Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Villa Schönlage

Weitendorf

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+2)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
1 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Als er een plek is om te dromen en te ontspannen, dan is het ongetwijfeld deze. Midden in de mooiste natuur van Mecklenburg, tussen het Schönlager meer, de Warnow rivier, velden en bossen, past "Villa Schönlage" zeer harmonieus in het indrukwekkende landschap. Op 110 m² hebben tot 6 personen genoeg ruimte voor een ontspannende vakantie. De hoogwaardige en rustieke inrichting zorgt voor een gezellige sfeer. U kunt uw favoriete maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Als u wilt, kunt u 's ochtends zelfs een eitje van de eigen kippen van de boerderij krijgen. De badkamer is uitgerust met een gelijkvloerse douche + bad. De gezellige slaapkamer met tweepersoonsbed nodigt uit tot uitslapen. nog eens 2 personen kunnen het zich gemakkelijk maken op de slaapbank in de woonkamer. Als het huis wordt geboekt door 5-6 personen, is er nog een slaapkamer met slaapbank en nog een volledige badkamer op de benedenverdieping. De flat heeft 2 balkons met een fantastisch uitzicht in de tuin en over het veld. Vanuit alle kamers heeft u toegang tot het balkon.

De grote parkachtige tuin nodigt uit tot ontspannen, spelen en ontdekken. U kunt gebruik maken van verschillende zitplaatsen. Maak het u bijvoorbeeld gemakkelijk bij de vijver en kijk naar de koikarpers of lees een boek onder de fruitbomen en luister naar de vogels. Uw trouwe viervoeter is ook welkom. Het terrein is volledig omheind.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer 1
Slaapbank (150x200 cm)
Woonkamer 2
Slaapbank (150x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 52 km Rostock Laage

52 km

Station 8 km Brühl

8 km

Snelweg-afrit 17 km A14 Schwerin Nord

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving op loopafstand
Het meer Schönlager ligt op slechts een steenworp afstand van het pand. U vindt hier tal van kleine zwem- en visplekken, zodat u 's morgens ongestoord in het meer kunt springen. De Sschönlager See is motorbootvrij en ongerept, zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten. Het vakantiehuis ligt in een klein, rustig dorp, op loopafstand tussen de twee natuurgebieden van de droge hellingen en het midden van het Warnowdal. De bij kanovaarders zeer geliefde rivier de Warnow is ook te voet in 10 minuten te bereiken. Het grote bosgebied van het natuurpark Sternberger Seenland grenst direct aan het terrein. U kunt de hele dag wandelen door bossen, langs kleine rivieren, beken en meren en populaire excursiebestemmingen bereiken, zoals kasteel Kaarz of het Rode Meer met zijn herberg.

Bestemmingen voor vrijetijdsbesteding en excursies
De vrijetijds- en excursiemogelijkheden in de regio zijn vrijwel onbeperkt. Natuurliefhebbers kunnen bijvoorbeeld tochten maken met paard en wagen, kanotochten, boottochten of begeleide wandelingen. Voor cultuurliefhebbers raden wij de ca. 25 km verderop gelegen hoofdstad Schwerin aan, met zijn prachtige oude binnenstad en het kasteel van Schwerin, dat tot de mooiste van Duitsland behoort. In de directe omgeving vindt u ook een archeologisch openluchtmuseum, een natuurparkcentrum, kunstgalerijen, pottenbakkersboerderijen, watermolens, kippengraven en nog veel meer. De prachtige stranden van de Oostzee liggen op slechts 40 km afstand. Voor een uitstapje met het gezin kunt u in Güstrow het avonturenbad Oase met saunalandschap, de trampolinehal of de dierentuin in Schwerin bezoeken. Een uitstapje naar het Piraten Openluchttheater in Grevesmühlen en het Natuur- en Milieupark in Güstrow is ook een aanrader.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:10
Aanbetaling: 100 % 2 weken voor aankomst
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- Baby's tot 3 jaar verblijven gratis
- Alleen als u boekt voor 5-6 personen krijgt u de 2e slaapkamer + 2e badkamer op de benedenverdieping erbij

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kostenfreie Stornierung bis 42 Tage vor Anreisetag möglich. Sicher und sorgenfrei buchen in Coronazeiten: Sofern ein deutschlandweites bzw. landesweites Beherbergungsverbot aufgrund von COVID-19 gilt, kann Ihre Buchung in diesem Zeitraum kostenfrei storniert oder umgebucht werden. Wir bieten Ihnen bei Buchung zudem eine preiswerte Reiserücktrittsversicherung mit Corona-Schutz an. (Stiftung Warentest Testsieger). Stornierungsbedingungen: Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen oder wir einen Nachmieter finden, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten (abzüglich ersparter Aufwendungen) als Entschädigung zu leisten. Kündigung vor Mietantritt: – Stornierung mehr als 42 Tage vor Mietbeginn: kostenfrei – Stornierung 42-29 Tage vor Mietbeginn: 30 % vom Mietpreis – Stornierung 28-15 Tage vor Mietbeginn: 60 % vom Mietpreis – Stornierung 14-0 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises

meer informatie:

Onze service voor u:
We hebben verschillende vakantiehuizen en vakantiewoningen aan het water in de aanbieding. Ze liggen allemaal in de regio Mecklenburg-Schwerin aan het water. Als deze accommodatie niet beschikbaar is, sturen wij u een alternatief aanbod.

Bel 0385/77883851 om te informeren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

M. K. uit Weimar

4,4
4 5 4 4 5
Toon Duits

Pure natuur

De villa ligt weg van de grote wegen, omringd door een zeer mooie, grote tuin die niet alleen vanaf het balkon te genieten is. Een klein meer om in te zwemmen ligt op minder dan 5 minuten lopen. We werden begroet met zelfgebakken cake en koffie en waren erg blij met de verse eieren. De omgeving is rustig en zeer ontspannend, Schwerin en de Oostzee zijn binnen 30 - 45 minuten te bereiken. We komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2023

Steffen K. uit Leonberg

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Heel mooi

Het huis is erg rustig gelegen aan de rand van Schönlage, je hoeft niet ver te gaan naar de Schönlager See die uitnodigt om te ontspannen. 'S Nachts kun je heerlijk luisteren naar de omliggende natuur, wat ik erg leuk vond.
De verhuurders wonen op de begane grond en zijn super aardig, zeer betrokken en open-minded. Er zijn kippen op het terrein, waarvan je de eieren kunt kopen tegen een eerlijke prijs voor biologische eieren.
We zouden daar altijd weer op vakantie gaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2023

Anita S. uit 14715 Milower Land

4,8
5 5 5 5 4

Supper

Villa Schönlage war einmalig. Famillie Klingohr sehr sehr nette Leute .Vielen lieben Dank für alles und versprochen wir kommen wieder.l.g.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juli 2023

Claus S. uit Schwerte

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Rust en eenzaamheid

Zeer aardige verhuurders en een schoon appartement. Bedden en matrassen waren goed. Rustige ligging in een dorpje met 100 inwoners met aardige dorpsbewoners. We werden ontvangen met koffie en taart en verse kersen, mochten kersen plukken en houden en tussendoor werden er altijd aardige woorden uitgewisseld. Er is parkeergelegenheid op het enorme terrein. We mochten gebruikmaken van de prachtig aangelegde tuin. Barbecue mogelijkheid is beschikbaar. Een nadeel is het ontbreken van zonwering, wat in de zomermaanden vroeg opstaan betekende en niet geschikt is voor langslapers. De dichtstbijzijnde winkel is ongeveer 8 km verderop.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

Juni 2023

Thomas W. uit Mülheim

4,2
3 5 5 4 4
Toon Duits

Super gastheer

We hadden heerlijke dagen bij de familie Klingohr. Altijd een luisterend oor, vriendelijke en zeer attentvolle gastheren. We werden verwelkomd met koffie en gebak.
Het huis, de tuin en de omgeving zijn uitstekend geschikt voor een vakantie met de hond. Een trip naar Schwerin of de Oostzeekust is zeer aan te bevelen. Beide zijn snel en gemakkelijk te bereiken.
Hartelijk bedankt voor de mooie dagen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2023

Georg L. uit Hamm

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbare Unterkunft

Nette Gastgeber, sehr schöne ruhige Natur, tolle Unterkunft, gute Ausflugsmöglichkeiten

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2023

Hiddo H. uit Rottevalle

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut!

Mit freunde sind wir hier gewesen. Sehr gute empfangst und sehr schön haus. Freundliche menschen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

December 2022

Angela R. uit 16341 Panketal, Hochstr.37

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Mensen met een hart"

Iedereen die rust en een zorgeloos pakket wil boeken, zal dit allemaal vinden bij Familie Klingohr in Villa Schönlage. Het is iets heel bijzonders als je bij aankomst wordt begroet met versgebakken taart, geurige koffie, kaarslicht en een liefdevol gedekte tafel. Als je hulpeloos bent en op oudejaarsavond nog op zoek bent naar een geschikt restaurant, had mevrouw Klingohr ook op korte termijn een geweldige aanbeveling voor ons. We hadden niet zoveel geluk met het weer op oudejaarsdag en toch nodigt het prachtige gebied ook uit om te wandelen bij regenachtig weer. Als je het jaar in stilte wilt laten eindigen zonder dramatische vuurwerkscènes, moet je snel boeken..... :) Heel erg bedankt voor drie heerlijke dagen!!!!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

November 2022

Ingo C. uit Saal 18317

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Met liefde voor detail

Zelfs de aankomst was verrassend. De familie Klingohr verwelkomde ons met vers gebakken cake (uit eigen keuken) op een feestelijk gedekte tafel. Het domicilie heeft zeer mooie, grote en lichte kamers waar het aan niets ontbreekt. Het was ook niet vanzelfsprekend dat de familie Klingohr ons een barbecue en een feestzaal ter beschikking stelde en zo bijdroeg tot een geslaagde korte vakantie.
Ook daarvoor hartelijk dank. Het vakantiehuis van de familie Klingohr ligt op het prachtige platteland midden in Mecklenburg-Vorpommern. We hebben het weekend uitstekend kunnen gebruiken om de omgeving te verkennen tijdens wandelingen en om te genieten van het zeer goed gerestaureerde landschap

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2022

Nadia M. uit Am schwarzen Weg 89

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Korte vakantie familie

Zeer mooie schone en grote flat. Heel leuk en liefdevol gastgezin! Niet ver van Schwerin
Zeker een aanrader.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2022

Heike und Ulf W. uit Halle

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We hadden een heerlijke ontspannende vakantie. We werden hartelijk ontvangen door de familie Klingohr met koffie en heerlijke zelfgemaakte cake. Pure natuur in de zeer goed onderhouden grote tuin. U kunt genieten van de rust bij de koivijver, gewoon in de tuin zitten en luisteren naar de vogels en de kippen (die ons elke ochtend een heerlijk ontbijtei legden) of de natuur van bovenaf bekijken vanaf de 2 balkons. De flat heeft alles wat je nodig hebt. Als er iets ontbreekt, is de familie Klingohr altijd beschikbaar. We hebben niets gemist en willen hen nogmaals bedanken voor de heerlijke vakantie en komen graag terug.


Contactpersoon

Bedrijf Seeurlaub-MV.de
Dhr. G. Schlutt

Dhr. G. Schlutt

Ik verhuur en regel al vele jaren vakantiewoningen. Mijn bedrijf Seeurlaub-MV.de is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van vakantiewoningen, vakantiehuizen en kamers aan meren in de regio Mecklenburg-Schwerin. Je kunt bij ons vakantiewoningen huren die door ons zijn gecontroleerd en in sommige gevallen door ons worden beheerd.


meer informatie

Objectnummer: 396924

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/396924.htm

Dhr. Gunnar Schlutt

Zum Park 2

19243 Boddin

0049(0) 038577883851


«Vakantiewoning Villa Schönlage» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven