Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
234m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
234m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De nieuw gebouwde Villa Mirage biedt een zeer comfortabel en functioneel verblijf voor een perfecte familievakantie. Gelegen in het dorp Tugare met een minimarkt, bar en pizzeria op slechts 50 m van de accommodatie, en slechts 8 km van de zoete mediterrane stad Omiš met zijn beroemde zandstrand en de rivier Cetina met vele activiteitsmogelijkheden. De beroemde stad Split ligt op slechts 25 minuten rijden (19 km), en de dichtstbijzijnde toegang tot de snelweg is in Blato na Cetini (21 km). De villa zelf biedt 234 m² zeer mooi georganiseerd interieur op een omheind perceel van 960 m². Het biedt 4 slaapkamers met kingsize bedden, 4 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en woonkamer, een wasruimte, een garage, een privé zwembad met zonneterras en een overdekte eethoek buiten met een traditionele barbecue voor perfecte avonden naast het zwembad, met uitzicht op het dorpscentrum en een openbare buitenspeelplaats voor kinderen.

Hier vindt u de gedetailleerde grondorganisatie en alle aanbiedingen exclusief voor u:
* De OUTDOORs biedt een privézwembad van 3,6m x 10m, een ruim zonneterras met 8 ligstoelen en parasols, een overdekte eethoek buiten met traditionele barbecue en een tafel voor 8 personen. Er is ook een overdekte loungehoek naast de keuken. Voor wat plezier is er een buitentafeltennistafel en tafelvoetbal, en u kunt de openbare kinderspeelplaats bezoeken, die omheind is en op 50 meter van de accommodatie ligt.

* De begane grond biedt een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (magnetron, waterkoker, broodrooster, Nespresso capsule koffiezetapparaat...), airconditioning, een tafel voor 8 personen, een kookeiland, directe toegang tot het zwembad, een woonkamer met gratis wifi, een tv, Netflix, PS4 en een glazen deur naar het zwembad. Er is een familiebadkamer met douche en apart een wasruimte met wasmachine, droger en strijkapparatuur.

*De EERSTE verdieping biedt 4 slaapkamers:
Slaapkamer #1 (19,7 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, tv, airconditioning, uitzicht op het zwembad en en-suite badkamer (5,6 m²) met bad.
Slaapkamer NO2 (15,4 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, airconditioning, met uitzicht op het zwembad en en-suite badkamer (6,3 m²) met douche.
Slaapkamer nr. 3 (10,8 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, airconditioning.
Slaapkamer nr. 4 (10,8 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, TV, airconditioning
Een familiebadkamer 5,7 m² met douche, gedeeld met slaapkamers NO3 en NO4.

Het gebied van Omiš en de kloof van de rivier Cetina biedt vele sportmogelijkheden. U kunt de tokkelbaan over de kloof van de rivier Cetina proberen, wildwatervaren dat helemaal niet te ruig is, free climbing, paragliding, kanoën, fietsen en nog veel meer (8 km van de villa). Omis ligt op ongeveer 8 km van de accommodatie en heeft veel te bieden. De oude Kroatische kerk van Sveti Petar (St. Peter) is van cultureel belang, het oude gedeelte van Omiš biedt leuke straatjes om te verkennen en rond te lopen en bezoek een Mirabela fort met prachtig uitzicht op Omiš en de rivier Cetina (7 km). Veel goede restaurants, bars, een open markt met vers fruit en groenten, een slagerij, een vismarkt, de beste zand- en kiezelstranden met een zeer heldere zee en dat alles op slechts 10 minuten rijden van de accommodatie.
De beroemde stad Split ligt op 19 km of 25 minuten rijden van het centrum en is ook van cultureel belang, met vele restaurants, interessante bezienswaardigheden, zeer levendig gedurende de dag en ook 's avonds, dus dit is een must. see plaats!
Bij aankomst zal de eigenaar u veel nuttige informatie geven over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants (de dichtstbijzijnde is Konoba Palacio in Naklice, op 3 km afstand), mogelijkheden om een boot te huren en uw onvergetelijke Adriatische avontuur te beleven door het eiland Brač of Hvar te bezoeken, mogelijkheid om een diner te bestellen, een lichaamsmassage in een villa te boeken.
Het gehele pand is volledig omheind en er zijn 4 parkeerplaatsen op het eigen terrein (1 garageplaats), omheind.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 0.03 km

0.03 km

Luchthaven 36 km SPU SPLIT

36 km

Station 20 km SPLIT

20 km

Snelweg-afrit 21 km Blato na Cetini

21 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het gebied van Omiš en de Cetina rivierkloof biedt vele sportmogelijkheden. U kunt de zip-line boven de canyon van de Cetina rivier proberen, wildwater raften dat helemaal niet te ruig is, free climbing, paragliding, kanoën, fietsen, en nog veel meer (8km van de villa). Omiš ligt op ca. 8 km van de woning en heeft veel te bieden. De oude Kroatische kerk Sveti Petar (St. Peter) is van cultureel belang, het oude gedeelte van Omiš biedt leuke, kleine straatjes om te verkennen en doorheen te wandelen en bezoek een Mirabela fort met prachtig uitzicht op Omiš en de Cetina rivier (7km). Veel goede restaurants, bars, een open markt met vers fruit en groente, een slagerij, een vismarkt, de beste zand- en kiezelstranden met een zeer heldere zee, en dat alles op slechts 10 minuten rijden van het huis.
De beroemde stad Split is een 19 km of 25 minuten rijden naar het centrum en is ook van cultureel belang, met veel restaurants, interessante plaatsen om te bezoeken, zeer levendig tijdens de dag en ook in de avond, dus dit is de must-see plaats!
Bij aankomst zal de eigenaar u veel nuttige informatie geven over plaatsen om te bezoeken, aanbevolen restaurants (de dichtstbijzijnde is Konoba Palacio in Naklice, 3km ver), mogelijkheden om een boot te huren, en uw onvergetelijke Adriatische avontuur te beleven met een bezoek aan het eiland Brač of Hvar, de mogelijkheid om een diner te bestellen, om een lichaamsmassage te boeken op een villa.
Het hele pand is volledig omheind, en er zijn 4 parkeerplaatsen op het privéterrein (1 garageplaats), omheind.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de serviceprijs.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek een eindafrekening van de huiseigenaar voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt bezorgd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé-kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasović

Bedrijf M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele aanpak waarbij we ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom garanderen wij, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasović

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 436330

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/436330.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven