Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kina's Old Town Suite

Goslar

Max.  6   gasten
82m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
82m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.11 tot 30.11.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.11 tot 30.11.2024

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Faciliteiten:
De vakantiewoning is in 2021 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Vanaf november is de flat klaar voor verhuur en betovert met zijn nieuwe pracht en praal.
Woongedeelte: Het woongedeelte biedt u een zithoek met een royale slaapfunctie voor 2 personen. Een eettafel voor 6 personen. Een flatscreen TV (satelliet) en een Bluetooth box voor entertainment. Een klein bureau, voor kinderen om te tekenen of voor de zakenman om e-mails te lezen, is ook beschikbaar.
Keuken: De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, koelkast/vriezer, oven, keramische kookplaat, afzuigkap magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, theezetapparaat en serviesgoed voor 12 personen.
Badkamer: De badkamer is modern en comfortabel uitgerust met een douchecabine, een badkamermeubel met LED-spiegel en een hoge kast met passpiegel, een haardroger en handdoekverwarming. Er is ook een voetenbankje voor de wastafel voor onze jongere gasten.
Slaapkamer 1: Een boxspringbed met topper (totale afmeting 180cm), kledingkast, enkele passpiegel. Voldoende ruimte voor een babyreisbedje (indien gewenst kan een babyreisbedje worden verstrekt)
Slaapkamer 2: Twee eenpersoons boxspringbedden met topper (totale afmeting per bed 90cm) = De bedden kunnen ook tegen elkaar geschoven worden waardoor een ligvlak van 180cm ontstaat. Een kast met klein speelgoed en boeken.
Overige accessoires: beddengoed en handdoeken (voor het juiste aantal personen), strijkplank, strijkijzer, droogmolen, stofzuiger, mousserende wijn als welkomstgeschenk, brochures over Goslar

Buitenruimte:
In de achtertuin vindt u een gezellige, overdekte zithoek en een mogelijkheid om te barbecueën met een elektrische grill.
De zithoek is apart voor exclusief gebruik van de flat. Andere gasten kunnen echter ook in de directe omgeving verblijven, aangezien de ingang van het andere vakantiehuis zich daar ook bevindt en deze gasten daar ook hun eigen zithoek hebben.

Speciale kenmerken:
De gevel van het huis staat op de monumentenlijst en toont aan de buitenkant de flair van de oude stad. In de flat hebben we geprobeerd oud, modern en luxe te combineren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 46.1 km Braunschweig-Wolfsburg

46.1 km

Station 3 km Bahnhof-Goslar

3 km

Snelweg-afrit 33 km A7

33 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In een paar minuten lopen bent u midden op het marktplein. Onderweg ontdekt u grote kerken en bezienswaardigheden die 1000 jaar geschiedenis vertellen. Om de tijd te doden vindt u ook winkelmogelijkheden, een bioscoop, bars, restaurants en alles bijna voor de deur. Het treinstation ligt op slechts 10 minuten afstand (te voet).
De beroemde Kaiserpfalz ligt ook op slechts 500 meter afstand en is gemakkelijk te voet bereikbaar.
Voor de wandelliefhebber is Goslar het perfecte startpunt en biedt vele mooie wandelroutes met veel groen en prachtige uitzichten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De gastbijdrage van de stad Goslar moet ter plaatse aan de verhuurder worden betaald: 2,30 EUR per nacht, per volwassen persoon

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 61 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 1.Der Gast kann jederzeit vor Reisebeginn von der Reise und von dem Vermittlungsvertrag zurücktreten. Maßgeblicher Zeitpunkt ist der Zugang der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter. Dem Kunden wird empfohlen, den Rücktritt schriftlich zu erklären. Im Falle des Rücktritts sind Sie zum Ersatz des uns entstandenen Schadens verpflichtet:
  • vom Tag der Buchungsbestätigung durch den Vermieter bis zum 91. Tag vor Mietbeginn keine Entschädigung
  • vom 90. Tag bis zum 61. Tag vor Mietbeginn Höhe der Anzahlung
  • vom 60. Tag bis zum 15. Tag vor Mietbeginn 50% des Gesamtpreises
  • vom 14. Tag bis zum 8. Tag vor Mietbeginn 80% des Gesamtpreises Bei einem Rücktritt weniger als acht Tage vor Mietbeginn ist der volle Reisepreis zu zahlen. Es zählt jeweils das Empfangsdatum Ihrer Rücktrittsnachricht. Bereits eingezahlte Beträge werden verrechnet. Eine Ersatzperson, die zu genannten Bedingungen in Ihren Vertrag eintritt, kann von Ihnen gestellt werden. Eine schriftliche Benachrichtigung genügt. 2.Die Umbuchung einer gebuchten und bestätigten Reise ist nur durch Rücktritt von der gebuchten und gleichzeitig erneuten Buchung einer anderen Reise möglich. Der Vermieter behält sich vor, dem Kunden bei der Umbuchung eine Bearbeitungsgebühr bis zu 25,00 Euro pro Person in Rechnung zu stellen. 3. Bei Corona-bedingten Lockdowns kann die Reise umgebucht werden. Sollte eine Umbuchung nicht möglich sein, wird der Betrag erstattet.

meer informatie:

Er is geen parkeerplaats op de binnenplaats. Voor het huis kan men even stoppen om de koffers uit te laden. Er is openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een straat verder is er gratis parkeren voor 3 uur. Anders kunt u in de hele oude stad parkeren van 10 tot 18 uur voor 0,50 €/uur

Locatie:
Goslar laat 1000 jaar geschiedenis zien en is vol bezienswaardigheden in de directe omgeving. De oude stad Goslar en de voormalige ertsmijn Rammelsberg aan de zuidelijke rand van de stad zijn sinds 1992 UNESCO-werelderfgoed onder de benaming Rammelsbergmijn en oude stad Goslar.
U kunt Goslar te voet of met de Bimmelbahn verkennen. Het toeristencentrum bevindt zich midden op het marktplein (ca. 350m), van waaruit u vele activiteiten kunt boeken.

Er is ook veel te doen buiten Goslar. Een excursie naar Hahnenklee, Brocken, Torfhaus, Bad Harzburg, Altenau,... bieden niet alleen geweldige indrukken voor de wandelaar, maar ook veel mogelijkheden voor de adrenaline junkie.

Goslar en omgeving bieden in elk jaargetijde een heerlijke vakantie.
-In de kersttijd is de beroemde kerstmarkt
-In de winter biedt het witte Harzgebergte met geweldige wintersporten
-In de lente, zomer en herfst een prachtig landschap met veel sportieve activiteiten voor jong en oud
-En veel geschiedenis


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Lars B. uit Hamburg

4,8
5 4 5 5 5

Top

Top Wohnung in der Altstadt von Goslar.
Man hat jedesmal das Gefühl der erste Mieter zu sein da Wohnung super Sauber ist.
Sehr angenehme und nette Vermieter!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2023

Christina K. uit Goslar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning Kinas

We waren met z'n drieën in het mooie en centraal gelegen vakantieappartement en voelden ons daar zeer op ons gemak. Het liefdevol en goed uitgeruste appartement geeft je meteen het gevoel thuis te zijn. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er stond zelfs een klein welkomstdrankje klaar. De locatie is perfect voor uitstapjes in de prachtige omgeving en het oude centrum is binnen enkele minuten te voet bereikbaar. We hebben het balkon niet gemist, want het weer was niet geweldig, maar als het warm was, hadden we het prima uitgehouden in de binnenplaats met het gezellige meubilair en de barbecue... Supersnel internet en Netflix-televisie zijn ook beschikbaar.
Het enige nadeel is dat er geen parkeerplaats voor het huis is, maar de openbare en gratis parkeerplaats is snel en gemakkelijk te bereiken. Dat is nu eenmaal zo in het oude centrum, waar nauwelijks of geen parkeerplaatsen zijn, daar zijn de straten niet geschikt voor - maar dat probleem hebben bijna alle vakantieappartementen ter plaatse. De stad is erg mooi en er is veel te ontdekken, het culinaire aanbod is erg goed en winkelen is hier leuk. Een zeer geslaagde vakantie - heel erg bedankt dat het op korte termijn nog is gelukt! We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2023

Frank S. uit Monschau

5,0
5 5 5 5 5

Ferienwohnung Goslar

Sehr schöne Ferienwohnung. Alles ganz neu und super sauber. Lage sehr gut. Haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder 

December 2022

Anne und Ulrich S. uit Gelsenkirchen

4,8
5 5 5 4 5

Entspannte vorweihnachtliche Tage in Goslar

Schöne gepflegte Fewo zum Wohlfühlen in der Altstadt von Goslar.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Oktober 2022

Susanne A. uit Mitwitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantiewoning

De vakantiewoning is super chique - alles is helder en vriendelijk, en je voelt je meteen thuis zodra je binnenkomt. Het ontbrak ons aan niets. We hielden van de grote, zachte kussens
De flat is zeer centraal gelegen - alles is op loopafstand. Ook geweldig: er zijn 2 vakantiewoningen in het huis, die geweldig zijn om te gebruiken met vrienden, omdat ze boven elkaar liggen en alleen gescheiden worden door de trap
Voor ons was er niets te klagen, we zouden graag nog eens terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2022

Svenja J. uit Barsinghausen

4,8
5 5 4 5 5
Toon Duits

Lina's Old Town Suite OG

Een zeer mooie en liefdevol ingerichte flat midden in de oude binnenstad van Goslar. De flat is goed uitgerust en het ontbreekt aan niets! Zeer goed onderhouden en het ligt op een steenworp afstand van de oude stad en alle excursiebestemmingen. Echt een aanrader! We komen nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Martina V. uit Heidesee

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi appartement op een toplocatie

Een hoogwaardige en goed ingerichte flat voorzien van al het nodige. De oude stad ligt op slechts 5 minuten afstand. Ongecompliceerde overdracht en zeer vriendelijke verhuurders. We voelden ons erg op ons gemak. Wij bevelen u graag aan!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2022

Ellen F. uit Hamburgerstr 16 f

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Unterkunft

Die Wohnung ist nagelneu und sehr liebevoll eingerichtet. Man hat alles was man braucht. Es war alles tadellos sauber und die Vermieter sind ausgesprochen nett und sehr sympathisch.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Skivakantie


Contactpersoon

Familie C. Kinas

Familie C. Kinas

Onze namen zijn Christina en Juri Kinas. We zijn getrouwd en hebben twee kinderen. Enige tijd geleden ontstond er een nieuwe passie in ons. Deze passie is het renoveren en herinrichten van oude huizen en flats. Door onze vroegere zelfstandigheid in de ambachtelijke sector hebben wij dit jarenlang voor onze klanten gerealiseerd door het bouwen, renoveren of verfraaien van badkamers. Na verloop van tijd ontstond het idee dat we dit nu ook voor onszelf zouden willen realiseren. In 2010 kochten we een oude villa aan de Schieferweg in Goslar en begonnen we met een uitgebreide renovatie die enkele jaren in beslag nam. In december 2020 hebben we het huis in Dedeleberstr. in Goslar Altstadt aangekocht en ook het jaar 2021 gebruikt voor een volledige renovatie. Na de uitgebreide renovatie zijn onze vakantiewoningen klaar voor onze gasten en betoveren ze met hun charme.


Andere accommodaties van Familie C. Kinas


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 372288

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/372288.htm


«Kina's Old Town Suite» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.11 tot 30.11.2024

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven