Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kina's Oude Stadshuis

Goslar

Max.  9   gasten
143m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
143m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Het luxe vakantiecomplex bestaat uit twee gebouwen. Het hoofdgebouw ligt direct aan de weg met weinig verkeer en bestaat uit 2 vakantiewoningen, elk ontworpen voor 6 gasten. Het vakantiehuis op de binnenplaats is toegankelijk via de hoofdpoort en biedt voldoende ruimte voor 9 gasten. Het vakantiehuis is niet verbonden met het voorhuis en is ontworpen voor twee gezinnen voor alleengebruik. De afgesloten binnenplaats maakt het rustig en ideaal voor gezinnen met kinderen.

Apparatuur achterhuis
Het vakantiehuis is in 2021 volledig gerenoveerd en nieuw en luxe ingericht. Vanaf november is het huis klaar voor verhuur en betovert het met zijn nieuwe pracht en praal

Op de begane grond
Entree: De entree is licht en ruim
Badkamer 1: De badkamer is modern en comfortabel ingericht met een douchecabine, een badkamermeubel met LED-spiegel, een make-up station met zitje, diverse inbouwkasten, een haardroger en handdoekverwarming.
Slaapkamer 1: Een boxspringbed met topper (totale afmeting 180cm), kledingkast met spiegel, een slaapbank (verlengd 150cm breed) die plaats biedt aan nog twee gasten
Slaapkamer 2: Een kleine kamer voor kinderen en tieners met een stapelbed en een ladekast. Klein speelgoed en boeken voor onze kleine bezoekers zijn beschikbaar.
Via een steile trap bereikt u de bovenverdieping
Woongedeelte: Het woongedeelte bevindt zich op de bovenverdieping en biedt u een zithoek en nog twee fauteuils om lekker te luieren. Entertainment wordt geboden door een flatscreen-tv (satelliet) en een Bluetooth-box.
Eethoek: In een open concept bevindt de eettafel in de keuken zich tussen de doorgang naar de woonkamer en biedt plaats aan 9 personen
Keuken: De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, koelkast, enkele vriezer, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, theezetapparaat en serviesgoed voor 24 personen.
Badkamer 2: De badkamer is ook modern en comfortabel uitgerust met een inloopdouche, een badkamermeubel met LED-spiegel, een haardroger en handdoekverwarming. Er is ook een voetenbankje voor de wastafel voor onze jongere gasten.

Slaapkamer 3: Een boxspringbed met topper (totale afmeting 180cm) en een kledingkast met spiegel. Via deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon
Balkon: Het balkon is uitgerust met een tuintafel en 9 fauteuils. Er is ook een mogelijkheid om er te barbecueën (elektrische barbecue). Open vuur is verboden in de hele Oude Stad en daarom moeten al onze gasten het doen met een elektrische grill.
Zolder:
Op de omgebouwde zolder hebben de kinderen of tieners een terugtrekhoekje met een flatscreen TV voorzien van een Nintendo Wii spelcomputer incl. spelletjes.
Er is ook een slaapbank (150 cm breed), die slaapgelegenheid biedt voor nog eens 2 personen
Verdere accessoires: beddengoed en handdoeken (voor het overeenkomstige aantal personen), strijkplank, strijkijzer, droogmolen, stofzuiger, mousserende wijn als welkomstgeschenk, brochures over Goslar

Buiten faciliteiten
De binnenplaats kan worden betreden via een poort van het hoofdgebouw. Op de binnenplaats zijn de zithoeken voor de gasten van het hoofdgebouw en uw ingang naar de individuele vakantiewoning. Dit betekent dat u andere gasten kunt tegenkomen als u het huis binnenkomt.
Op de binnenplaats is ook een toiletruimte met wasmachine/droger voor alle gasten.

Speciale kenmerken
De voorgevel van het hoofdgebouw staat op de monumentenlijst en toont van buitenaf de flair van de oude stad. In de appartementen en het achterhuis hebben we geprobeerd oud, modern en luxe te combineren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 46.1 km Braunschweig-Wolfsburg

46.1 km

Station 1.6 km Bahnhof-Goslar

1.6 km

Snelweg-afrit 33 km A7

33 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ligging: Het vakantiehuis is rustig gelegen direct in de oude stad. Het is slechts een paar minuten lopen naar het marktplein. Onderweg ontdekt u grote kerken en bezienswaardigheden die 1000 jaar geschiedenis vertellen. Om de tijd te doden vindt u ook winkelmogelijkheden, een bioscoop, bars, restaurants en alles bijna voor de deur. Het treinstation ligt op slechts 10 minuten afstand (te voet). De beroemde Kaiserpfalz ligt ook op slechts 500 meter afstand en is gemakkelijk te voet bereikbaar.
Voor de wandelliefhebber is Goslar het perfecte startpunt en biedt vele mooie wandelroutes met veel groen en prachtige uitzichten.

Excursie mogelijkheden: Brocken, ski- en wandelgebieden, kabelbanen, zomerrodelbaan, de langste hangbrug van Titan, fietspark Hahnenklee, werelderfgoed mijn Rammelsberg, druipsteengrot, oude stad met kerken, musea en kastelen, luchtvaartmuseum en miniatuurmuseum in Wernigerode, en nog veel meer.

Goslar, de duizend jaar oude keizerstad in de Harz, waar ooit keizers en koningen regeerden, neemt u mee terug naar de Middeleeuwen. De pittoreske steegjes en pleinen bieden volop ruimte om te slenteren, te slenteren, te winkelen, te genieten en te ontspannen. De omliggende bergen van het Harzgebergte bieden vele mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, wintersporters en adrenalinezoekers. De dammen laten niet alleen zien hoe we aan ons drinkwater komen, maar bieden ook veel mogelijkheden voor watersport en mooie plekken om te ontspannen tussen veel groen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Van de stad Goslar moet de bijdrage van de gastenkaart door elke volwassen persoon ter plaatse worden betaald: Per persoon en nacht 2,30 EUR

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 61 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 1.Der Gast kann jederzeit vor Reisebeginn von der Reise und von dem Vermittlungsvertrag zurücktreten. Maßgeblicher Zeitpunkt ist der Zugang der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter. Dem Kunden wird empfohlen, den Rücktritt schriftlich zu erklären. Im Falle des Rücktritts sind Sie zum Ersatz des uns entstandenen Schadens verpflichtet:
  • vom Tag der Buchungsbestätigung durch den Vermieter bis zum 91. Tag vor Mietbeginn keine Entschädigung
  • vom 90. Tag bis zum 61. Tag vor Mietbeginn Höhe der Anzahlung
  • vom 60. Tag bis zum 15. Tag vor Mietbeginn 50% des Gesamtpreises
  • vom 14. Tag bis zum 8. Tag vor Mietbeginn 80% des Gesamtpreises Bei einem Rücktritt weniger als acht Tage vor Mietbeginn ist der volle Reisepreis zu zahlen. Es zählt jeweils das Empfangsdatum Ihrer Rücktrittsnachricht. Bereits eingezahlte Beträge werden verrechnet. Eine Ersatzperson, die zu genannten Bedingungen in Ihren Vertrag eintritt, kann von Ihnen gestellt werden. Eine schriftliche Benachrichtigung genügt. 2.Die Umbuchung einer gebuchten und bestätigten Reise ist nur durch Rücktritt von der gebuchten und gleichzeitig erneuten Buchung einer anderen Reise möglich. Der Vermieter behält sich vor, dem Kunden bei der Umbuchung eine Bearbeitungsgebühr bis zu 25,00 Euro pro Person in Rechnung zu stellen. 3. Bei Corona-bedingten Lockdowns kann die Reise umgebucht werden. Sollte eine Umbuchung nicht möglich sein, wird der Betrag erstattet.

meer informatie:

Er is geen parkeerplaats op de binnenplaats. Voor het huis kan men even stoppen om de koffers uit te laden. Er is openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een straat verder is er gratis parkeren voor 3 uur. Anders kunt u in de hele oude stad parkeren van 10 tot 18 uur voor 0,50 €/uur.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-02-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

David B. uit Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles top

Zeer mooie en schone vakantiewoning, hoogwaardige en zeer uitgebreide uitrusting, super locatie (naar het centrum maar ook naar evenementen in de regio). Kan de accommodatie ten zeerste aanbevelen. Gratis parkeren op loopafstand (was voor ons helemaal prima).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Familie C. Kinas

Familie C. Kinas

Onze namen zijn Christina en Juri Kinas. We zijn getrouwd en hebben twee kinderen. Enige tijd geleden ontstond er een nieuwe passie in ons. Deze passie is het renoveren en herinrichten van oude huizen en flats. Door onze vroegere zelfstandigheid in de ambachtelijke sector hebben wij dit jarenlang voor onze klanten gerealiseerd door het bouwen, renoveren of verfraaien van badkamers. Na verloop van tijd ontstond het idee dat we dit nu ook voor onszelf zouden willen realiseren. In 2010 kochten we een oude villa aan de Schieferweg in Goslar en begonnen we met een uitgebreide renovatie die enkele jaren in beslag nam. In december 2020 hebben we het huis in Dedeleberstr. in Goslar Altstadt aangekocht en ook het jaar 2021 gebruikt voor een volledige renovatie. Na de uitgebreide renovatie zijn onze vakantiewoningen klaar voor onze gasten en betoveren ze met hun charme.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 375965

Laatst bijgewerkt: 16.02.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/375965.htm


«Kina's Oude Stadshuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven