Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Julija met verwarmd zwembad

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Rasopasno

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

villa Julija is een gloednieuwe villa met een verwarmd zwembad dat plaats biedt aan maximaal 8 gasten. De villa ligt in het kleine en rustige dorpje Rasopasno op het eiland Krk en is een ideale plek voor een vakantie. De traditioneel mediterraan ontworpen villa biedt een comfortabel en modern interieur en een ruime en aangename omgeving waar u echt kunt ontspannen. De villa heeft centrale vloerverwarming en een koelsysteem. In combinatie met een verwarmd zwembad is het een uitstekende keuze als u een lente- of herfstvakantie plant.

Villa Julija biedt 140 m2 binnenruimte en staat op een perceel van 450 m2. Op de begane grond van de villa vindt u een ruime gemeenschappelijke ruimte met een moderne, volledig uitgeruste keuken, een eethoek met een eettafel voor acht personen en een woonkamer met een bank en een flatscreen-tv. Vanuit de keuken en de eetkamer heeft u direct toegang tot het overdekte buitenterras met een tafel voor acht personen. Op het buitenterras kunt u heerlijke mediterrane gerechten bereiden met een gasbarbecue.

De moderne keuken is uitgerust met alles wat een moderne kok nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Een ruime koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser, een broodrooster, een mixer, een koffiezetapparaat, een waterkoker en allerlei bestek dat u nodig kunt hebben om maaltijden te bereiden. De ruime woonkamer heeft een tv-hoek met een bank en een smart-tv met groot scherm. WiFi is beschikbaar in het hele gebouw. De bank kan ook worden omgebouwd tot een comfortabel bed (160 x 200 cm) voor 2 extra gasten.

De villa heeft drie grote slaapkamers met badkamer, één op de begane grond en twee op de begane grond. Alle drie de slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed (180x200 cm), airconditioning, TV, commode en eigen badkamer. De badkamers zijn uitgerust met douche, toilet, wastafel en haardroger. Alle slaapkamers zijn voorbereid met beddengoed en handdoeken voor de gasten, indien nodig kunnen we ook een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten. Je hebt ook een kluis in huis. Er is ook een bijkeuken in het huis, gelegen op de eerste verdieping. U vindt er een strijkijzer, een strijkplank, een stofzuiger, een wasmachine en andere schoonmaakproducten.

Om uw vakantie perfect te maken, wacht een groot verwarmd zwembad op u in de tuin, en op het zonneterras vindt u 6 ligstoelen, 2 parasols en een buitendouche. De tuin is ruim en gelijkvloers. Terwijl u in het zwembad zwemt of in de schaduw een boek leest, kunt u genieten van de prachtige tuin met olijfbomen en andere mediterrane planten. De tuin is volledig omheind, en er zijn ook 3 parkeerplaatsen naast het huis, die zijn afgesloten met elektrische poorten. Een laadstation voor een elektrische auto staat tot uw beschikking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 13 km Rijeka International Airport

13 km

Station 37 km Rijeka Kolodvor

37 km

Snelweg-afrit 17 km A1

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Julija ligt in het kleine en rustige dorpje Rasopasno op het eiland Krk. Stranden en steden liggen op 3000 m van de villa. Dichtbij genoeg voor gemakkelijke toegang, maar ver genoeg weg om te genieten van rust en stilte. Op slechts 5 minuten rijden van de villa ligt de stad Malinska, waar u alles vindt voor een zorgeloze vakantie: Winkels, markt, bars, nachtleven, stranden. Wij zijn er zeker van dat u een onvergetelijke vakantie in de villa zult doorbrengen en u thuis zult voelen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeren, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

De toeslag voor honden bedraagt EUR 10 per nacht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt. Minimum verblijf is 7 nachten.

meer informatie:

De traditioneel mediterraan ontworpen villa biedt een comfortabel en modern interieur en een ruime en aangename omgeving waar u echt kunt ontspannen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Irina H. uit Aschendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis om je goed in te voelen

Het huis is gewoon prachtig! Alles klopte gewoon en van onze kant hadden we niets te klagen. Het huis is zeer mooi en gezellig ingericht, het is licht en de warme houtkleuren maken het erg harmonieus en gezellig. Alles wat we nodig hadden was aanwezig in de voorzieningen en alles is in zeer goede staat. Er waren zelfs twee sets beddengoed extra voor de kinderen voor ons klaargemaakt. Hier is gewoon vriendelijk aan de gasten gedacht. Een geweldig "klein" gebaar waardoor we ons meteen welkom voelden.
Ook de buitenruimte is in topconditie. Alles is schoon en goed onderhouden, het zwembad is perfect om af te koelen en te genieten, de voorzieningen zijn gewoon top.
Voor de locatie heb je een auto nodig. De stranden, winkels of Malinska zijn gemakkelijk te bereiken met een auto binnen enkele minuten.
Het contact met de verhuurder verliep erg soepel. Op een vraag reageerde de verhuurder zeer snel en was zeer behulpzaam. Bedankt daarvoor!
We zouden graag terugkomen. We hebben al veel gereisd en dit huis behoort tot een van de mooiste die we hebben meegemaakt.
Graag weer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2023

Thomas S. uit An Wildgraben 45, 55128 Mainz

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Droomvakantie in Villa Julija.

Zeer goede en moderne uitrusting. Elke slaapkamer met eigen badkamer en gelijkvloerse douche. Gewoon een geweldige vakantie hier doorgebracht. We zouden op elk moment terugkomen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen en kennen de omgeving goed. Elke woning die wij beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om ervoor te zorgen dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen uw perfecte vakantie te realiseren en te organiseren. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de door ons agentschap aangeboden villa's staan wij altijd tot uw beschikking voor eventuele vragen of verzoeken. Wij voldoen graag aan al uw wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 410769

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/410769.htm


«Villa Julija met verwarmd zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven