Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Adria met verwarmd zwembad

Rasopasno

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Villa Adria is een 5-sterren villa met een verwarmd zwembad dat geschikt is voor maximaal 8 personen. De Villa is een ideale vakantiebestemming in het kleine, traditionele en rustige dorp Rasopasno op het eiland Krk. Traditioneel ontworpen in mediterrane stijl, biedt Villa Adria comfortabele en moderne interieurs en een ruime en gezellige omgeving waar u zich thuis zult voelen.

Als u op zoek bent naar een traditionele, charmante plek voor uw volgende vakantie, dan is Villa Adria de perfecte keuze voor u. Villa Adria is een gloednieuwe villa die in juni 2021 werd voltooid. Het biedt 150 m2 interne ruimte en ligt op een perceel van 600 m2. Op de begane grond van het huis bevindt zich een ruime gemeenschappelijke ruimte met een keuken, een eettafel voor acht personen en een woongedeelte met een ruime leren bank en een flatscreen-tv. Vanuit elke kamer op de begane grond heeft u toegang tot de tuin met zwembad. Vanuit de keuken en het eetgedeelte heeft u direct toegang tot het zeer ruime overdekte buitenterras met een tafel voor acht personen. Op het buitenterras kunt u ook heerlijke mediterrane gerechten bereiden met behulp van de Weber keramische grill.

De villa heeft drie kingsize slaapkamers met en-suite badkamers, waarvan één op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Alle slaapkamers hebben toegang tot de buitenruimte, de slaapkamer op de begane grond tot de tuin en de slaapkamer op de eerste verdieping tot een groot terras met een tafel en vier stoelen. Alle drie de slaapkamers hebben boxspring kingsize bedden en Zwitserse Serta matrassen (180x200 cm), een ruime kledingkast, een tafel en stoel voor degenen die een rustige plek nodig hebben om te werken, airconditioning, een flatscreen TV (43') en een eigen badkamer. De badkamers zijn uitgerust met een douche, toilet, wastafel en haardroger.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met beddengoed en handdoeken voor de gasten, en we kunnen ook een kinderbedje en kinderstoel klaarmaken voor een kind, indien gewenst. Ook opmerkelijk is het feit dat de gehele benedenverdieping zonder drempels is ontworpen (binnen en buiten het huis), en met lichtere deuren naar de slaapkamers en de badkamer, zodat mensen met een handicap gemakkelijk toegang hebben tot alle delen van de benedenverdieping van het huis en de tuin.

De trendy keuken is uitgerust met alles wat een moderne kok nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Een ruime koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, oven, vaatwasser, broodrooster, staafmixer, mixer, koffiezetapparaat, waterkoker en al het bestek dat nodig is om maaltijden te bereiden.

De ruime woonkamer heeft een tv-hoek met een leren bank en een groot scherm smart tv (55'). Dvd-speler, cd-speler, PlayStation, familiespelletjes en wifi staan tot uw beschikking. Goede wifi dekking is beschikbaar in het hele gebouw. De bank kan ook worden voorbereid als een comfortabel extra bed (160x200 cm) voor nog eens 2 gasten.

Er is ook een kleine bijkeuken in het huis, toegankelijk vanuit het woongedeelte. Daar vindt u een strijkijzer, strijkplank, stofzuiger en andere schoonmaakbenodigdheden. Vanaf de buitenkant heeft u toegang tot de bijkeuken, waar u een wasmachine, die ook tot uw beschikking staan. In de berging kunt u allerlei apparatuur opbergen die u meeneemt op vakantie.

Om uw vakantie perfect te maken, wacht een groot verwarmd zwembad (7,5x3,5 m) op u in de tuin en op het zonneterras vindt u 6 ligstoelen, een parasol en een buitendouche. De tuin is ruim en gelijkvloers. Terwijl u in het zwembad zwemt of in de schaduw een boek leest, kunt u genieten van de prachtige tuin met olijfbomen en andere mediterrane planten. De tuin is volledig omheind, er zijn ook 2 parkeerplaatsen naast het huis, omheind met elektrische poort.

De villa heeft ook centrale vloerverwarming en -koeling. In combinatie met het verwarmde zwembad is dit een ideale keuze als u uw vakantie in het voor- of najaar plant.

Villa Adria ligt in het kleine en ontspannende dorp Rasopasno op het eiland Krk. De stranden en steden liggen binnen 3000 m van de villa. Dichtbij genoeg om ze gemakkelijk te bereiken, maar toch ver genoeg weg voor een rustige vakantie. Op slechts 5 minuten rijden van de villa ligt de stad Malinska, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw vakantie: Winkels, bars, nachtleven, stranden.

Wij zijn er zeker van dat u in Villa Adria uw tweede thuis zult vinden. Wij nodigen u uit om ons te bezoeken en wij verzekeren u dat u uw vakantie bij ons nooit zult vergeten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.55 km

0.55 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 15 km Rijeka International Airport

15 km

Station 37 km Rijeka kolodvor

37 km

Snelweg-afrit 17 km A1

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Adria ligt in het kleine en ontspannende dorpje Rasopasno op het eiland Krk. Stranden en steden liggen op 3000 m afstand van de villa. Dichtbij genoeg om ze gemakkelijk te bereiken, maar toch ver genoeg om een rustige vakantie door te brengen. Op slechts 5 minuten met de auto van de villa ligt de stad Malinska, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw vakantie: Winkels, bars, nachtleven, stranden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief:
Badhanddoeken, bedlinnen, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, airconditioning, toeristenbelasting, parking, zwembadonderhoud, inschrijfgeld, schoonmaak bij vertrek, elektra, accommodatie, gebruik barbecue, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik wasmachine, water.

Het hondentarief is € 10 per nacht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt. Minimum verblijf is 7 nachten.

meer informatie:

Er is ook een kleine berging in het huis, toegankelijk vanuit het woongedeelte. U vindt er een strijkijzer, een strijkplank, een stofzuiger en andere schoonmaakbenodigdheden. Van buitenaf heeft u toegang tot de berging, waar u een wasmachine, die ook tot uw beschikking staan. In de bergruimte kunt u allerlei spullen opbergen die u meeneemt op vakantie.

Om uw vakantie perfect te maken, wacht in de tuin een groot verwarmd zwembad (7,5x3,5 m) op u en op het zonneterras vindt u 6 ligstoelen, parasol en buitendouche. De tuin is ruim en gelijkvloers. Terwijl u zwemt in het zwembad of een boek leest in de schaduw, kunt u genieten van de prachtige tuin met olijfbomen en andere mediterrane planten. Garde is volledig omheind, bij het huis zijn er ook 2 parkeerplaatsen, omheind met elektrische poort.

Villa heeft ook centrale vloerverwarming en -koeling. In combinatie met het verwarmde zwembad is het de perfecte keuze als u uw vakantie in het voor- of najaar plant.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.2 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Andreas W. uit Burkardroth

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Ontspannende vakantie

We hebben een hele fijne vakantie gehad in Villa Adria. Winkelen en het strand waren met de auto in ongeveer 5 minuten te bereiken. Het terrein was erg hondvriendelijk. We komen graag weer terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2022

Katrin S. uit Ingolstadt

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldig huis

We reisden met een andere familie - natuurlijk is het zwembad geweldig.
Het huis is nieuw en de uitrusting is fantastisch (inductiekookplaat enz.).
Alle stranden en bezienswaardigheden zijn binnen handbereik; een restaurant is op loopafstand en enkele supermarkten op 3min afstand met de auto.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2022

Gundolf H. uit Waldbröl

5,0
5 5 5 5 5

Bewertung

Sehr sauberes Ferienhaus mit einer guten Lage. Kurze Wege zum Strand, Restaurant , Einkaufen und zum Besuch einer kleinen Stadt. Wir waren alle sehr Begeistert von dem kleinen Ort mit ihren freundlichen Einwohnern. Werden mit Sicherheit nochmal wieder kommen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2021

Hubert S. uit Wetter (Ruhr), Deutschland

4,8
5 5 5 4 5

Alles wunderbar

Wir hatten noch nie ein besseres Ferienhaus.
Sehr ruhig, nietnagelneu, geschmackvoll und sehr gut ausgestattet. Für unsere Belange absolut perfekt.
Das besondere Highlight ist aber der beheizte Pool. Wir waren im Herbst auf Krk und konnnten so jeden Tag schwimmen gehen. Super!
Hervorheben möchte ich noch die ausgesprochene Freundlichkeit und den hervorragenden Service des Vermieters.
Einfach vorbildlich.
Wir werden wiederkommen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen en kennen het gebied goed. Elke woning die wij beheren wordt regelmatig door ons management geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat uw hard verdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen bij het realiseren en organiseren van uw perfecte vakantie. Ons professionalisme en onze ervaring zijn een garantie voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de villa's die ons agentschap aanbiedt, staan wij altijd tot uw beschikking voor al uw vragen of verzoeken. Wij zullen graag aan al uw eisen voldoen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 357831

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/357831.htm


«Villa Adria met verwarmd zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven