Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW! Seaview Villa ABA

Podstrana

Max.  5   gasten
365m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 5  gasten
365m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa ABA is een nieuw eigendom dat zeer comfortabele en stijlvolle accommodatie biedt voor 8+2 personen. Volledig uitgerust met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een ontspannen vakantie, volledig voorzien van airconditioning, met gratis WiFi, een eigen en verwarmd zwembad van 38 m² met het tegenstroom zwemprogramma en het chloorvrije systeem, en een enorm zonneterras, 4 slaapkamers en een mediaruimte met PS5 en een slaapbank. Zeer mooie locatie en perfecte accommodatie voor ontspannen familievakanties om u thuis te voelen weg van huis, maar een beetje aantrekkelijker als het uitzicht op de eilanden en de Adriatische zee zijn gewoon geweldig, en de zonsondergangen zijn inderdaad adembenemend. Villa ABA is gelegen boven de kustweg in Podstrana dorp omgeven door typische mediterrane planten zoals pijnbomen en olijfbomen, met tinten van groen en blauw overal om je heen waardoor je een mooie en rustige omgeving. Het is gelegen op een eigen perceel van 365 m² bestaande uit 640 m² nuttige ruimte verdeeld over twee verdiepingen.
Het ligt op slechts 10 km van de beroemde stad Split met vele historische bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken, op slechts 650 m van het mooie kiezelstrand in Podstrana, minimarkt op 650 m afstand, 2 km van restaurants. Als u liever geniet van uw privacy in de woning, heeft u de mogelijkheid om extra diensten te regelen, zoals een prive-kok, een masseuse, en boodschappen levering aan de woning, of u kunt een prive-dag boottocht naar eiland Brač of Hvar (niet inbegrepen, kan allemaal worden geregeld voor of tijdens uw verblijf). Villa ABA biedt exclusief voor u: * Buiten biedt een prive-en verwarmd 38sqm infinity zwembad met een tegen-stroom zwemmen programma, en een volledig geautomatiseerd zoutelektrolyse-systeem (Chloorvrij systeem). Het comfortabele zonnedek rond het overloopzwembad met zeer comfortabele zonnedekstoelen, een loungehoek om te ontspannen en te genieten van het geweldige uitzicht op de Adriatische zee vanuit elke hoek, en een buitendouche. Net achter het zonneterras is een overdekte eethoek buiten met een barbecue (directe toegang tot de keuken en de woonkamer), en twee patio schommels, een buiten TV.
* De benedenverdieping biedt een volledig uitgeruste keuken met een eettafel, een glazen deur naar het zwembad aan de ene kant, en een eethoek buiten aan de andere kant. De keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft, zoals een Nespresso-koffiezetapparaat, een waterkoker, een magnetron, en twee koelkasten (waarvan één met een ijsmachine en koud water). Een woonkamer met een flatscreen-tv met surround luidsprekers, A / C, gratis WiFi, een comfortabele bank, en een bureau als u besluit om daar een beetje te werken. Er is ook een slaapkamer nr. 1 met twee eenpersoonsbedden van 90cm x 200cm die kunnen worden aangesloten op een kingsize, flatscreen-tv en uitgang naar de eethoek buiten. Er is een aparte badkamer met een douche op de benedenverdieping. De comfortabele en stijlvolle binnentrap brengt u naar de eerste verdieping. De eerste verdieping biedt een mediaruimte met een flatscreen-tv, WiFi, PS5, A / C, en een bank die kan worden omgezet in een bed indien nodig. Perfecte plek voor uw jongste of de Teenagers. Een Seaview Slaapkamer No2 met kingsize bed 180cm x 200cm, en-suite badkamer met douche, een flatscreen-tv, air-conditioning, en toegang tot het terras met tuinmeubelen en prachtig uitzicht op zee en het zwembad (dit terras wordt gedeeld met slaapkamer No3). Een Seaview Slaapkamer No3 met kingsize bed 180cm x 200cm, een flatscreen-tv, air-conditioning, en een toegang tot het terras (gedeeld met slaapkamer No2). Een vierde slaapkamer met zeezicht, een kingsize bed van 180cm x 200cm, een tv en airconditioning. Een ruime familiebadkamer met een douche (voor slaapkamer nr. 3 en nr. 4). Er is ook een wasserette met een wasmachine, een droger, en strijkfaciliteiten. Het pand is omheind en zorgt voor 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.
Extra services (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome: - U kunt een boodschappen levering bestellen vanuit het comfort van uw bank, geleverd in een villa op de afgesproken tijd; - Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa prive-kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner; - U kunt een in-villa massage hebben met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen; - Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper); - Neem een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag verder.
Licentie- of registratienummer: 4

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 29 km Resnik

29 km

Station 10 km Split

10 km

Snelweg-afrit 26 km Dugopolje

26 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. FerieHome

Bedrijf B. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf B. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 396417

Laatst bijgewerkt: 02.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/396417.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven