Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
54m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
54m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Als welkome gasten kunt u genieten van een huis dat liefdevol is ontworpen volgens ecologische en energetische aspecten. Een fotovoltaïsch systeem op het dak helpt bijvoorbeeld de energiekosten laag te houden en iets te doen voor de bescherming van het klimaat.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan, omdat we ook allergiepatiënten een aangename vakantie willen bieden.
Daarom zijn onze huizen ook rookvrij.
Wij verzoeken u vriendelijk hiermee rekening te houden.

Alle ramen zijn voorzien van externe rolluiken, zodat een goede nachtrust gegarandeerd is.

Een hoogtepunt voor onze gasten is het overdekte terras met een oppervlakte van 26 m². Hier kunt u een vloer van Bilinga-hout verwachten - geniet ervan bij ons!

Wij, de eigenaren, hebben het huis met liefde voor detail ingericht om het u, onze welkome gasten, comfortabel te maken.

En zo bieden wij u:

Een hal met garderobe, kast, schoenenrek en spiegel.

Een volledig uitgeruste keuken met broodrooster, eierkoker, koffiezetapparaat, Tassimo, magnetron, mixer, staafmixer, babyvoedingverwarmer, oven, keramische kookplaat, vaatwasser, gootsteen, wasmachine, koelkast met vriesvak (18l). Vaatwastabletten, koffiefilter, keukenrol zijn beschikbaar, evenals een selectie specerijen voor vrij gebruik.
Voldoende serviesgoed, borden, kopjes, glazen, warmhoudpotten, theepot, bestek, natuurlijk ook voor onze kleine gasten, evenals keukenhulpjes zijn aanwezig.

In het woon-eetgedeelte vindt u een gezellige zithoek, een comfortabele fauteuil met poef, een Smart TV, een plank met een selectie boeken voor jong en oud, een micro-systeem, een grote gezellige eettafel, waar u ook spelletjes kunt spelen, de spelletjes staan in het dressoir onder de TV. In de glazen kast staan vele soorten glazen voor alle gelegenheden.

In de slaapkamer met een tweepersoonsbed slaapt u heerlijk op lattenbodems van FMP en matrassen van Bett 1. Een grote kledingkast herbergt uw kleding, een strijkplank, strijkijzer en warmwaterkruik vindt u hier ook.

Een speciale extra is beschikbaar:
De 2e slaapkamer/kinderkamer met een stijlvol stapelbed, die zijn weerga niet kent, heeft:
een ligvlak van 140 x 200 cm en 90 x 200 bovenop.
Een kledingkast en een plank met cd-speler maken het plaatje compleet.

In de badkamer vindt u een kwartronde douche, een spiegelkast, een haardroger en een elektrisch bediend dakraam, dus geen zorgen als u het huis verlaat en vergeet het te sluiten: bij regen doet de sensor het voor u.
Een krukje voor kleine gasten maakt de toegang tot de wastafel gemakkelijk, een plank houdt uw spullen vast en een handdoekradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Ons houten terras met luifels en een polyrattan loungeset voor de mooie uren van de dag. Een grote tuintafel met 4 stoelen met hoge rugleuning en een zonnescherm
Luifels zorgen voor schaduw en een gezellige sfeer.

De tuin is en wordt aangelegd, er zijn rieten omheiningspanelen geplaatst voor een vriendelijk aspect en er is een haagbeukhaag geplant.

Velen hebben ons begeleid tijdens de bouwperiode en zijn blij met ons over een vakantiehuis dat ecologisch en energetisch hoogwaardig is gerenoveerd. Wij, de eigenaren, hebben het huis met oog voor detail ingericht om het u, onze welkome gasten, comfortabel te maken. Elk jaar proberen wij het verblijf van onze gasten nog aangenamer te maken door kleine (of grotere) verbeteringen en verfraaiingen aan te brengen.

En zo bieden wij u:

Een hal met garderobe, kast, schoenenrek en spiegel.

Een houten terras met luifels en een polyrattan loungeset voor de mooie uren van de dag. Een aluminium tuintafel met glazen blad (140 x 90 cm) en 4 stoelen met hoge rugleuning nodigen uit tot gezellig samenzijn.

In de garage vindt u ook 2 rolstoelen, 2 relaxstoelen, nog meer tuinstoelen, krukjes, kussens en kussentjes, een barbecue, een draaibare barbecue, een droogmolen en een droogrek samen met beugels. In de witte hoge kast staan emmers, handborstels, stoffer en blik, bezems. U vindt er ook de stofzuiger. Een plank en wandkasten bieden opbergruimte voor uw benodigdheden.

U vindt er ook zand en speelgoed voor in de tuin, straatkrijt in een van de muurkasten. Breng uw eigen houtskool en barbecue-aansteker mee als u die niet meer heeft.

Alle kunststof ramen zijn voorzien van buitenluiken. Vliegenhorren en deuren beschermen tegen vervelende insecten.

Indien gewenst stellen wij u gratis een reisbedje, een bedhekje en twee kinderstoelen (één voor binnen en één voor op het terras) ter beschikking.

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid. Daarom is het hele huis uitgerust met led- of spaarlampen. De elektriciteit is groene stroom en een fotovoltaïsch systeem produceert het grootste deel van de elektriciteit voor het huis.

Wij willen dat u zich bij ons op uw gemak voelt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Stapelbed
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Bremen

140 km

Station 15 km Esens

15 km

Snelweg-afrit 45 km Leer-Nord/ Wilhelmshavener Kreuz

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In een vakantiepark, ideaal voor gezinnen, maar ook singles en koppels die van de rust willen genieten, liggen onze twee vakantiehuizen hemelsbreed slechts 80 m van elkaar verwijderd. De exclusieve ligging direct achter de zomerdijk met de kortste weg naar het strand in de stad is geniaal. U woont in de directe omgeving van het Werelderfgoed Waddenzee met zijn grote diversiteit.
U kunt het verwarmde zeewaterzwembad op het strand gemakkelijk te voet bereiken of met de trolley, die in het huis beschikbaar is. De grote speeltuin op het strand is iets voor groot en klein. Talrijke zomerevenementen bieden altijd een afwisseling. Of de ridderspelen in Dornum, op slechts 6 km afstand, of de talrijke muzikale evenementen op het strand, er is veel te beleven in de zomer. In het Reethaus am Deich ontbreekt het vakantieprogramma voor kinderen of zelfs de volwassenen niet met bijvoorbeeld yoga of Pilates.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Der Mieter ist berechtigt, vor Mietbeginn vom Vertrag zurückzutreten. Im Falle eines solchen Rücktritts wird vom Vermieter eine Entschädigung geltend gemacht, und zwar wie folgt: Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises Rücktritt 11 Tage vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises Der Mieter hat das Recht, einen Ersatzmieter zu stellen, der die Wohnung in vollem Umfang übernimmt. Dafür kann eine Bearbeitungsgebühr von 50,00 EUR berechnet werden. Rücktrittsgebühren werden dann nicht erhoben.

meer informatie:

U kunt ook genieten van een lange pauze in Dornumersiel, een erkend kuuroord. Als aan de medische voorwaarden is voldaan - voor u of voor een van uw kinderen - kunt u een poliklinische revalidatiekuur volgen, ook wel kuur genoemd.
Voor een verblijf van 21 dagen draagt het ziekenfonds bij in de kosten van kost en inwoning voor elk gezinslid dat een kuur nodig heeft. Er is zelfs een hogere toelage voor kinderen. Vraag het uw arts en vervolgens uw ziekenfonds. De Social Security Code stelt ook dat ambulante behandeling de voorkeur verdient boven intramurale behandeling. Om gezond te worden en te blijven, moet je je goed voelen. Dus, ga op vakantie voor je gezondheid!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Sabine K. uit Herne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geslaagde vakantie

Niet alleen de perfecte uitrusting, maar gelukkig ook het goede weer hebben er aanzienlijk toe bijgedragen dat het een bevredigende en ontspannen vakantie was.
We willen ook graag de verhuurders bedanken voor het beschikbaar stellen van de vele extra's om te gebruiken.
We vonden het ook fijn dat dit vakantiehuis is uitgerust met een zonne-energie-installatie voor eigen verbruik, waardoor er geen extra kosten voor energie zijn ontstaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie B. Häusling:

Herzlichen Dank für Ihren Besuch. Danke für die nette Bewertung, wir hatten Sie gern zu Gast.

Mei 2023

Karin R. uit 32602 Vlotho

4,8
5 5 4 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantiedagen in een zeer mooi rijtjeshuis

We denken graag terug aan de mooie dagen in uw gezellige rijtjeshuis. De keuken, slaapkamer en woonkamer zijn smaakvol en praktisch ingericht. Alles was brandschoon. Vooral het grote, overdekte terras nodigt uit om te ontspannen. We vonden de nabijheid van het strand en de haven erg leuk.
Bedankt voor de geweldige tijd.
Hartelijke groeten uit Vlotho.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Familie B. Häusling:

Herzlichen Dank für die netten Worte und Ihren Besuch. Sie waren geschätzte Gäste.


Contactpersoon

Familie B. Häusling

Familie B. Häusling

We werden meteen verliefd op het gebied en hadden het geluk dat we onze twee huizen in 2012 konden kopen. Met veel moeite en grote plaatselijke ambachtslieden hebben we ze gerenoveerd en opgeknapt, voorzien van PV-systemen en zo een steentje bijgedragen aan de klimaatbescherming. Wij hebben de huizen zo ingericht dat wij, maar ook u, beste gasten, zich er prettig bij voelen. Ontspan, kom tot rust, geniet van de goede lucht, laat je gaan - dat is wat wij je toewensen. Elk seizoen proberen we iets nieuws in en rond de huizen te brengen door kleine of grote veranderingen aan te brengen, we willen de recreatiefactor verbeteren. Een pauze van het dagelijkse leven direct naast het Werelderfgoed Waddenzee is iets bijzonders. Dornumersiel is ons adoptiehuis geworden. Geniet er ook van.


Andere accommodaties van Familie B. Häusling


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 404539

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/404539.htm

Familie Bettina und Martin Häusling

Graf-Bernadotte-Str. 19

51469 Bergisch Gladbach

0049(0) 22029276298


«Crabwalk» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven