prachtig gelegen, op slechts een paar minuten lopen van het prachtige Sagabeach (zandstrand). Geweldig terras waar u kunt genieten van de avondzon. S Morgens kunt u ontbijten in de lounge aan de achterkant. Helaas was de uitschuifbare bank zo klein dat hij alleen geschikt is voor een peuter. Er is genoeg ruimte voor vijf personen, maar onze zesde persoon moest op de bank slapen. :( Voor de rest een goed uitgeruste vakantiewoning

Franz-Josef L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldige flat waar we ons zeer comfortabel voelden. De ochtendwandeling naar het strand en het zwemmen in de heldere kalme zee waren voor ons pure ontspanning. We komen zeker nog eens terug.
Maria van Keulen, augustus 2018

Tatjana J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

In het huis Jorgos hebben we vooral genoten van het prachtige terras met uitzicht op zee. Alles was zoals beschreven, de flat zeer gezellig en de kamerindeling royaal, de keuken goed uitgerust. De verhuurders wonen in het naburige huis en hebben een vriendelijke huishoudster die zorgt voor de netheid van alle vakantiewoningen (Jorgos, Anastassia, Rigotis) - alles was tiptop in orde. Een pad kronkelt naar het Zaga strand, uitzicht op Koroni, prachtige zee. Alle bezienswaardigheden en excursiebestemmingen van de eerste Peloponnesos-vinger liggen binnen handbereik. Wij kunnen deze mooie en goed gelegen vakantiewoning alleen maar aanbevelen!

Fred

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij (ouders en drie tieners) hebben drie weken in de flat doorgebracht en waren zeer tevreden. De flat is ruim, goed onderhouden en functioneel uitgerust. De koelkast werkte niet, maar werd onmiddellijk vervangen nadat we erop gewezen hadden. Er is airconditioning in de woonkamer, niet in de slaapkamers. Heel mooi is het grote terras in het bovenste appartement met het uitzicht over olijfbomen naar de zee. Het strand is te voet in een paar minuten te bereiken via een mooi, maar deels vrij steil pad, naar Koroni (erg leuk, klein stadje!) loop je in ongeveer 20 minuten. De surf/zeilschool op het strand was geweldig voor onze kinderen.

Christian

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Schoon, veel ruimte, geweldig uitzicht op zee, gemakkelijk te voet te bereiken, uitstekende taxiservice van Athene naar Koroni en terug, een aanrader! Ook taxi's ter plaatse betrouwbaar heel erg vriendelijk en beleefd al met al absoluut een aanrader! MGLG je familie Fessl!

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een prachtig gelegen huis met een prachtig groot balkonterras waar we veel tijd hebben doorgebracht.
Ook de weg naar het strand is een mooie wandeling door olijfgaarden naar de zee.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 289946

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289946.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Koroni» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 34 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven