Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantie in het Zweedse huis op de Köterberg

Weserbergland en Teutoburgerwoud in het mooie bosdorp Hummersen am Köterberg in 32676 Lügde

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Nu ook met e-car oplaadstation, 11 KW wallbox stekker type 2
De vakantiewoning is ontworpen voor 2 tot 4 personen. De tweede slaapkamer is de woonkamer met een super comfortabele slaapbank. Een reisbedje en ook een kinderstoel zijn beschikbaar. De flat is gelijkvloers met een grote barrièrevrije douche. De vloer is betegeld en heeft vloerverwarming. Een douchestoel is ook aanwezig. Een andere slaapkamer kan worden voorzien in het hoofdgebouw.
Prachtige korte en lange wandelpaden grenzen eraan. Terras - ligweide - aparte ingang - mooie omheinde tuin - barbecueplaats. Ideaal gelegen aan de rand van het bos.
Hummersen heeft een eigen zwembad. Startpunt voor meer dan 50 excursiebestemmingen. Het Schiedermeer ligt op 15 minuten afstand.
2 personen 55 €/dag, elke extra persoon 15 €/dag, tot 4 nachten 40 € eenmalige toeslag, beddengoed, handdoeken en W-Lan internet zijn bij de prijs inbegrepen.
Huisdieren op afspraak 10 € per nacht.
U bent ook welkom om Kettler elektrische fietsen met Bosch middenmotor te huren voor uw verblijf, probeer het eens. U zult versteld staan hoe leuk deze fietsen zijn. Fietsen zonder motor zijn gratis.

Als de bezettingskalender op Bezet staat, kan ik misschien een andere accommodatie voor u vinden!!!
Aan de rechterkant van deze pagina vindt u meer van onze flats.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Slaapbank (120x195 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Hannover

80 km

Station 6 km Lügde

6 km

Snelweg-afrit 40 km Warburg

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis met de vakantiewoning ligt aan de rand van een smalle dorpsstraat zonder doorgaand verkeer, zodat men kan spreken van een rustige ligging.
Bos en weilanden grenzen er direct aan

Nordic Walking Park :
Alle routes beginnen en eindigen bij de brandweerkazerne !!!
Route I Kielberg Tour
(blauwe route)
Het leidt naar de Kiel- en Wiehenberg, langs de grens van Nedersaksen, langs de schietbaan en terug naar het beginpunt.
Route II Silbersiektour (rode route)
De route loopt langs het golfterrein richting Schloss Sonnenberg, door de Silbersiek naar de Laucherteich, door de Molkenkiel, langs de voet van de Osterhagen en terug naar het startpunt.
Route III Köterbergtocht (zwarte route) Deze route voert over het drielandenpunt (Lippe, Holzminden en Höxter) en over de Köterberg, die in de verte een goed uitzicht biedt op het nabijgelegen Weserbergland en het Teutoburgerwoud. Ga verder langs de windturbines, terug naar het begin
Route X Klosterbergtour (zwarte route) De grotendeels geasfalteerde route voert langs holle boerderijen, richting Wörderfeld, over de Klosterberg naar Falkenhagen, over de Molkenkielbrug, terug naar de brandweerkazerne.
Route XX
(zwarte tocht / halve marathonparcours) Over de staatsgrens naar de boswachterij, steenfabriek, station, Timmermanns Grund, Lebensbaumhecke naar het oefenbord met fantastisch uitzicht op het lieflijke Weserlandschap. Verder over de Wilmeröder Berg, langs de Lonaubach, langs de golfbaan, terug naar de start.
Wandelen:
Rondom Hummersen zijn er vele mooie wandelroutes door de weilanden, velden en bossen. Een populaire bestemming van hieruit is natuurlijk de Köterberg (gekscherend ook wel Monte Wau Wau genoemd). Van bovenaf heb je een prachtig uitzicht tot aan de Brocken in het Harzgebergte en aan de andere kant tot aan het Hermann Monument. Alle plaatsen die rond de berg zichtbaar zijn, zijn met de afstand gegraveerd op een stalen plaat.
In het restaurant op de berg kunt u genieten van het panoramische uitzicht met een kopje koffie of andere drankjes en eten. In de winter kunt u ook sleeën op de 500 meter hoge berg (mits er sneeuw ligt).
Golfen :
De Golfclub Weserbergland Polle-Hummersen begint direct aan de rand van ons mooie dorp.
Het heuvelachtige parcours, aangelegd in 1982, creëert een unieke verbinding tussen sport, kunst en natuur. Sculpturen van bekende kunstenaars zijn geïntegreerd in het parcours en het landschap. De fairways zijn omzoomd door het bos en bieden een prachtig uitzicht op de valleien en heuvels van het Weserbergland. De baan wordt het hele jaar door geëxploiteerd. Een short course met 3 holes en pitch green biedt ook ruimte voor een short game tijdens toernooien.
Fietsen :
ook al is het hier een beetje heuvelachtig, je kunt er heel mooi fietsen. Ons huis biedt gratis fietsen aan. In Polle aan de Weser (ongeveer 5 km bergafwaarts) loopt het Weser-fietspad R99 langs beide zijden van de Weser.
Het Weser-fietspad is een van de aantrekkelijkste fietspaden in Duitsland. U vindt rust en ontspanning in een gevarieerd landschap, brengt uw vrije tijd actief en gezondheidsbewust door, en het is nog leuk ook! Fiets langs de Weser van Hann. Münden naar Cuxhaven; het Weser-fietspad biedt u deze mogelijkheid.
Op weg naar huis kunt u uw fietsen op afspraak in Polle achterlaten en wij halen u met de auto op aan de voet van de bergen.

Zwemmen : Het eigen kleine openluchtzwembad, dat zelfstandig wordt beheerd en onderhouden door de bewoners van Hummers. Het zwembad is niet overbevolkt omdat het meestal alleen door plaatselijke gezinnen wordt gebruikt. Het wordt al beschouwd als een geheime tip in de omliggende dorpen. S Morgens en 's avonds kunt u in alle rust uw baantjes trekken. Kom eens kijken.
Korte informatie
Wateroppervlak in het zwemmersgedeelte van ca. 130 m² Wateroppervlak in het niet-zwemmersgedeelte van ca. 30 m² Waterdiepte in het zwemmersgedeelte van 0,70 tot 1,40 m Waterdiepte in het niet-zwemmersgedeelte van 0,70 tot 1,00 m Lengte van de baan in het zwemmersgedeelte van 16 m Lengte van de baan in het niet-zwemmersgedeelte van 5 m Zonneweide van ca. m³ Kiosk Door zonne-energie verwarmd wateroppervlak in het niet-zwemmersgedeelte van ca. 30 m²
De boottocht:
Er is een aanlegsteiger in Polle aan de Weser van waaruit u op bepaalde tijden aan boord kunt gaan van een boot van de Oberweserdampfschifffahrtsgesellschaft. De tocht gaat over de Weser naar Bodenwerder (Münchhausenstadt) of omhoog naar Höxter. Vanuit Höxter kan de reis dan ook worden voortgezet naar Bad Karlshafen. Fietsen kunnen worden meegenomen.
Er zijn nog veel meer dingen te doen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De tweede andere slaapkamer is de woonkamer met een super slaapbank.
Een extra slaapkamer met en-suite badkamer kan worden voorzien in het hoofdgebouw.
De 55,- € prijs / per nacht is voor 2 volwassenen, elke extra persoon 15,- €.
De voorbereiding van de flat is inbegrepen in de huurprijs.
Voor verhuur tot 5 nachten geldt een eenmalige toeslag van 40,- €.
Tijdens de vakantiemaanden is de basisprijs voor twee personen 65,- € per nacht.
Honden op afspraak 10,- € / nacht
Beddengoed, handdoeken, tafellinnen, W-Lan Internet, reisbedje, kinderstoel en de voorbereiding van het appartement zijn bij de prijs inbegrepen.
Kettler elektrische fietsen met Bosch middenmotor en schijfremmen kunnen worden geboekt voor het verblijf of voor afzonderlijke dagen. Probeer het eens, je zult niet meer zonder motor willen rijden.

Als de bezettingskalender op bezet staat, kan ik misschien alternatieve accommodatie voor u vinden!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Er zijn ook andere appartementen beschikbaar: zie rechtsonder op deze pagina.
Vanaf de vlakte kijk je direct in de tegenoverliggende weilanden en bossen van ons heuvellandschap. In Hummersen is er een prachtig klein zwembad, dat wordt beschouwd als een insider tip in de regio, omdat het wordt gerund door de dorpelingen zelf en daardoor een familiale sfeer heeft. Polle aan de Weser ligt op 7 kilometer, en er is een wat groter zwembad. Bezoek de rattenvangerstad Hameln en Bodenwerder, waar Baron von Münchhausen zijn verhalen vertelt. Het Schiedermeer ligt op 15 minuten rijden. Detmold met het Hermann Monument en de Externsteine is ook niet ver weg voor een excursie. In totaal zijn er meer dan 50 kleinere en grotere excursiebestemmingen in onze regio. Wandel door ons heuvelachtige groene landschap en ontdek prachtige uitzichten. Of maak een dagtocht naar de Harz.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Andrea O. uit Lübeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantieweek

Zeer leuke en vriendelijke sfeer,
vooral het fietsen met de ebike was erg leuk.
Aanbevolen voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2019

Willy H. uit 25594 Vaale

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie dagen in Humersen

We brachten een paar mooie dagen door in het Weserbergland bij de familie Benner in Humersen. We vonden een zeer mooie vakantiewoning waar het ons aan niets ontbrak. De verhuurders zijn aardig, de omgeving erg mooi en veel bezienswaardigheden in de buurt. Een auto is zeker een voordeel.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Jörg W. uit Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Korte vakantie met ontspanningsgarantie

Communicatie met de eigenaars vriendelijk, snel en direct.

Aangekomen in een oase van rust en we konden meteen tot rust komen.
Veel mogelijkheden van stadsbezoek tot wandelen en zwemmen.
We hadden twee honden bij ons en die konden zich uitleven in de nabije omgeving.
S Middags of 's avonds nodigt de prachtige tuin uit tot ontspanning, of het kleine terras bij ons Zweedse huisje
De uitrusting van de vakantiewoning laat niets te wensen over.

Helaas konden we niet veel wandelen omdat het gewoon te warm was.
We vonden snel alternatieven.

Belangrijk: een auto is aanbevolen.

Conclusie: Gewoon mooi en zeer warme gastheren. Wat wil je nog meer.

Wij denken aan een langer verblijf, want deze aangename omgeving is een balsem voor de dagelijkse stress.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Sabine C. uit 41352 Korschenbroich

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Goed allround

Wij (2 volwassenen, 1 hond) hebben onze vakantie 5 nachten doorgebracht in een vakantiewoning bij de familie Benner. We werden zeer vriendelijk ontvangen. De vakantiewoning is zeer liefdevol en gezellig ingericht. Het is erg rustig en ideaal om te ontspannen en voor mooie wandelingen.
Onze hond was ook zeer welkom en mocht gebruik maken van de volledig omheinde tuin.
De familie Benner was altijd vriendelijk en gastvrij.
We zouden altijd terugkomen bij de volgende gelegenheid.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie

Juni 2018

Harald uit 27628 Hagen i. B.

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Korte vakantie met motor

De flat op de begane grond is, zoals beschreven in de advertentie, top. We wilden niets. Je moet een paar kilometer rijden om boodschappen te doen, maar dat is de prijs die je betaalt voor rust en een prachtig landschap. De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam. Voor motorrijders die na een tour in het Weserbergland, Solling of Teuteburger Wald willen genieten van de rust in plaats van deel te nemen aan deskundige discussies, is deze flat ideaal als uitgangspunt. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2018

Rosi & Michael uit Bottrop

4,5
5 5 5 3

Whg im Erdgeschoss

Die whg ist so schön wie auf den Bildern gezeigt. Alles sehr gepflegt und sauber. In den Betten können prima auch Leute über 45 Jahre schlafen.
Hummersen ist abgelegenen ,Auto also von Vorteil.
Mit dem Hund ist man aber sofort auf der anderen Strassenseite auf der
Gassistrecke ;-)
Alles in allem ein schöner Aufenthalt.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2017

Denise uit 26209

4,9
4.5 5 5 5

Sehr Rollstuhl gerecht!

Die Fewo ist ausgestattet mit Boxspringbetten, begehbarer Dusche und bietet sehr viel Platz für Rollstuhlfahrer zum fahren. Der Vermieter stellt auch einen Duschstuhl zur Verfügung falls gewünscht. Mit dem Auto kann man unter die Unterdachung ( Carpoort) fahren so das niemand Nasswerden kann. Die Vermieter sind Sehr freundlich und sofort Hilfsbereit, versuchen einem vieles zu ermöglichen und haben gute Tipps. Lieferdienste aus Lügde fahren nur sehr wenige Hummersen an, man kann aber gut etwas in Polle bestellen (7,5 km). In Polle gibt es auch Sehenswürdigkeiten und es liegt direkt an der Weser. Von Hummersen aus starten VIELE Wanderwege und die Aussicht ist Phänomenal.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Augustus 2016

Richter uit Frankfurt a. M.

5,0
5 5 5 5

Erlebnisreicher Familienurlaub

Wir haben im hübschen Schwedenhaus die nagelneue Ferienwohnung im Anbau bewohnt. Es fehlte wirklich an nichts und auch für unsere 1jährige Tochter war an alles gedacht. Die Wohnung und das gesamte Grundstück sind sehr kinder- bzw. familienfreundlich. Das Örtchen Hummersen ist sehr idyllisch gelegen, bietet jedoch viele Ausflugsmöglichkeiten für Groß und Klein, die mit dem Auto schnell und gut zu erreichen sind. Wir haben einen sehr schönen Urlaub bei Familie Benner verlebt, die mehr als gastfreundlich ist und können die Wohnung und Umgebung vor allem als Familie nur empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2016

Winfried & Waltraud M. uit 53332 Bornheim

4,2
3.5 4 5 4

kleine Fewo Hummersen am Köterberg

Die gemütliche Fewo ist ideal für bis 2 Personen, 1 Kind bis 7 Jahre ist auch noch möglich. Die Betten sind mehr was für Personen bis 45 Jahre. Die Lage ist ruhig mit Blick ins Grüne und bietet sich als Ausgangspunkt für viele Exkursionen zu Fuß, Rad oder Auto an. Ein Auto zur Versorgung ist empfehlenswert. An der Gastfamilie hat uns die Freundlichkeit, Aufgeschlossenheit, Hilfsbereitschaft und besonders die Kinderfreundlichkeit gefallen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Dhr. F. Benner

Dhr. F. Benner

Hallo lieve gasten, mijn vrouw en ik runnen al meer dan 20 jaar vakantiewoningen aan de Schieder See en aangezien onze drie dochters inmiddels ons Zweedse huis hebben verlaten, verhuren wij hier ook een vakantiewoning voor maximaal 6 personen en een kleinere woning voor maximaal 4 personen ( 15 minuten rijden van de Schieder See) Onze flats worden regelmatig gerenoveerd en eventuele schade wordt onmiddellijk hersteld. We kijken uit naar uw bezoek Familie Benner Vaste telefoon 05283 326 Er zijn twee aparte vakantiewoningen. Elk heeft zijn eigen ingang. Elk heeft toegang tot de prachtige tuin met barbecueplaats, grote houten schommel, strandstoel en ligstoelen. Het plaatselijke kleine zwembad ligt op twee minuten loopafstand. Verder is er een leuke speeltuin en een voetbalveld. Meer foto's per post!


meer informatie

Objectnummer: 42323

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/42323.htm

Dhr. Frank Benner

Buchholzstraße

32676 Lügde

0049(0) +491704004093

313/5023/0231


«Vakantie in het Zweedse huis op de Köterberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven