Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Relax vakantiewoning Strandoase

Nedersaksen - Noordzee vasteland - Noordzee badplaats Cuxhaven - Duhnen

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 25.04 tot 28.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 25.04 tot 28.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Onze comfortabele "Relax vakantiewoning Strandoase" met overdekte loggia, terras en tuin, in de zomer van 2022 van boven tot onder gerenoveerd, is heerlijk rustig gelegen, zeer dicht bij het centrum van Duhnen (met talrijke winkels en restaurants) en het kilometerslange Noordzeestrand en de Waddenzee, waardoor een uitgesproken rustige ligging direct aan de rand van de natuur wordt gecombineerd met een centrale ligging ten opzichte van het centrum en het strand! Achter het huis kunt u dus direct beginnen in de uitgestrekte natuur van het kustlandschap met vele wandel- en trekpaden - of u bereikt het dorpscentrum en het fijne Noordzeestrand comfortabel na een paar minuten lopen! Een eigen strandstoel is al inbegrepen voor onze gasten vanaf ca. begin mei tot eind september (overigens kunt u onze tweezits strandstoel tijdens uw verblijf de klok rond gebruiken zonder tijdslimiet, bijv. voor een romantische picknick bij zonsondergang)!

Bovendien kunt u tegen een redelijke prijs toegang boeken tot het bad- en saunaparadijs van de "Ahoy Thalasso Spa" (met zeewatergolfslagbad, thermaalbad, whirlpools en stromingskanaal en premium saunalandschap met saunatuin en uitzicht op zee) voor afzonderlijke dagen of voor uw hele verblijf.

Aangezien wij in de afgelopen 20 jaar meerdere vakantiewoningen hebben gekocht en ingericht (en onze nieuwe vakantiewoning zelf enkele weken per jaar willen gebruiken), hebben wij onze ruime ervaring in de renovatie- en verbouwingswerkzaamheden en in het ontwerp van de inrichting verwerkt en hebben wij daarom bewust gekozen voor een hoogwaardige, maar gezellige inrichting in maritiem-mediterrane stijl, die allerlei extra's biedt en uitnodigt tot welzijn en ontspanning.

U kunt zich onder andere verheugen op een compleet nieuwe badkamer met handdoekverwarming, badkamerradio met internetverbinding en luidspreker aan de muur, wasmachine, haardroger en comfortdouche met gelijkvloerse douchebak, tropische regendouche, handdouche en comfortabele temperatuurinstelling, een hoogwaardige en volledig uitgeruste Nobilia-keuken in elegante landhuisstijl met onder andere een vaatwasser, 4-zone koelkast, een magnetron en een afwasmachine. Vaatwasser, 4-zone inductiekookplaat, oven, magnetron, koffiepadmachine en bovendien een klassiek koffiezetapparaat, een comfortabele woon/eetkamer met een gezellige hoekbank (die tevens een tweepersoons slaapbank is), een comfortabele en multi-instelbare relaxstoel met poef, een plafondventilator, een elektrisch rolluik, een eettafel voor vier personen, een digitale stereo-installatie met internetaansluiting en DAB-ontvangst, een dvd- en Blu-Ray-speler en een hoogwaardige 4K Ultra-HD-tv van Philips met een beelddiagonaal van 139 cm, SAT-aansluiting, Ambilight-achtergrondverlichting en internet-tv en geïntegreerde bioscoopluidsprekers van Bowers & Wilkins. Omdat de slaapkamer aan het einde van de gang ligt, is het er aangenaam rustig, zodat "late slapers" en "vroege vogels" elkaar niet in de weg lopen. De slaapkamer, harmonieus ingericht in maritieme stijl, is uitgerust met onder andere een comfortabel tweepersoonsbed van het merk "Hasena" en leeslampen, evenals een tv met internetverbinding en SAT-aansluiting. Een ondoorzichtig, elektrisch bediend rolluik, verstelbare lattenbodems en comfortabele veermatrassen zorgen bovendien voor een hoog slaapcomfort.

Vanuit de woon/eetkamer komt u vervolgens via een royale terrasschuifdeur bij het hoogtepunt van onze vakantiewoning: de overdekte loggia met directe toegang tot uw persoonlijke terrasgedeelte en de ruime, verzorgde en zeer rustige tuin beplant met gazons, hagen en struiken. Uw volledig overdekte en windbeschutte loggia is uitgerust met een aluminium tafel, vier hoogwaardige, meervoudig verstelbare en zeer comfortabele relaxstoelen met kussens, een buitenlamp en diverse stopcontacten, zodat u hier uitstekend kunt eten, lezen, werken of gewoon ontspannen en het prachtige uitzicht op de omliggende weilanden en velden kunt laten dwalen, want de loggia ligt op het zonnige zuidwesten, het terras en de aangrenzende tuin grenzen direct aan het lieflijke natuurlandschap van Duhn, dat naadloos overgaat in de Cuxhavense kustheide. Voor de buitenruimte (bijv. het terras of de tuin) kunt u ook gebruik maken van de multi-verstelbare relaxstoelen en onze tuinligstoelen met zonnebescherming. Een grote parasol en een barbecuewagen met een elektrische barbecue inclusief deksel staan ook ter beschikking van onze gasten.

Ook beschikbaar zijn onder andere een sleutelkluis, een "echt" internet vast tarief via W-LAN, een Amazon Echo speaker met Alexa, een telefoon met vast tarief, een speciaal verlichtingsconcept, een eigen parkeerplaats en een afsluitbare fietsbox voor twee fietsen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.35 km

0.35 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 90 km Bremen

90 km

Station 3 km Cuxhaven Innenstadt

3 km

Snelweg-afrit 12 km Cuxhaven-Altenwalde

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een ander bijzonder kenmerk van onze vakantiewoning is het speciale verlichtingsconcept, dat maritieme designlampen, een verlichte wolkenlucht, verschillende wand- en leeslampen en een ca. zes meter lange lichtstrook aan het plafond van de woonkamer voor een harmonieuze indirecte verlichting omvat, die dus gemakkelijk met een schakelaar of afstandsbediening aan de eigen voorkeur kan worden aangepast (zo kunnen naast de helderheid ook de intensiteit en de lichtkleuren worden aangepast. Het is ook gemakkelijk om voorgestelde lichtscènes te selecteren, zoals "Zonsondergang in de Savanne" of "Noorderlicht bij schemering").

Omdat wij weten hoe belangrijk een stabiel en snel internet tegenwoordig is, hebben wij onze vakantiewoning uitgerust met een "echte" breedband internetverbinding, met een snelheid van ca. 50 MBit/s en zonder beperking van het datavolume of apparaat, zoals anders in veel vakantiewoningen gebruikelijk is, zodat onze gasten er gratis gebruik van kunnen maken en zoals ze thuis gewend zijn via W-LAN. Bovendien staat een telefoon voor inkomende gesprekken en oproepen naar het Duitse vaste net gratis ter beschikking van onze gasten.

VERDERE DETAILS OVER DE UITRUSTING:
Naast de reeds beschreven kamers en inrichting heeft onze volledig gelijkvloerse Strandoase vakantiewoning ook een eigen voordeur (zodat u geen gebruik hoeft te maken van het trappenhuis), een eigen brievenbus (bijv. voor de doorgestuurde krant). (bijv. voor de doorgestuurde krant), een sleutelkluis, een entree met hal en kleine gang, garderobe, bank met schoenenopbergvakken, multifunctionele kast en passpiegel, diverse gedetailleerde luchtfoto's van steden en landschappen uit de regio, een afsluitbare berging toegankelijk vanaf uw loggia, een grote kast in de woonkamer alsmede twee Echo-speakers (die uiteraard desgewenst kunnen worden uitgeschakeld) met Alexa-spraakbesturing en toegang tot meer dan 90 miljoen liedjes en diverse digitale radiostations. Daarnaast zijn er dvd's van uiteenlopende onderwerpen, diverse boeken en bordspellen en diverse interactieve dvd-spellen beschikbaar voor een gezellige (spelletjes)avond.

Onze gasten hebben ook een eigen, afgebakende parkeerplaats direct bij het huis. U kunt ook uw eigen fietsen (of een handkar, een driewieler, een strandbuggy, een stuntvlieger, enz.) meebrengen en deze in onze afsluitbare, volledig tegen weersinvloeden beschermde fietsenstalling bij de parkeerplaats plaatsen.

Direct naast het buurhuis ligt ook een mooi aangelegde kinderspeelplaats met glijbaan, zandbak, schommel en klimelement en een tuinbank voor een gezellige picknick.

************************************************
Het Noordzeebad Cuxhaven/Duhnen - dat vanwege zijn bevoorrechte ligging ook wel liefkozend de "zetel aan de Noordzee" wordt genoemd - heeft veel te bieden: Hier kunt u onder andere een kilometerslang zandstrand verwachten, het schier eindeloze wad (wadlopen!), een prachtige strand- en kuurpromenade om langs te wandelen en een enorm netwerk van wandel-, wandel- en fietspaden. De Noordzeebadplaats Cuxhaven bestaat uit verschillende wijken en badplaatsen, waarvan uw vakantieoord Duhnen het absolute middelpunt is van deze langgerekte keten van kuuroorden. In Duhnen vindt u een zeer goede infrastructuur, een historische binnenstad, uitstekende gastronomische voorzieningen en een breed aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Duhnen ligt ook aan de drukste scheepvaartroute ter wereld! Meer dan 60.000 schepen passeren jaarlijks de "Kugelbake" - "de poort naar de wereld". Je kunt hier dus echt je hart ophalen aan de grote cruiseschepen, veerboten en andere 'potten'. In Cuxhaven en omgeving bevinden zich ook diverse vrijetijdsactiviteiten en avontuurlijke musea (bijv. het Klimahaus).

UW VAKANTIEOORD DUHNEN:
In Duhnen kunt u terecht voor een ontspannen strand- of wellnessvakantie, een sportieve actieve vakantie of een gezellige gezinsvakantie. Er is voor elk wat wils. Door de aantrekkelijke en centrale ligging van uw vakantiewoning bevindt u zich na enkele minuten lopen direct in het centrum van Duhnen - het absolute centrum van het Noordzeekuuroord. Hier vindt u alles wat het hart van een vakantieganger begeert: diverse bars, cafés, ijssalons en restaurants (van huiselijke, typisch Noord-Duitse, internationale tot luxueuze topgastronomie met twee Michelin-sterren) evenals talrijke winkels, boetieks, galerieën en souvenirwinkels wachten erop door u ontdekt te worden. De haven en de scheepvaart hebben een lange traditie in Cuxhaven/Duhnen en geven de stad haar typische uitstraling. Gemengd met de vaak luxueuze Art Nouveau gebouwen is Duhnen een hoogwaardig en ongelooflijk gevarieerd vakantieoord direct aan zee!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

10-15 % korting in laag-, hoog- en laagseizoen bij een verblijf van minstens 14 dagen. ****

Bovenstaande prijzen zijn voor 2 personen, voor elke extra persoon plus 9,50 EUR per dag; kinderen tot 4 jaar gratis. ****

Honden/honden op aanvraag 2,50 EUR per nacht. ****

Bijna alle bijkomende kosten (zoals water, elektriciteit, verwarming) zijn al inbegrepen! ****

Bovenstaande prijzen zijn exclusief schoonmaak, beddengoed en handdoeken.
U kunt ook kiezen voor ons allround zorgeloos pakket: Dit omvat al opgemaakte lakens voor twee personen bij aankomst, schoonmaak aan het einde van uw verblijf, "echte" breedband internettoegang zonder data- en apparaatbeperkingen inclusief W-LAN, een vaste telefoonlijn en een eigen parkeerplaats.

Voordeelprijs van ons allround zorgeloos arrangement als onderdeel van de boeking:
in de periode van 04.03.2022 tot 04.11.2022, in de periode van 23.12.2022 tot 06.01.2023, in de periode van 04.03.2023 tot 04.11.2023 en in de periode van 23.12.2023 tot 13.01.2024 eenmalig slechts 69,00 EUR.

Voor kortere verblijven wordt een eenmalige toeslag van EUR 10,00 in rekening gebracht.

TOP: Speciale aanbieding voor ons allround zorgeloos arrangement in de andere seizoenen:
In de andere seizoensperiodes kost ons allround zorgeloos arrangement slechts eenmalig EUR 54,00 (ongeacht de verblijfsduur). ****

Desgewenst kunt u ook comfortabel gedekte bedden (dekbedden en kussens) en handdoekensets reserveren. De prijs hiervoor bedraagt eenmalig EUR 15,00 per persoon. ****

Kinderbedje en kinderstoel inbegrepen (op aanvraag). ****

Als u wilt, kunt u ook ons "BADEPARADIES-PAKET", ons "SAUNA- EN BADEPARADIES-PAKET" of ons "7-DAY SAUNA-, BADEN- UND FITNESSPARADIES-PAKET" boeken en dan krijgt u gratis toegang tot het nabijgelegen Ahoi-avonturen-, thermen- en golfslagbad met zijn meervoudig bekroonde 5-sterren premium saunalandschap (incl. panoramisch uitzicht op zee) en tot het grote fitnessgedeelte incl. gebruik van het diverse cursusaanbod (o.a. aqua-fit, aqua-back en aqua-ride). Panoramisch uitzicht op zee) en tot de grote fitnessruimte, inclusief het gebruik van het ruime aanbod aan cursussen (waaronder aquafit, aquaback en aquapilates). Een ondergrondse parkeerplaats in het Ahoi-Bad is bij alle drie de pakketten inbegrepen. De vermelde prijzen voor onze wellness-arrangementen gelden per persoon en voor een verblijf van 7 nachten. Voor kinderen en jongeren gelden gunstigere voorwaarden, die wij op aanvraag graag individueel voor u berekenen !!!! ****

Aantrekkelijke voordelen voor vaste gasten (zie onze homepage). ****

Annuleringsvoorwaarden:

  • Unsere Stornierungsbedingungen teilen wir Ihnen gerne auf Nachfrage oder im Rahmen der Zusendung Ihrer Buchungsunterlagen mit.

meer informatie:

WELLNESSARRANGEMENTEN (BAD, SAUNA EN FITNESSPARADIJS) VOOR ONZE GASTEN:
Door onze samenwerking met het Ahoi Thermal-, Erlebnis- und Wellenbad, dat direct in uw vakantieoord Cuxhaven-Duhnen ligt en dus slechts enkele minuten lopen van uw vakantiewoning, kunnen wij onze gasten nu het volgende aanbieden (telkens inclusief ondergrondse parkeerplaats):

-> Ons "BADEPARADIES-PAKET": Toegang tot de grote badwereld met o.a. surfbad met golfslag en "echt", zout zeewater uit de Noordzee, whirlpool, buitenbad met bubbelstoelen en stromingskanaal, thermaalbad met waterval, kinderparadijs, reuzenglijbaan en grote ligweide met uitzicht op de Noordzee. -> Bij boeking krijgen onze gasten 6x 2 uur gratis toegang tot de zwemwereld van het Ahoi-Bad tegen een toeslag van slechts EUR 3,00 per persoon per nacht. -> De totale prijs van dit pakket voor 2 personen is dus 42,00 EUR voor 6x 2 uur gratis toegang tot de badwereld, die u individueel kunt verdelen over al uw medereizigers en de dagen van uw vakantie die u het beste uitkomen. Overigens: Voor een bijbetaling van slechts ca. 1,00 EUR per half uur en persoon kunt u desgewenst ook langer in het bad blijven, waarbij de maximale bijbetaling voor een hele dag in het bad ca. 4,50 EUR per persoon bedraagt.

-> Ons "SAUNA EN BADING PARADISE PAKKET": Naast het hierboven beschreven "Zwemparadijs-arrangement" omvat dit arrangement ook toegang tot het meermaals bekroonde 5-sterren premium saunalandschap van het Ahoi-Bad, met onder meer een Kelo aarde sauna in een verzonken blokhut, een originele Finse opgietsauna, een Tuli sauna met open haard, een panorama sauna met een spectaculair uitzicht over de Waddenzee, een Russu-sauna met naar rozen geurende schalen en rozenkwarts, een minder heet Velo-bad met rustgevende lichteffecten en ontspannende muziek, een stoombad, een warm bubbelbad, een gezellige open haardhoek, een koudwaterbad, belevenisdouches met onweer en diverse lichteffecten, een saunatuin met een vijverlandschap, bruggen en loopbruggen, ruime zonneterrassen met panoramisch uitzicht op zee en diverse ontspanningsruimten. -> Bij boeking van dit arrangement krijgen onze gasten voor een meerprijs van slechts 6,50 EUR per persoon en nacht 6x gratis toegang tot de gehele sauna- en badwereld - bij dit arrangement zelfs voor een hele dag! -> De totale prijs van dit arrangement voor 2 personen bedraagt dus 91,00 EUR voor 6 dagentrees voor de bad- en saunawereld (in totaal beschikt u dus over 6 dagentrees, die u individueel kunt verdelen over al uw medereizigers en de dagen van uw vakantie die u het beste uitkomen). Voorbeeld: als u dit arrangement boekt, kunt u bijvoorbeeld op maandag, woensdag en vrijdag met twee personen de hele dag zonder extra kosten gebruikmaken van de sauna en de badwereld van de Ahoy-baden. Als u meerdere weken in onze vakantiewoning verblijft, is het natuurlijk ook mogelijk om het pakket over de afzonderlijke vakantieweken te verdelen).

-> Ons "7-daagse sauna-, bad- en fitnessparadijs-pakket": Naast de eerder beschreven toegang tot de gehele bad- en saunawereld van de Ahoi Spa, omvat dit pakket ook het gebruik van de grote fitnessruimte in het Thalasso Centre Ahoi, met onder meer trainingen op moderne, ergonomische apparatuur en op kracht- en cardiotoestellen, alsmede een breed scala aan cursussen zoals rugtraining, gymnastiek, interval cardio-sterktecursussen, Pilates, yoga, alsmede aquacursussen zoals aquafitness, aquarug en aquapilates. De grote bijzonderheid van dit arrangement is dat u een complete weekkaart ontvangt waarmee u elke dag van 's morgens tot 's avonds zonder extra kosten gebruik kunt maken van de gehele badwereld en de sauna- en fitnesswereld van het Ahoi-Bad, indien u dat wenst !!!! -> Bij boeking van dit arrangement krijgen onze gasten tegen een toeslag van slechts EUR 7,50 per persoon en nacht gratis toegang tot de gehele sauna-, bad- en fitnesswereld van het Duhn Ahoi-Bad - met dit arrangement zelfs de hele dag op elke dag van uw vakantieweek !!!! -> De totale prijs van dit arrangement bedraagt 52,50 EUR voor één persoon (of 105,00 EUR voor twee personen indien gewenst), die een week lang gratis toegang krijgt tot alle drie de zones (sauna, bad, fitness) van het Ahoi-Bad.

De vermelde prijzen voor onze wellness-arrangementen zijn geldig voor een verblijf van 7 nachten. Voor kinderen en jongeren gelden gunstigere voorwaarden, die wij op verzoek graag individueel voor u berekenen. Als u geïnteresseerd bent in een van onze arrangementen, vraag ons er dan gerust naar bij uw boeking (let op: de hier genoemde functies sauna, whirlpool, stoombad, fitnessruimte en zwembad bevinden zich allemaal uitsluitend in het Ahoi-Bad en niet in uw vakantiepark en zijn dus alleen inbegrepen als u een van onze wellness-arrangementen apart boekt).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

S. G. uit Ludwigshafen am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel tevreden.

Zeer schone vakantiewoning met alle comfort en alles is zeer goed doordacht (sleuteloverdracht top). De locatie is erg goed, alles is op loopafstand bereikbaar. Je voelt je vanaf het eerste moment zeer op je gemak. Zeer uitgebreide beschrijving van het appartement op de website. Ook de begeleiding was erg goed. We zullen graag weer terugkomen en het appartement aanbevelen aan anderen. De restaurants die we hebben bezocht waren allemaal goed tot zeer goed. Voor elk wat wils. Ook nogmaals bedankt aan familie Christ voor de zeer uitgebreide informatiemap.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Görl,

haben Sie vielen Dank für Ihre Rückmeldung und Ihre nette Bewertung.

Es freut uns sehr, dass Sie einen schönen Aufenthalt in unserer Ferienwohnung "Strandoase" in Duhnen hatten.

Sehr gerne würden wir Sie zu einem späteren Zeitpunkt erneut als unsere Gäste begrüßen.

Herzliche Grüße an den Rhein,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

December 2023

Leon K. uit Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige wintervakantie

Mijn man, ik en onze hond hebben een prachtige vakantie gehad in de Strand-oase. In het appartement ontbrak het ons aan niets, we voelden ons meteen op ons gemak:
Locatie (centraal maar niet in het midden), voorzieningen (licht- en geluidsconcept, alles wat je nodig hebt is aanwezig), uitstekende wifi-ontvangst, super vriendelijke begeleiding, veel nuttige informatie van tevoren en liefdevol in een map. Daar zit veel planning, werk en hart in!
Het weer was een beetje stormachtig, maar dat moet je natuurlijk in de winter verwachten, toch was het de moeite waard. Op de tweede dag kregen we een vraag van de familie Christ of alles in orde was, dat noem je complete verzorging. We zullen zeker terugkomen, waarschijnlijk in de zomer. Onze oprechte dank gaat uit naar de familie Christ. Met vriendelijke groet, Leon, Elke en Kinky.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebe Familie Köchling,

herzlichen Dank für Ihr nettes Feedback und Ihre tolle Bewertung, worüber wir uns sehr gefreut haben.

Sie hatten sich für Ihren Urlaub dieses Mal unbewusst ja die stürmischste Woche des Jahres "ausgesucht", was dann mit viel Wind und hohen Nordseewellen natürlich ein ganz besonderes Erlebnis war und daher sicherlich am besten in einem der Strandcafés oder -restaurants bei einer heißen Tasse Kaffee oder Tee beobachtet werden kann.

Sehr gerne kontaktieren wir Sie kurzfristig zu Ihrer Anfrage im kommenden Sommer, was dann schon wettertechnisch ein ganz anderer Urlaub werden wird - dann zum Beispiel bei einem gemtülichen Frühstück oder einem abendlichen Snack zum Sonnenuntergang in Ihrem eigenen Strandkorb am Nordseestrand oder bei einer Wattwanderung in Richtung Fahrrinne oder auch zur Insel Neuwerk!

Wir senden ganz herzliche Grüße zurück nach Hamm und wünschen Ihnen alles Liebe,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

November 2023

Gabi T. uit Ahlen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top!

Het was allemaal geweldig. Het appartement was erg schoon, zeer goed uitgerust en de locatie met hond is uniek. Het enige wat we niet leuk vonden, was dat de week helaas te snel voorbij was. ;-) In ieder geval zullen we terugkomen en volgend jaar zeker weer bij u boeken.
Tip: We hebben een kleine tour naar Sahlenburg gemaakt en hebben daar gegeten bij Kliff. We vonden het erg leuk. Het uitzicht was ook geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar T.,

haben Sie vielen Dank für Ihre netten Worte und Ihre hervorragende Bewertung, die uns sehr gefreut hat.

Es freut uns zudem sehr, dass Sie eine solch erholsame Urlaubswoche in unserer Ferienwohnung und in Cuxhaven verbracht haben und im nächsten Jahr wieder unsere Gäste sein möchten.

Herzliche Grüße und bis zum nächsten Jahr,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Oktober 2023

Elisabeth S. uit Velbert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

wat een mooie flat

Wat een geweldig en goed uitgerust vakantie-appartement. Geweldig ingericht, comfortabele tweepersoonsbedden met verstelbare lattenbodems en goede matrassen. Wellness in de badkamer met ontspanningsmuziek, wellnessverlichting en een regendouche. Over het algemeen is dit appartement voorzien van alle technische snufjes. Grote televisie met Ambilight, vervolgens verlichting met Philips Hue-uitrusting. Comfortabele bank en een zeer mooie inbouwkeuken met alles wat je nodig hebt.
We voelen ons hier erg op ons gemak en we bedanken mevrouw Christ voor de perfecte verzorging. Geweldige service.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Schmidt,

vielen lieben Dank für Ihre hervorragende Bewertung und auch für Ihre ausführliche und sehr nette Beschreibung, worüber wir uns sehr gefreut haben!

Falls es Sie wieder einmal in Richtung Nordsee zieht, würden wir uns ebenfalls sehr freuen, Sie erneut als Urlaubsgäste in unserer Ferienwohnung Strandoase begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße nach Velbert und alles Gute,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Augustus 2023

B. F. uit Bad Salzungen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top uitgerust

Het vakantie-appartement is top uitgerust en ingericht... De locatie is hemels rustig en toch heeft men slechts enkele minuten lopen naar het centrum en het strand.
Wij bevelen het graag aan anderen aan en zijn van plan volgend jaar weer te komen. Ik zal binnenkort contact met u opnemen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebe Familie B.,

es freut uns, dass Sie eine schöne Zeit in unserer Ferienwohnung "Strandoase" in Duhnen verbracht und sich so wohl gefühlt haben. Vielen lieben Dank für Ihre nette Rückmeldung dazu.

Wir würden uns sehr freuen, wenn wir Sie auch im kommenden Jahr wieder als unsere Gäste begrüßen dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Juli 2023

Melanie U. uit Oelde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantiewoning

De inrichting van dit appartement is echt meer dan geweldig, we hebben niets gemist, de pratende eierkoker heeft me volledig verrast! Ga alsjeblieft zo door, dat garandeert je nog veel meer tevreden gasten! Er is niets om over te klagen hier, alles is perfect. We zullen dit vakantieappartement zeker aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Lieber Urlaubsgast,

auch auf diesem Wege nochmals vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserer Ferienwohnung Strandoase in Duhnen sowie Ihre netten Worte, über die wir uns sehr gefreut haben.

Falls Sie wieder einmal einen Urlaub am Nordseestrand verbringen möchten, würden wir uns freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Juli 2023

Brunsi uit Blomberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis top. Geen gebreken.

Rustige locatie, maar toch alles snel bereikbaar. Goed onderhouden complex, zeer ruime voorzieningen. Voor ons was alles geweldig, de tips over restaurants en de omgeving waren geweldig. Alles verliep perfect, bij aankomst vonden we de sleutel in de kluis, het appartement was perfect. Als we nog een keer besluiten om op vakantie te gaan naar Cuxhaven, zouden we altijd bij u terugkomen. We zullen ook een aanbeveling doen in onze vrienden- en kennissenkring.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Lieber Urlaubsgast,

danke für Ihre hervorragende Bewertung und Ihren Urlaub in unserer "Strandoase".

Falls Sie wieder einmal "Sehnsucht" nach der Nordsee haben, würden wir uns sehr freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Juni 2023

Doris K. uit Steinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Niets aan te merken

De geweldige uitrusting van het appartement beviel ons bijzonder goed, bovendien was de locatie perfect voor ons. We hebben ook graag gebruik gemaakt van de eigen strandstoel. Ook positief: de goed beschreven map met veel nuttige tips en informatie.
Dan nog een persoonlijk telefoontje... meer kan niet. Heel erg bedankt daarvoor... We waren voor de eerste keer in Cuxhaven Duhnen en komen graag nog een keer terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Klostermann,

herzlichen Dank für Ihre netten Worte und Ihre tolle Bewertung, worüber wir uns sehr gefreut haben, und auch für die stets besonders angenehme Kommunikation.

Melden Sie sich sehr gerne wieder bei uns, wenn Sie erneut einen Urlaub an der Nordsee in Cuxhaven verbringen möchten.

Herzliche Grüße und alles Gute,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Mei 2023

J. K. uit Werl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Welnessvakantie

Beste Familie Christ. Bij dit appartement past het: aankomen - het appartement bekijken - je er goed bij voelen. Van A tot Z was alles geweldig. Er zijn geen wensen onvervuld gebleven. We hebben al in veel vakantieappartementen verbleven, maar deze kunnen we met een zeer goed gevoel aanbevelen. We hebben een zeer mooie week doorgebracht in uw appartement voor onze zilveren bruiloft. Lilly heeft zich ook op haar gemak gevoeld. Met vriendelijke groet, Familie Karcher.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebe Familie Karcher,

vielen lieben Dank für Ihre hervorragende Bewertung und Ihr großes Lob zur Ausstattung unserer Ferienwohnung, worüber wir uns sehr gefreut haben.

Wenn Sie wieder einmal einen Urlaub an der Nordsee verbringen möchten, würden wir uns sehr freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße und nachträglich die besten Glückwünsche zu Ihrer Silberhochzeit,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

April 2023

C. und F. E. uit Gramzow

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles perfect!

Het was een heerlijke week in jullie geweldige vakantiewoning en het rustige Duhnen.
We hielden vooral van
- de eersteklas en uitstekende uitrusting van de vakantiewoning
- de mogelijkheid om de hond bij ons te hebben
- het terras met buitenfaciliteiten
- de wadlooptocht van Duhnen naar Neuwerk
- de uitgebreide wandelingen
- De flair van Duhnen
- de zorgvuldige samenstelling van alle belangrijke informatie voor de gasten.
Vanaf het eerste telefoontje met mevrouw Christ tot aan het vertrek was alles perfect! De netheid en staat van de vakantiewoning onberispelijk, unieke briefing vooraf. Wij zullen jullie in ieder geval aanbevelen en zijn geenszins afkerig om nog eens een vakantie bij jullie te boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Eichberg,

herzlichen Dank für Ihr wunderbares Feedback und Ihre lieben Worte.

Wir haben uns sehr über Ihre Bewertung gefreut und wären froh, Sie zukünftig wieder einmal als Gäste in unserer "Strandoase" in Duhnen begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

April 2023

André G. uit Bestwig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer tevreden: geen wensen onvervuld gelaten

Wat ons vooral beviel: de super ondersteuning voor en tijdens onze vakantie, de geweldige vakantiewoning op een rustige en toch centrale locatie, evenals de vele excursiemogelijkheden en de goede restauranttips. Het absolute hoogtepunt was de waadtocht voor onze dochter met Doris Henn.
Wij zijn van plan de vakantiewoning in de herfst van 2024 opnieuw te boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebe Familie Graner,

haben Sie vielen Dank für Ihre tolle Bewertung.

Es freut uns sehr, dass Sie in unserer Ferienwohnung Strandoase in Duhnen eine schöne Urlaubswoche verbracht haben und auch Ihre Tochter mit dem Pferdeausflug ins Watt ein solch schönes Urlaubshighlight hatte.

Sehr gerne können Sie für Ihre neue Urlaubsbuchung wieder auf uns zukommen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

November 2022

Anette Z. uit Malsfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Niets ontbrak

We hielden gewoon van alles, zeer comfortabel ingericht, om ons goed te voelen. Op dit moment kan ik niets bedenken dat verbeterd kan worden. De flat was schoon en alles werkte perfect. In ieder geval zouden wij de flat aan anderen aanbevelen en misschien zelf een van uw andere flats uitproberen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Zilch,

danke für Ihre hervorragende Bewertung und Ihre lobenden Worte, über die wir uns sehr gefreut haben.

Wenn Sie einmal erneut einen Urlaub an der Nordsee - oder alternativ an der Ostsee bzw. im Allgäu - planen, würden wir uns sehr freuen, dann wieder Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße nach Malsfeld,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Oktober 2022

Lars S. uit Ratingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Smaakvol en rustig

Wij hielden vooral van de smaakvolle inrichting, de technische uitrusting en vooral de rust. Er is niets om over te klagen.
We hadden de gastenservice ter plaatse niet nodig. Wij vonden de telefonische ondersteuning zeer hartelijk. De flat was ook erg schoon. De overhandiging van de sleutels met de kluis bij de brievenbus is heerlijk ongecompliceerd. Aanbeveling is gegarandeerd !
En we zullen weer komen! :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Lieber Herr Schwab,

schön, dass Sie in unserer Ferienwohnung in Duhnen einen schönen und erholsamen Urlaub verbracht haben.

Herzlichen Dank auch für Ihre netten Worte, über die wir uns sehr gefreut haben.

Sehr gerne begrüßen wir Sie zukünftig erneut als unsere Urlaubsgäste in unserer Ferienwohnung "Strandoase".

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

Oktober 2022

Christa H. uit Einbeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig!

De flat is geweldig, alles wat je nodig hebt is er. We hebben nog nooit zoiets gevonden. De gerechten passen bij elkaar, niets wordt bij elkaar gezocht. De ligging is uitstekend, rustig en toch dicht bij het centrum van Duhnen. Bed en bank zeer comfortabel. Ook voor buiten is alles beschikbaar. Ook voor de hond was het geweldig, gas mogelijkheden snel bereikbaar. De inrichting is zeer smaakvol en praktisch. Genoeg opbergruimte, zelfs zeer genoeg. De keukenapparatuur is een droom. Ik zou thuis graag zo'n keuken hebben. Ik weet niet wat ik anders moet zeggen. De flat is gewoon super. We zouden het zeker aanbevelen en waarschijnlijk opnieuw boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Hase,

herzlichen Dank für Ihre nette Rückmeldung und Ihre hervorragende Bewertung, worüber wir uns sehr gefreut haben!

Wir wünschen Ihnen einen guten Start zurück im Alltag und würden uns sehr freuen, Sie zukünftig erneut als unsere Urlaubsgäste begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

September 2022

Thomas B. uit Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie in Cuxhaven

Hartelijk dank voor de geweldige week in jullie mooie vakantiewoning. We voelden ons meteen op ons gemak. De flat is zeer comfortabel ingericht en rijk uitgerust en was ook brandschoon. We kregen geweldige informatie over alles wat we konden uitproberen. Ook de telefonische vraag of alles in orde was: een super service. We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog eens terug. Met vriendelijke groet, familie Bleigel

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Christ:

Liebes Ehepaar Bleigel,

es freut uns, dass es Ihnen in unserer Ferienwohnung Strandoase so gut gefallen hat und Sie eine schöne Urlaubswoche an der Nordsee verbracht haben.

Ihr Lob für unsere Gästebetreuung vor Ort geben wir ebenfalls gerne weiter.

Wenn Sie wieder einmal einen Urlaub an der Nordsee planen, würden wir uns sehr freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße und auch Ihnen nochmals vielen Dank für die stets sehr nette Kommunikation,
Ihre Gastgeberfamilie Christ


Contactpersoon

Bedrijf Ferienwohnungen Christ
Mevr. K. Christ

Mevr. K. Christ

Beste gasten! Wij zijn niet alleen verhuurders van in totaal vier vakantiewoningen, maar ook zelf gasten, zoals op onze 'verhuurdersfoto', die genomen is tijdens onze vakantie in Denemarken. Veel dingen die ons tijdens onze vakantie negatief zijn opgevallen, hebben we daarom geprobeerd in onze appartementen te verbeteren. We hopen van harte dat we daarin geslaagd zijn en dat u bij ons een ontspannende vakantie zult hebben. Vriendelijke groeten Uw gastgezin Christus


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 422170

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/422170.htm

Mevr. Karin Christ

Harburger Straße 36

21680 Stade

0049(0) 414161649


«Relax vakantiewoning Strandoase» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 25.04 tot 28.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven