Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa UP

Gornje Sitno

Max.  8   gasten
175m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
175m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Up is een villa met 4 slaapkamers gelegen op de hellingen boven de stad Split (25 minuten) in het dorp Gornje Sitno. Het biedt comfortabel plaats aan 8 personen en heeft een verwarmd privézwembad van 24 m², een softub jacuzzi, een overdekte eethoek buiten, een loungehoek met barbecue, een speeltuin met trampoline en een zeer comfortabel interieur met uitzicht op het zwembad en de zee in de verte. Je bevindt je in een prachtige natuurlijke omgeving.

Villa UP bestaat uit een binnengedeelte van 175 m², genesteld op een omheind perceel van 980 m². Villa UP is prachtig ingericht en biedt verschillende loungehoeken met natuurlijke schaduw om je een perfect tweede huis te bieden in deze werkelijk ongerepte omgeving van het dorp Gornje Sitno. Er zijn 3 restaurants in de directe omgeving die lokale traditionele gerechten serveren, een minimarkt met beperkt aanbod ligt op 300 m van de villa en de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 5 km afstand. Vlakbij de villa (ongeveer 200 m) loopt een bergpad naar de berghut Umberto Girometta, deze wordt bezocht door veel lokale bewoners uit de stad Split voor een weekendje weg. Wandel naar de berghut en blijf in vorm, een absoluut fantastische ervaring.

Een auto is vereist zodat je de omgeving en nabijgelegen attracties vrijer kunt verkennen. Er zijn 3 beveiligde parkeerplaatsen en het pand is omheind.

Villa Up is een huisdiervriendelijke villa die alleen honden op aanvraag accepteert. Laat het ons daarom weten bij de reservering.
Villa UP biedt exclusief voor jou:

*De buitenruimte biedt: Een verwarmd privézwembad van 8m x 4m met 6 ligstoelen, een buitendouche. Een paar treden lager is een gezellige loungehoek naast een traditionele barbecue, alles met natuurlijke schaduw. Ernaast is een speeltuin met een trampoline, een schommel, een glijbaan en een wip. Voor de keuken is een overdekte eethoek voor 8 personen en een tuin met gazon en een zacht bubbelbad en een loungehoek onder de olijfbomen als de perfecte plek om te ontspannen.
* De begane grond biedt: een woonkamer (48 m²) met een volledig uitgeruste keuken met alles wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (wasmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster, filterkoffiezetapparaat en Nespresso koffiezetapparaat). Er is ook een kookeiland, een eettafel voor 8 personen; een woonkamer met sofa's, flatscreen tv en airconditioning; gratis wifi. De woonkamer leidt naar de overdekte eethoek buiten en de tuin met gazon, een zacht bubbelbad en een loungehoek.

Een slaapkamer nr. 1 (12,5 m²) met een tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, TV, een kleinere en-suite badkamer met douche (2 m²) en directe uitgang naar buiten.

Er is ook een familiebadkamer (6 m²) met douche, wc en bidet.

* De eerste verdieping biedt (toegankelijk vanuit de woonkamer via een binnentrap, maar kan ook bereikt worden vanaf de parkeerplaats):

Slaapkamer nr. 2 (12 m²) met een tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning, TV en uitzicht op de natuurlijke omgeving en het zwembad.

Slaapkamer nr. 3 (13,5 m²) met een tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning, tv, eigen badkamer met douche (5,5 m²), een gedeeltelijk overdekt terras met loungehoek en panoramisch uitzicht op de stad Split en de omgeving (terras kan worden gedeeld met slaapkamer nr. 4).

Slaapkamer nr. 4 (13,5 m²) met een tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning, TV, prachtig panoramisch uitzicht en directe toegang tot het terras dat gedeeld wordt met slaapkamer nr. 3.

Een familiebadkamer (7 m²) met bad, wasmachine en droger.

Er zijn twee restaurants op loopafstand met lokale traditionele gerechten. Ze hebben een typisch Dalmatische buitenhaard om te barbecueën.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 21 km SPU SPlit

21 km

Station 21 km Split

21 km

Snelweg-afrit 33 km Dugopolje

33 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De beroemde stad Split (19 km van Villa Up) is de perfecte plek om te bezoeken. Je bevindt je in het centrum van Dalmatië en boven de beroemde stad Split met zijn grote historische bezienswaardigheden (op 25 minuten afstand). Het stadje Omiš (16 km) met de rivier Cetina (17 km), biedt vele activiteiten zoals raften, ziplinen, kanoën en boottochten. Het dichtstbijzijnde strand in Podstrana ligt op 12 km afstand. Andere activiteiten zoals golfbanen, tennisbanen en oefenterreinen liggen ook op 12 km afstand. De prachtige natuur bij de Krka watervallen (1,5 uur rijden) is een must see. De prachtige stad Trogir met mooie smalle straatjes in de oude stad ligt op 30 minuten afstand. Je kunt ook de dichtstbijzijnde eilanden Brač of Hvar bezoeken voor een dagtrip vanaf Split of Omiš. Geniet gewoon van je verblijf in deze accommodatie met een spectaculair uitzicht op de zonsondergang, de stad Split en de zee in de verte. Verblijf hier in de rustige bergomgeving, ver weg van de drukte van de stad.

Deze accommodatie is ideaal voor een retraite voor twee of een heerlijke familievakantie. We kijken er erg naar uit je te mogen verwelkomen in Villa Up.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aanbetaling 40% bij boeking, restant bij aankomst of 4 weken voor aankomst per bank.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Čurak

Bedrijf M. Čurak

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren we persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We horen graag van je :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Čurak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Čurak

meer informatie

Objectnummer: 454934

Laatst bijgewerkt: 29.01.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454934.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven