Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Beverburcht aan de Lagune

Garz

Max.  4   gasten
150m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
150m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Beschrijving

"Waar adelaars verstillen en stormen jagen". Deze boektitel van de Darß-boswachter Waldemar Martens beschrijft in een notendop wat u hier te wachten staat. Zeearenden vliegen dagelijks voorbij, de wind verdrijft de drukkende hitte en het uitzicht over de lagune, die op vele dagen tot aan de horizon reikt, geeft je het gevoel aan zee te zitten. Herten en vossen zijn regelmatige gasten. In de stille nachten hoort u de roep van de bosuil en het ruisen van de oude dennen waaronder dit vakantiehuis is genesteld, waardoor u het leven van alledag vergeet.

De gelijknamige grote beverburcht ligt in de rietkraag van het terrein. Het wildernisgebied begint bij de klifrand, die wij bewust niet omheinen. Toch mag de klifrand niet betreden worden om de talrijke wilde dieren niet te storen. Om dezelfde reden zijn honden niet toegestaan.

Het respect voor de natuur komt tot uiting in de energiezuinige houtbouw en de ecologische isolatie van het gebouw.

Het huis is bijzonder geschikt voor vier volwassenen die samen vakantie willen vieren, maar elk stel wil een apart toevluchtsoord voor zichzelf.

Welkom in het vakantiehuis "Biberburg am Haff".

Betreed dit buitengewone vakantiehuis en laat het op u inwerken. Warme zonnestralen stromen door de glazen voorgevel op het zuiden met ramen van vloer tot plafond en baden de comfortabel ingerichte woonkamer in een helder licht. In de geest van bouwmeester Bever is het gebouw voornamelijk uit hout opgetrokken.

Kijk nu eens naar buiten: u hebt een prachtig uitzicht, omlijst door oude bomen, over de lagune die zich bijna tot aan de horizon uitstrekt. De rietkraag verbergt de gelijknamige beverburcht, vele vogelnesten en wildkwekerijen. Hier bent u echt midden in de natuur en misschien cirkelt er wel een zeearend rond?

Het vakantiehuis is goed uitgerust, smaakvol ingericht en biedt 150 m² woonruimte voor maximaal vier personen voor een bijzondere vakantie op het eiland Usedom.

De grote keuken en eethoek is toegankelijk vanuit de woonkamer en ligt op het zuidwesten. Het heeft een vaatwasser, inductiekookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak.

Aan de andere kant van de woonkamer bereikt u de eerste slaapkamer (tweepersoonsbed 1,80 x 2,00 m, hoogte 56 cm) met aangrenzende badkamer, die beschikt over een gelijkvloerse douche (1,20 x 1,20 m) en een wastafel die van onderaf bereikbaar is. De begane grond is bewust drempelvrij gebouwd en dus een geschikte vakantiewoning voor rolstoelgebruikers. De tweede doucheruimte met een douche op de begane grond (1,00 x 1,00 m), een ligbad en een voor rolstoelen toegankelijke wastafel bevindt zich eveneens op de begane grond. De hoogte van de WC is 43 cm.

In de wintermaanden zorgt het knapperende vuur in de open haard voor gezellige warmte. Het gehele vakantiehuis is voorzien van vloerverwarming.

Via de mooie houten trap bereikt u de bovenverdieping. Hier vindt u nog een woonkamer, eveneens voorzien van een houtkachel. Het prachtige uitzicht op de lagune door de ramen van vloer tot plafond zal u elke dag betoveren. De tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed (1,80 x 2,00 m) en een WC bevinden zich op de bovenverdieping.

Alle woon- en slaapkamers zijn uitgerust met satelliet-tv. Uiteraard beschikt de gehele accommodatie over WLAN (glasvezel 50 MBit/s). Alle ramen zijn voorzien van horren. U kunt gratis gebruik maken van de wasmachine.

In de zomer nodigen zitjes en ligstoelen op het ca. 50 m² grote terras op het zuiden uit tot ontspanning. Een elektrische barbecue is beschikbaar voor gezellige maaltijden. Droomachtige zonsondergangen worden het best genoten met een glas wijn direct aan de klifrand. Vanuit de eetkamer komt u op het ca. 20 m² grote westelijke terras. Hier kunt u, afhankelijk van de stand van de zon, heerlijk buiten genieten. Het terrein van 8.000 m², dat niet omheind is tot aan de lagune, is grotendeels in zijn natuurlijke staat gelaten (geen siergazons) en is geliefd bij wild en vogels van allerlei pluimage. Hier kan men verbouwen wat de grond toelaat.

Aan de rand van het terrein, aan de rand van de lagune, bevindt zich een Finse blokhutsauna met elektrische kachel, kleedkamer, tuindouche en een al even indrukwekkend uitzicht op de lagune.

Als gast van het vakantiehuis heeft u toegang tot een eigen zwemsteiger, die slechts door enkele andere vakantiegasten gedeeld wordt. Hier hoort u alleen het geluid van de golven en het riet. U bereikt de zwemsteiger via het naburige pand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 8 km

8 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 1.2 km Flughafen Heringsdorf

1.2 km

Station 8 km Seebad Ahlbeck

8 km

Snelweg-afrit 55 km Anklam

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Baltische badplaatsen Heringsdorf, Ahlbeck en Bansin, evenals de levendige strandpromenade van Swinemünde in het naburige Polen, bereikt u na 15 minuten rijden.

Op loopafstand ligt het restaurant "Der Rote Baron" in de stijl van de luchtvaartromantiek. Geniet van hoogwaardig eten en lekkere drankjes op het gezellige zonneterras met uitzicht op legendarische vliegeniers op de eerste rij.

Directe buur van het avonturenrestaurant is de tentoonstellingsruimte "Hangar 10" met een bijzondere vliegtuigcollectie en klimpark.

Met de fiets bereikt u snel het natuurstrand Kamminker met een badgelegenheid aan de lagune van Szczecin (op 3 km afstand). Wij bevelen een bezoek aan de visrokerij "Klönsnack" aan de haven van Kammink aan. Andere idyllische natuurstranden vindt u in Prätenow en Stolpe op een afstand van ongeveer 4-5 km.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung 1.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands mehr als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, ist die Stornierung bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin 30 Tage oder früher vor Beginn des Mietverhältnisses kostenfrei und die geleisteten Zahlungen werden vollständig ohne Abzüge erstattet. 2.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands mehr als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin 29 bis 8 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. 3.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands mehr als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin 7 bis 0 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 100 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. 4.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands weniger als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, ist die Stornierung bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters bis zu 48 Stunden nach Buchung kostenfrei und die geleisteten Zahlungen werden vollständig ohne Abzüge erstattet. 5.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands weniger als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin bis 7 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. 6.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands weniger als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin zwischen 7 und 0 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 100 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 100 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen.

meer informatie:

U kunt uw fietsen veilig stallen in de fietsenstalling met e-bike oplaadmogelijkheid. In totaal kunnen er maximaal drie auto's op het terrein worden geparkeerd.

Wij stellen beddengoed en handdoeken gratis ter beschikking voor uw verblijf. Saunapakketten (badjas en 2 saunahanddoeken) kunnen op verzoek worden verstrekt (EUR 12,50 per persoon).

Aankomst en vertrek zijn enkel mogelijk op zaterdag (minimum verblijf steeds 7 nachten).

Een contactpersoon ter plaatse is altijd beschikbaar.

Bij aankomst dient een borgsom van EUR 250,00 contant te worden betaald, die op de dag van vertrek wordt terugbetaald, mits de vakantiewoning zonder schade is ingeleverd.

De servicekosten voor gas, water en elektriciteit worden berekend naar verbruik. De meterstanden worden bij aankomst en vertrek opgenomen en na vertrek gefactureerd.

*** Op de aangrenzende percelen worden verdere appartementsgebouwen gebouwd (start bouw 12/2021). Op weekdagen tussen 06:30 en 20:00 uur is visuele en akoestische hinder te verwachten. De bouwplaatskorting is reeds in mindering gebracht op de huurprijs. Claims voor korting in verband met de bouwplaats zijn daarmee afgehandeld. Het voorste gedeelte van de zwemsteiger is in de winter van 2022/2023 kapot door ijsmassa's. Het is mogelijk om met badschoenen het water naast de steiger in te gaan (vanaf 01/2023). ***


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf GfE Gesellschaft für Eigentumsbildung GmbH
Dhr. S. Koch

Dhr. S. Koch

Welkom in Usedom. Wij zijn de contactpersoon voor uw speciale vakantie op het zonnige eiland van Duitsland. Al onze accommodaties hebben een fantastisch uitzicht op het water. Geniet van rust en ontspanning midden in de natuur. Ons gekwalificeerd personeel staat ter plaatse persoonlijk tot uw beschikking. Wij verheugen ons op uw verblijf!


Andere accommodaties van Dhr. S. Koch


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 436414

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/436414.htm

Dhr. Stefan Koch

An der Haffküste 6

17419 Garz

0049(0) 38376294991

DE264128168

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven