Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Pyrgos

Max.  5   gasten
57m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
57m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.04 km

0.04 km

Supermarkt 4 km

4 km

Luchthaven 64 km

64 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Inga K.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten eine sehr schöne Woche. Unser Highlight war die große Terrasse mit Blick auf das Meer. Das Häuschen war sehr sauber und hatte alles, was wir brauchten.

Harald P.

5,0
5 5 5 5 5

Super eingerichtetes Ferienhaus in erstklassiger Lage mit überaus netter Betreuung durch ein älteres griechisches Ehepaar.

Paul C.

5,0
5 5 5 5 5

Belle petite maison très proche de la mer très agréable très propre

Enrico F.

5,0
5 5 5 5 5

Nice cottage with garden just 20 meters from a free sandy beach with clear water and lifeguard on duty. Only negative is the village nearby that has no services at all.

Silvia S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen immer gern wieder hier her. Sauber und liebevoll eingerichtet. Sehr nette Vermieter bzw. Betreuer des Objektes. Ideal um einen ruhigen Urlaub am Meer zu erleben.

Martin B.

4,0
4 4 4 4 4

Kleines Sommerhaus, für Familien geeignet, mit schöner Terasse und gepflegtem Garten.

Polixeni M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We werden erg vriendelijk ontvangen door de gastheren. Alles wat we nodig hadden werd goed uitgelegd. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. We werden ook voorzien van verse eieren ;o) Ondanks dat het meestal meer dan 30 graden was en we gevoelig zijn voor hitte, hebben we de airconditioning niet gemist. De zee liet altijd een frisse bries naar het prachtige grote terras waaien. Op het strand wordt bediend. Niet ver van het huis zijn er ook goede tavernes waar je lekker kunt eten. Ontspannende en rustige nachten zijn hier vanzelfsprekend. Altijd graag weer. Heel erg bedankt.

Monika H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In dit aangenaam luchtige vakantiehuis met zijn ruime terras (zeer goed schaduwrijk en uitgerust met 4 ventilatoren) hebben we een heerlijke vakantie gehad. We werden zeer hartelijk ontvangen, kregen veel geschenken (vijgen, eieren, cake) en er werden regelmatig nieuwe handdoeken en beddengoed gegeven. Het is echt jammer dat er nauwelijks communicatie mogelijk was, omdat we geen Grieks kunnen en de eigenaren geen Engels of Duits spreken. Het huis heeft goede slaapgelegenheid en biedt verder alles wat je nodig hebt. Het was geweldig om op elk moment in de zee te kunnen zwemmen op het mooie zandstrand, met de buitendouche het zand weg te spoelen, vanaf een ligstoel in de tuin naar de zee te kijken en 's avonds de zonsondergang over Zakynthos te kunnen zien. Met een huurauto is het ook een goed startpunt voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar Olympia, Pyrgos, Kiparissia, of naar de bergen naar oude kloosters. Ook een dagtocht naar Delphi via de Rion-Antirrion-brug was mogelijk. Een kritiekpunt: de nachtrust werd helaas vaak ernstig verstoord door zeer luide honden en andere dieren die vlak voor het slaapkamerraam blaften.

Tando

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren 1 week met 4 volwassenen. Het huis is eenvoudig Grieks standaard en kon schoner worden schoongemaakt. Met slechts één badkamer is het huis niet aan te bevelen voor 4 volwassenen. De locatie is fantastisch... slechts 50m van het zandstrand met uitzicht op zee. Veel lokale bewoners en een mooi, bijna verlaten strand. Geschikt voor gezinnen, omdat het strand geleidelijk afloopt in de zee.

Julie P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

We verbleven 5 nachten in deze accommodatie met kitscherige maar goed uitgeruste inrichting. De nabijheid van een verlaten strand begin mei maakt het uitzonderlijk. We wilden rust, ver weg van een toeristisch gebied, en dat hebben we gekregen.

Tando

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren 1 week met 4 volwassenen. Het huis is eenvoudig Grieks standaard en zou schoner kunnen zijn. Met slechts één badkamer is het huis niet aanbevolen voor 4 volwassenen. De locatie is fantastisch ... slechts 50 meter van het zandstrand met uitzicht op de zee. Veel lokale bewoners en een mooie, bijna verlaten strand. Geschikt voor gezinnen, omdat het strand geleidelijk afloopt naar de zee.

Mathias W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een rustige locatie met uitzicht op zee. Alles is erg schoon en we hebben niets gemist. Zeer vriendelijke gastheren en buren. Het strand is geen 50 meter verwijderd en het kristalheldere water nodigt zelfs in oktober uit om te zwemmen. Olympia en verschillende bezienswaardigheden zijn in ongeveer 45 minuten te bereiken.

Maria Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren positief verrast, de zee lag recht voor de deur en het strand was ook vrij lang, zodat je ongestoord kon gaan zwemmen. De strandwacht was ook ter plaatse en de Koureta schildpadden bezochten ook het strand. Het is erg belangrijk voor ons om een beetje vakantie te hebben zoals de lokale bevolking. De bakker kwam ook elke ochtend behalve zondag, anders kun je buiten boodschappen doen.

Hans-Joachim

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We voelden ons super comfortabel tijdens onze 2 weken. Het huis is eenvoudig ingericht, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig of wordt door de verhuurder verstrekt. Super aardig, behulpzaam verhuurders echtpaar. We brachten de 14 dagen door op het prachtige terras met uitzicht op zee en geweldige zonsondergangen. De wind waait altijd, dus het is goed om zelfs tijdens de lunch te blijven. Het zandstrand op 40 meter afstand is prachtig, valt zeer ondiep in zee en is ook geschikt voor kinderen. We komen graag terug.

Monika H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in dit aangenaam luchtige vakantiehuis met zijn ruime terras (zeer goed in de schaduw en voorzien van 4 ventilatoren). We werden heel hartelijk ontvangen, kregen veel cadeautjes (vijgen, eieren, gebak) en er waren altijd nieuwe handdoeken en beddengoed. Het enige echt jammer was dat er nauwelijks communicatie mogelijk was, aangezien we geen Grieks kenden en de verhuurders geen Engels of Duits kenden. Het huis heeft goede slaapmogelijkheden en biedt verder alles wat je nodig hebt.
Het was heerlijk om op elk moment in zee te kunnen zwemmen aan het prachtige zandstrand, het zand af te spoelen met de buitendouche, vanuit een ligstoel in de tuin naar de zee te kijken en 's avonds de zonsondergang over Zakynthos te zien.
Met een huurauto is het ook een goed uitgangspunt voor excursies, bijvoorbeeld naar Olympia, Pyrgos, Kiparissia, of de bergen in naar oude kloosters. We konden ook een dagtocht maken naar Delphi via de Rion-Antirrion brug.
Een punt van kritiek: Helaas werd de nachtrust vaak zwaar verstoord door honden en andere dieren die zeer luid blaften direct voor het slaapkamerraam.

Polixeni M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We werden heel aardig ontvangen door de gastheren. Alles wat we nodig hadden werd ons goed uitgelegd.
De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. We werden ook voorzien van verse eieren ;o)
Hoewel het meestal boven de 30 graden was en wij gevoelig zijn voor warmte, hebben we geen airco gemist. de zee liet altijd een frisse wind waaien naar het mooie grote terras.
Er is een restaurant op het strand. Niet ver van het huis zijn er ook goede taverna's waar u heerlijk kunt eten.
Rustige, stille nachten zijn hier vanzelfsprekend.

We zouden altijd graag terugkomen

Hartelijk dank


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289995

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289995.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Pyrgos» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven