Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Nika in Carolinensiel

Carolinensiel Harlesiel Noordzee Oost-Friesland

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Deze rustig gelegen halfvrijstaande woning ligt in een kleine nederzetting tussen het kuurcentrum "Cliner Quelle" (met sauna, fitness- en wellnessfaciliteiten) en het historische centrum van Carolinensiel met de museumhaven, gastronomie en winkelmogelijkheden. Het strand met een openluchtzwembad met zeewater ligt op ongeveer 1,8 km afstand.

De smaakvolle inrichting van de lichte, comfortabel ingerichte kamers omvat de volledig uitgeruste inbouwkeuken met vaatwasser en magnetron op de begane grond, evenals de woonkamer met eethoek, zithoek, satelliet-tv, radio en dvd-speler. Er is ook een gastentoilet op de begane grond. Vanuit de woonkamer stapt u op het terras op het zuiden met een kleine tuin

Er is ook een internetverbinding via WLAN beschikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich een tweepersoonskamer en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een wasmachine in de badkamer. Op zolder is er nog een kamer met twee eenpersoonsbedden. Voor kleine kinderen is er een kinderstoel, een reisbedje en een trolley. Beddengoed, badlakens en handdoeken maken geen deel uit van de uitrusting, maar kunnen afzonderlijk worden geboekt tegen een vast tarief van 15€ per persoon.

De parkeerplaats voor uw auto is direct voor de ingangsdeur. Het gezinsvriendelijke huis is geschikt voor mensen met een allergie. Daarom vragen wij uw begrip dat huisdieren niet welkom zijn en dat roken in het huis niet is toegestaan. Op het overdekte terras kan gerookt worden.

In de eindprijs zijn - behalve het optionele beddengoed/handdoeken en de verplichte toeristenbelasting - alle bijkomende kosten inbegrepen, zoals Wi-Fi, wasmachine, eindschoonmaak, enz.

Ons doel is dat u zich thuis voelt. Wij doen ons best om het u naar de zin te maken en hopen u volgend jaar weer als tevreden gast terug te zien.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Haus Nika in Carolinensiel ligt in het woonpark Pumphusen in een zuivere woonwijk. In de directe omgeving vindt u het Haus des Gastes met sauna, kinderspeelruimte en een exclusieve wellness-afdeling.

Carolinensiel ligt direct aan de Noordzee en wordt beschouwd als een van de aantrekkelijkste bestemmingen aan de kust. Hier vindt u zowel een volwassen dorp met historische gebouwen als moderne toeristische voorzieningen. De door de staat erkende badplaats Carolinensiel is de Noordzeebadplaats met 3 havens. In het idyllische centrum van het dorp ligt de Oude Haven, gesticht in 1730. In haar hoogtijdagen in de 18e en 19e eeuw was zij na Emden de grootste Oost-Friese zeevaart- en handelshaven en van groot belang voor de gehele scheepvaart. Tegenwoordig is het het centrum van het Duitse Sielhafen Museum. Sommige originele historische zeilschepen liggen hier voor anker, andere zijn gerestaureerd. Een wandeling voert u over de kuurpromenade langs de Harle via de Friedrichsschleuse naar de jachthaven of de binnenhaven. Rechtstreeks naar de Noordzee, waar de krabbenkotters in de haven liggen, hoef je alleen de zeedijk over. Van daaruit vertrekken ook de veerboten naar het eiland Wangerooge. In Carolinensiel-Harlesiel wacht u een aangespoeld zandstrand, ideaal voor gezinnen met kinderen. Naast het zandstrand beschikt Carolinensiel over een verwarmd openlucht zeewaterzwembad direct aan het strand, een gastenverblijf met sauna, medische badafdeling en spa-behandelingen, kinderspeelhuis, kuurtuin. Een waterparadijs voor de kleintjes - met glijbanen en bubbelbad, sauna enz. voor de volwassenen.

U kunt boottochten maken, vissen, paardrijden, fietsen - goed ontwikkelde en bewegwijzerde fietspaden lopen door het landschap. Tennis, minigolf, waterfietsen en roeiboten worden ook aangeboden, evenals kinderspeelplaatsen. In het Haus des Gastes is er kinderopvang voor de kleintjes, en er zijn ook speel- en knutseldagen. Wandelpaden zijn er in overvloed, bankjes nodigen uit tot rusten en vertoeven.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De kuuradministratie in Carolinensiel rekent een kuurgeld van € 1,5 per dag voor kinderen van 4-15 jaar en € 3,0 per dag voor alle oudere kinderen in het hoogseizoen en € 1,5 per dag voor volwassenen in het laagseizoen (vanaf 2022). Gedetailleerde informatie over het tarief van het kuuroord vindt u op de homepage van Carolinensiel.

!!! Fouten en wijzigingen voorbehouden!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einer Stornierung durch den Kunden wird der Preis nicht erstattet. Sollten wir das Ferienhaus zu den gleichen Konditionen im stornierten Zeitraum wieder vermieten können, erhalten Sie den gezahlten Preis anteilig für die vermieteten Tagen abzüglich einer Pauschale von 25,00 Euro zurück.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Gabriele J. uit 30539 Hannover

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis Nika is alleen maar aan te bevelen.

We verblijven al vele jaren in dit vakantiehuis, het ligt centraal tussen Carolinensiel en Harlesiel, met het toeristische treintje of de boot ben je snel op het strand, fietsverhuur, restaurants en winkelmogelijkheden zijn op loopafstand te bereiken. In het vakantiehuis voel je je meteen thuis, het is schoon en de verhuurders zijn super aardig. We kijken al uit naar volgend jaar, Gabriele Jakob.

Antwoord van Mevr. J. Seltenreich-Linov:

Vielen lieben Dank für die nette Bewertung - wir freuen uns auf Ihren nächsten Aufentahlt bei uns :)


Contactpersoon

Mevr. J. Seltenreich-Linov

Mevr. J. Seltenreich-Linov

Andere accommodaties van Mevr. J. Seltenreich-Linov


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 412713

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412713.htm


«Huis Nika in Carolinensiel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven