Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis aan het meer van Labenz

Mecklenburgs Merengebied, Sternberger Seenlandschaft, Noordwest-Mecklenburg, Mecklenburg-Schwerin

Max.  3   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
30m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

176 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

176 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het modern ingerichte huis met groen dak zorgt in elk seizoen voor een aangenaam leefklimaat. De warmtegolfstralers ondersteunen bovendien het gezonde binnenklimaat. De grote ramen met uitzicht op het meer zorgen voor veel licht in het huis

De woonkamer, met geïntegreerde keuken, heeft een slaapbank (1,60 m breed), een eethoek en een satelliet-tv, spelletjes en boeken voor vermaak. De keuken is uitgerust met koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, 4-pits kooktoestel, oven en alle kookgerei. De slaapkamer heeft een vakwerk loft bed. Er is een tweepersoonsbed van 1,60 m breed beneden en een eenpersoonsbed van 0,90 m breed boven. Vliegenhorren en verduisteringsgordijnen zorgen voor een goede nachtrust. De badkamer heeft een douche, wastafel, WC, haardroger en raam.

Voor het huis is een groot terras op het zuiden en het meer. Het terras is overdekt en voorzien van zitmeubilair, ligstoelen en een barbecue. U kunt uw fietsen veilig op slot zetten in de kelder. De gratis parkeerplaats is direct voor het huis. Uw hond is van harte welkom. Voor kleine kinderen stellen wij graag gratis een kinderstoel en reisbedje ter beschikking. Beddengoed en handdoeken zijn ook beschikbaar tegen een vergoeding.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Zolderbed (90x200 cm)
Woonkeuken
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 45 km Rostock Laage

45 km

Station 4 km Bahnhof Warin

4 km

Snelweg-afrit 13 km A14 Jesendorf

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt aan een kleine zuidelijke hand richting Groß Labenzer See. Het landschap rond het huis wordt gekenmerkt door pure natuur. Hengelaars, water- en natuurliefhebbers en fietsers zullen zich hier thuis voelen. Maar de regio biedt ook talloze recreatiemogelijkheden en excursiebestemmingen. De Groß Labenzer See, een steiger en bootverhuur liggen op slechts 100 m afstand. Het strand/strand met snackbar, speeltuin, tafeltennistafel en volleybalveld kan worden bereikt in 300 meter. In een paar honderd meter bereikt u de visvijvers met visverkoop. U kunt hier ook visvergunningen krijgen. Supermarkten, restaurants, apotheek, artsen, bank, fietsverhuur, tankstation, bakker etc. vindt u in Warin, op ca. 3 km afstand.

Vanuit het huis kunt u wandel- en fietstochten starten door het natuurgebied Sternberger Seenland. Een enorm bos- en merengebied van het natuurreservaat begint op slechts 100 m van het huis. U kunt bijna 100 meren, rivieren, musea, rust- en badplaatsen, cafés, kunstgalerijen, gezellige herbergen, watermolens, natuurparkcentrum, pottenbakkerijen en nog veel meer ontdekken

In de regio kunt u kanotochten, kruidenwandelingen, ritten met paard en wagen, boottochten of rondvaarten maken. Gezinnen kunnen de dierentuin in de Hanzestad Wismar of Schwerin, het klimbos en de televisietoren in Schwerin, het kinderland Mumpitz in Wismar of het avonturenbad met saunalandschap in Wismar bezoeken. Ook het Piraten Openluchttheater in Grevesmühlen en het Natuur- en Milieupark in Güstrow zijn echte aanraders. De Hanzestad Wismar en de prachtige stranden van de Oostzee zijn in ongeveer 30 km te bereiken. De deelstaathoofdstad Schwerin, met een van de mooiste kastelen van Duitsland, ligt op ongeveer 40 km afstand

Wij wensen u een heerlijke vakantie in het natuurpark Sernberger Seenland.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- 1 huisdier toegestaan
- Baby's tot 3 jaar verblijven gratis
- geen toeristenbelasting

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sicher und sorgenfrei buchen in Coronazeiten: Sofern ein deutschlandweites bzw. landesweites Beherbergungsverbot aufgrund von COVID-19 gilt, kann Ihre Buchung in diesem Zeitraum kostenfrei storniert oder umgebucht werden. Wir bieten Ihnen bei Buchung zudem eine preiswerte Reiserücktrittsversicherung mit Corona-Schutz an. (Stiftung Warentest Testsieger). Stornierungsbedingungen: Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen oder wir einen Nachmieter finden, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten (abzüglich ersparter Aufwendungen) als Entschädigung zu leisten. Kündigung vor Mietantritt: – Stornierung mehr als 42 Tage vor Mietbeginn: kostenfrei – Stornierung 42-29 Tage vor Mietbeginn: 30 % vom Mietpreis – Stornierung 28-15 Tage vor Mietbeginn: 60 % vom Mietpreis – Stornierung 14-0 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises

meer informatie:

Onze service voor u:
We hebben verschillende vakantiewoningen en appartementen in de aanbieding. Ze liggen allemaal in de regio Mecklenburg-Schwerin aan het water. Als deze accommodatie niet beschikbaar is, sturen wij u een alternatief aanbod.

Informeer telefonisch op 0385/77883851.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.3 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Daniela S. uit Klobikauer Straße 33, 06217 Merseburg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Wer etwas Ruhe und Erholung möchte,ist hier genau richtig. Die Unterkunft liegt ruhig und nah zum See.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2023

Hartmut S. uit Techau

4,2
4 4 4 4 5

Zu empfehlen

Schönes und sauberes Häuschen am Hang. Ausgedehnte Spaziergänge in der Natur rund um den Labenzer See. Man kann seine Ruhe genießen. Wir haben nur nette Nachbarn kennengelernt.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2023

Maria P. uit Duisburg

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Geniet van de natuur en de rust.

Voor ons (een paar van in de 60 met een Havanezer hond) waren het twee fantastische vakantieweken met veel rust, natuur en erg aardige buren. Dankzij de beschrijving en foto's van de eigenaar hebben we het huis zonder problemen gevonden. Het is een klein huis, maar biedt genoeg ruimte en bewegingsvrijheid, zelfs bij slecht weer. Het huis is erg licht, dankzij veel ramen. Grote badkamer. Uitzicht vanuit het bed op het groen. De inrichting is goed doordacht. Alles is erg schoon. Alleen hadden we graag een iets grotere koelkast gehad. Verse groenten, worst, vlees, drankjes... dat was erg krap. Verder was alles top! In de keuken was alles aanwezig. Genoeg bestek, bekers, borden, kommen en alles wat je nodig hebt om te koken. Zelfs grote bekers waren er. Het terras is goed te gebruiken, zelfs bij regen, dankzij de overkapping.

Geen WiFi en de mobiele ontvangst is, afhankelijk van het netwerk, matig of helemaal niet aanwezig. Dat stoorde ons niet. In Warin, bij de toeristeninformatie, is de ontvangst redelijk goed en je kunt gebruikmaken van WiFi. Erg aardige mensen bij de toeristeninformatie.

Het meer is slechts een paar stappen verwijderd en je kunt daar naast de steiger goed het water in - ook met hond. Het strandbad ligt er direct naast. Net als alles daar, is ook dat heel goed onderhouden en schoon. Honden hebben geen toegang daar. Bij het huis hoort ook een roeiboot die gebruikt kan worden.

Als je van ongerepte natuur en rust houdt, zit je hier goed. Je hebt echter wel een auto nodig. Er zijn geen winkelmogelijkheden in de buurt (ongeveer 4 km verderop). Fietsen is hier alleen aan te raden met een elektrische fiets, omdat het erg heuvelachtig is. Of je moet lichamelijk topfit zijn.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2023

Gerlach U. uit 74239 Hardthausen

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Rust en geweldige natuur

De accommodatie was zoals beschreven en afgebeeld schoon en voldoende goed uitgerust.
We konden op elk moment contact opnemen met de verhuurder en bijvoorbeeld handdoeken bijbestellen.
Wie rust en ongerepte natuur zoekt, is hier precies goed! Goed onderhouden speeltuinen en het strandbad zijn vlakbij en nodigen uit om te spelen en te zwemmen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2023

Arlyn M. uit Höring 5, 21775 Steinau

3,8
3 4 5 4 3

Kurztrip nach Meck'Pomm =)

Wir waren 3 Erwachsenen und ein Hund (Dackel).
Ich würde nicht empfehlen diese Unterkunft mit einem großen Hund zu buchen.
Die Unterkunft ist sehr klein.

Wir hatten Glück mit dem Wetter, sodass wir dauerhaft draußen sitzen und bspw. auch essen konnten.
Somit konnten wir den Esstisch im Haus als Ablage und zum kochen (Vorbereitungen etc.) nutzen.
Andernfalls wäre kochen etwas schwierig, da die Küche keine Arbeitsfläche hat.

Die Küchenutensilien sind teilweise genau für drei Personen (z.B. 3 Tassen).
Außerdem müssten einige Utensilien ausgetauscht werden (z.B. Plastikschalen, Kochlöffel)
Damit wollten wir teilweise nicht kochen...

Was auch ärgerlich war, die Information/der Minimarkt war trotz ausgehängter Öffnungszeiten nicht geöffnet.

Die Bademöglichkeit für den Hund war der 100m entfernte Steg. Auf der Rasenfläche davor konnte man sich aufgrund der Hinterlassenschaften einiger Wildgänse nicht niederlassen, sodass man sich mit allen anderen Urlaubern mit Hunden den Steg teilen musste. Den Zugang zum See über den Spielplatz darf man mit Hund nicht betreten/nutzen. Das hatte ich mir anders vorgestellt.

Ansonsten hatten wir einen schönen Urlaub mit sehr viel Ruhe.
Die Nachbar waren alle sehr nett und hilfsbereit.
Wenn wir eine Frage hatten konnten wir die Besitzerin der Unterkunft kontaktieren und wir bekamen sehr schnell eine Rückmeldung.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren

Antwoord van Dhr. G. Schlutt:

Sehr geehrter Gast,
vielen Dank für die Bewertung. Es freut uns, dass Sie einen schönen Urlaub hatten. Es ist richtig, dass das Haus mit 30 m² vom Platz begrenzt ist. Die Küche bietet nur eine kleine Arbeitsfläche. Der Esstisch ist jedoch ausreichend groß um diesen alternativ als Arbeitsfläche zu nutzen. Die Küchenutensilien werden wir überprüfen. Danke für den Hinweis. Bezüglich des Minimarktes und der Hinterlassenschaften der Wildgänse haben wir keinen Einfluss, da diese nicht von uns betrieben werden. Wir hoffen, dass Sie sich gut erholen konnten und die Zeit am Groß Labenzer See genossen haben.
Viele Grüße
Gunnar Schlutt

Juni 2023

Gerd U. uit Mühlhausen

4,4
4 4 4 5 5

urlaub

gerne wieder

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2023

Reinhard W. uit Leipzig

4,6
5 5 3 5 5
Toon Duits

Huis Labenzer See 5

We waren erg tevreden en hebben genoten van het mooie terras. In de bungalow was alles naar onze tevredenheid. Een boot en zwemsteiger zijn ook aanwezig. Het is slechts een steenworp naar Wismar en Schwerin. Alles is geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2023

Katrin R. uit 04749 Jahnatal

5,0
5 5 5 5 5

Erholungsurlaub

Klein und fein, super Lage, ruhige Gegend.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Ivonne K. uit Hamburg

4,6
4 5 5 5 4

perfekte Lage

Sehr hübscher Bungalow mit großer Terrasse, die zum verweilen einlädt
Die Lage ist ideal - nur ein paar Schritte zum See. Dadurch perfekt zum Kanu fahren oder SUPen, was ich auch ausgiebig getan habe.
Ich komme sicherlich wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Single-vakantie

Augustus 2021

Jens B. uit Hasbergen

5,0
5 5 5 5 5

Super schönes Ferienhaus

Super für Familien mit Kindern und Hund .
Sehr sauber und gepflegt .
Nette Betreuung durch den Vermieter und viele Freizeitangebote .
Gerne wieder !!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2017

Andrea K. uit 21033

3,9
2.5 5 3 5

Einfaches Haus in wunderschöner Lage

Wir hatten einen ruhigen Urlaub mit Hund in einem einfachen Haus in wunderschöner Lage.
Ich kann das Haus empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2017

Fred O. uit 13125 Berlin

4,3
4 4 5 4

pure Erholung

Gute und ruhige Lage, sehr saubers Häuschen. Ideal zum Angeln-, Baden und Wandern/Radeln.
Kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2017

Christin uit 16341

4,5
5 5 5 3

Klein aber fein

Der Bungalow, ist wirklich sehr sauber und praktisch eingerichtet.
Jeder Raus ist mit Infarotheizkörpern ausgestattet. Das gesamte Grundstück ist umzäunt, der Bumgalow selbst aber nicht, wer also mit Hund anreist, kann ich nicht mal eben vor die Tür lassen, da rings herum andere nicht umzäunte Bungalows stehen.

Ansonsten ist die Lage für Baden mit dem Hund cxa 100m entfernt und für Kinder und Reisende ohne Hund das Starndbad 200m entfernt (Hund sind dort nicht erlaubt)

Eine Anreise ohne Auto ist kaum zu empfehlen, da es wirklich sehr abgelegn liegt ohne Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe.

Mei 2017

Cristina M. uit 46419 Isselburg

5,0
5 5 5 5

Perfekt

Sehr sauber mit viel Liebe eingerichtet sehr schöne und ruhige Lage keine 200 m zum See. Ideal zum entspannen, laufen oder radeln. Wir werden wieder kommen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

December 2016

Marina B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Das Häuschen ist sehr hübsch und sauber, ganz modern eingerichtet, die Betten waren auch neu und sehr bequem.
Es war alles vorhanden was man braucht. Wir waren über Silvester hier und haben die Ruhe sehr genossen, auch unser Hund hat sich sehr wohlgefühlt. Die Umgebung und Landschaft ist sehr schön und man kann sich gut erholen. Die Vermieterin ist sehr nett und kümmerte sich gut um uns. Es ist auch von der Lage aus ein guter Ausgangspunkt für Ausflüge an die Ostsee und nach Schwerin. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2016

Manuela P. uit Privat

5,0
5 5 5 5

Auch an Wintertagen ist es hier wie im Urlaub.

Herrliche Ruhe, einpaar Vögel singen und ein schöner Blick auf den See und den Wald. Dazu ist das kleine Häuschen liebevoll und praktisch eingerichtet und sehr sauber! Die Tage hier haben mir gut gefallen. Bestimmt komme ich wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Seeurlaub-MV.de
Dhr. G. Schlutt

Dhr. G. Schlutt

Ik verhuur en regel al vele jaren vakantiewoningen. Mijn bedrijf Seeurlaub-MV.de is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van vakantiewoningen, vakantiehuizen en kamers aan meren in de regio Mecklenburg-Schwerin. Je kunt bij ons vakantiewoningen huren die door ons zijn gecontroleerd en in sommige gevallen door ons worden beheerd.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 84358

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/84358.htm

Dhr. Gunnar Schlutt

Zum Park 2

19243 Boddin

0049(0) 038577883851


«Vakantiehuis aan het meer van Labenz» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven