Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Wellness FeWo Meeresrauschen

Duhnen

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons luxe 4-sterren appartement met talrijke all-inclusive diensten is heerlijk rustig gelegen, vlakbij het centrum van Duhnen en het kilometerslange fijnzandstrand. Achter het huis begint de uitgestrekte natuur van het kustlandschap! Dankzij het eigen 'subtropische' zwembad is onze flat het hele jaar door een uitstapje waard. Bovendien zijn een Finse sauna, een stoombad, een kinderspeelplaats en een tafeltennisruimte direct in uw vakantiecomplex beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat u zich tijdens uw vakantie goed kunt ontspannen en het u aan niets ontbreekt, hebben wij onze flat in 2021 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een zeer hoge standaard. U kunt zich verheugen op een ethanolhaard, een Shiatsu-massagestoel, een vaatwasser, gratis DSL-internet (W-LAN), een hypermoderne tv en een stereo-installatie. Bovendien is de prijs al inclusief een eigen strandstoel direct aan het Duhnse Noordzeestrand, het gebruik van twee fietsen, een bezoek aan de beroemde Zoo am Meer, een havenrondvaart met een zeeschip door de verschillende havens van Cuxhaven, plus een ca. 2 uur durende boottocht naar de zeehondenbanken voor de kust van Cuxhaven en toegang tot de experimentele en avontuurlijke tentoonstelling Phänomenta!

WELLNESS IN UW VAKANTIEAPPARTEMENT: Bovenal willen wij onze gasten tijdens hun vakantie "luxe & ontspanning van het dagelijks leven" bieden. Met uw eigen "wellness-oase" met Shiatsu-massagestoel en het eigen zwembad en de twee sauna's (Finse sauna en "familiestoombad") is onze "wellness-vakantieappartement Meeresrauschen" het hele jaar door een reis waard. Laat je eigen Shiatsu massagestoel je echt kneden. U zult de massage nauwelijks kunnen onderscheiden van die van een "echte masseur". U kunt kiezen uit verschillende lichaamsmassages, gedeeltelijke lichaamsmassages, rug-, nek-, schouder-, dijbeen-, arm-, kuit- en voetzoolmassages

BINNEN ZWEMBAD EN SAUNAS: Het eigen, "subtropische" zwembad met een aangename watertemperatuur van ca. 28 graden vormt het hart van het complex en staat exclusief en geheel gratis ter beschikking van de vakantiegasten. Het heeft een aanzienlijke omvang van ca. 70 m² en is onlangs volledig heringericht, zodat u zich kunt verheugen op een hoogwaardige ambiance. Bovendien hebben onze gasten de mogelijkheid om tegen een minimale vergoeding gebruik te maken van de twee "sauna- en ontspanningsruimten". Hier wachten u twee verschillende sauna's (incl. ontspanningsruimte, afsluitbare kluisjes, omkleed- en douchegelegenheid). De ene is een klassieke Finse sauna (met opgietdouches), waar u uw saunasessie kunt verfijnen met bijvoorbeeld aromatische opgietingen, en de andere is een saunagedeelte met een ruim stoombad

ONZE SPECIALE EXTRA DIENSTEN: We zijn blij dat we onze gasten sensationele extra diensten kunnen aanbieden! Vanaf dit moment zijn verschillende diensten volledig gratis voor onze gasten! Bijvoorbeeld: gratis toegang tot de beroemde Zoo am Meer in Bremerhaven, inclusief deelname aan het voeren van ijsberen en het trainen van zeehonden, die meestal meerdere keren per dag plaatsvinden; gratis toegang tot de interactieve experimenteer- en belevingstentoonstelling ''Phänomenta''; een ca. 50 minuten durende rondvaart op de traditionele schepen MS Otter of MS Störtebeker door de verschillende havens van Cuxhaven inclusief live uitleg door ervaren ''zeeberen'' en een extra ca. 2 uur durende boottocht naar de zeehondenbanken voor de kust van Cuxhaven; een eigen gratis strandstoel direct aan het Duhner Noordzeestrand (die u dag en nacht gratis kunt gebruiken); twee fietsen en nog veel meer. Overigens kunt u van alle genoemde faciliteiten zo vaak en zo lang gebruik maken als u wilt - gedurende uw gehele verblijf! Dit aanbod is in geen enkel ander vakantieverblijf beschikbaar en is een heel bijzondere service voor onze gasten!

ONZE TIP: Geniet zelfs in het koude seizoen van een paar ontspannende uren op het strand, adem de gezonde zeelucht in, ontdoe u van de dagelijkse stress en regenereer uw lichaam en geest in het eigen zwembad van het hotel of laat u goed kneden door onze uiterst effectieve Shiatsu-massagestoel. Verwen uzelf met een heerlijk kopje koffie of thee bij een romantisch haardvuur, neem een bad in de Finse sauna en doe nieuwe energie op tijdens een promenade- of strandwandeling aan de Noordzee! Laat je hier echt vermaken!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.35 km

0.35 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 90 km Bremen

90 km

Station 3 km Cuxhaven HbF

3 km

Snelweg-afrit 12 km Cuxhaven-Altenw.

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

STRAND EN RECREATIE:
In Duhnen kunt u een strand verwachten zover het oog reikt - direct voor de deur. Het kilometerslange fijnzandstrand, de Waddenzee en de Noordzee zijn vanuit onze vakantiewoning snel en gemakkelijk te voet bereikbaar in ongeveer 5-7 minuten. Gewoon een straat oversteken en u bent er al: midden in het centrum van Duhn en de talrijke strandopgangen. Op het zandstrand van Duhn kunnen zowel kinderen als volwassenen heerlijk zwemmen in het schone, langzaam aflopende water. Spetteren, zwemmen, zandkastelen bouwen, duiken, spelen, surfen, zeilen, urenlang wandelen of gewoon ontspannen in het zand liggen of in je eigen strandstoel (bij ons al inbegrepen!) - de keuze is aan jou. Er is ook een speciaal en apart animatiestrand en zelfs ons eigen "stadion aan zee", waar diverse strandsportvelden liggen en van mei tot september een regelmatig animatie- en evenementenprogramma plaatsvindt.

WATER EN ZEE:
Naast het fantastische Duhn Noordzeestrand is de Waddenzee - die overigens deel uitmaakt van de grootste Waddenzee ter wereld en sinds 2009 zelfs door UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen - natuurlijk het absolute hoogtepunt van de regio. Bij eb hebt u de unieke kans om over de zeebodem te lopen en interessante ontdekkingen te doen. Een wandeling naar het wad, waar u een ontspannend bad kunt nemen in het vaak warme water, is bijzonder de moeite waard. Een wandeling op het wad is uiterst gezond en stimuleert het hele lichaamsorganisme. Ook een van de vele rondleidingen over het wad is een aanrader. Deze variëren van rondleidingen voor natuurliefhebbers en familiereizen tot de "barnsteenjacht in het wad". Daarnaast vinden op verschillende data in het jaar evenementenrondleidingen met Neptunusdoop e.d. plaats. Bijna het hele jaar door heeft u ook de mogelijkheid om per paardenkoets en waddenwagen de Waddenzee te verkennen en een excursie over de zeebodem te maken naar het eiland Neuwerk.

HAVEN EN FLAIR - TYPISCH NOORD-DUITS:
Cuxhaven wordt vaak de 'poort naar de wijde wereld' genoemd. Er zijn hier immers verschillende belangrijke havens, zoals de Zeehaven, de Amerikaanse Haven en de Kotter- en Visserijhaven. Toeristen zijn altijd gefascineerd door de enorme containerschepen en vrachtschepen. Bijzonder indrukwekkend is een wandeling naar de kotterhaven, waar de vele krab- en diepzeekotters naast elkaar in het havenbekken liggen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om krabben, vis en andere zeeproducten te kopen die rechtstreeks van de kotter worden gevangen! Cuxhaven heeft ook een aanlegplaats voor luxe schepen, van waaruit vroeger verschillende emigrantenschepen naar de "Nieuwe Wereld" vertrokken. Tegenwoordig kunt u zich naast grote containerschepen ook vergapen aan de Engelse veerboot en vooral aan enorme cruiseschepen zoals de Queen Mary II. Sommige van deze "reuzenschepen" zijn op weg naar Hamburg, andere meren direct aan in Cuxhaven en vertrekken van hieruit naar de rest van de wereld.

CULTUUR, ENTERTAINMENT EN BEZIENSWAARDIGHEDEN IN DE REGIO:
In Duhnen is altijd wat te beleven. Diverse sportactiviteiten zoals surfen, golfen, paardrijden, waterskiën, bowlen, enz. zorgen voor een spannende actieve vakantie. Bij slecht weer zijn er tal van culturele evenementen om u te vermaken. Elk jaar zijn er in Cuxhaven vele evenementen, van concerten met shantykoren en zeemansliederen tot spectaculaire shows, theater- en concertvoorstellingen van vele bekende artiesten. In de zomer zijn er zelfs dagelijks tot 3 kuurconcerten. Andere hoogtepunten zijn het waddenfestival, de wereldberoemde wadloopwedstrijd van Duhn, de zomeravond aan zee, het wijnbouwersfeest, het middeleeuwse spektakel van Cuxhaven, enz. Ook een bezoek waard zijn Fort Kugelbarke, het Wrakkenmuseum, het Aeronauticum, kasteel Ritzebüttel, kasteel Bederkesa, de Leer- en Toonwerf, het Museumschip, het Natureum, de dierentuin midden in het kuurpark en excursies naar Helgoland (duty-free winkelen), Bremerhaven en de Hanzesteden Bremen, Stade en Hamburg. Info: Er zijn overigens zeer goede treinverbindingen van Cuxhaven naar de steden Bremerhaven, Bremen, Stade en Hamburg. Bovendien worden vanuit Cuxhaven diverse excursies per bus aangeboden, onder meer naar de genoemde steden, maar ook naar het Alte Land, het eiland Sylt en het Heidepark.

ANDERE INFORMATIE EN REIZEN:
Populaire bestemmingen voor uitstapjes zijn kasteel Ritzebüttel, de dierentuin van Cuxhaven in de wijk Döse, de heide-, veen- en boslandschappen richting de wijk Sahlenburg, het Natureum Niederelbe, uitstapjes naar Helgoland (belastingvrij winkelen!), Bremerhaven (inclusief het Klimahaus, Auswandererhaus, Zoo am Meer, Phänomenta, diverse winkelcentra) en de Hanzesteden Bremen, Stade en Hamburg.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen gelden voor 4 pers., voor elke extra persoon plus 10 EUR per dag; kinderen tot 3 jaar gratis. **** Bijna alle bijkomende kosten (zoals water, elektriciteit, verwarming, massagestoel, strandstoel, W-LAN internet, evenals onbeperkt gebruik van het zwembad) zijn al inbegrepen! **** De prijzen zijn exclusief eindschoonmaak. U kunt ook kiezen voor ons allround zorgeloos pakket: Dit omvat al bij aankomst gedekte bedden en schone handdoeken voor 2 pers. (optioneel: extra pers. plus eenmalig 10 EUR), een schoongemaakte flat en een eigen, gemarkeerde parkeerplaats! Voordeelprijs bij boeking: vanaf 7 nachten eenmalig slechts 89,00 EUR!

NIEUW: Op verzoek kunnen badjassen gehuurd worden tegen kostprijs (4,00 EUR/persoon)! **** We zijn blij dat we onze gasten sensationele aanvullende diensten volledig gratis kunnen aanbieden! Zoals gratis toegang tot de beroemde Zoo am Meer in Bremerhaven incl. deelname aan het voeren van ijsberen en zeehondentrainingen die meestal meerdere keren per dag plaatsvinden; gratis toegang tot de interactieve experimenteer- en belevenistentoonstelling Phänomenta een rondvaart van ca. 50 tot 60 minuten op het traditionele schip MS Otter door de verschillende havens van Cuxhaven en een extra tocht van ca. 2 uur naar de zeehondenbanken; uw eigen gratis strandstoel; twee fietsen en nog veel meer. Overigens kunt u van alle genoemde faciliteiten zo vaak en zo lang gebruik maken als u wilt - gedurende uw gehele verblijf! Dit aanbod is in geen enkel ander vakantieverblijf beschikbaar en is een heel bijzondere service voor onze gasten!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

UW VAKANTIEOORD DUHNEN:
In Duhnen kunt u terecht voor een ontspannen strand- of wellnessvakantie, een sportieve actieve vakantie of een gezellige gezinsvakantie. Er is voor elk wat wils. Door de aantrekkelijke en centrale ligging van uw vakantiewoning bevindt u zich na enkele minuten lopen direct in het centrum van Duhnen - het absolute centrum van het Noordzeekuuroord. Hier vindt u alles wat het hart van een vakantieganger begeert: diverse bars, cafés, ijssalons en restaurants (van huiselijke, typisch Noord-Duitse, internationale tot luxueuze topgastronomie met twee Michelin-sterren) evenals talrijke winkels, warenhuizen, boetieks, galerieën en souvenirwinkels wachten erop door u ontdekt te worden. De haven en de scheepvaart hebben een lange traditie in Cuxhaven/Duhnen en geven de stad haar typische uitstraling. Gemengd met de vaak luxueuze Art Nouveau gebouwen is Duhnen een hoogwaardig en ongelooflijk gevarieerd vakantieoord dat toch de flair van "de goede oude tijd" heeft weten te behouden.

GEZOND EN HERSTELD:
Het klimaat aan de Noordzeekust in en rond Duhnen is uitzonderlijk gezond. De gezonde, zilte zeelucht is bijzonder goed voor mensen met ademhalings- en huidproblemen, maar het klimaat is vaak ook buitengewoon helend en heilzaam bij rugpijn en spanningen. Een verblijf op het strand of in het wad is daarom te vergelijken met een groot inhalatorium, waar de vele geneeskrachtige stoffen van het zeeklimaat alle organen van het lichaam ten goede komen. Dit bevordert uw ontspanning en versterkt tegelijkertijd uw afweer. U zult merken hoe het gezonde klimaat uw persoonlijk welzijn van dag tot dag merkbaar verhoogt!!! Overigens is het weer in Duhnen bijna altijd anders (vaak beter) dan de wereldwijde weerberichten op TV. Eb en vloed, wind en klimaat en vooral de invloed van de Golfstroom, die oceanische warmte naar het gebied van de Noordzee voor Cuxhaven brengt, zorgen vaak voor snelle weersveranderingen en laten weinig tijd voor langdurige regen.

AHOI ADVENTURE EN GOLFSLAGBAD:
Over zwemmen hoeven onze gasten zich geen zorgen te maken: ons grote, eigen zwembad staat u immers gratis ter beschikking. Maar als u een duik in het zeewater wilt nemen (en de Noordzee is te koud voor u), dan moet u een bezoek brengen aan het avonturenbad Duhner Ahoy. Hier kunt u op elk moment van het jaar genieten van tot 28 à 32 graden Celsius verwarmd zeewater en elke 20 minuten in golven tot 80 cm hoog glijden. Er is ook een indrukwekkend saunagedeelte met in totaal 7 verschillende sauna's, een saunatuin en een panoramasauna met een uniek uitzicht op zee. Andere hoogtepunten in het zwembad van Ahoy zijn een buitenzwembad met een stroomkanaal, bubbelbaden, de spa met bubbelstoelen en een waterval, een kinderparadijs, een reuzenglijbaan, enz. Daarnaast heeft het Ahoi-Bad een fitnesscentrum en een thalasso & wellnesscentrum, dat een breed scala aan massages en cosmetische behandelingen biedt.

INFORMATIE VOOR GOLFERS:
De 18-holes golfbaan in Cuxhaven wordt beschouwd als een van de mooiste banen van Duitsland !!! De 62 ha grote golfbaan is aangelegd in een typisch Noord-Duits landschap en is bijna het hele jaar bespeelbaar. Beginners kunnen verschillende golfcursussen boeken of hun spel verbeteren met individuele trainingslessen en tips van professionele golfcoaches.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienwohnung Höhne & Nebgen GbR
Dhr. F. Nebgen

Dhr. F. Nebgen

Wij, uw gastheren, zijn twee jonge gezinnen uit Hamburg. We houden van reizen en de zee. Des te meer reden voor ons om uw gastheer te zijn. Uw gastgezinnen Höhne & Nebgen!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 364502

Laatst bijgewerkt: 31.01.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/364502.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven