Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

New! Villa The KING with pool

Omiš

Max.  8   gasten
135m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
135m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze prachtige stenen villa is nieuw gebouwd op een oud familie stenen huis, het volgen van de traditionele architectuur en stenen gevel, het verbinden met moderne en zeer aangename details om uw verblijf zeer comfortabel en onvergetelijk te maken. Villa The King is een goed uitgeruste 135m² huis georganiseerd op twee verdiepingen verbonden door een interne trap, en een apart appartement verbonden met de buitentrap (alle exclusief aangeboden voor een groep). Het is gelegen op een omheind terrein van 340 m², aan het einde van de straat in een rustige wijk genaamd Borak boven het stadje Omiš (3km)
De villa biedt een adembenemend uitzicht over de kleine kerk van St. Stephen, de stad Omiš, de Adriatische zee, de kust, de eilanden en de Omiška Dinara heuvels, met een aantrekkelijke wandelroute naar de hoogste top van Omiska Dinara genaamd Kula (863m boven de zeespiegel). De dichtstbijzijnde minimarkt is 2km ver, en supermarkten, restaurants, apotheken, en het dichtstbijzijnde strand zijn 3km ver van de villa. De auto is nodig omdat u zich op de heuvels bevindt, 3km boven de kustweg. 3 parkeerplaatsen zijn beveiligd aan de voorkant van het huis

Villa The King biedt moderne en comfortabele accommodatie voor max. 8 personen in 4 slaapkamers, wat ideaal is voor een familie of een groep vrienden die zullen genieten van deze rustige en traditionele omgeving. Het is volledig voorzien van airconditioning, gratis WiFi, 2 woongedeeltes met een PlayStation 5 in een woonkamer, 4 slaapkamers, 2 keukens, 2 familie badkamers, en een toilet. Hier is de gedetailleerde vloer organisatie:

* De OUTDOOR gebied biedt een prachtig 24,5 m² (7x3,5m) zwembad met hydromassage met uitzicht op de zee en Omiš. De buitenruimte (westelijke oriëntatie) omvat een ruim zonneterras met 8 ligstoelen, een buitendouche, 2 parasols en een eethoek voor 8 personen waar u op elk moment van de dag of nacht kunt ontspannen. Er is een kleine speeltuin met een glijbaan en wat speelgoed voor uw kleintjes. Een traditionele barbecue bevindt zich naast de hoofdingang van het huis, naast de eethoek buiten.

* De BEGANE GROND bestaat uit een zeer lichte en aangename woonkamer met een comfortabel ingerichte en volledig uitgeruste keuken met alle benodigde voorzieningen die u nodig zou hebben (magnetron, broodrooster, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat, koelkast met ijsmachine...), Airconditioning, een ruime eethoek voor 8 personen, en een woonkamer met smart TV, er is een balkon verbonden met een extra terras met lounge hoek (zuid oriëntatie), een perfecte plek om 's avonds te genieten van een lekker glas Kroatische wijn. Er is ook een slaapkamer No1 (12m²) met een kingsize bed van 180cm x 200cm, A / C, prachtig uitzicht op zee, en een uitgang naar het balkon en terras op het zuiden. Slaapkamer No2 (8sqm) met een stapelbed met een bed grootte is 140cm x 200cm, en de een boven is 90cm x 200cm, Air condition, en uitzicht op zee. Een familie badkamer met een douche is op de begane grond

* De 1e VERDIEPING wordt bereikt met een binnentrap die u leidt naar een open en zeer schattige zolder Slaapkamer No3 (15sqm) met 2 eenpersoonsbedden 80cm x 200cm en een apart toilet met een wastafel.

* De BENEDENverdieping biedt een apart appartement dat zich boven de parkeerplaats bevindt, onder het zonneterras, en bereikbaar is met een buitentrap. Er is een volledig uitgeruste en van airconditioning voorziene woonruimte met een keuken (koelkast, oven, fornuis...), een wasmachine, een eettafel voor 2 personen, een bank met een smart TV en een Playstation 5. Slaapkamer No4 (12sqm) met een kingsize bed van 180cm x 200cm, airconditioning en uitzicht op de riolering. Een aparte familie badkamer met een douche
De eigenaar woont naast het huis en staat tot uw beschikking indien nodig. U heeft absolute privacy en alle genoemde is alleen voor uw gebruik exclusief. Zodra u naar deze woning komt, zult u de traditionele gemakkelijke manier van leven voelen die we allemaal nodig hebben, tenminste als we op vakantie zijn.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 45 km Split Airpot

45 km

Station 25 km Split railway

25 km

Snelweg-afrit 32 km Blato na Cetini

32 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa The King ligt op slechts 3 km van Omiš, een stad en haven in de regio Dalmatië van Kroatië, en is een gemeente in de Split-Dalmatië County. Omiš ligt waar de smaragdgroene Cetina rivier de Adriatische Zee ontmoet, en hier kunt u vele activiteiten proberen zoals raften, zip-line boven de Cetina rivier, kanoën, canyoning, boottochten op de rivier of van Omiš naar de eilanden Brač, Hvar, Vis....en nog veel meer. U bevindt zich ongeveer 28 km ten zuidoosten van de op één na grootste stad van Kroatië, Split. Split is een Unesco werelderfgoedlocatie die vlakbij uw locatie ligt. De dichtstbijzijnde erfgoedlocatie is het Historisch Complex van Split met het Paleis van Diocletianus (28 km, of een half uur rijden) en het is zeer de moeite waard om te bezoeken. De nabijheid van Makarska Riviera is ook een pluspunt, want Makarska Riviera is beroemd om zijn prachtige stranden en mooie mediterrane kust waar u Pisak, Baška Voda, Brela, en Makarska kunt bezoeken. Er is ook een natuurpark genaamd Biokovo met de beroemde attractie Biokovo skywalk. Dat is het uitzichtpunt gemaakt van glas in de vorm van een hoefijzer op de rand van een klif waarop je kunt lopen! Het is echt verbazingwekkend en zoals u zich kunt voorstellen, is het uitzicht op de Midden-Dalmatische eilanden adembenemend.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

* Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenlevering bestellen, die op de afgesproken tijd in een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.

Kom naar Villa The King en geniet van deze unieke en traditionele omgeving


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. FerieHome

Bedrijf B. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte villa voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf B. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 397281

Laatst bijgewerkt: 14.11.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397281.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven