Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seaview Villa Marija, private pool

Omiš

Max.  8   gasten
349m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
349m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 27.04 tot 31.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Moderne villa Marija in Duće - Omiš, ligt op slechts 300 m van het zandstrand. Dit biedt een spectaculair uitzicht op de zee en het eiland Brač Villa Marija is een 349 m² grote villa op een 500 m² volledig omheind perceel met een garage en een parkeerplaats (gratis). Dit biedt een privé zwembad met tegenstroom zwemprogramma, een jacuzzi, een volledig geklimatiseerd interieur. Verder zijn er 4 slaapkamers met en-suite badkamers, een keuken, een woonkamer, een Finse sauna, een biljarttafel en een zomerkeuken met barbecue en eethoek buiten * Het buitengedeelte biedt een privé zwembad (10m x 3m) met tegenstroom zwemprogramma, een zonneterras met 6 ligstoelen, een buitendouche, een jacuzzi, een loungehoek, een eethoek voor 8 personen buiten en een traditionele barbecue ernaast . De buitenruimte biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en het eiland Brač * De begane grond biedt een ruime woon-en eetkamer met directe uitgang naar het zwembad. De woonkamer is voorzien van een flatscreen-tv, gratis WiFi, airconditioning, PS4 en een open haard. Er is ook een volledig uitgeruste en zeer moderne keuken met een kookeiland en een comfortabele eethoek voor 8 personen. Verder is er een apart toilet. Slaapkamer nr. 1. is uitgerust met een tweepersoonsbed van 160 cm x 200 cm, airconditioning, TV, eigen badkamer met douche, een uitgang naar de jacuzzi en het zwembad. U heeft uitzicht op de tuin, de jacuzzi en de zee * De kelder biedt een traditionele kamer met een houten tafel waar u kunt genieten van een glas wijn en kunt kaarten met uw vrienden of familie. Ernaast is een kamer met een biljarttafel en een dartsspel. Er is een Finse sauna voor 2 personen met een douche ernaast. Een apart toilet en een wasruimte met wasmachine en droger worden ook aangeboden * De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers met balkons en een prachtig uitzicht op zee vanuit elke slaapkamer. Slaapkamer nr. 2. is uitgerust met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, airconditioning, TV, eigen badkamer met douche, een balkon met uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 3. biedt een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, airconditioning, TV, eigen badkamer met douche en een balkon met uitzicht op zee. Slaapkamer No. 4. is ook uitgerust met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm, een balkon met uitzicht op zee.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 40 km SPU Split

40 km

Station 20 km Split

20 km

Snelweg-afrit 22 km Blato na Cetini

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa ligt op een perfecte locatie, vlakbij de rivier de Cetina, de kustplaats Omiš (op 1 km afstand) en Split (op 20 km afstand). De locatie is ideaal voor het verkennen en sightseeing, activiteiten zoals raften / kanoën / ziplinen of soortgelijke kunnen worden gedaan op de rivier de Cetina. U kunt ook een dagtocht per boot boeken naar het eiland Brač / Hvar. De villa is gelegen in een rustig deel van Omiš, Duće. U bent dicht bij verschillende attracties van de rivier Cetina en de kustplaats Omiš, maar u kunt nog steeds genieten van de zeer rustige en private locatie die deze accommodatie biedt. Het hele huis is prachtig ingericht met hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf wordt aangeboden (gratis wifi, PS4, volledig uitgeruste keuken, broodrooster, koffiezetapparaat Delonghi ...). Het zandstrand ligt op 300 m, een minimarkt op 800 m en de grote supermarkt op minder dan 3 minuten met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen in de prijs) aanbevolen door ons agentschap Feriehome: - U kunt een boodschappen bezorgservice bestellen vanuit uw luie stoel, die de bestelling op het afgesproken tijdstip bij uw villa aflevert. - Geniet van een culinaire ervaring in de villa met een privé kok die alles kan bereiden. Van romantische tot gezinsvriendelijke diners; - U kunt een massage in de villa boeken met onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden kan demonstreren; - Boek uzelf een ervaring op de Adriatische Zee, zeilen met een zeilboot (+ schipper); - Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen. Voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag verder. Kom naar de zeezicht Villa Marija en breng uw welverdiende perfecte vakantie door Wij kijken uit naar uw aanvraag, uw Feriehome agentschap


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf N. Feriehome

Bedrijf N. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als de belangrijkste accommodatie agent, controleren wij persoonlijk wat elke villa biedt, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We kijken ernaar uit om van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf N. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. Feriehome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 334130

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334130.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven