Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huisje met rieten dak bij de Geltinger Birk

Geltinger Baai, Oostzee

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis is een liefdevol gerenoveerd huisje met rieten dak uit 1780, op een absoluut rustige, idyllische locatie direct aan het natuurgebied Geltinger Birk en op slechts 2 km van het strand van Falshöft.
Zelfs de prachtige voortuin van het huisje nodigt u uit om te ontspannen met een kleine bistrotafel en stoelen. De dag beginnen met een koffie in de ochtendzon is pure vakantie.
Het kleine huisje biedt veel vakantiegevoel op 70 m² woonoppervlak. Het hoofdgebouw heeft 3 slaapkamers - 1 grote slaapkamer met een 2,00 x 2,00 m tweepersoonsbed - 1 kamer met een 1,40 x 2,00 m queen-size bed en 1 kamer met een 0,90 x 2,00 m eenpersoonsbed - een ruime entree, eetkamer, woonkamer met houtkachel alsmede een keuken en een badkamer.
De inrichting van de huiselijke rietgedekte cottage is individueel ontworpen met veel mooie antieke stukken. Moderne, maritieme elementen en oude gevonden voorwerpen maken het huisje erg gezellig.
In de grote slaapkamer staat een art nouveau bed in kingsize formaat van rond 1908, dat door ons is opgeknapt. Hier kunt u uitslapen, lezen of gewoon luieren en uw favoriete film op tv bekijken. In de kledingkast en de vintage ladekast kunt u uw reisbenodigdheden opbergen.
De twee kleine slaapkamers zijn zeer comfortabel ingericht. De eenpersoonskamer heeft een klein bureau. Er is veel bergruimte in de kasten.
Alle bedden zijn voorzien van hoogwaardige matrassen.
In de eetkamer wordt de uitschuifbare tafel verlicht door een historische boerenlamp, die in hoogte verstelbaar is door een eenvoudig mechanisme met het originele, oude loden gewicht. Bovendien maken mooie originele foto's en een opgeknapte oude spiegel de kamer zeer harmonieus.
In alle raamnissen van de woon- en eetkamer staan kleine staande lampen voor een aangename indirecte verlichting.
De comfortabele bank met veel kussens en gezellige dekens in de woonkamer nodigt u uit om ook op koele dagen gezellig voor de kachel te zitten. Je moet je eigen rode wijn meenemen, en je vindt het rode wijnglas in het dressoir. Hier vindt u nog een grote flatscreen-tv voor leuke filmavonden, evenals een hifi-installatie en een dvd-speler. Een fauteuil met leeslamp en maritieme keramische lampen maken de sfeer compleet.
De keuken is ingericht naar een zeer hoge standaard en met alles wat een gepassioneerde kok nodig heeft. Enkele gevonden voorwerpen, zoals een oude koffiemolen en een plank met een used-look, zijn hier ook op hun plaats. Vanuit het keukenraam kun je kijken naar de fazanten in de "Knick" en de zwaluwen op de rozenboog als ze hun nesten gaan bouwen op de muur van het huis.
De badkamer heeft een douche met hoofddouche, een handdoekradiator en een groot badkamermeubel.
De woonkamer en eetkamer, evenals de badkamer, zijn bovendien voorzien van vloerverwarming
Daartoe werd de vloerplaat tijdens de renovatie verlaagd. De veldstenen van de oude funderingen zijn nog heel decoratief zichtbaar - bij de overgang van muur naar vloer. Hierdoor heeft het huisje ook een aangename kamerhoogte van ongeveer 2,30 meter. Gelukkig konden enkele van de oude plafondbalken bewaard blijven en maken zij de "hyggeligen" charme van dit oude riethuis compleet.
U kunt nu uw vakantie in het huisje combineren met een kantoor aan huis. De beste voorwaarden daarvoor zijn nu geschapen: het snelle glasvezelnetwerk is aangesloten en er is een WLAN-versterker geïnstalleerd. Met een uploadsnelheid van 50 Mbit/s en een downloadsnelheid van 200 Mbit/s staat niets een werkverblijf in dit juweeltje in Nieby meer in de weg.
In het bijgebouw bevindt zich een sauna met aparte douche en WC. Sauna, ontspanning en rust zijn hier heerlijk mogelijk. Ligstoelen staan tot uw beschikking.
Aan de tuinvijver met steiger is een apart zonnedek met zitjes, ligstoelen en een buitenbarbecue. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de vijver en kikkers en libellen bekijken of in stilte luisteren naar het gezoem van de bijen en hommels op het voor hen aangelegde kruidenveld. De kruiden zijn er ook om mee te koken.
In de mooi aangelegde zuidwestelijke tuin is een terras met hoogwaardig tuinmeubilair en een grote parasol. In de strandstoel kunt u alle meegebrachte boeken lezen en ook genieten van de laatste stralen van de avondzon.
Een schommel staat klaar voor de kleintjes om hoog te vliegen.
Het terrein en de tuinvijver zijn omheind
Een parkeerplaats bij het huis en een afsluitbare fietsenstalling zijn beschikbaar. Brandhout is beschikbaar. Vliegenhorren Vliegenhorren worden gemonteerd op een raam in elke kamer.
Wasmachine en droger bevinden zich in een kleine aparte wasruimte, toegankelijk van buitenaf. Ontbreekt er iets?
Ja, jij als vakantiegast in dit juweeltje!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 159 km Hamburg

159 km

Station 24 km Süderbrarup

24 km

Snelweg-afrit 40 km E45, Sieverstedt

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het kleine dorpje Nieby ligt direct aan het natuurgebied Geltinger Birk. De gemeente strekt zich uit van de open Oostzee tot aan de Geltinger Baai. 40 km natuurlijke stranden aan de Geltinger Baai en de Oostzee staan tot uw beschikking
U vindt in de omgeving prachtige wandel-, ruiter- en fietspaden, die tot de mooiste routes van Duitsland behoren. Pure natuur zover het oog reikt.
Een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteiten zijn beschikbaar in de directe omgeving langs de Schlei, de Flensburg Fjord en in en rond Schleswig.
Kappeln aan de Schlei Oostzee fjord nodigt u uit om te gaan winkelen en te genieten van broodjes vis in het zuiden. In het noorden en oosten kijk je uit over Denemarken. Langs de Flensburg Fjord vindt u betoverende dorpjes, kasteel Glücksburg en Flensburg met zijn maritieme oude stad en haven. In het westen strekt zich het prachtige Angeler landschap uit.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij verstrekken één set handdoeken en beddengoed per verblijf.
Breng uw eigen strandlakens mee.
Als u meer dan één hond wilt meenemen, neem dan contact met ons op.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 43 Tage vor Mietbeginn 10% 42 Tage bis 30 Tage vor Reiseantritt 30% 29 Tage bis 22 Tage vor Reiseantritt 60% Ab 21 Tage vor Reiseantritt 90%


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Jutta E. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig?

We voelden ons meteen op ons gemak vanaf het eerste moment. Het huis is zeer liefdevol en smaakvol ingericht en er is alles wat je nodig hebt voor een gezellig samenzijn binnen en buiten. Elke kamer biedt een prachtig uitzicht op het groen en de liefdevol aangelegde tuin, zodat we ons zelfs tijdens het koken 'in het groen' voelden. In de tuin konden we heerlijk ontspannen, ook met de hond, omdat alles rondom omheind is. De Oostzee en de prachtige Geltinger Birk zijn zelfs te voet bereikbaar. De natuur in de omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen, wat we uitgebreid hebben benut. Dankzij het zeer goede wifi kon onze dochter zich tussendoor voorbereiden op de universiteit en ik kon in alle rust wat dingen op de laptop afhandelen. Gewoon heerlijk ontspannen, zelfs als het regent. We willen graag volgend jaar terugkomen en hopen dat het lukt ?.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2023

Cathrin D. uit München

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

De perfecte ontspanning.

Het huisje ligt direct aan het natuurgebied Geltinger Birk; en al de weinige auto's, rust, een kleine vijver en een sauna zijn goede voorwaarden voor een heerlijke vakantie. Maar wanneer je dan 's ochtends buiten zit met een kop koffie, en uitkijkt over de Birk richting de zee, vogels hoort roepen en schreeuwen, de wind voelt, dan wil je nooit meer weg. Het huis is gezellig en goed uitgerust, smaakvol en veelzijdig. Het wordt echter perfect door de schoonheid van de natuur: enkele meters van het huis leiden smalle paden de Birk in, waar je kunt joggen over zanderige paden, broedende vogels kunt observeren met een verrekijker en wilde pony's (Koniks) en runderen kunt bekijken. Er zijn rondleidingen bij de vogelstation, picknickplaatsen, een molen - een idylle. Ik was nu voor de tweede keer in het huis van familie Frischeisen, en zal weer gaan. Misschien niet in het voorjaar, wanneer de meidoorn en sleedoorn bloeien, maar in augustus, wanneer je kunt zwemmen. Het is een perfecte plek om tot rust te komen, te lezen, te sporten, om gelukkig te zijn.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Birgit D. uit Wörthsee

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een juweeltje helemaal in het noorden

Beste mevrouw Frischeisen, u heeft een heel bijzondere schatkist. Als je er even tussenuit wil, 5e graden wil zijn en het Scandinavische gevoel - althans zo heb ik het me voorgesteld - tussen alle wateren zoekt, ben je hier aan het juiste adres. Met warme chocolademelk met rum en een goed boek heb je geen lange vliegreis nodig. Ik kom graag terug! Veel groeten, Birgit Dietrich

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Frischeisen

Mevr. A. Frischeisen

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321773

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321773.htm


«Huisje met rieten dak bij de Geltinger Birk» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven