Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

New! Villa BAMM with sea views

Omiš

Max.  10   gasten
280m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
280m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 27.04 tot 04.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 04.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Deze moderne en luxe villa ligt in een rustige omgeving boven het stadje Omiš (3km), en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, de Adriatische zee, de kust, de eilanden, en de heuvels van Omiška Dinara, met een aantrekkelijk wandelpad naar de hoogste top van Omiska Dinara genaamd Kula (863m boven de zeespiegel). De dichtstbijzijnde minimarkt is 2 km ver, en supermarkten, restaurants, apotheken, en het dichtstbijzijnde strand zijn 3 km ver van de villa. Een auto is noodzakelijk omdat u zich in de heuvels bevindt, 3km boven de kustweg. 5 parkeerplaatsen zijn beveiligd bij het huis. De villa zelf heeft een oppervlakte van 280 vierkante meter met een extra stuk grond van 490 vierkante meter.

Villa BAMM biedt luxe en comfortabele accommodatie voor max 10 personen in 5 slaapkamers die ideaal zijn voor meerdere gezinnen of een groep vrienden die genieten van deze rustige omgeving. Het is volledig voorzien van airconditioning, gratis WiFi, met een TV in elke kamer, en met de PlayStation 5 in de woonkamer.

* De BUITENRUIMTE is een uitloopterras vanuit de woon/eetkamer/keuken dat leidt naar een prachtig verwarmd zwembad van 36 m² (9x4m) met een massage. De buitenruimte bestaat uit een ruim zonneterras met palmbomen, 10 ligstoelen, een buitendouche, een BBQ met een volledig uitgeruste zomerkeuken (oven, elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser...), en een overdekte eethoek voor 10 personen waar u op elk moment van de dag of nacht kunt ontspannen... Achter het huis is een terras met outdoor tafeltennis, een schommel, en een glijbaan voor uw kleintjes.

* De BEGANE GROND bestaat uit een grote open woonkamer met een comfortabel ingerichte en volledig uitgeruste keuken met alle benodigde voorzieningen (magnetron, broodrooster, waterkoker, De Longhi koffiezetapparaat, koelkast met ijsblokjesmachine, en koud water dispenser...) een ruime eethoek en een woonkamer met open en panoramisch uitzicht op de Adriatische zee, eilanden en directe toegang tot het zwembad. De woonkamer bestaat uit comfortabele banken, flat-screen smart TV, PS5, en A / C. Er is ook een slaapkamer No1 (16,5m²) met een kingsize bed van 180cm x 200cm, een en-suite badkamer met een douche (5m²), A / C, TV, en een prachtig uitzicht op zee en een uitgang naar het zwembad. Een apart toilet is op de begane grond.

* De 1ste VERDIEPING biedt 3 slaapkamers, Slaapkamer No2(16,5m²), No3(14,8m²), en No4(16m²), elk met een prachtig uitzicht op zee en een groot open terras met comfortabele tuinmeubelen, met uitzicht op de prachtige Adriatische zee en eilanden. Elke slaapkamer is luxueus ingericht en beschikt over kingsize bedden van 180cm x 200cm, A/C, TV, een en-suite badkamer met douche (elk 5m²), en een terras. Er is ook een wasserette op de eerste verdieping met een wasmachine, een droger, en strijkbenodigdheden. Slaapkamers No2 en No3 delen een terras met uitzicht op zee, en slaapkamer No4 heeft een eigen overdekt terras met ook uitzicht op zee.

* De 2de VERDIEPING biedt een Master slaapkamer No5 (16,5m²) met een kingsize bed van 180cmx200cm, een en-suite badkamer met een douche (5,5m²), A/C, TV, en een zeer ruim terras (70m²) en een adembenemend uitzicht op de eilanden en de Adriatische zee.

Kom naar Villa BAMM en maak uw verblijf gewoon onvergetelijk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 32 km

32 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 45 km SPU Split

45 km

Station 28 km

28 km

Snelweg-afrit 23 km Blato na Cetini

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa BAMM ligt op slechts 3 km van Omiš, een stad en haven in de regio Dalmatië van Kroatië, en is een gemeente in de Split-Dalmatië County. Omiš ligt waar de smaragdgroene Cetina rivier de Adriatische Zee ontmoet, en hier kunt u vele activiteiten proberen zoals raften, zip-line boven de Cetina rivier, kanoën, canyoning, boottochten op de rivier of van Omiš naar de eilanden Brač, Hvar, Vis....en nog veel meer. U bevindt zich ongeveer 28 km ten zuidoosten van de op één na grootste stad van Kroatië, Split. Split is een Unesco werelderfgoedlocatie die vlakbij uw locatie ligt. De dichtstbijzijnde erfgoedlocatie is het Historisch Complex van Split met het Paleis van Diocletianus (29 km, of een half uur rijden) en het is zeer de moeite waard om te bezoeken. De nabijheid van Makarska Riviera is ook een pluspunt, want Makarska Riviera is beroemd om zijn prachtige stranden en mooie mediterrane kust waar u Pisak, Baška Voda, Brela, en Makarska kunt bezoeken. Er is ook een natuurpark genaamd Biokovo met de beroemde attractie Biokovo skywalk. Dat is het uitzichtpunt gemaakt van glas in de vorm van een hoefijzer op de rand van een klif waarop je kunt lopen! Het is echt verbazingwekkend en zoals u zich kunt voorstellen, is het uitzicht op de Midden-Dalmatische eilanden adembenemend.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

* Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:

- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappendienst bestellen, die op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Franziska J. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfekt. Vielen Dank!

De accommodatie en het uitzicht zijn live nog veel mooier en indrukwekkender. Er ontbrak niets.
De gastvrouw was erg vriendelijk, altijd beschikbaar wanneer we vragen hadden en erg behulpzaam. Het was een heel fijne vakantie! :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembaden, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 387713

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/387713.htm


«New! Villa BAMM with sea views» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 04.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven