Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Stefans Ranch am See

Weitendorf

Max.  3   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
40m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Het huis
Dit vrijstaande vakantiehuis ligt midden in de mooiste natuur van Mecklenburg. Het is ongetwijfeld een plek van rust waar u zich kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Vanaf het terrein kijk je direct naar het bos, over het veld en voor het echte ranchgevoel naar de vredige schapen en runderen. Een klein beekje loopt direct langs het terrein en zorgt voor ontspannende geluiden. Uit de andere richting waait de frisse meerwind, van het Schönlager meer een paar meter verderop.

Het rustieke houten huis past uitstekend in de natuurlijke omgeving. Vanaf het overdekte terras komt u in het woongedeelte. Deze is uitgerust met een open keuken, een bank met slaapfunctie, satelliet-tv en een eettafel. Deze kamer biedt een plek voor gezellige bijeenkomsten door de eetkeuken. De slaapkamer, met een rustiek houten tweepersoonsbed, zorgt voor een rustgevende slaap. De badkamer is uitgerust met een gelijkvloerse douche. De inrichting wordt gekenmerkt door veel aandacht voor detail.

Het grote groene terrein is volledig omheind. Er is een saunahuisje op het terrein, dat beschikbaar is voor exclusief gebruik door de gasten. U kunt uw auto direct voor het huis parkeren. Uw huisdier is welkom (maximaal 2 lieve dieren, want u heeft een paar rustige runderen en schapen als buren).

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkeuken
Slaapbank (120x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 52 km Rostock Laage

52 km

Station 8 km Brühl

8 km

Snelweg-afrit 17 km A14 Schwerin Nord

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving op loopafstand
Het meer Schönlager ligt op slechts een steenworp afstand van het pand. U vindt hier tal van kleine bad- en visplaatsen, zodat u 's morgens ongestoord in het meer kunt springen. Het meer is motorbootvrij en ongerept, zodat u volop van het uitzicht kunt genieten. Het vakantiehuis ligt in een klein rustig dorpje, op loopafstand tussen de twee natuurgebieden Trockenhänge en het midden van het Warnowdal. De bij kanovaarders zeer geliefde rivier de Warnow is ook te voet in 10 minuten te bereiken. Het grote bosgebied van het natuurpark Sternberger Seenland grenst direct aan het terrein. U kunt de hele dag wandelen door bossen, langs kleine rivieren, beken en meren en populaire excursiebestemmingen bereiken, zoals kasteel Kaarz of het Rode Meer met zijn restaurant.

Bestemmingen voor vrijetijdsbesteding en excursies
De vrijetijds- en excursiemogelijkheden in de regio zijn vrijwel onbeperkt. Natuurliefhebbers kunnen bijvoorbeeld tochten maken met paard en wagen, kanotochten, boottochten of begeleide wandelingen. Voor cultuurliefhebbers bevelen wij de ca. 25 km verderop gelegen hoofdstad Schwerin aan, met zijn prachtige oude binnenstad en het kasteel van Schwerin, dat tot de mooiste van Duitsland behoort. In de directe omgeving vindt u ook een archeologisch openluchtmuseum, een natuurparkcentrum, een kamelenboerderij, kunstgalerijen, pottenbakkerijen, watermolens, kippengraven en nog veel meer. De prachtige stranden van de Oostzee liggen ook op slechts 40 km afstand. Voor een uitstapje met het gezin kunt u in Güstrow het avonturenbad Oase met saunalandschap, de trampolinehal of de dierentuin in Schwerin bezoeken. Een uitstapje naar het Piraten Openluchttheater in Grevesmühlen en het Natuur- en Milieupark in Güstrow is ook een aanrader.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Baby's tot 3 jaar verblijven gratis

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sicher und sorgenfrei buchen in Coronazeiten: Sofern ein deutschlandweites bzw. landesweites Beherbergungsverbot aufgrund von COVID-19 gilt, kann Ihre Buchung in diesem Zeitraum kostenfrei storniert oder umgebucht werden. Wir bieten Ihnen bei Buchung zudem eine preiswerte Reiserücktrittsversicherung mit Corona-Schutz an. (Stiftung Warentest Testsieger). Stornierungsbedingungen: Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen oder wir einen Nachmieter finden, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten (abzüglich ersparter Aufwendungen) als Entschädigung zu leisten. Kündigung vor Mietantritt: – Stornierung mehr als 42 Tage vor Mietbeginn: kostenfrei – Stornierung 42-29 Tage vor Mietbeginn: 30 % vom Mietpreis – Stornierung 28-15 Tage vor Mietbeginn: 60 % vom Mietpreis – Stornierung 14-0 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises

meer informatie:

Onze service voor u:
We hebben verschillende vakantiewoningen en appartementen in de aanbieding. Ze liggen allemaal in de regio Mecklenburg-Schwerin aan het water. Als deze accommodatie niet beschikbaar is, sturen wij u een alternatief aanbod.

Informeer telefonisch op 0385/77883851.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.4 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.5 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Anja R. uit Berlin

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning op een toplocatie

Wie op zoek is naar ontspanning en rust.. is hier precies op de juiste plek.
Aanbevolen voor hondenbezitters, de locatie is geweldig.
De bedden zijn zeer comfortabel.
Het overdekte terras maakt het mogelijk om veel buiten te zitten.
We hadden een zeer ontspannende tijd.
Je kunt vanuit daar veel verschillende uitstapjes maken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Martina H. uit Dormagen

4,8
5 5 5 4 5

Sehr gut

Kleines Häuschen mitten im Wald. Toller Garten. Ausstattung super, alles vorhanden, was man braucht (Klimaanlage). Zum Erholen und Entspannen toll.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Juni 2023

Birgit und Werner H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis

We vonden een zeer schone gezellige vakantiewoning waar niets ontbrak! Zelfs horren waren voor de ramen geplaatst.
Het grote overdekte terras kan heerlijk gebruikt worden, vooral wanneer het regent. Vooral voor natuurliefhebbers zoals wij is het perfect. Het zingen van de vele vogelsoorten was gewoon geweldig voor ons. Naast de deur zijn er zeer rustige schapen in de buurt om te observeren.
We hebben echt genoten van de week en zouden op elk moment terugkomen. We kunnen het ten zeerste aanbevelen aan natuurliefhebbers. Er zijn genoeg meren in de nabije omgeving.

Juni 2023

Matthias S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Ein wunderschönes Holzhaus mitten in der Natur-liebevoll eingerichtet , wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder?

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Mei 2023

Christian O. uit 21266 Jesteburg

3,6
3 5 4 3 3

Stefans Ranch

Die eigentlich ruhige Lage wird durch den durch den Ort geführten Schwerlastverkehr leider erheblich gestört.
Durch Bauarbeiten auf dem Nachbargrundstück ist die Alleinlage keine mehr.


Die Ausstattung und Sauberkeit in der Küche hat deutlich Luft nach oben. Die Bereitstellung eines Fahrrades wäre sinnvoll, da die Fahrradwege gut ausgebaut sind. Die Übergabe über den Schlüsselsafe ist eine sehr gute Idee.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie

Antwoord van Dhr. G. Schlutt:

Lieber Gast,
vielen Dank für das Feedback. Gern möchten wir uns zu den genannten Punkten äußern. Mit dem Schwerlastverkehr sind sicherlich die Fahrzeuge der Landwirtschaft gemeint. Einen anderen Schwerlastverkehr gibt es in der absolut ruhigen Naturlage nicht. In den Zeiten, wo die Felder bestellt werden, kann es durchaus vorkommen, dass Landmaschinen fahren. Das ist auf dem Land ganz gewöhnlich. Auf dem Nachbargrundstück wurde in der Tat 2 halbe Tage gearbeitet. Bezüglich der Reinigung wäre es schön gewesen, wenn Sie gleich Bescheid gegeben hätten. So hätten wir nachbessern können. Fahrräder werden bewusst nicht angeboten. Die meisten Gäste bringen ihre eigenen Fahrräder mit. Ich hoffe dennoch, dass Ihnen das Haus gefallen hat, Sie die Umgebung genossen haben und sich gut erholen konnten.
Viele Grüße
Gunnar Schlutt

Augustus 2022

Karin S. uit Willich

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie

De kleine FH is praktisch en verstandig uitgerust met een zeer goed bed, een mooie tuinsauna en aangename dierenburen. We hebben nog nooit zo'n goed aangegeven FH gehad (vuilnisbak en korte instructies...).
De locatie is idyllisch en rustig (alleen tractoren en vrachtwagens zijn te horen op de nabijgelegen dorpsweg).
We hadden het meer vaak helemaal voor onszelf om te zwemmen en te tuben
De enorme weiden en het bos waren een droom voor onze beagle (je kunt direct vanaf het huis gaan wandelen, maar dan over onverharde paden, maar wel lekker eenzaam).
Schwerin is snel te bereiken langs de typische Mecklenburgse lanen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad en zullen de FH zeker weer boeken.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2021

Frauke M. uit Torre del Mar, Spanien

4,4
4 5 4 4 5
Toon Duits

Idyllisch

Bij aankomst wachtte ons een vredige idylle. Het vakantiehuis is omgeven door bomen in een sprookjesachtige stilte. De grote slaapkamer met de grote ramen nodigt uit tot dromen en is een ideaal toevluchtsoord in deze individueel ontworpen cottage. Ook al regende het veel tijdens ons verblijf, we hadden het warm en gezellig. De sauna heeft daar zeker aan bijgedragen. Bedankt voor de heerlijke dagen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Augustus 2021

Katharina M. uit Gleichamberg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft

Sehr gemütlich eingerichtetes Häuschen. Das Grundstück, die Sauna, die ruhige Lage und der nette Kontakt zum Vermieter der uns Tipps gab und immer erreichbar war, war sehr angenehm.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2021

Sylvia G. uit Plötzkau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig mooi....

Wij kunnen het vakantiehuis aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een individuele accommodatie dicht bij de natuur. De inrichting is heel bijzonder, liefdevol en gezellig. Puur natuur en rust, er is geen betere manier om te ontspannen na een bewogen dag. De viervoetige vrienden worden goed verzorgd en kunnen vrij rondlopen op het omheinde terrein. Vanaf het terras konden we genieten van een prachtig uitzicht op de natuur. Iedereen die op zoek is naar het origineel is hier op de juiste plaats. Ook het vriendelijke contact met de eigenaars moet worden benadrukt. Bedankt dat we onze vakantie in uw huis mochten doorbrengen. Ronald, Sylvia en Yuki.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2021

Anja R. uit Arnstein

4,4
4 4.5 4.5 4.5 4.5

Sehr gut

Wir und unser Hund haben uns sehr gut erholt. Ideale Unterkunft für einen Urlaub mit Haustier.
Der Kontakt mit den Vermietern war sehr gut.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf Seeurlaub-MV.de
Dhr. G. Schlutt

Dhr. G. Schlutt

Ik verhuur en regel al vele jaren vakantiewoningen. Mijn bedrijf Seeurlaub-MV.de is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van vakantiewoningen, vakantiehuizen en kamers aan meren in de regio Mecklenburg-Schwerin. Je kunt bij ons vakantiewoningen huren die door ons zijn gecontroleerd en in sommige gevallen door ons worden beheerd.


meer informatie

Objectnummer: 327438

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/327438.htm

Dhr. Gunnar Schlutt

Zum Park 2

19243 Boddin

0049(0) 038577883851


«Vakantiehuis Stefans Ranch am See» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven