Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Koroni

Koroni

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.45 km

0.45 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Δημήτρης Τ.

5,0
5 5 5 5 5

Όλα καλά. ευχαριστούμε

Birgit K.

3,0
3 3 3 3 3

Die Wohnung ist sehr schön gelegen, geräumig und sauber. Die Terrasse hat eine neue Überdachung und bequeme Bestuhlung. Auch der Sichtschutz zum benachbarten Eigentümerhaus ist gelungen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Claudia K.

2,0
2 2 2 2 2

Es könnte eine schöne Wohnung sein, aber da muss einiges gemacht werden.......

Gustav B.

1,0
1 1 1 1 1

mangelhaft

Dirk B.

4,0
4 4 4 4 4

Großes geräumiges Ferienhaus mit schöner Terrasse untere Wohnung gut ausgestattet mit Küche und Bad. Gute Strand- und Ortsnähe fußläufig zu erreichen. Kann man weiterempfehlen.

Christine H.

4,0
4 4 4 4 4

Geräumige Wohnung. gut ausgestattet !

Lechner

3,0
3 3 3 3 3

Gute Lage, die Parterre Wohnung hat leider einen wenig attraktiven Aussenbereich und keine entsprechende Essmöglichkeit (= adäquater Tisch) im Freien (der seitlich von Haus gelegene Bereich ist exakt unterhalb der Klimaanlage des Obergeschosses (Lärm und Kondenswasser) Sanitäranlagen gehören überprüft bzw. wurden von uns selbst provisorisch repariert (WC Spülung, Duschschlauch)

Jean-Baptiste M.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement is ruim, zeer goed ingericht en ook zeer gunstig gelegen. Het prachtige strand is binnen enkele minuten te bereiken en het centrum van de stad binnen 15-20 minuten te voet. Koroni is vooral aan te bevelen voor vakantiegangers die rust zoeken en toch 's avonds willen genieten op mooie terrassen.

Johannes K.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Onze tamelijk bescheiden verwachtingen zijn duidelijk overtroffen. Het huis heeft een verrassend goede bouwkwaliteit met een mooi uitzicht over de glooiende helling naar de ongeveer 600 m verderop gelegen zee en een aangenaam terrasgedeelte. Vanaf het lange zandstrand heb je een mooi uitzicht op het kasteel van Koroni.

Jürgen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is groot, mooi en zeer schoon, uitgerust met alle benodigde spullen. Het strand is goed te voet bereikbaar, maar een auto wordt toch aanbevolen. We waren niet erg tevreden met onze eerste accommodatie, maar Jassu heeft alles snel en ongecompliceerd opgelost. Zo konden we echt een geweldige vakantie beleven in Koroni... DANKJEWEL Jassu, jullie zijn een geweldige reisorganisatie en zeker aan te bevelen.

Kristall100

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie voldeed over het algemeen aan onze verwachtingen. Helaas is er tijdens ons verblijf een probleem geweest met de warmwatervoorziening. De elektrische boiler is niet voldoende gedimensioneerd voor 2 appartementen en de zekeringen van deze zijn regelmatig uitgevallen, waardoor er op sommige avonden alleen koud water was. Ik denk dat de appartementen moeten worden aangesloten op zonnepanelen voor het verwarmen van het water. Met vriendelijke groet, Andreas Schmidt.

Jean-Baptiste M.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Betrekking hebbend op de keukenuitrusting zouden een paar extra potten, deksels en keukengereedschap (groenteschiller) evenals een ijsblokjesbakje nuttig zijn. Gelieve de beoordeling niet met volledige namen online te plaatsen. Voornaam is voldoende.

Monika

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De uitrusting van het appartement was helemaal in orde. Het was jammer dat we door het ontbreken van het wachtwoord geen toegang hadden tot het sterke wifi in het huis. Voor het buitenterras hebben we een parasol gekocht en de tafel daar zou groter en steviger kunnen zijn voor 4 personen. Het uitzicht op zee vanuit het appartement op de begane grond is nogal beperkt vanwege de bomen. Het appartement op de eerste verdieping is aanzienlijk beter en het uitzicht van daaruit is zoals je je voorstelt dat het zou zijn. We waren dus een beetje jaloers op degenen die erboven woonden. Desondanks was het over het algemeen een geslaagd verblijf, omdat de locatie goed was en het strand met de surfschool alles bood wat we wensten. De afstanden waren kort, ook het stadje was te voet bereikbaar, dus er was maximale flexibiliteit voor iedereen en de jonge reizigers konden ook zelfstandig op pad gaan. Met meer uitzicht op zee had ik enthousiast geweest.

Regula Regina S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie bevindt zich in het paradijs - helaas slechts een beperkt uitzicht op zee, maar echt schoon en geweldig en goedkoop. Super geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat het gelijkvloers is - we verbleven al meerdere seizoenen geleden in het huis. De weg naar het mooie strand is ook gewoon betoverend.

Jürgen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is groot, mooi en zeer schoon, uitgerust met alle noodzakelijke dingen. Het strand is op loopafstand, maar een auto is toch aan te bevelen. We waren niet erg tevreden over onze eerste accommodatie, maar Jassu heeft alles snel en zonder complicaties opgelost. Zodat we een geweldige vakantie konden beleven in Koroni.... Bedankt Jassu, je bent een geweldige touroperator en zeker een aanrader.

Monika

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De uitrusting van de flat was helemaal in orde. Het is jammer dat de sterke w-lan in het huis niet toegankelijk was door het ontbreken van een wachtwoord. We hebben een parasol gekocht voor de buitenruimte en de tafel daar zou groter en stabieler kunnen zijn voor 4 personen. Het uitzicht op zee vanuit het appartement op de begane grond is vrij beperkt door de bomen. De flat op de eerste verdieping is veel beter en het uitzicht vanaf daar is waar je van droomt. Dus we waren een beetje jaloers op degenen die boven woonden. Toch al met al een geslaagd verblijf, want de locatie was goed, het strand met de surfschool bood alles wat we wilden. De afstanden waren kort, zelfs het stadje was op loopafstand, dus er was maximale flexibiliteit voor iedereen en zelfs de tieners konden alleen op pad. Ik zou blij zijn geweest met meer zeezicht.

Kristall100

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Accommodatie was grotendeels wat we verwachtten. Helaas was er tijdens ons verblijf een probleem met de warmwatervoorziening. De elektrische boiler is niet groot genoeg voor twee appartementen en de elektrische zekeringen bleven doorslaan, zodat er op sommige avonden alleen koud water was. Ik denk dat de appartementen moeten worden aangesloten op zonnepanelen voor de verwarming van warm water. Hoogachtend, Andreas Schmidt

Johannes K.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Onze tamelijk ingetogen verwachtingen zijn duidelijk overtroffen. Het huis heeft een verrassend goede structuur met een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels naar de zee op ongeveer 600 m afstand en een aangenaam terras. Vanaf het lange zandstrand is er een prachtig uitzicht op het fortcomplex in Koroni.

Jean-Baptiste M.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wat de keukenuitrusting betreft, zouden een paar extra potten, deksels en klein keukengereedschap (dunschiller) en een ijsblokjesbak een voordeel zijn.
Plaats uw evaluatie niet online met uw volledige naam. De voornaam is voldoende.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 289947

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289947.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Koroni» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven