Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Brand new! Villa Falcon House

Donje Sitno

Max.  6   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Falkenhaus is een villa met 3 slaapkamers voor 6+2 personen. Deze is uitgerust met een verwarmd privézwembad van 39 m² met hydromassage, een bubbelbad, een Finse sauna, een eethoek buiten met barbecue en een zeer comfortabel interieur met uitzicht op het zwembad. Het is een volledig van airconditioning voorziene villa met gratis WiFi en een PS4 voor uw jongste. Bestaande uit 170 m² binnenruimte op een omheind perceel van 420 m². Het Falcon House is zorgvuldig ingericht en architectonisch ontworpen om te passen in de ongerepte omgeving van dit dorp *De buitenruimte biedt (een woonniveau - begane grond): Een verwarmd privé zwembad van 4m x 9m met hydromassage, 6 ligstoelen, een buitendouche, een gezellige lounge hoek, een gazebo met een overdekte eethoek voor 8 personen in de buitenlucht naast een traditionele barbecue.

*De buitenruimte (een slaapkamer niveau - eerste verdieping): een terras met een jacuzzi (hot tub) voor 6 personen, een Finse sauna en tuinmeubelen om te ontspannen.

* De begane grond biedt: een volledig uitgeruste keuken met alles wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (ijsmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat - Dolce Gusto...); een overdekte open haard met extra aanrecht, een eettafel voor 8 personen en glazen wanden die open kunnen zodat u kunt uitkijken over het zwembad; een flatscreen-tv, airconditioning; gratis wifi. Er is ook een woonkamer met sofa, airconditioning, flatscreen-tv, PS4. Slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, airconditioning, TV, eigen badkamer met douche en uitgang naar de eethoek buiten. Er is ook een apart toilet en een wasruimte met wasmachine en droger * De eerste verdieping biedt: Slaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, airconditioning, TV en en-suite badkamer met douche. Slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, airconditioning, TV en eigen badkamer met douche. Van hieruit heeft u toegang tot het terras met jacuzzi en sauna. Deze woning is ideaal voor een romantisch verblijf of een heerlijke familievakantie. We zijn erg blij u te mogen verwelkomen in ons Falcon House Uw Feriehome Team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 36 km SPU Split

36 km

Station 18 km Split

18 km

Snelweg-afrit 32 km Dugopolje

32 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ligging: De accommodatie Falcon House is gelegen in het kleine dorpje Gornje Sitno direct onder de berg Mosor en dicht bij de buitenwijken van Split (25 minuten met de auto). De ligging van de villa biedt u de nabijheid om snel alles te bereiken wat een moderne stad te bieden heeft. Toch bent u weg van de drukte van de stad. Het is een unieke plaats omringd door goed bewaarde ruïnes van oude stenen huizen. U kunt ontspannen met een glas wijn op het nieuwe landgoed, kijkend naar de verbazingwekkende ruïnes van vorige generaties om u heen. Toch bent u dicht bij alles wat u nodig heeft voor een comfortabele vakantie-ervaring, op slechts een korte loopafstand zijn 3 restaurants die lokale traditionele gerechten serveren. Een minimarkt ligt op 300 m van de villa, en een populair en goed aangegeven bergpad loopt boven het pand om u in vorm te houden. Er zijn twee overdekte parkeerplaatsen en de woning is omheind. Onze buurt is erg vriendelijk en rustig en u heeft de mogelijkheid om lokale levensmiddelen te kopen, zoals geitenmelk, eieren, seizoensgebonden groenten, fruit en wijn. De beroemde stad Split (19 km van het Falcon House) is de perfecte plek om te bezoeken. U bent in het centrum van Dalmatië en kunt gemakkelijk een bezoek brengen aan Split (25 minuten), het stadje Omiš met de rivier Cetina (een half uur), deze biedt vele activiteiten zoals raften, ziplinen, kanoën en varen. De Krka watervallen (1,5u), de mooie stad Trogir (30 min) of u kunt het nabijgelegen eiland Brač verkennen voor een eendaagse tour. Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van deze woning, die ver weg ligt van de drukte van de stad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

* Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel boodschappen bestellen, die op het afgesproken tijdstip bij de villa worden afgeleverd; - Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Geniet van een massage in de villa met onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden kan laten zien; - Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+ schipper); - Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u graag helpen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als de belangrijkste accommodatie agent, controleren wij persoonlijk wat elke villa biedt, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We kijken ernaar uit om van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

meer informatie

Objectnummer: 360031

Laatst bijgewerkt: 16.01.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/360031.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven