Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Eden Woonplaats

Max.  6   gasten
105m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
105m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Uw droom wellness flat wordt werkelijkheid!

Dompel jezelf onder in onze feel-good oase Domizil Eden met nieuwe PHYSIOTHERM infraroodcabine op slechts 120m van de Fleesensee. Het volledig omheinde terrein biedt een ontspannen sfeer, vooral voor gezinnen. U bent bij ons in goede handen!

Zo zou je perfecte dag eruit kunnen zien:
Voordat u geniet van de verse ontbijtbroodjes van de bakkerskar naast de deur (300 m), trakteert u zichzelf op een regendouchebad (Raindance) in de douchecabine van vloer tot plafond van echt glas
Glazen douchecabine. Neem uw ontbijt op het zonneterras op comfortabele rotanstoelen en een grote houten tafel. Een kopje vers gezette koffie uit de Bosch TASSIMO is niet alleen heerlijk aan het begin van de dag. Even snel je e-mails checken (W-LAN gratis) of een spelletje Wii spelen en dan de deur uit:

Naar het meer, om te varen, om te golfen, om te zwemmen, om te wandelen, om te rijden, om te tennissen, om te midgetgolfen ... en nog veel meer.
Voor de gemetselde buitenbarbecue smaakt een ijskoud drankje met de geur van de barbecue vooral in de late namiddag.
Maar nu is wellness aan de orde van de dag:
U kunt tot rust komen in de whirlpool buiten, die het hele jaar door tot 37 graden wordt verwarmd. 45 hydro-massage jets zorgen voor welzijn met 6 verschillende zit- en ligplaatsen in het zwembad. 10 multi-LED lampen (dimbaar) in het zwembad zorgen 's avonds en 's nachts voor een romantische sfeer
Optie voor achteraf:
Terwijl de exclusieve gashaard zijn gezellige warmte verspreidt, geniet u van SKY of een home cinema-ervaring op de grote flatscreen SAT-tv met dvd-recorder. Of wat dacht je van een spelletjesavond op de Wii? De dag loopt ten einde en je kijkt uit naar morgen!!!


Het appartement op de bovenste verdieping, verdeeld over 2 verdiepingen, heeft een eigen terras en is ingericht met veel aandacht voor exclusieve details en biedt veel ruimte voor wellness en ontspanning. Geniet van de bevoorrechte locatie op slechts 120m van de Fleesensee (uitzicht op het meer). De stijlvol ingerichte flat heeft afzonderlijk regelbare vloerverwarming in elke kamer, SKY, digitale SAT-TV met LCD-FullHD, design stereo-installatie, een gashaard en een luxe designbank met voetenbank nodigen u uit om te ontspannen. Een zit- en eethoek, open inbouwkeuken met vaatwasser, koel-vriescombinatie, magnetron, Bosch TASSIMO, keramische kookplaat met heteluchtoven maken culinaire hoogstandjes tot een genoegen. Een van de twee daglicht badkamers is uitgerust met een Raindance wellness douche, de andere badkamer met een ligbad. De drie slaapkamers zijn ook elk uitgerust met een grote flatscreen-tv.
Er zijn afsluitbare opbergmogelijkheden voor golfuitrusting en fietsen. Eigen parkeerplaatsen direct bij het huis evenals tuinmeubelen, een grote parasol en een gemetselde buitenbarbecue op het privé-terras met tuindeel zijn bij de huurprijs inbegrepen. Beddengoed, handdoeken en kinderstoelen en -bedden kunnen apart worden geboekt. W-LAN internet is gratis beschikbaar. Wij zijn een samenwerkingspartner van de Golf und Country Club Fleesensee, wat betekent dat wij speciale voorwaarden bieden voor de tarieven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Rostock - Laage

60 km

Station 5 km Malchow

5 km

Snelweg-afrit 5 km A 19

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Met de auto bereikt u Göhren-Lebbin in slechts ongeveer 1 uur vanuit Berlijn en in ongeveer 2 uur vanuit Hamburg. De Hanzestad Rostock ligt op 65 km afstand. De historische oude steden Waren, Malchow, Röbel en Plau am See zijn bestemmingen met de fiets of met de auto. In 2000 werd Göhren-Lebbin het vakantieoord "Land Fleesensee", het grootste vrijetijds- en recreatiegebied van Noord-Europa met een aanbod voor alle leeftijden. Er zijn gemarkeerde joggingpaden die naar het meer of door het bos leiden, golfen op een van de drie 18-holes golfbanen, zwemmen in het meer met zijn prachtige zonneweiden, paardrijden, wandelen, fietsen op het uitgebreide netwerk van paden door het merengebied, zeilen, surfen, boottochten of gewoon ontspannen en een boek lezen bij de open haard of op het terras met zijn eigen tuin en stenen barbecue. 1000 meren omringen het resort en nodigen uit tot activiteiten. De enige Robinson Club van Duitsland, het Radisson 5-sterren Schlosshotel, het Dorfhotel en de grootste SPA van Duitsland met een zwemgedeelte met stromingskanaal, 52 m lange glijbaan, een zoutwater buitenzwembad en een fitnessstudio met de modernste apparatuur en diverse fitnesscursussen, alsmede een exclusief schoonheidsaanbod maken wellness-genoegens werkelijkheid. De manege, talrijke wandelroutes, het volledig ontwikkelde netwerk van fietspaden, bootverhuur, tennis, squash, bowling, kartverhuur en nog veel meer zorgen ervoor dat u zich nooit hoeft te vervelen. Onze exclusieve flat op twee verdiepingen ligt in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, in de mooie stad Göhren-Lebbin, in het "Land Fleesensee" tussen Berlijn, Rostock en Hamburg. De bevoorrechte ligging op slechts 120m van het meer doet elk hart sneller kloppen, daarom is onze Domizil Eden perfect gelegen en ingebed in de prachtige natuur. Geniet van de natuur van Mecklenburg, de heerlijke rust in een prachtig landschap, golfbanen van topklasse en een ruim aanbod aan vrijetijds- en sportmogelijkheden. Bovendien ligt de stad Waren aan het grootste binnenmeer van Duitsland, de Müritz, op korte afstand. U kunt de stad bereiken per boot via de Fleesensee en de Kölpinsee, met de fiets (fietsverhuur ter plaatse) of met de auto. Ook het Nationaal Park Müritz, de Barlachstad Güstrow, het DDR-museum in Malchow, het Müritzeum in Waren (het grootste zoetwateraquarium van Duitsland) zijn interessante bestemmingen voor uitstapjes bij goed of slecht weer. Een marktplaats met winkels en restaurants, kleine winkels, een biologische boerderijwinkel, outletwinkels, een wasserette en een geldautomaat zijn ook beschikbaar in het dorp Göhren-Lebbin.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 18:00
Uitchecken: 12:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De informatie heeft betrekking op de prijs per overnachting per accommodatie-eenheid
Bijkomende kosten forfaitair 3,-- €
De prijzen gelden voor 6 personen per boeking.
Het is mogelijk om een linnenpakket te boeken (beddengoed, lakens, 2 handdoeken en 1 badhanddoek). Dit kost € 25 per persoon. Kosten voor een extra bed incl. kussen + deken = 21 Euro. Extra diensten op aanvraag: Kinderbed, kinderstoel en trapbeveiliging. De toeristenbelasting in de stad Göhren-Lebbin bedraagt 2 euro per dag/persoon ouder dan 16 jaar. Dit bedrag wordt kwijtgescholden voor professionele verblijven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Generell: Wir bieten IMMER die Möglichkeit einer Umbuchung an. Wird dies nicht gewünscht, gilt: Der Mieter kann vor Mietbeginn jederzeit schriftlich vom Mietvertrag zurücktreten. Tritt der Mieter vor Mietbeginn vom Mietvertrag zurück, ohne einen Nachmieter ( bei Vorliegen besonderer Gründe, die in der Person des Ersatzmieters liegen, darf die Vermietung abgelehnt werden ) zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung & Kurtaxe) zu entrichten (mindestens jedoch € 50,00 ): a. Rücktritt ab dem 89. bis zum 30. Tag vor Mietbeginn: 20 % des Mietpreises b. Rücktritt ab dem 29. bis zum 14. Tag vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises c. Rücktritt ab dem 13. bis zum 07. Tag vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises d. Rücktritt ab dem 6. Tag vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises Grundsätzlich bieten wir gerne auch die Möglichkeit einer Umbuchung an.

meer informatie:

DUURZAME vakantie bij Domizil EDEN: Wij verwarmen met organisch gas.
De vloer is volledig betegeld met hoogwaardige tegels
Alle kamers worden verwarmd door vloerverwarming (individueel regelbaar)
SKY-tv, een dvd-speler en een designstereo-installatie zorgen voor multimedia-entertainment in de woonkamer voor de exclusieve gashaard. Onze Wii spelcomputer maakt het aanbod compleet. Er is ook een fleecedeken voor uw comfort. Bij slecht weer zijn een Wii-spelcomputer, diverse boeken, cd's en dvd's, vele bordspellen en een gratis W-LAN-verbinding beschikbaar. Een haardroger, droogrek, stofzuiger, wandel- en fietskaarten en informatiemateriaal zijn beschikbaar.
Huisdieren zijn welkom op aanvraag.
Slaapkamers: de bedden zijn uitgerust met Ergomaxx high-tech matrassen. Er zijn 2 grote kussens en dekbedden voor elk tweepersoonsbed. Ook hier hoeft u niet af te zien van uw gebruikelijke slaapcomfort. De 3 slaapkamers zijn voorzien van een ruime 3-deurs kledingkast. Extra kussens, kinderbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar op aanvraag.
Badkamer: Twee grote daglicht badkamers, WC, design wastafel, douche met Raindance, ligbad, haardroger en handdoek warmer, zoals in de hele flat, vloerverwarming is ook hier standaard
Een buitenwhirlpool die het hele jaar door tot 37 graden wordt verwarmd, zorgt voor maximale ontspanning.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Familie H. uit Niederjossa

5,0
5 5 5 5 5

Perfekter Familienurlaub

Alles sehr sauber und auf dem neuesten Stand. Wir hatten beide Wohnungen gebucht und waren komplett zufrieden.
Wir kommen auf jeden Fall wieder!!!!

Februari 2018

Klara B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

EINZIGARTIG

Top Lage Top Wohnung Top Preis.
Da wir meistens nur in der kalten Zeit in diese Region fahren ist die Wohnung perfekt für uns.
Selbst wenn man viele Nachbarn hätte, ist alles eingezäunt und man hat seine Ruhe. So ist das nunmal in einer Ferienregion.
Der Pool, die Sauna, das BEtt, die Küche, die Wii einfach alles ist überragend! Der Kontakt zu den Vermietern ist aber das i Tüpfelchen! Da man sonst fast nur noch Verwalter und Gesellschafter hat.
Alles in Allem auf jedenfall empfehlenswert und wir kommen wieder!! Die Gegend ist auch im Winter toll und man kann super spazieren gehen oder auch noch Fahrrad fahren.
Auch für ein junges Paar zum entschleunigen super!
Danke an Familie Seifert für diese tolle und liebevoll eingerichtete Ferienwohnung mit soviel Luxus ohne sich überheblich und unwohl zu fühlen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Heike L. uit Halle-Ammendorf

5,0
5 5 5 5

Paradies am Fleesensee

12 wunderschöne Tage am Fleesensee in einem Ferienhaus, dass seinem Namen völlig gerecht wird.Sehr gepflegt ,sehr geschmackvoll eingerichtet ,alles was zum Glücklichsein benötigt wird.Die Umgebung ist landschaftlich reizvoll,der Ort ebenfalls sehr gepflegt und der Fleesensee an sich zu jeder Jahreszeit sicher reizvoll.
Wir fühlten uns wie im Paradies.Gern kommen wir WIEDER!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2017

Lydia uit Detmold

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub in gepflegtem Ferienhaus

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt. Die Ausstattung war top. Die Entfernung zum See war okay. Sehr freundliche Vermieter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

December 2016

Marius M. uit Hannover

4,8
4 5 5 5

Alles was das Herz begehrt

Wir haben mit vier Personen sechs Nächte im schönen Domizil Eden, über Silvester, in der EG-Wohnung verbracht.

Kontakt:
Die Eigentümer des Ferienhauses waren schon vor Anreise sehr hilfsbereit und haben alle offenen Fragen und Wünsche innerhalb kürzester Zeit geklärt.
Demnach verdient der Kontakt und die Freundlichkeit volle Punktzahl.

Unterkunft:
Das Ferienhaus ist in zwei Wohnungen aufgeteilt, die beide durch einen Haupteingang erreichbar, dennoch gut getrennt, liegen.
Die Wohnung ist aufgeteilt in zwei Schlafzimmer, einem Wohnzimmer inklusive offener Wohnküche, einem Badezimmer und einer Sauna.
Im Wohnzimmer befindet sich auch der Terrassenzugang, wodurch die Kombination mit der Wohnküche keine Probleme bzgl. Gerüche oder Ähnlichem mit sich bringt - es lässt sich gut lüften.
In einem der Schlafzimmer befindet sich ein großes Boxspringbett. In dem anderen Schlafzimmer zwei kleine Betten, die von der Gemütlichkeit her eher für Kinder geeignet sind. Ansonsten ist die Wohnung sehr schön und gemütlich eingerichtet.
Highlights sind definitiv der Gaskamin, die Sauna im Flur, die Fußbodenheizung und natürlich der Außenwhirlpool, direkt vor Tür.
Es ist ein WLAN-Anschluss vorhanden, nur leider ist die Verbindung sehr dürftig, was jedoch im Urlaub auch kein großes Problem darstellen sollte. Insgesamt vier von fünf Punkten.

Lage:
Das Haus befindet sich in einem Ort mit vielen verschiedenen Ferienhäusern. Mit dem Auto lässt sich die schöne Gegend erkundigen. Ich selber lag leider krank im Bett, aber meine mitreisenden Personen haben mir erzählt, dass es gute Möglichkeiten nah der Seen gab, um gemütlich einen Kaffee zu genießen.
Fünf Punkte.

Zusammenfassung Pro:
- Perfekter Service/ Kontakt mit den Eigentümern
- Fußbodenheizung
- Komfort
- Ausstattung
- Außenwhirlpool
- Gaskamin

Zusammenfassung Kontra:
- WLAN Verbindung
- die Betten im zweiten Schlafzimmer ( für zwei Erwachsene Personen leider definitiv nicht geeignet)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Oktober 2012

flocke uit Niederaula

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank

Ganz herlich möchten wir uns für diese wunderschöne Unterkunft bedanken. Die Wohnung ist hervorragend und liebevoll eingerichtet. In der Küche hat es an nichts gefehlt. Wir haben alles sehr sauber vorgefunden. Die Benutzung des Whirlpools war ein Erlebnis. Wir werden diese Wohnung auf jeden Fall weiter empfehlen. Viele Grüße aus Hessen und nochmals Danke!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Sehr idyllisch

Recreatiemogelijkheden: sehr gut

Winkels: sehr gut

Augustus 2004

futzi uit Zerbst OT Bärenthoren

4,9
5 4.5 5 5 5

sehr schöne Ferienwohnung hat uns Top gefallen

Wir haben uns sehr wohlgefühlt in der Ferienwohnung und auch unser Hund fand es toll. Sehr gemütlich ist alles da gewesen uns hat an nix gefehlt. Können wir nur weiter Empfehlen,
wir kommen ganz sicher auch mal wieder dort hin,eine sehr schöne Landschaft und auch zum See war es minimum 5 min. Fußmarsch nur.Das schönste mit war das Relaxen im Whirlpool.
Leider war unsere Sitzecke sehr beengt und der Sonnenschirm war defekt.War ein schöner Urlaub.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Kleine Sitzecke leider. Auto Stellplatz ist voll ok,alles sauber gewesen.

Recreatiemogelijkheden: Strand in der nähe zum Baden und Spaß haben,unsere Männer sind Boot gefahren.

Winkels: Waren in Malchow (ca.7km entfernt) immer eine schöne Stadt zum schoppen und man bekommt sehr viel,uns sehr gefallen.Kann dort So.einkaufen sehr schön.


Contactpersoon

Mevr. A. Seifert

Mevr. A. Seifert

Het verhuren van onze twee appartementen voor de vakantie geeft ons veel plezier - met alles wat daarbij hoort. In de loop der jaren hebben we zoveel leuke mensen ontmoet, wat echt iets bijzonders is. Daarom denken we dat het hele ding gewoon ons ding is.... We kijken ernaar uit u te ontmoeten!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 38392

Laatst bijgewerkt: 03.01.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/38392.htm


«Eden Woonplaats» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven