Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Schwedenhaus am Köterberg

In het Lippegebied tussen het Teutoburgerwoud en het Weserbergland, Hamelen, Höxter, Bad Pyrmont, Po

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Meer mooie foto's op de beschrijvingspagina voor de tweede flat in het huis. !!! Aan de rechterkant van deze pagina !!!
De vakantiewoning bevindt zich in ons rode Zweedse huis, nieuw gebouwd in 2005, aan een rustige straat aan de rand van het dorp, dat slechts aan één kant bebouwd is. Aan de andere kant begint de natuur zich te ontvouwen. Je kijkt over weilanden en velden direct het bos in. In de ochtend- en avonduren staan er soms herten of hazen in de wei. Het huis is gebouwd volgens de laatste inzichten en met biologische grondstoffen. De basisstructuur bestaat uit een onbehandeld houten raamwerk en zichtbare houten balkenplafonds. De geluids- en warmte-isolatie werd bekleed met Isofloc inblaasisolatie van cellulose en vlas (een hernieuwbaar natuurproduct). De vloeren zijn bedekt met kurk in het woongedeelte en met tegels in de sanitaire ruimte. Het balkon heeft houten vloerdelen. Het energiezuinige huis wordt verwarmd door een gecombineerd warmtepomp- en ventilatiesysteem via vloerverwarming.
Van buiten is het huis bekleed met rood hout.
Door deze eersteklas productcombinatie ontwikkelt het huis een super ruimte- en woonklimaat dat u gewoon een keer moet ervaren.
De flat heeft ongeveer 70 m² woonoppervlak. De keuken is uitgerust met moderne merkmeubelen en de beste elektrische apparaten (koel-vriescombinatie, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker,...) en voldoende kook- en eetgerei. In de woonkamer staat een leren bank met slaapfunctie en kleine kasten met accessoires om je goed te voelen, van hieruit leidt een houten trap naar een slaapkamer met tweepersoonsbed op de zolder met schuin dak. De woonkamer en de keuken zijn licht omdat ze een raam en een balkondeur hebben. Zo hebben beide kamers ook toegang tot het balkon op het zuiden met uitzicht op de tuin. In de modern betegelde badkamer vindt u een douche, een wastafel, het toilet en een badkamermeubel. Er is nog de gang naar de slaapkamer met het tweepersoonsbed en de nachtkastjes met lamp. Natuurlijk mag ook de kledingkast niet onvermeld blijven.
Vanuit de slaapkamer leidt nog een houten trap naar de zolder van het huis, waar nog 2 personen kunnen slapen in een stapelbed. Vanuit de woonkamer leidt een trap ook naar de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed onder het schuine dak. Dit zijn als het ware de kinderbedden, maar ze zijn ook geschikt voor volwassenen. De tuin van het huis van 900 m² verandert van tijd tot tijd, omdat ons totale ontwerp nog niet af is en we steeds kleine dingen bedenken. Speciaal voor u hebben we in de tuin een kleine zithoek gecreëerd. Daar vindt u zitmeubilair en een barbecue waarmee u een heerlijke maaltijd kunt bereiden. De gerenoveerde bouwwagen staat tot uw beschikking, kijk maar eens binnen. Aan de zijkant van uw barbecue-idylle staat een rood tuinhuisje met enkele fietsen waarmee u gratis de omgeving kunt verkennen. Suggesties voor fiets-, wandel- en autotochten liggen voor u klaar in de vakantiewoning.

De tweede flat heeft 45 m² ruimte voor maximaal drie personen. In de slaapkamer staat een modern boxspringbed voor 2 personen. De moderne woonkamer heeft een flatscreen-tv, telefoon en een brede leren bank waarop een derde persoon kan slapen. In het hele appartement is W-Lan internet beschikbaar. In de keuken vindt u een moderne nieuwe inbouwkeuken met vierpits kookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en een CD-radio. Vanuit het keukenraam, evenals vanuit het grote woonkamerraam aan de voorkant, kijkt u direct op weilanden, velden en het bos van de Osterhagen. De moderne kleine badkamer heeft een gelijkvloerse douche met glazen deuren die in alle richtingen kunnen worden geklapt.

Graag tot ziens!!!!

Als de bezettingskalender op bezet staat, kan ik misschien een andere accommodatie voor u regelen!!!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 7 km

7 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Paderborn/Lippstadt

60 km

Station 12 km Lügde

12 km

Snelweg-afrit 50 km Paderborn

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wat biedt Hummersen aan:

Nordic Walking Park :

Alle routes beginnen en eindigen bij de brandweerkazerne !!!

Route I Kielbergtocht
(blauwe route)
Deze leidt naar de Kiel- en Wiehenberg, langs de grens van Nedersaksen, langs het schietterrein en terug naar het beginpunt.
Route II Silbersiektour
(rode route)
De route loopt langs de golfbaan richting Schloss Sonnenberg, door de Silbersiek naar de Laucherteich, door de Molkenkiel, langs de voet van de Osterhagen en terug naar het startpunt.
Route III Köterbergtocht
(zwarte route)
Deze route loopt over het drielandenpunt (Lippe, Holzminden en Höxter) en over de Köterberg, die in de verte een goed uitzicht biedt op het nabijgelegen Weserbergland en het Teutoburgerwoud. Verder langs de windturbines, terug naar de start
Route X Klosterbergtocht
(zwarte route)
De voornamelijk geasfalteerde route voert langs holle boerderijen, richting Wörderfeld, over de Klosterberg naar Falkenhagen, over de Molkenkielbrug, terug naar de brandweerkazerne.
Route XX
(zwarte toer / halve marathon route)
Over de staatsgrens naar de boswachterij, steenfabriek, station, Timmermanns Grund, Lebensbaumhecke naar het oefenbord met fantastisch uitzicht op het lieflijke Weserlandschap. Verder over de Wilmeröder Berg, langs de Lonaubach, langs de golfbaan, terug naar de start.

Wandelen :
Er zijn veel mooie wandelroutes rond Hummersen door de weilanden, velden en bossen.
Een populaire bestemming vanaf hier is natuurlijk de Köterberg (gekscherend ook wel Monte Wau Wau genoemd). Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht tot aan de Brocken in het Harzgebergte en, aan de andere kant, tot aan het Hermannmonument
Hermann monument aan de andere kant. Alle plaatsen die rondom de berg te zien zijn, zijn gegraveerd op een stalen plaat
gegraveerd op een stalen plaat.
In het restaurant op de berg kunt u genieten van een kopje koffie of andere drankjes en eten
En genieten van het panoramische uitzicht.
In de winter kunt u ook sleeën op 500 meter hoogte (mits er sneeuw ligt).

Golfen :
De golfclub Weserbergland Polle-Hummersen begint direct aan de rand van ons mooie dorp.

De heuvelachtige baan, aangelegd in 1982, creëert een unieke verbinding tussen sport, kunst en natuur. Sculpturen van gerenommeerde kunstenaars zijn geïntegreerd in de baan en het landschap. De fairways worden omzoomd door het bos en bieden een prachtig uitzicht op de dalen en heuvels van het Weserbergland.
De baan wordt het hele jaar door geëxploiteerd. Een korte baan met 3 holes en pitch green biedt ook ruimte voor een kort spel tijdens toernooien.

Fietsen :
ook al is het hier wat heuvelachtig, u kunt hier heel mooi fietsen. Ons huis biedt gratis fietsen aan. In Polle aan de Weser (ongeveer 5 km bergafwaarts) loopt het Weser-fietspad R99 langs beide zijden van de Weser.
Het Weser-fietspad is een van de mooiste fietspaden van Duitsland. U vindt er rust en ontspanning in een afwisselend landschap, brengt uw vrije tijd actief en gezondheidsbewust door, en het is nog leuk ook! Trap langs de Weser van Hann. Münden naar Cuxhaven; het Weser-fietspad biedt u deze mogelijkheid.
Op de terugweg kunt u uw fietsen op afspraak in Polle achterlaten en wij halen u met de auto op aan de voet van de bergen.

Kegelen:
In het pas gerenoveerde "Hotel Zur Post" kan tegen betaling een 2-baans kegelbaan per uur worden gehuurd. Tegelijkertijd kunt u ook genieten van een maaltijd in Italiaanse sfeer.
De gerechten kunnen ook vooraf besteld worden om mee te nemen naar de vakantiewoning. Het hotel ligt op ongeveer 3 minuten lopen van ons Zweedse huis.

Zwemmen :
Het eigen kleine buitenzwembad, dat zelfstandig beheerd en onderhouden wordt door de bewoners van Hummers. Het zwembad is niet overvol omdat het meestal alleen gebruikt wordt door de lokale families. Het wordt al beschouwd als een geheime tip in de omliggende dorpen.
In de ochtend en avond kunt u in alle rust uw baantjes trekken. Kom een kijkje nemen.
Korte informatie
Wateroppervlak in het zwemmersgedeelte van ca. 130 m²
Wateroppervlak in het niet-zwemmersgedeelte van ca. 30 m²
Waterdiepte in het zwemmersgedeelte van 0,70 tot 1,40 m
Waterdiepte in het niet-zwemmersgedeelte van 0,70 tot 1,00 m
Lengte van de baan in het zwemmersgedeelte 16 m
Lengte van de baan in het niet-zwemmersgedeelte 5 m
Zonneweide ter grootte van ca. m³
Kiosk
Verwarming op zonne-energie
Wateroppervlak in het niet-zwemmersgedeelte van ca. 30 m²

De boottocht :
Er is een aanlegsteiger in Polle aan de Weser van waaruit u op bepaalde tijden aan boord kunt gaan van een boot van de Oberweserdampfschifffahrtsgesellschaft. De tocht gaat over de Weser naar Bodenwerder (Münchhausenstadt) of omhoog naar Höxter. Vanuit Höxter kan de tocht dan ook worden voortgezet naar Bad Karlshafen. Fietsen kunnen worden meegenomen.

Er is nog veel meer te ontdekken en te beleven bij ons, mijn suggestie aan u :
Boek onze vakantiewoning in ons rode Zweedse huis en ga op ontdekkingsreis.
Een speciaal gemaakte informatiemap in de nieuwe flat informeert u over al onze bezienswaardigheden.

De familie Benner kijkt uit naar uw bezoek!

De kroniek van Hummersen,
reeds vermeld in een document in het jaar 832 in verband met het klooster CORVEY
bij Höxter, kijkt terug op een agrarische nederzettingsgeschiedenis van meer dan 1150 jaar.
Tussen de LONAUBACH en de LAKENBACH ontstond de nederzetting in de
in de vroege middeleeuwen dankzij de rijke watervoorraden van deze beken
van deze beken.

De eerst genoemde naam HAMERESHUSEN is te danken aan de kolonist "Hamar".
Door de verandering van taal in de volgende eeuwen veranderde ook de plaatsnaam, in het jaar - 1031 HAMERESSEN,
- 1231 KERKHOMERSEN, wat misschien ook duidt op een bestaande kerk;
- 1268 OVERENHOMERSEN,
- 1590 HOMMERSEN,
- 1618 HUMMERßEN en daarna - HUMMERSEN.
1246/47 eerste vermeldingen van landverkoop van Hermann von Everstein met zetel in Polle, die bezittingen had van Höxter tot Hameln, aan het klooster van Falkenhagen.
In de vete tussen Everstein en het graafschap LIPPE werd overeenstemming bereikt over de eigendomsoverdracht. Oorlogsconflicten tussen de troepen van Brunswijk-Lündeburg en de soldaten van Everstein-Lippe leidden echter tot de verwoesting van Polle en het kasteel "Everstein", het klooster Falkenhagen, de stad Rischenau en de omliggende dorpen (1407), waaronder Hummersen. De rest van de vernielingen en sporen van overvallen wijzen op de Soester vete.
Na de herbouw van het klooster FALKENHAGEN herbevolkten de kruisvaarders de omliggende dorpen, waaronder Hummersen. Hieruit kan geconcludeerd worden dat de dorpen de parochie Falkenhagen vormden.
De overdracht van het klooster van Falkenhagen aan de prinsen van Lippe bezegelde ook de aansluiting van de dorpen bij het LIPPE-gebied.
HUMMERSEN, vroeger een zelfstandige gemeente van het district Detmold in de deelstaat Lippe, is met 550 inwoners sinds de territoriale hervorming van 1970 een district van de stad Lügde, thans het district Lippe in de deelstaat Noordrijn-Westfalen.
HUMMERSEN ligt op een hoogvlakte tussen Polle/Weser en de Köterberg (ook bekend als de "Brocken van het Lipperland"), die al van verre te zien is, en is een ideaal vakantie- en recreatieoord met veel wandelmogelijkheden.
Met zijn traditionele agrarische en landelijke structuur ontstonden rond 1930 de eerste tekenen van toerisme als zomerresort, dat vervolgens vanaf 1955 een gestage opleving kende, waarbij het dorpskarakter behouden bleef. Hummersen is een super uitgangspunt voor de beste individualiteit:

Hummersen is een klein idyllisch plaatsje met geschiedenis (meer hierover aan het eind van deze tekst). Hier vindt u schone heldere lucht, dit komt doordat we omgeven zijn door heuvelachtige bossen en er hier geen industrie is die het milieu vervuilt. Bovendien hebben we geen direct doorgaand verkeer. We liggen tussen het Weserbergland en het Teutoburgerwoud (bekend van het Hermannsmonument en de Varusslag, de Romeinen tegen de Germanen). Hier kunt u rustig achterover leunen en de ervaringen van de regio op u laten inwerken.
Binnen een straal van 50 km van onze vakantiewoning vindt u meer dan 50 excursiebestemmingen, waarvan brochures voor u klaarliggen in de vakantiewoning. Bijzondere attracties zijn het adelaarsstation met showvluchten van verschillende roofvogels, het vogelpark waar bezoekers verschillende vogelsoorten op hun schouders kunnen zien, de Externsteine, het Hermann monument, het openluchtmuseum, het Teuto klimpark, een hoog touwenparcours tot 12 meter hoogte, verschillende kastelen, de rattenvanger stad Hameln, de Münchhausen stad Bodenwerder en nog veel meer. In Detmold en Bad Pyrmont zijn er theater- en openluchtactiviteiten. In de buurt kunt u ook voorstellingen zien van openluchttheaters.
Wat dacht u van een dagje winkelen in Paderborn, Hannover, Hildesheim, Bielefeld of Kassel?
Gewoon wegrijden en plezier maken en dan 's avonds terugkomen en je comfortabel voelen in onze flat en je voorbereiden op de volgende dag of gewoon lekker luieren.
Een vakantie zoals het hoort.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van 60,- € / per nacht geldt voor 2 personen, elke extra persoon 15,- €
De voorbereiding van de flat is in de huurprijs inbegrepen.
Voor verhuur tot 5 nachten geldt een eenmalige toeslag van 40,- €.
Tijdens de vakantiemaanden is de basisprijs voor twee personen 70,- € per nacht.
Dieren op afspraak 10,- € / nacht
Beddengoed, handdoeken, tafellinnen en W-Lan Internet zijn bij de prijs inbegrepen.

Als de bezettingskalender op bezet staat, kan ik eventueel andere accommodatie voor u regelen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Er zijn twee aparte vakantiewoningen. Elk heeft zijn eigen toegang. Elk heeft toegang tot de prachtige tuin met barbecueplaats, grote houten schommel, strandstoel en ligstoelen. Het plaatselijke kleine zwembad ligt op twee minuten lopen. Verder is er een leuke speeltuin en een voetbalveld.

Meer mooie foto's op de beschrijvingspagina voor het tweede appartement in het huis !!!! Aan de rechterkant van deze pagina !!!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2019

Eckhard K. uit 18320 Trinwillershagen

4,5
5 5 4.5 3.5
Toon Duits

Geweldige vakantiewoning

De familie Benner heeft een zeer mooie vakantiewoning,
ingericht met veel smaak. De natuur begint recht tegenover
als je de drukte niet nodig hebt, is dit de plek voor jou.
Het is verstandig om met de auto te reizen, want er zijn geen winkels of restaurants in het dorp.
Twee minpunten:
De beschrijving spreekt over kurkvloeren, maar het is een eenvoudige tegelvloer
De WLAN voor gasten is al slecht te ontvangen in het appartement, op het terras werkt het helemaal niet

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2018

Kristina A. uit 40476 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hele mooie dagen in het Weserbergland

De vakantiewoning is uitermate geschikt om als gezin ontspannende dagen in het Weserbergland door te brengen.
Geweldige faciliteiten, prachtige locatie en een zeer warme familie Benner!
We waren er met onze hond en konden heerlijke wandelingen maken in de directe omgeving. Wij zouden de accommodatie te allen tijde aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2018

Claudia M. uit 8432 Leffinge

4,5
4 5 5 4

Schöne Ferienwohnung

Alles perfect. Kinderfreundlich. Sehr Liebe Vermieter. Schöner Garten. In niederländisch. Alles perfect. Kindvriendelijk. Lieve verhuurders. Schone tuin.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie

Juli 2018

Manu&Olli uit Nähe von Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure vakantie en ontspanning

We bezochten Hummersen voor een week in juli. Het appartement voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen. Wij (4 kinderen tussen 8&13 jaar en 2 volwassenen) voelden ons zeer comfortabel

Er is een prachtig groot balkon waar we met z'n zessen comfortabel konden eten en toch was er nog ruimte voor de kinderen om er daarna te spelen. De kamers zijn ook uitgerust met alles wat je nodig hebt. Alles is in prima staat, netjes, schoon en heel gezellig.

We werden zeer vriendelijk ontvangen door de verhuurders en zij zorgden voor alles

Er is een klein buitenzwembad op slechts 5-10 minuten lopen. Niet groot, maar erg gezellig en genoeg om te zwemmen en af te koelen en voor de kinderen om rond te rennen. Elke middag vroegen de kinderen of we er weer een uur/twee uur heen konden.

Er zijn ook veel dingen te doen in de omgeving. Of u vertrekt direct vanuit Hummersen voor prachtige wandelingen of u rijdt een paar km en vindt vele bezienswaardigheden en excursiebestemmingen. (Externsteine, Herrmannsdenkmal, Hameln, Münchhausen Museum, zomerrodelbaan, ....)

We kunnen deze flat zonder voorbehoud aanbevelen en de kinderen hebben al gevraagd of we hier volgend jaar weer kunnen boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Kai und Sabine + Kinder uit Ilmenau

5,0
5 5 5 5

Tolle, sehr empfehlenswerte Ferienwohnung!

Die Wohnung ist super und sehr liebevoll ausgestattet. Die Vermieter sind sehr gastfreundlich. Für Familien mit Kindern ist die Wohnung absolut empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2013

Silke uit Hummersen

4,9
5 5 5 4.2 5

Urlaub in Hummersen

Danke für den schönen Urlaub.Uns hat es in Ihrem Haus sehr gut gefallen und wir haben uns die ganze Zeit wohl gefühlt. Die FeWo ist genau so, wie auf den Bildern zu sehen. Sehr sauber und liebevoll eingerichtet. Die Gastgeber sind sehr nett und kümmern sich hervorragend.Wir empfehlen die Wohnung gerne weiter.

Augustus 2013

Schwalenberg uit Köln

5,0
5 5 5 5 5

Familie Schwalenberg

Wir waren sehr zufrieden, mit allem. Es war eine tolle Woche und es ist nur zu empfehlen. Die Kinder waren sehr begeistert und würden diesen Urlaub noch mal in Angriff nehmen. Habe Ihren Link an eine befreundete Familie weitergegeben. Wir freuen uns wenn wir fürs nächste Jahr nochmal buchen können. Wer keinen Partyurlaub braucht ist mit dem was geboten wird mehr als zufrieden gestellt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Einfach traumhaft schön! Rühig, Landschaftsaussicht Wahnsinn. Kleines schönes Dorf.

Recreatiemogelijkheden: Auch super jede Ortschaft hat was zu bieten.

Winkels: Einkaufsmöglichkeiten sind in Ordnung klar wer auf dem Land ist braucht nen fahrbaren Untersatz sonst geht das nirgens. Aber dafür war es OK man bekommt alles was man braucht. Es kam ja sogar ein Bäcker in den Ort gefahren.

Mei 2012

Familie ? uit Hamburg

4,9
4.5 5 5 4.8 5

Wunderbare Pfingsten 2012

Diese sehr hübsche Ferienwohnung ist sehr idyllisch und zentral gelegen, viele Sehenswürdigkeiten können innerhalb von 5 bis 40 Km erreicht werden, also ideal für tolle Tagestrips. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet und alles ist sehr gemütlich eingerichtet. Der Garten ist wunderhübsch und lädt geradezu zum verweilen, frühstücken und grillen ein. Eine wirklich sehr nette Vermieter-Familie und rundum alles sehr Kinderfreundlich. Ideal für 4 bis maximal 6 Personen. Wir sind rundum zufrieden und würden das Objekt jederzeit weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Sehr ländlich und idyllisch, wirklich sehr schön.

Recreatiemogelijkheden: Können wir nicht bewerten, da nicht unser Hauptaugenmerk.

Winkels: In Hummersen selber schlecht, aber 5-7 Km entfernt gibt es einen Supermarkt, eine Tankstelle und einen Bäcker.


Contactpersoon

Dhr. F. Benner

Dhr. F. Benner

Hallo lieve gasten, mijn vrouw en ik runnen al meer dan 20 jaar vakantiewoningen aan de Schieder See en aangezien onze drie dochters inmiddels ons Zweedse huis hebben verlaten, verhuren wij hier ook een vakantiewoning voor maximaal 6 personen en een kleinere woning voor maximaal 4 personen ( 15 minuten rijden van de Schieder See) Onze flats worden regelmatig gerenoveerd en eventuele schade wordt onmiddellijk hersteld. We kijken uit naar uw bezoek Familie Benner Vaste telefoon 05283 326 Er zijn twee aparte vakantiewoningen. Elk heeft zijn eigen ingang. Elk heeft toegang tot de prachtige tuin met barbecueplaats, grote houten schommel, strandstoel en ligstoelen. Het plaatselijke kleine zwembad ligt op twee minuten loopafstand. Verder is er een leuke speeltuin en een voetbalveld. Meer foto's per post!


meer informatie

Objectnummer: 34799

Laatst bijgewerkt: 03.01.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34799.htm

Dhr. Frank Benner

Buchholzstraße

32676 Lügde

0049(0) +491704004093

313/5023/0231


«Schwedenhaus am Köterberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven