Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Nera met zwembad

Rasopasno

Max.  8   gasten
248m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
248m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Villa Nera met zwembad is een nieuw, comfortabel en gezellig twee-onder-een-kap vakantiehuis waar u zich thuis zult voelen. Als u graag veel tijd buiten doorbrengt, is dit vakantiehuis perfect voor u. Een prachtige tuin, een ruim zwembad en verschillende terrassen zorgen ervoor dat iedereen die zijn vakantie in dit huis doorbrengt, een rustige plek zal vinden om te ontspannen. Villa Nera biedt plaats aan 8 gasten.

Villa Nera is verdeeld over twee verdiepingen en is 248 m2 groot. Op de begane grond vindt u een keuken, een eetkamer, een woonkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en wasmachine, evenals een apart gastentoilet. De keuken is uitgerust met een oven, een koelkast met vriesvak, een waterkoker, een broodrooster, een koffiezetapparaat en al het andere keukengerei dat u nodig heeft om maaltijden te bereiden. In de woonkamer vindt u een zeer comfortabele bank en SAT TV. Eetkamer biedt een comfortabele tafel voor 8 personen. Vanuit het woongedeelte op de begane grond is er een uitgang naar een ruim terras met een tafel voor 8 personen en een stenen barbecue.

Boven zijn er nog drie slaapkamers tot uw beschikking. Ze zijn allemaal uitgerust met kingsize bedden. Er is een extra badkamer met douche. Vanuit twee slaapkamers is er een uitgang naar een schaduwrijk terras waar u kunt ontspannen. Het vakantiehuis is voorzien van airconditioning en een WiFi-verbinding.

Het huis is gelegen in een mooie groene tuin, die talrijke schaduwrijke plekjes biedt. Een groot zwembad van 25 m2 biedt verkoeling op warme zomerdagen. Acht ligstoelen zijn beschikbaar voor de gasten, sommige staan naast het zwembad, andere staan op een extra schaduwrijk terras met houten eethoek buiten bij de stenen barbecue waar u heerlijke mediterrane gerechten kunt bereiden. Het perceel van 730 m2 is volledig omheind met een stenen hek. Bij het huis is een parkeerplaats voor meerdere auto's.

De eigenaars, een aardig ouder echtpaar, bewonen het privégedeelte van het huis met hun eigen ingang, maar maken geen gebruik van het zwembad.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 2.3 km

2.3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 15 km Rijeka International Airport

15 km

Station 37 km Rijeka Kolodvor

37 km

Snelweg-afrit 17 km A1

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in het kleine en ontspannen dorpje Rasopasno op het eiland Krk. Stranden en steden liggen op 3000 m afstand van de villa. Dichtbij genoeg om gemakkelijk te bereiken, maar toch ver genoeg om een rustige vakantie door te brengen. Op slechts 5 minuten met de auto van de villa ligt de stad Malinska, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw vakantie: Winkels, bars, nachtleven, stranden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

De toeslag voor honden bedraagt EUR 10 per nacht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt. Minimum verblijf is 7 nachten.

meer informatie:

De eigenaars, een aardig ouder echtpaar, bewonen het privégedeelte van het huis met hun eigen ingang, maar maken geen gebruik van het zwembad.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Claudia M. uit Asten OÖ

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles in orde! Zeer tevreden.

We hebben genoten van ons verblijf in Villa Nera op Krk. De communicatie met de huiseigenaar en het boekingsproces verliepen erg goed. Het huis is nieuw en modern, met een grote stenen open haard voor barbecues en een schoon zwembad met trapjes. Het is rustig gelegen, maar alle plaatsen en stranden op het eiland zijn gemakkelijk te bereiken. Er is een grote supermarkt in de buurt voor boodschappen. Nera heeft ons verwend met heerlijke Kroatische lekkernijen en gaf ons als afscheid laurier en wijn. We hebben de airconditioning op de begane grond gebruikt in combinatie met een ventilator op de trap om ook de bovenverdieping koel te houden, maar na ons verblijf werd er ook airconditioning geïnstalleerd op de eerste verdieping. Daardoor is het perfect voor de volgende vakantie. Voor onze kleine familie stond er een reisbedje en een geweldige kinderstoel klaar, het terrein is volledig omheind en heeft een rolpoort voor het parkeren. In de lavendel op het ontbijtterras fladderden vlinders rond en er was altijd iets te ontdekken. We hebben erg genoten van de tijd, hadden veel plezier met Nera en komen graag weer terug. Groeten, Claudia en Familie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaars van onze luxe villa's en appartementen en kennen het gebied goed. Elke woning die wij beheren wordt regelmatig gecontroleerd door ons management om ervoor te zorgen dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen uw perfecte vakantie te realiseren en te organiseren. Ons professionalisme en onze ervaring zijn een garantie voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de villa's die ons agentschap aanbiedt, staan wij altijd tot uw beschikking voor al uw vragen of verzoeken. Wij zullen graag aan al uw eisen voldoen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 397495

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397495.htm


«Villa Nera met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven