Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Pyrgos

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Luchthaven 55 km

55 km


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Κατερίνα Κ.

4,0
4 4 4 4 4

Αν κάποιος αναζητά την απόλυτη ησυχία,θα ενθουσιαστεί με το μέρος.Στα υπέρ οι πολύ φιλικοί γείτονες και η καλή επικοινωνία με τον κύριο Χανς.Το μόνο αρνητικό ο χωματόδρομος μέχρι το σπίτι και οι περίπλοκες παροχές ζεστού και κρύου νερού.

henri C.

5,0
5 5 5 5 5

Nous avons adoré notre séjour dans cette maison de vacances. Elle est très bien située (plages, petits commerces), très bien équipée et proche du site magnifique d'Olympie. Le propriétaire est très sympathique et disponible. Nous reviendrons très certainement dans cette région et dans cette location en particulier car nous avons passé un séjour inoubliable !

Kerstin B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren jetzt das 2 mal im Haus OCTOPUS für uns war es wieder sehr schön wer es einfach mag und Ruhe sucht ist hier super aufgehoben

Julien L.

5,0
5 5 5 5 5

As a family with two kids, we enjoyed Octopus and the area. Very quite. Perfect location close to wonderful natural beaches, as well as to visit Ancient Olympia. The house is very nice, well equipped and comfortable. Excellent welcome and organization!

Miltiadis M.

5,0
5 5 5 5 5

We enjoyed our stay very. The access was not very easy but the location was great, with amenities and a great beach being nearby. We will definitely go again.

Sixt/Galneder

4,0
4 4 4 4 4

Dem Preis-Leistungsverhältnis wird dieses Objekt voll gerecht.

Christine, Kevin & Emily

3,0
3 3 3 3 3

Das Grundstück ist sehr schön und mit dem Auto ist man in ca. 10min am Strand. Das Haus ist sehr einfach aber funktional eingerichtet. Wenn das Wetter schlecht ist, hat man dort keine bequeme Sitzmöglichkeit. Da wir uns aber die gesamte Zeit draußen aufhalten konnten, waren wir zufrieden. Ein paar Gartenliegen wären toll! Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit.

Kalleukerstin

5,0
5 5 5 5 5

War der Absolute Volltreffer jederzeit wieder Vielen Dank War Ruhe und Entspannung sucht ist dort genau richtig

Peter M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (2 volwassenen, 1 kind en 1 poedel) hebben ons erg op ons gemak gevoeld in de accommodatie Octopus. Alles was zoals beschreven en de zeer aardige verhuurder zorgt meteen voor eventuele defecte apparaten (koffiezetapparaat). In aanvulling op de beschrijving zijn er inmiddels twee mooie, stabiele tuinstoelen en is er ook een broodrooster en een strijkijzer aanwezig. Al met al een zeer mooi, rustig gelegen huis.

Horst L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een wat ouder maar toch heel leuk huisje op een zeer rustige locatie, in een grote olijfgaard. Ideaal om te ontspannen en te wandelen. Er naast is een groot grasveld waar 's avonds de schapen grazen, wat ook bijdraagt aan de ontspanning. Ongeveer 5 minuten rijden is er een klein dorp met winkels, bakker en supermarkt. Ook kunt u goed eten in het hotel "Zorbas". Met de auto duurt het ongeveer 10 tot 15 minuten naar de zee. Het zeer lange zandstrand is in september/oktober bijna verlaten. De Duitse eigenaar is zeer sympathiek, gemakkelijk te bereiken en staat altijd klaar om informatie te geven. In de herfst niet vergeten om muggenspray mee te nemen voor de avond.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Midden op het platteland in een idyllisch landschap en toch niet ver van zee en stad. Eenvoudig huis, maar alles wat nodig is aanwezig, met een prachtige tuin. Goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer aardige eigenaar. We hebben veel uitstapjes met de auto gemaakt. Andreas

Frank Steiner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We houden niet van verkeerslawaai of massatoerisme, en beide heeft dit huis helemaal niet. Het terrein is groot, heeft veel ruimte om te spelen voor de kinderen, voldoende schaduw, en wie een verlengingskabel heeft kan een hangmat tussen de olijfbomen hangen. Alles is onzichtbaar, het huis van de buren is hoogstens tussen de bomen te raden. Het huis is niet enorm, maar je bent toch alleen maar buiten. De beheerder is erg vriendelijk en spreekt Duits, wat erg prettig was. Toen een airconditioning kapot was, werd dit binnen 24 uur na ons telefoontje gerepareerd! In Myrtia kun je in de kleine supermarkt (familiebedrijf) bijna alles krijgen, zelfs op zondag (anders zijn er nog Lidl en Eurospar in Pyrgos), er zijn ook een slager en een bakker, het eten in de taverne Zorbas is goed en goedkoop. Het enige wat een beetje vervelend is, zijn de honden binnen een straal van 5 km die 's nachts bijna voortdurend blaffen. Soms één, soms 2, soms 5, stil is het zelden. Als je met het raam open wilt slapen, neem dan beter oordopjes mee. Dan hoor je ook de buurman niet, die elke ochtend tussen 8 en 9 uur een kwartier met zijn met benzine aangedreven grasmaaier lawaai maakte... Daarom slechts 4 sterren. Het is gemakkelijk om een eenzaam zandstrand te vinden, maar een met op zijn minst een beetje schaduw, niet :-) Op http://goo.gl/maps/pDNw4 is de autorit van het huis naar ons 6 km verderop gelegen strand aangegeven, waar je in ieder geval tot 17 uur met 3-4 personen in de schaduw onder een boom kunt zitten. Daar kunnen de kinderen vanwege een voorliggende zandbank en een kleine zoetwaterafvoer geweldig spelen. Als reisgids wordt de nieuwste editie van "Peloponnes" door Hans-Peter Siebenhaar aanbevolen. Daar worden namelijk veel afgelegen attracties voorgesteld. Zoals de prachtige (overwoekerde) weg tussen Figalia en Platania, vanwaaruit de rit naar beneden naar de vallei en de 20 minuten durende wandeling naar het afgelegen Zesti-meer met kasmeren en reigers de moeite waard zijn.

Natalia+Yuri

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Absoluut uitstekend voor degenen die rust zoeken en niet per se veel comfort nodig hebben. Olijfbomen en rozenstruiken zorgen voor absolute privacy. Er zijn geen buren in de buurt, dus het is een idylle op het platteland. Een mooi zandstrand is te voet bereikbaar in 30-40 minuten, in het dorp Mirthia beneden (15 minuten lopen) is er een mooie taverne van de familie Zobras, een goede supermarkt ligt op ongeveer 10 km afstand in Pirgos. Fietsen zijn zeer aan te bevelen en zonder auto kun je niet veel doen. Alles wat nodig is, is in het huis aanwezig, het zou wat moderner kunnen zijn, maar alles werkt goed.

Irene

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit eenvoudige maar functioneel ingerichte huis, omgeven door pure natuur, heeft ons blij gemaakt. Zeer aan te bevelen voor vakanties met de hond, want het hele grote perceel is omheind. De eigenaren zijn absoluut hondvriendelijk. Een voertuig is vereist. Het vakantiehuis ligt afgelegen, maar niet geïsoleerd en er zijn winkel- en eetgelegenheden in het nabijgelegen dorp Mirtia die gemakkelijk bereikbaar zijn. Onze persoonlijke beschrijving: Rust, ontspanning, vakantie met hond = Villa Octopus!

Κατερίνα Κ.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Ik zou me veel beter voelen als er modernere ramen waren met veiligere horren, ik denk dat het op deze manier zowel de huurder als de eigenaar van de airconditioning zou helpen besparen.

Holger J.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Klein, zeer rustig, echt afgelegen vakantiehuis midden in een olijfgaard! De weg er naartoe is wat lastig, een 4WD zou van pas komen. De verhuurder, de heer Scheu, is buitengewoon vriendelijk en ongecompliceerd, erg terughoudend, echt prettig. Het strand ligt op ongeveer 3 km afstand, zelfs te belopen. Taverne Zorbas in de buurt was niet echt geweldig, maar er zijn goede alternatieven. Gewoon aan de heer Scheu vragen. Het huis biedt alles wat nodig is naast het terras: 1 keuken, 1 douche, 2 slaapkamers. Je bent voornamelijk buiten. Let op: vergeet de muggenspray niet. Al met al een huis dat ik met een gerust hart kan aanbevelen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Irene

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit eenvoudige maar functionele huis, omgeven door pure natuur, heeft ons enthousiast gemaakt. Zeer aanbevolen voor vakanties met hond omdat het hele grote perceel omheind is. De eigenaren zijn absoluut hondvriendelijk. Een voertuig is vereist. Het vakantiehuis is afgelegen maar niet geïsoleerd en er zijn winkels en eetgelegenheden in de nabije stad Mirtia die snel bereikbaar zijn. Onze persoonlijke beschrijving: Rust, ontspanning, vakantie met hond = Villa Octopus!

Peter M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (2 volwassenen, 1 kind en 1 poedel) voelden ons echt op ons gemak in de accommodatie Octopus. Alles was zoals beschreven en de zeer vriendelijke verhuurder zorgde direct voor eventuele defecte apparaten (koffiezetapparaat). Naast de beschrijving zijn er inmiddels twee mooie, stabiele ligstoelen en er is ook een broodrooster en een strijkijzer beschikbaar. Al met al een zeer mooi, rustig gelegen huis.

Horst

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als u echt op zoek bent naar rust en afzondering, dan is dit de plek voor u. We hielden van dit huis. Voldoende voor 5 personen. Schapenkuddes, meloenvelden en eenzaamheid buiten het hek. Toch bent u met de auto in een paar minuten aan zee of waar dan ook.

Frank Steiner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij houden niet van verkeerslawaai of toeristische drukte, en in dit huis heb je geen van beide. Het terrein is groot, heeft veel ruimte voor de kinderen om te spelen, voldoende schaduw, en als je een verlengsnoer bij je hebt, kun je een hangmat spannen tussen de olijfbomen. Alles is afgezonderd, het huis van de buren is hooguit te zien tussen de bomen. Het huis is niet groot, maar je bent toch alleen maar buiten. De manager is erg vriendelijk en spreekt Duits, wat erg prettig was. Toen een airco kapot was, werd deze binnen 24 uur na onze oproep gerepareerd! In Myrtia kun je bijna alles krijgen in de kleine supermarkt (familiebedrijf), zelfs op zondag (anders is er Lidl en Eurospar in Pyrgos), er is ook een slager en bakker, het eten in de taverna Zorbas is goed en goedkoop. Het enige wat een beetje vervelend is, zijn de honden binnen een straal van 5 km, die 's nachts bijna constant blaffen. Soms één, soms 2, soms 5, het is zelden helemaal stil. Als u wilt slapen met het raam open, kunt u beter oordopjes meenemen. Dan hoor je de buurman niet die elke ochtend tussen 8 en 9 uur een kwartier lang met zijn benzinemotor aangedreven grastrimmer rondtolt.... Vandaar alleen de 4 sterren. Een eenzaam zandstrand vinden is gemakkelijk, maar er een vinden met tenminste een beetje schaduw is dat niet :-) Op http://goo.gl/maps/pDNw4 vindt u de autorit van het huis naar ons strand op 6km afstand, waar u met 3-4 mensen in de schaduw onder een boom kunt zitten tot minstens 17 uur. De kinderen kunnen er goed spelen vanwege een zandbank voor de kust en een kleine zoetwatertoevoer. De laatste editie van "Peloponnesos" van Hans-Peter Siebenhaar wordt aanbevolen als reisgids. Daar worden vele off-the-beaten-track attracties gepresenteerd. Bijvoorbeeld de prachtige (overwoekerde) weg tussen Figalia en Platania, vanwaar de rit naar beneden in de vallei en de wandeling van 20 minuten naar het strand de moeite waard zijn

Natalia+Yuri

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Absoluut uitstekend voor wie rust zoekt en niet per se veel comfort nodig heeft. Olijfbomen en rozenstruiken zorgen voor absolute privacy. Er zijn geen buren in de directe omgeving, zo'n idylle op het platteland. Een mooi zandstrand ligt op 30-40 minuten lopen, in het dorp Mirthia (15 minuten lopen) is er een leuke taverna gerund door de familie Zobras, een goede supermarkt ligt op ongeveer 10 km afstand in Pirgos. Fietsen zijn zeer aan te bevelen en er is niet veel te doen zonder auto. Al het nodige is aanwezig in het huis, zou wat moderner kunnen, maar alles is functioneel.

sf&co-wien

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een prachtig, zeer afgelegen (dat was belangrijk voor ons, vakantiedorpen of "naburige" vakantiehuizen zijn niet ons ding) huis in olijfgaarden voor een ontspannen vakantie in een prachtig, verre van door toeristen overspoeld gebied van Griekenland. Grote, omheinde tuin, de auto wordt direct voor de ingang van het huis geparkeerd onder een prieel, op het ingenieuze terras ten noorden van het huis kun je urenlang zitten, kijken naar de wijnranken en olijfbomen en luisteren naar het eeuwige getjilp van de krekels, ver naar het westen kun je zelfs de zee zien glinsteren. Het nachtelijke (verre) geblaf van honden (hier genoemd door een vorige huurder) stoorde ons niet veel, maar is wel aanwezig. De binnenkant van het huis is een beetje krap in tegenstelling tot de tuin, vooral de kleine douche. Maar voor veertien dagen geen probleem, we bleven er niet eeuwig. De Duitstalige waardin en de mensen in de winkels in de twee naburige dorpen Mirtia en Douneika zijn ook erg vriendelijk; bij je tweede bezoek krijg je als aardige toerist een klein cadeautje. Kortom, wij zouden het huis als zeer goed willen beoordelen omdat over het geheel genomen alles naar wens was.

PeMo

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren er met 2 personen en voelden ons zeer comfortabel. De keuken is goed uitgerust. Het enige nadeel was het gebrek aan ligstoelen. Misschien wil de verhuurder overwegen ze te kopen; dit zou het comfort tijdens het verblijf aanzienlijk verhogen! Voor mensen die hun vakantie liever weg van de drukte doorbrengen, is deze plek ideaal, vooral omdat het niet echt ver van de zee is. De contactpersonen ter plaatse zijn zeer vriendelijk.

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren volledig tevreden. Aangezien wij met onze honden reizen, was dit de optimale plaats voor ons. Het huis is schoon en uitgerust met alles wat we nodig hadden. Het terrein is enorm en een paradijs voor onze honden. Er zijn geen buren, u heeft uw rust en kunt heerlijk ontspannen. De eigenaar was erg aardig en gastvrij. Hij zal ons volgend jaar weer zien.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Midden op het platteland in een idyllisch landschap en toch niet ver van de zee en de stad. Eenvoudig huis, maar alles wat nodig is aanwezig, met mooie tuin. Goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer aardige verhuurder. We maakten veel excursies met de auto. Andreas

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren er voor de tweede keer en het was weer fantastisch! Als u rust en ontspanning zoekt, is dit de plek voor u! De prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed! De verhuurder Hans-Walter is erg vriendelijk en behulpzaam, je hebt zeker een auto nodig! Het was een heerlijke vakantie! Het strand de natuur het eten.... we hebben niets te klagen en hopen jullie volgend jaar weer te zien, Maria en Michael uit Grevenbroich!

Horst L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een wat ouder maar nog steeds erg mooi huisje op een zeer rustige locatie, in een grote olijfgaard.
Ideaal om te ontspannen en te wandelen. Vlak ernaast ligt een grote weide waar 's avonds schapen grazen, wat ook bijdraagt tot de ontspanning.
Op ongeveer 5 minuten rijden ligt een klein dorp met winkelmogelijkheden. Bakkerij en kruidenierswinkel. Ook in hotel "Zorbas" kun je goed eten.
De zee ligt op ongeveer 10 tot 15 minuten rijden. Het zeer lange zandstrand is bijna verlaten in september/oktober.
De Duitse verhuurder is zeer sympathiek, goed bereikbaar en bereid alle informatie te verstrekken.
Vergeet in de herfst geen muggenspray voor 's avonds.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289993

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289993.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Pyrgos» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven