Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seafront Villa Nina

Brzet, Omiš, Midden-Dalmatië, Dalmatische kust

Max.  5   gasten
305m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 5  gasten
305m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Luxueuze Villa Nina is een gloednieuw en modern pand met prachtig uitzicht op zee en het strand vanaf het hele terrein, gelegen net boven het strand van Brzet naast de identieke Villa Kiara ernaast. Een volledig van airconditioning voorziene villa met 5 slaapkamers, gratis WiFi, een Finse sauna, een fitnessapparaat, een biljart en een verwarmd zwembad met hydromassage, gelegen op een rustige locatie in Brzet, Omiš stad (2 km van Omiš centrum). Villa Nina ligt boven het kiezelstrand, het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 100m afstand, en je bent minder dan 5 minuten rijden naar Omiš en de Cetina rivier met vele attracties en activiteiten zoals raften, zip-line boven de Cetina rivier, free climbing, en boottocht opties.... of je kunt gewoon genieten van het prachtige uitzicht dat dit gebied biedt in een rustige en vriendelijke omgeving.

Villa Nina is een luxe, moderne en goed uitgeruste 4-sterren villa met 5 en-suite slaapkamers, elk met uitzicht op zee, en het is gelegen op een 875 m2 perceel en staat op 306 m2 leefruimte verdeeld over twee verdiepingen - begane grond en eerste verdieping. Perfect thuis weg van huis voor familiebijeenkomsten of een groep vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen of actieve vakantie in Kroatië.
Villa Nina is een mooi ontworpen woning, uitgerust op een hoog-niveau en straalt stijl en elegantie uit. Met zonlicht vanuit meerdere hoeken is de leefruimte een perfecte ruimte om te genieten van de warme gloed - van de zon en het open uitzicht op zee - op elk moment van het jaar. Het pand is volledig omheind en biedt 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

*Buiten (140 m²) ligt een verwarmd privézwembad van 54 m² met hydromassage en een waterzuiveringsinstallatie volgens de hoogste normen zonder chloorgebruik. Een zonneweide met 10 ligstoelen, een buitendouche, een apart toilet en een overdekte eethoek met een traditionele barbecue voor maximale ontspanning en om te genieten van het mediterrane klimaat.

*De BEGANE GROND heeft een open woonruimte die bestaat uit: een volledig uitgeruste keuken (38m²) met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een comfortabel verblijf (een magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een capsule Julius Meinl koffiezetapparaat...), een ruime eethoek voor 10 personen gevuld met natuurlijk licht, een zeer comfortabele woonkamer (32m²) met sofa's, flatscreen TV, PS5, Bluetooth luidsprekersysteem, allemaal volledig voorzien van airconditioning. Grote glazen wanden verbinden het interieur van de villa op de begane grond met het exterieur. Er is ook een fitnessruimte met airconditioning (22 m²) met een multifunctionele machine, een hometrainer, een biljart voor wat plezier, een tv, een ruime Finse sauna en een douche ernaast.

Slaapkamer 1 (23 m²) bevindt zich op de begane grond en heeft een directe uitgang naar het zwembad. Het biedt een super kingsize bed van 200cmx200cm, airconditioning, een tv en een en-suite badkamer met een douche. Er is ook een wasruimte met een wasmachine, een droger en strijkbenodigdheden, en een apart toilet op deze verdieping.

*De EERSTE verdieping, waar zich 4 luxueus uitgeruste en zeer comfortabele ensuite slaapkamers bevinden, elk met open zee- en eilandzicht.

Slaapkamer No2. (25,6m²) met een super kingsize bed (200cm×200cm), en-suite badkamer met een douche, A/C, TV, balkon met uitzicht op zee.

Slaapkamer 3. (22,6m²) met een super kingsize bed (200cm×200cm), en-suite badkamer met douche, airco, tv.

Slaapkamer nr. 4 (25,2m²) met een super kingsize bed (200cm×200cm), en-suite badkamer met douche, airco, tv.

Slaapkamer nr. 5 (22,6m²) met een super king-size bed (200cm×200cm), en-suite badkamer met douche, airco, tv.
Licentie- of registratienummer: 123

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 45 km Split

45 km

Station 28 km Split

28 km

Snelweg-afrit 37 km Blat na Cetini

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Er is een mogelijkheid om extra diensten te huren met onze hulp, zoals het bezorgen van boodschappen, het inhuren van een chef-kok, dagelijkse privéboottochten (je kunt dit bij aankomst navragen bij de gastheer), raften, zip-line, fietsen huren en andere activiteiten in Omiš of op de Cetina rivier om je verblijf in Villa NINA nog interessanter te maken. Op slechts 25 km afstand kun je de prachtige mediterrane parel bezoeken en de beroemde stad Split, waar je oude bezienswaardigheden kunt vinden die het decor vormden voor de beroemde serie Game of Thrones. Ook enkele ideeën van wat kan worden bezocht: Makarska (40min), Dubrovnik (3u), Trogir (1u), Zadar (2u), Krka watervallen (1,5u), en Plitvice meren die allemaal binnen een dagtrip afstand liggen zodat je ze allemaal kunt bezoeken terwijl je in onze villa verblijft.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra services (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privé-kok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Je kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan we tot je beschikking en helpen we je graag.

We kijken uit naar uw aanvraag, uw Feriehome agentschap team


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. Sovulj

Bedrijf B. Sovulj

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf B. Sovulj

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. Sovulj

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 445650

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/445650.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven