Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Nonna Tonina

Podstrana

Max.  8   gasten
165m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
165m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Nonna Tonina is een nieuw gebouwde woning met absolute privacy en een adembenemend panoramisch uitzicht op het eiland Brač en de zee. Het is gelegen boven de kustweg in Podstrana dorp omgeven door typische mediterrane planten zoals pijnbomen en olijfbomen, slechts 200m van het strand, in de buurt van de beroemde stad Split (10 km), op een eigen perceel van 722 m² bestaande uit 165 m² nuttige ruimte verdeeld over twee verdiepingen en is geschikt voor 8 personen. Deze geweldige villa is perfect voor een ontspannen familie- of vriendenbijeenkomst en een perfecte uitvalsbasis voor dagtochten omdat u zich dicht bij vele attracties en activiteitenmogelijkheden bevindt. Volledig voorzien van airconditioning met gratis WiFi, met 4 slaapkamers, 4 badkamers, een fitnessruimte, een speeltuin, een verwarmd privézwembad van 24 m², met 8 ligstoelen, en bovendien is er een privéterrein op het strand met 4 ligstoelen voor u beveiligd (200m van de villa).
Hier volgt een gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor u is voorzien:
* De OUTDOOR biedt een privé en verwarmd zwembad van 8m x 3m, een zonneterras met 8 ligstoelen, een overdekte eethoek buiten (een paar treden boven het zwembad en zonneterras), een loungehoek voor de woonkamer, een traditionele barbecue (hout of houtskool), een speeltuin voor uw jongste kinderen met wat speelgoed, een schommel en een glijbaan. Het uitzicht is inderdaad spectaculair, vooral bij zonsondergang. Er is een beveiligde parkeerplaats voor 4 auto's boven de villa, op het privéterrein (met een videobewakingssysteem).
* De begane grond biedt een ruime woon- en eetruimte (44 m²) en een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf (koelkast met ijsblokjesmachine, een Philips volautomatische bean-to-cup espressomachine, een magnetron, een waterkoker...), een kookeiland, een eettafel voor 8 personen en directe toegang tot de eethoek buiten, een woonkamer met sofa en een flatscreen-tv ook met glazen deur naar het zonneterras, een apart toilet en een wasruimte met wasmachine, een droger en strijkbenodigdheden. Er is ook een slaapkamer NO1 (19,20 m²) met een kingsize bed 180cm x 200cm, en-suite badkamer met een douche, een TV, en A/C, met uitzicht op de olijfbomen rondom.
* De EERSTE verdieping biedt een slaapkamer NO2 (19,20 m²) met een kingsize bed 180cm x 200cm, een en-suite badkamer met een douche, een TV, A/C met een balkon, en uitzicht op de zee en het zwembad. Slaapkamer NO3 (16,77 m²) met een kingsize bed 180cm x 200cm, een en-suite badkamer met een douche, een TV, A/C, en uitzicht op zee. Slaapkamer NO4 (11,23 m²) met een kingsize bed 180cm x 200cm, een TV en A/C met uitzicht op de natuurlijke omgeving en olijfbomen. Er is ook een Gym met een loopband, een multifunctionele fitness machine, een yoga mat en pilates bal, een TV, A/C, en een balkon. Een familie badkamer met een douche.
Het interieur is uitgerust met zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige meubels voor de ontspannen vakantie die u verdient. Deze woning is zo perfect gelegen als een geweldige uitvalsbasis voor dagtochten, het bezoeken van Dalmatische attracties, of gewoon genieten van deze rustige omgeving met uitzicht op zee.
Villa Nonna Tonina is gelegen op slechts 10 km afstand van het centrum van de beroemde stad Split met vele restaurants, een open markt, geweldige historische bezienswaardigheden, en een must-see locatie: het Diocletiaan Paleis. Een kathedraal en talrijke winkels, bars en cafés bevinden zich binnen de witte stenen muren en onder de binnenplaatsen. U bent slechts 12 km verwijderd van de kleine mediterrane stad Omiš en de rivier Cetina met vele activiteiten zoals wildwatervaren, zip-line, kanoën, canyoning, en individuele of groepsboottochten op de rivier en/of naar de eilanden Brač, Hvar of Vis. U kunt genieten van het lopen van de wandelpaden of zelfs de vrije klimroute voor degenen die meer avontuurlijk zijn ingesteld, en genieten van de schone lucht die dit ongerepte gebied biedt. Villa Nonna Tonina is de ideale accommodatie voor gezinnen of kleinere groepen die samen tijd willen doorbrengen voor een rustgevende vakantie op deze ongerepte locatie, waarbij u ontdekt wat de beroemde Podstrana Riviera te bieden heeft.

De ligging van de villa en de interessante geografische kenmerken van Podstrana bieden toeristen verschillende recreatiemogelijkheden in de natuur: wandel-, trek- en fietspaden, een verblijf in Stara Podstrana, of sightseeing van culturele en historische plaatsen. Ook kunt u verschillende sporten beoefenen op het strand: windsurfen, zeilen, sportcatamarans, waterskiën en waterskaten.
Door de nabijheid van Split, zijn alle verkeersverbindingen in de buurt van de luchthaven (29 km), zeehaven (10 km), busstation voor internationaal verkeer (10 km), treinstation (10 km), en de snelweg (26 km), golf en tennisbanen slechts 4 km ver van de villa.
Bij aankomst zal de eigenaar u veel nuttige informatie geven over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants en aanbevolen dagtochten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 29 km SPU Split

29 km

Station 10 km Split

10 km

Snelweg-afrit 25 km Dugopolje

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Nonna Tonina ligt op slechts 10 km afstand van het centrum van de beroemde stad Split met vele restaurants, een open markt, verbazingwekkende historische bezienswaardigheden, en een must-see locatie: het paleis van Diocletianus. Een kathedraal en talrijke winkels, bars en cafés bevinden zich binnen de witte stenen muren en onder de binnenplaatsen. U bent slechts 12 km verwijderd van de kleine mediterrane stad Omiš en de rivier Cetina met vele activiteiten zoals wildwatervaren, zip-line, kanoën, canyoning, en individuele of groepsboottochten op de rivier en/of naar de eilanden Brač, Hvar of Vis. U kunt genieten van het lopen van de wandelpaden of zelfs de vrije klimroute voor degenen die meer avontuurlijk zijn ingesteld, en genieten van de schone lucht die dit ongerepte gebied biedt. Villa Nonna Tonina is de ideale accommodatie voor gezinnen of kleinere groepen die samen tijd willen doorbrengen voor een rustgevende vakantie in deze ongerepte locatie, en verkennen wat de beroemde Podstrana Riviera biedt.Villa`s locatie en Podstrana`s interessante geografische kenmerken, toeristen worden aangeboden verschillende recreatieve faciliteiten in de natuur: wandelpaden, wandel-en fietspaden, een verblijf in Stara Podstrana, of sightseeing van culturele en historische plaatsen. Ook kunt u verschillende sporten beoefenen op het strand: windsurfen, zeilen, sportcatamarans, waterskiën en waterskaten.
Door de nabijheid van Split, zijn alle verkeersverbindingen in de buurt van de luchthaven (29 km), zeehaven (10 km), busstation voor internationaal verkeer (10 km), treinstation (10 km), en de snelweg (26 km), golf en tennisbanen slechts 4 km ver van de villa.
Bij aankomst zal de eigenaar u veel nuttige informatie geven over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants en aanbevolen dagtochten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:10
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de servicekosten.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek van de huiseigenaar een eindafrekening voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt bezorgd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé-kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Mevr. M. Perasović

Mevr. M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele aanpak waarbij we ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom garanderen wij, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Mevr. M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Perasović

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 437864

Laatst bijgewerkt: 30.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/437864.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven