Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandläufer rietgedekte woning in Glowe

Rügen

Max.  4   gasten
105m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
105m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Dit exclusieve huis met rieten dak is gebouwd in 2010 en is comfortabel ingericht. De kamers zijn modern, licht en zeer gezellig. Het huis heeft vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer/gang boven. De sauna biedt plaats aan 4 personen. De gecombineerde woon/eetkamer heeft een LCD TV, een CD systeem met I-Pod docking station en een DVD speler. Het huis heeft 2 slaapkamers. Deze zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden en een televisie. Er is een kluis aanwezig. De badkamer op de bovenverdieping heeft een groot bad. Een kleine berging biedt ruimte voor uw koffers. In het onderste gedeelte is er een exclusieve regendouche in combinatie met de sauna. Het toilet is apart. De keuken biedt een volledige uitrusting met de volgende apparatuur: Vaatwasser, oven, keramische kookplaat, magnetron en koelkast met geïntegreerd vriesvak. Buiten is er een ruim terras met tuinmeubelen, parasol/ligstoelen, strandstoel en barbecue, evenals een klein tuinhuisje voor het stallen van uw fietsen. Een handkar is ook beschikbaar voor uitstapjes.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 35 km Güttin

35 km

Station 9 km Sagard

9 km

Snelweg-afrit 80 km Dreieck B96

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw comfortabele en modern ingerichte rietgedekte vakantiehuis 'Strandläufer' ligt in het voormalige vissersdorp Glowe direct aan de Oostzeekust. Het witte natuurlijke zandstrand ligt op slechts 300 m afstand en strekt zich uit over een lengte van 15 km. Talrijke fiets- en wandelpaden nodigen uit tot ontspannende tochten in de omgeving (fietsverhuur in het dorp). Geniet op elk moment van het jaar van het zuivere klimaat en de frisse wind van de Oostzee op Duitslands grootste eiland met de meeste zonuren. In de directe omgeving van uw vakantiehuis strekt het nieuw aangelegde kuurpark met een grote kinderspeelplaats zich direct uit tot aan de Oostzeekust. De strandpromenade die hier begint leidt langs de haven, langs het strand naar het kuurplein. Glowe is een oud strandvissersdorp in het noorden van Rügen, waarvan sommige huizen direct achter het duin liggen. In het dorp begint de Schaabe, een smalle beboste landtong met een meer dan 15 km lang fijn zandstrand aan de kant van de Oostzee. De golven van de Grote Jasmund Bodden klotsen tegen de achterkant van de Schaabe. Het Nationaal Park Jasmund met zijn beroemde krijtrotsen en de Königstuhl ligt op slechts 8 km afstand met de auto. Bijzonder bezienswaardig zijn de legendarische Kaap Arkona en het kasteel Spyker. In het dorp vindt u diverse winkelmogelijkheden (afstand tot het vakantiehuis ca. 500 m). De gastronomie varieert van de gerookte vishut op het strand tot het verzorgde hotel. Direct aan de promenade, met uitzicht over het strand en de golven, wordt menig culinaire traktatie een bijzondere belevenis. De jachthaven, die uitstekend in het landschap is geïntegreerd, maakt een maritieme vakantie mogelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen hebben betrekking op een bezetting van maximaal 4 personen. Er wordt een eenmalige servicekosten van € 120,00 (voor verwarmingskosten / energie en water) in rekening gebracht. De aanbetaling bedraagt € 100,00. De lokale toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht. De eerste uitrusting zoals beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Saunahanddoeken en badjassen zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 10,00 per set. De huurprijzen zijn ook inclusief BTW. Dit staat op uw factuur.
Op de dag van aankomst staat het huis vanaf de klok tot uw beschikking. Op de dag van vertrek staat het huis tot uw beschikking.
Uit voorzorg wijzen wij erop dat huisdieren niet zijn toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Voor een baby tot 2 jaar zijn een kinderbedje en een kinderstoel gratis beschikbaar. Beddengoed voor het kinderbedje is aanwezig. De minimale huurperiode is meestal een week. Huurprijzen voor minder dan een week en voor gratis resterende dagen op aanvraag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

F. B. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus in toller Lage

Ein rundum  schöner Urlaub in einem wirklich tollen Haus

- Super Lage (fußläufig zum Meer, zum Hafen, zu Restaurants)

- sehr sauber und gepflegt

- ein schöner Garten

- sehr netter Vermieter

Wir können dieses Haus nur empfehlen und kommen gerne wieder!! Wir haben uns wie zuhause gefühlt. Wirklich klasse!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2022

Manuela M. uit Rudolstadt

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub im Ferienhaus Strandlaeufer

Wunderschoenes Reetdachferienhaus in Glowe, wir verbrachten eine sehr schoene Woche mit unseren beiden Enkeltoechtern in diesem tollen Ferienhaus. Der Empfang und die Begruessung durch den Besitzer war sehr freundich und unkompliziert. Haus Strandlaeufer ist top ausgestattet und sehr geschmackvoll eingerichtet. Auch ein Boollerwagen, welcher uns gute Dienste leistete, stand im Schuppen bereit. Der Weg zum Strand ist fusslläufig über die Stranpromenade oder am Kurpark ueber eine Leiter zur Steilkueste zu erreichen. Der Strand an der Schaabe ist wunderschoen und tolles Eis gibt es auch. Am Kurpark befindet sich ein sehr schoener Spielplatz ideal fuer die Kinder. Nettomarkt und Baecker in der Naehe. Die Insel Ruegen und das schoene Oertchen Glowe ist auf jeden Fall eine Reise wert.
Familie Moebius aus Rudolstadt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2020

Stefan H. uit Löhne

5,0
5 5 5 5 5

Top Haus, Top Lage, Top Vermieter !!!

Das Haus liegt in einer ruhigen Siedlung und ist trotzdem in unmittelbarer Nähe zum Strand. Wir waren nach 2018 dieses Jahr zum zweiten Mal dort und können das Haus uneingeschränkt empfehlen.
Im Haus ist alles vorhanden was man benötigt; zudem ist es sehr wohnlich und geschmackvoll eingerichtet.
Die Sauna ist nach 15 min auf 80 Grad aufgeheizt. Zur Abkühlung ist die große Regendusche neben der Sauna bestens geeignet.
Das Wäschepaket ist auch wirklich klasse.
Der Gartenbereich ist auch voll ausgestattet (Sonnenschirm, Sonnenliegen, Großer Tisch mit Stühlen, Strandkorb, Grill, Gartenhütte, Fahrradständer, etc).
Die Vermieter sind auch sehr lobend zu erwähnen.
Wir haben gerade für 2021 den dritten Aufenthalt gebucht und freuen uns jetzt schon.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2018

Ehepaar S. uit Menden

4,9
5 4.5 5 5
Toon Duits

Uiterst smaakvol en luxueus ingericht droomhuis

We voelden ons zeer comfortabel in ons vakantiehuis "Strandläufer". Het huis is zeer smaakvol en luxueus ingericht. Je merkt echt aan elk detail hoeveel liefde de eigenaars in hun werk hebben gestoken. De inrichting is van zeer hoge kwaliteit, en vooral in de keuken is alles aanwezig wat uw hartje begeert.
Voor saunaliefhebbers is het belangrijk te vermelden dat de ingebouwde verwarming zeer krachtig is, zodat u na het inschakelen niet lang hoeft te wachten voordat u aan uw saunasessie kunt beginnen.
Ook niet vanzelfsprekend is de aanwezigheid van drie televisies en snelle internettoegang met WLAN.

De ontvangst ter plaatse (door de eigenaar en niet door een anonieme beheerder) was erg aardig en gedienstig. Toen we afscheid namen, ontmoetten we ook de vrouw van de verhuurder en er ontstond een gesprek van een half uur, waaruit bleek hoe groot de motivatie van de verhuurders is om alles te doen om het hun gasten naar de zin te maken in het Strandläufer huis.

Wij zullen zeker proberen de "toeslag" voor de zandloper de komende jaren opnieuw te krijgen. Van de vier huizen die we hier in Glowe al hebben meegemaakt, is dit duidelijk het meest aan te bevelen.

Nogmaals hartelijk dank aan de verhuurders voor het leuke contact.

De heer en mevrouw Scholz van M.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2015

S. uit Bautzen

5,0
5 5 5 5

Bewertung Haus Strandläufer Glowe

Top Haus! Sauber und gut ausgestattet. Super Kontakt zum Vermieter - dieser ist für alle Fragen offen. Wir hatten für den Jahreswechsel ein Haus mit Sauna und Kamin gesucht und Haus Strandläufer gefunden. Einen Kamin gibt es, jedoch leider draußen ... Diese kleine Enttäuschung machten aber alle anderen Annehmlichkeiten schnell wett. Wir verbrachten tolle Tage und kommen bestimmt wieder.
Jens, Alexandra und Niklas

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2013

seegelug uit Eisenhüttenstadt

5,0
5 5 5 5 5

Bewertung Haus Strandläufer in Glowe

Ein Haus zum Wohlfühlen > gemütlich > sehr sauber > sehr komfortabel ausgestattet > ruhiger Rückzugsort > kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2010

Erfurt112 uit Erfurt

5,0
5 5 5 5 5

Wie in der Beschreibung

Nette Begrüßung/Betreuung durch den Vermieter: Ausstattung hochwertig u, TOP !!!! Das Haus u. die Gesamte Anlage in Glowe ist zu empfehlen u. wir kommen wieder !!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Insel Rügen ist immer u. zu jeder Jahreszeit eine Reise wert

Recreatiemogelijkheden: Wandern,Radfahren,Baden u. wirklich viele Möglichkeiten zur Freizeitgestaltung

Winkels: 300 m Fußweg Einkaufs- u. Getränkemarkt


Contactpersoon

Dhr. A. Schwenn

Dhr. A. Schwenn

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 33300

Laatst bijgewerkt: 14.10.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/33300.htm


«Strandläufer rietgedekte woning in Glowe» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven