Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis ter Jung

Wurster Noordzeekust

Max.  4   gasten
68m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
68m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 08.04 tot 12.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

167 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 08.04 tot 12.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

167 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Comfortabel ingerichte vakantiewoning in Dorum-Neufeld aan zee (tussen Bremerhaven en Cuxhaven).

DTV-classificatie: drie sterren

Vooral geschikt voor
- Families,
- Hondenbezitters en
- iedereen die naar de zee wil.


Parkeerplaats direct bij het huis

Modern ingericht, houtkachel in de woonkamer en zonneterras.

Keuken: keramische kookplaat, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, Senseo en capsuleerapparaat (Cafissimo)

Woonruimte: muziekinstallatie, flatscreen TV (Sky-Cinema, Sky-Bundesliga) Wifi (50 Mbit/s, geen beperking van het aantal apparaten)

Telefoongesprekken naar vaste en mobiele telefoons zijn inbegrepen

Baby en peuter: babybedje in de slaapkamer van de ouders, kinderstoel, traphekje indien nodig, babybadje, buggy en kinderwagen, wasmachine aanwezig

Slaapkamer: insectenhor, verduisteringsgordijnen, grote slaapkamer met flatscreen-tv

Attracties in de buurt:
Strand met apart hondenstrand + losloopgebied, speeltuinen, behendigheidsparcours voor honden, buitengolfslagbad op het strand met overdekt bad en peuterruimte (inbegrepen in de toeristenbelasting tijdens het zomerseizoen), speelhuis (gratis gebruik, 1 november - 1 maart alleen open in het weekend, behalve feestdagen en carnavalsperiode)

Huisdieren:
Uw viervoeters zijn welkom. Op verschillende plaatsen in het vakantiepark vindt u afvalbrengstations. Vergeet niet uw eigen dekens mee te nemen voor uw huisdieren. Het terrein is niet omheind

Linnen:
Vergeet niet beddengoed en handdoeken mee te nemen. Linnengoed kan gehuurd worden (zie prijzen).

Als ons huis bezet is, helpen wij u graag bij het vinden van een andere woning in de buurt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 92 km Bremen

92 km

Station 6 km Dorum

6 km

Snelweg-afrit 12 km A 27 - Neuenwalde

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt in de wijk Dorum-Neufeld in een vakantiepark (speelstraatgebied). Het huis en de omgeving zijn zeer goed onderhouden.

Het strand ligt op loopafstand (ca. 900 m).

Verzorgd hondenstrand met vrijloopgebied aan de zuidkant van het strand, schoon sanitair en strandstoelen.

Speeltuinen: de dichtstbijzijnde speeltuin ligt op ongeveer 50 m van het huis. Er zijn andere speeltuinen in de directe omgeving.

Restaurants: diverse restaurants, een bakker/banketbakker, een snackbar en een ijssalon, diverse foodtrucks (vis, ijs, patat, enz.) op de haventerrassen

Winkelmogelijkheden: Lidl, Aldi, Netto, Edeka, Kik, drankenmarkt, apotheek enz. in Dorum, op 6 km afstand. In Dorum-Neufeld is er een bakker en een kleine supermarkt (openingstijden kunnen in de winter beperkt zijn).

Brandhout kan in Dorum worden gekocht bij Raiffeisen, Netto of Edeka of in het Cuxland Hotel.

Andere attracties/faciliteiten:
- rustige kotterhaven
- mooi strand met speeltuinen
- Golfslagbad buiten (aan het strand) en verwarmd panoramabad (waterligstoelen met uitzicht op de Noordzee) en peuterbad buiten, binnenbad (in de zomer inbegrepen in de kuurkaart, in de winter kunnen het binnenbad en het peuterbad tegen een kleine vergoeding worden gebruikt)
- Playhouse
- Hondenspeeltuin
- National Park House
- Sauna in hotel Cuxland

Dichtstbijzijnde dierenarts: Dorum (6 km)

Volgende kinderarts: Wremen (buurdorp, ca. 10 km)

Volgende tandarts: Dorum (6 km)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle prijzen berekend via de prijscalculator zijn INCLUSIEF alle kosten vermeld onder het punt INCLUSIEVE DIENSTEN, exclusief huisdieren, toeristenbelasting en wasserij.
Speciale data: Laagseizoen, bijv. 7 nachten voor de prijs van 6, 14 nachten voor de prijs van 12 en 21 nachten voor de prijs van 18 op aanvraag
Huisdieren: 9 euro/nacht en huisdier (altijd specificeren). De genoemde kosten hebben betrekking op maximaal 2 honden. Voor meer honden kunt u contact met ons opnemen.

Toeristenbelasting: volgens de plaatselijke statuten van het kuurbestuur te betalen bij aankomst (hoogseizoen: alleenstaande 3,40 €, kinderen vanaf 7 jaar 1,80 €, laagseizoen: alleenstaande 2,00 €, kinderen vanaf 7 jaar 1,50 €)

U kunt uw eigen linnengoed meenemen of huren bij Cuxland Ferienparks:
1x beddengoed compleet 16,00 €
1x kinderbedlinnen, compleet op aanvraag
Handdoekenpakket: 1 kleine handdoek, 1 grote handdoek € 8,50
Compleet pakket, te boeken vanaf 2 personen: Handdoekset, beddengoedset, douchemat, theedoek op aanvraag, Andere bijkomende diensten: Kinderen (kinderstoel, buggy etc.) gratis (mits beschikbaar en compatibel met de huidige Corona voorwaarden), gelieve op te geven bij de reservering

Annuleringsverzekering 49 € (aanbevolen)

Wijzigingen en fouten voorbehouden

Gegevensbescherming: De bescherming van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. In geval van een boeking sturen wij uw contactgegevens per e-mail door naar onze beheerder Cuxland-Ferienparks. Daar ontvangt u het huurcontract. Uw gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en zullen op geen enkele wijze worden aangewend of geëxploiteerd. Een uitzondering hierop is het gebruik van uw telefoonnummer of e-mailadres voor vragen die noodzakelijk zijn in het kader van de reservering. Een korte opslag van uw e-mail met uw persoonsgegevens voor het doorsturen is daarom noodzakelijk. Uw gegevens worden uiteraard - met uitzondering van de beheerder - niet aan derden doorgegeven. Het wissen van uw e-mails in verband met het betreffende verblijf gebeurt in ons systeem doorgaans binnen maximaal 12 maanden na vertrek
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzamelde gegevens in verband met het gebruik van uw gegevens, noch voor het gebruik van uw gegevens door onze beheerder. Raadpleeg de respectieve voorwaarden van onze partners.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittserklärung muss schriftlich an Cuxlandparks erfolgen. Tritt der Mieter vom Vertrag zurück oder belegt er das Mietobjekt nicht, so ist ein angemessener Ersatz für den Mietausfall für Ausfallzeiten oder einen daraus resultierenden geringeren Mieterlös zu zahlen. Dieser beträgt: Bis 45 Tage vor Mietbeginn 10% des Mietpreises, mindestens jedoch 27,00 Euro 44 - 30 Tage vor Mietbeginn = 25% 29 - 08 Tage vor Mietbeginn = 60% 07 - 00 Tage vor Mietbeginn = 100% Reiserücktrittsabsicherung 49 € Änderungen durch Cuxlandparks und Irrtümer vorbehalten.

meer informatie:

Georganiseerde excursies tegen kostprijs, evenementen georganiseerd door het National Park House (bijv. wadlooptocht/kinderwandeling, bepaling van de bijvangst van kotters), programma's beschikbaar bij de kuuradministratie, in het speelhuis en in het National Park House


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2021

Elina A. uit Speyer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis in een rustige buurt.

We waren in mei voor een paar dagen in dit vakantiehuis en we waren gewoon enthousiast. Het huis is veel mooier dan het op de foto's lijkt. Het was echt gezellig ingericht en alles was aanwezig wat je nodig hebt voor een vakantie (we vonden vooral de wasmachine positief opvallen). Vooral een vakantie met een peuter kunnen we aanbevelen. De stopcontacten zijn grotendeels beveiligd, er is alles wat het kleintje nodig heeft (babybed, kinderstoel, waterkoker voor babyvoeding) en het huis is qua grootte precies goed, zodat je ook zonder babyfoon rustig beneden kunt zitten terwijl de baby boven in bed slaapt, omdat je hem zeker hoort.
We voelden ons meteen thuis en het was geweldig om na een lange dagje uit weer naar het huis terug te keren en de avond op het terras of op de gezellige banken af te sluiten.
Ik wil ook graag vermelden dat het huis heel dicht bij de zee ligt. Op loopafstand zijn er ook enkele winkels en restaurants te bereiken en met de auto ben je ook binnen enkele minuten bij grotere supermarkten en drogisterijen. We hebben de auto ook gebruikt om de omliggende steden te bezoeken (Cuxhaven, Wilhelmshaven, Bremerhaven) en dat ging ook helemaal snel en zonder problemen.
Al met al een geweldige vakantie die ondanks de absolute spontane boeking is gelukt (mevrouw Ter Jung was zeer behulpzaam en heeft ondanks boeking in het weekend en contact op een feestdag moeite gedaan om de vakantie mogelijk te maken). We kunnen het alleen maar aanbevelen en zullen zeker in de toekomst terugkomen en langer blijven.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Ter Jung:

Danke für diese ausführliche und positive Bewertung. Da wir immer sehr bemüht sind, alles zur Zufriedenheit unserer Gäste herzurichten, freut es uns, wenn dies entsprechend gewürdigt wird und motiviert uns, so weiterzumachen. Vielen Dank für die Zeit und Mühe, die Sie in diese Bewertung investiert haben.

Mei 2019

Julia S. uit Lich

5,0
5 5 5 5

Alles Top!

Das war unser erster Urlaub seid langer Zeit, und es war einfach wunderschön! Die gegend, das Haus einfach klasse.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. B. Ter Jung:

Ganz herzlichen Dank für die positive Bewertung. Ich freue mich, dass es Ihnen gefallen hat und Sie sich die Zeit für die Bewertung genommen haben

Juli 2018

Stefanie G. uit 07426 Königsee-Rottenbach

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaubsort !

Wir waren sehr begeistert von der Unterkunft es war wunderschön dort und auch mit unseren Hund.
Wir kommen wieder !!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Ter Jung:

Vielen Dank für die positive Bewertung. Sie sind uns immer herzlich willkommen.

Maart 2018

Hans-Georg D. uit 73257 Köngen

5,0
5 5 5 5

Ein Wohlfühlhaus

Sehr persönlich eingerichtet, zum sofort wohlfühlen. Alles was benötigt wird ist vorhanden. Lage angenehm ruhig.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Ter Jung:

Es freut uns sehr, dass es Ihnen gefallen hat. Herzlichen Dank für Ihre Bewertung.

December 2017

F.Gert H. uit 34497 Korbach

4,5
5 4 5 4

positive Bewertung

das Haus war das Beste was wir je in Dorum-Neufeld hatten.Wir waren trotz des schlechten Wetters sehr Zufrieden.Es währe schön wenn in der Dusche ein Griff zum festhalten währe.
Im Haus war alles vorhanden was für ein Urlaub nötig ist.Immer wieder gerne.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Ter Jung:

Lieber Herr H., vielen Dank für die Bewertung und die gute Idee mit dem Haltegriff in der Dusche. Wir werden dies umsetzen.

November 2017

Tobias L. uit 19322 Wittenberge

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Kann ich nur an Hundehalter/in weiter empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Leo L. uit 71366 Waiblingen

5,0
5 5 5 5

Kommen wieder !

Das Haus ist komfortabel eingerichtet und bietet alle Möglichkeiten für einen angenehmen und erholsamen Urlaub. Uns hat es gut gefallen, zentral und trotzdem ruhig.Die Buchung lief problemlos auch dank der schnellen Abwicklung des Vermieters

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Andrea A. uit 42579 Heiligenhaus

5,0
5 5 5 5

Eine super schöne erholsame Woche

Eine sehr schöne Woche. Es hat an nichts gefehlt - gemütliche Einrichtung - perfekte Lage. Viele Möglichkeiten für Unternehmungen in der Umgebung - da ist für jeden was dabei. Auch unser Hund hatte Spaß.Wir haben uns rundherum wohl gefühlt und wären auch noch länger geblieben.
Top !!!!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2017

Rene J. uit Halle Saale

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Ein perfektes Ferienhaus in einer perfekten Lage !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Tobias W. uit Kleinenberg

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Das Haus ist sehr schön eingerichtet und war bei unserer Ankunft sehr sauber. Hunde sind dort herzlichst willkommen und auch kleinen Kindern wird es dort an nichts fehlen.Die Lage vom Haus ist schön ruhig und der Parkplatz sehr nah.Ausserdem fehlt es dem Haus an nichts,allein die Küche hat 3 verschiedene Kaffeemaschinen.die Vermieter scheinen auch sehr nett und zuverlässig zu sein, wir konnten die komplette Buchung kurz vor der Anreise durchführen,da es für uns ein gamz spontaner Urlaub war.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Januari 2017

Friedrich uit 45894 Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Uns hat die Einrichtung sehr gefallen, weil sie modern und gemütlich war, in den Betten kann man gut schlafen, das Haus war sauber und das W-Lan zuverlässig und schnell.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Januari 2017

Rainer uit Angelburg

5,0
5 5 5 5

Unser Lieblings Winterquartier!!

Sehr gemütliches und gepflegtes Ferienhaus mit viel Komfort.
Wir sind immer wieder gerne im Winter hier und genießen die kalten Tage am Kamin.
Ohne wenn und aber zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus ter Jung
Mevr. B. Ter Jung

Mevr. B. Ter Jung

Beste bezoekers van deze site, wij zijn sinds 2007 de eigenaren van het vakantiehuis in Dorum-Neufeld en brengen er zelf graag onze vakantie door of zelfs een leuk weekend. We beantwoorden graag vragen over het huis, de omgeving, enz.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 29900

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/29900.htm

Mevr. Britta Ter Jung

Rombergskamp 9

45894 Gelsenkirchen

0049(0) 2095195705


«Vakantiehuis ter Jung» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 08.04 tot 12.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven