Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Designer Villa Am Haff

Garz

Max.  8   gasten
400m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
400m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 27.04 tot 07.09.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 07.09.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij de designvilla Am Haff - schilderachtig gelegen direct aan de klif van Usedom met een fantastisch uitzicht op de lagune van Szczecin.

De designvilla biedt 400 m² woonruimte voor maximaal 8 personen (10 personen op aanvraag) en een klein kind tot 2 jaar, een elegant domicilie voor een uitzonderlijke vakantie op het eiland Usedom.

De villa

De villa doet zijn naam eer aan: gebouwd in Bauhaus-stijl, met grote ramen en ruime kamers, is hij licht en elegant. De stijlvolle, minimalistische inrichting draagt bij aan de bijzondere charme van deze woning.

Terras & tuin

Grenzend aan de designvilla ligt een terras van 150 m², uitgerust met een grote eettafel, een zithoek, ligstoelen, parasols en een elektrische barbecue. U vindt er ook een whirlpool van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de lagune. Tijdens heldere nachten wordt u betoverd door een zee van sterren die bijzonder helder schitteren dankzij de ligging van de villa midden in de natuur.

Aan het terras grenst de verzorgde, volledig omheinde tuin met een royaal gazon en een gezellige zithoek direct aan de klifrand. Vang hier de laatste stralen van de dag op met een glas wijn.

Het huis ligt op een perceel van 6.000 m², waarvan de helft volledig ongerept onder de klifrand ligt. Naast oude bomen, die 's avonds sfeervol oplichten, is er een brede rietkraag die tot aan de lagune reikt. Hier zeggen vossen en konijnen elkaar letterlijk welterusten, en ook herten zie je langs de rand van de klif lopen in het licht van de boomspots.

De begane grond

Wanneer u het huis binnenkomt, zet het gevoel van ruimtelijkheid zich binnen voort. Een grote entree met een vrij zwevende trap opent zich aan de zijkanten in twee symmetrische ruimtes. Aan de linkerkant is de ruime, open woonkamer met comfortabele bank en satelliet-tv (65 ") en een gezellige leeshoek. De ramen van vloer tot plafond kunnen desgewenst bijna volledig worden geopend. Een moderne gashaard fungeert als roomdivider bij de entree en zorgt in enkele minuten voor een weldadige warmte.

Aan de rechterkant is een open, ruime en moderne eetkeuken, uitgerust met een hoge standaard met vaatwasser, inductiekookplaat, stoomoven, raclette, koffiezetapparaat, magnetron en Nespresso-apparaat.

Vanaf de grote eettafel, die comfortabel plaats biedt aan 8 personen, kunt u genieten van het uitzicht op de tuin en de lagune. Ook hier kunnen de ramen van vloer tot plafond bijna volledig worden geopend.

Grenzend aan het eetgedeelte is een open recreatieruimte met een toernooidartmachine en tafelvoetbal, alsmede nog een koelkast met een ruime koelbox. Indien gewenst is er in deze ruimte een slaapgelegenheid voor twee personen: De comfortabele leren bank kan met een handomdraai worden uitgeklapt tot een slaapbank met een hoogwaardige matras (1,60 m x 2,00 m). Deze kamer heeft directe toegang tot het terras en kan worden verduisterd. De activiteitenruimte is door een gordijn gescheiden van het keukengedeelte.

Er is ook een gastenbadkamer op de begane grond, met een wastafel, WC en douche en een wasmachine en wasdroger voor vrij gebruik.

Via de open trap in de entree bereikt u de bovenverdieping. Hier komt u eerst in een ruime, lichte ruimte met zitgelegenheid en direct aangesloten terras met ligstoelen. Op het tegen de wind beschermde terras kunt u genieten van de eerste zonnestralen van het jaar met een fantastisch uitzicht op de lagune.

De bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers op het zuiden, beide voorzien van een tweepersoonsbed (2,00 m x 2,00 m), grote kledingkast en satelliet-tv (55 "). Tegenover elk van de twee slaapkamers bevindt zich een grote badkamer met ruime, gelijkvloerse douches. Een vrijstaand bad nodigt uit tot een gezellig ontspannend bad.

In de rechtervleugel van de bovenverdieping bevindt zich nog een slaapkamer met een uitklapbare leren bank met hoogwaardige matras (1,80 m x 2,00 m) voor twee personen, evenals een kledingkast en satelliet-tv (43 "). Deze kamer kan worden verduisterd.

Een hoogtepunt van ontspanning is de sauna met infraroodfunctie beglaasd aan de voorzijde en verbonden ontspanningsruimte. De verlichting met wisselende kleuren en de verborgen muziekinstallatie zorgen voor sfeervolle saunasessies.

Voor het huis bevinden zich twee ruime garages, elk ontworpen voor twee auto's, waarvan één in de huurprijs is inbegrepen (afmetingen: 4,60 m x 2,10 m).

Alle ramen en deuren, behalve de grote schuifdeuren op de begane grond, zijn voorzien van horren. Ter bescherming tegen de zon is de gehele zuidzijde voorzien van elektrisch bediende textielhorren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Slaapbank (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 8 km

8 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 1.2 km Flughafen Heringsdorf

1.2 km

Station 8 km Seebad Ahlbeck

8 km

Snelweg-afrit 55 km Anklam

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Baltische badplaatsen Heringsdorf, Ahlbeck en Bansin, evenals de levendige strandpromenade van Swinemünde in het naburige Polen, bereikt u na 15 minuten rijden.

Op loopafstand ligt het restaurant "Der Rote Baron" in de stijl van de luchtvaartromantiek. Geniet van hoogwaardig eten en lekkere drankjes op het gezellige zonneterras met uitzicht op legendarische vliegeniers op de eerste rij.

Directe buur van het avonturenrestaurant is de tentoonstellingsruimte "Hangar 10" met een bijzondere vliegtuigcollectie en klimpark.

Met de fiets bereikt u snel het natuurstrand Kamminker met een badgelegenheid aan de lagune van Szczecin (op 3 km afstand). Wij bevelen een bezoek aan de visrokerij "Klönsnack" aan de haven van Kammink aan. Andere idyllische natuurstranden vindt u in Prätenow en Stolpe op een afstand van ongeveer 4-5 km.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung 1.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands mehr als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, ist die Stornierung bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin 30 Tage oder früher vor Beginn des Mietverhältnisses kostenfrei und die geleisteten Zahlungen werden vollständig ohne Abzüge erstattet. 2.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands mehr als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin 29 bis 8 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. 3.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands mehr als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin 7 bis 0 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 100 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. 4.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands weniger als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, ist die Stornierung bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters bis zu 48 Stunden nach Buchung kostenfrei und die geleisteten Zahlungen werden vollständig ohne Abzüge erstattet. 5.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands weniger als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin bis 7 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 50 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. 6.) Sofern das in der Buchungsbestätigung ausgewiesene Buchungsdatum des Mietgegenstands weniger als 30 Tage vor dem Anreisetag liegt, bleibt bei einer ausdrücklichen Absage des Mieters/der Mieterin zwischen 7 und 0 Tage vor Beginn des Mietverhältnisses der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 100 % bestehen, sofern keine Weitervermietung des Mietgegenstandes erfolgte. Im Fall einer teilweisen Weitervermietung bleibt der vertragliche Anspruch des Vermittlers auf Zahlung des Mietzinses in Höhe von 100 % bestehen auf die Tage, die nicht erfolgreich weitervermietet wurden. Erfolgt die Weitervermietung durch den Einsatz von Sonderangeboten oder ähnlichem, ist der durch den geringeren Weitervermietungspreis bedingte Schaden zu zahlen. In jedem Fall wird eine Abwicklungsgebühr in Höhe von EUR 30.00 erhoben. Der Vermittler ist angehalten, sich um eine anderweitige Vermietung der Mietsache zu bemühen. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen.

meer informatie:

De basisprijs geldt voor een bezetting van de villa met maximaal 6 personen. Voor extra personen wordt een toeslag van 20,00 € / nacht en persoon in rekening gebracht. Op verzoek kunnen maximaal 10 personen worden ondergebracht. Een hoogwaardig opklapbed (0,90 m x 2,00 x) is beschikbaar voor de 9e en 10e persoon.

Wij stellen linnenpakketten (beddengoed en handdoeken) ter beschikking voor uw verblijf (inbegrepen in de totale prijs). Saunapakketten (badjas en 2 saunahanddoeken) kunnen op verzoek worden verstrekt (12,50 EUR per persoon). Voor een zuigeling kan tegen betaling een kinderstoel en een babybedje met beddengoed (5,00 EUR / dag elk) worden verstrekt.

Een contactpersoon ter plaatse is altijd beschikbaar.

Voor aankomst moet een borg van € 1.500,00 worden betaald, die uiterlijk 7 dagen na vertrek per bank wordt terugbetaald, mits het vakantieverblijf zonder schade is geretourneerd.

De reservering van de Designer Villa Am Haff vereist een aanlooptijd van drie dagen. Gelieve telefonisch of per e-mail te informeren naar aankomst op korte termijn.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf GfE Gesellschaft für Eigentumsbildung GmbH
Dhr. S. Koch

Dhr. S. Koch

Welkom in Usedom. Wij zijn de contactpersoon voor uw speciale vakantie op het zonnige eiland van Duitsland. Al onze accommodaties hebben een fantastisch uitzicht op het water. Geniet van rust en ontspanning midden in de natuur. Ons gekwalificeerd personeel staat ter plaatse persoonlijk tot uw beschikking. Wij verheugen ons op uw verblijf!


Andere accommodaties van Dhr. S. Koch


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 436637

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/436637.htm

Dhr. Stefan Koch

An der Haffküste 6

17419 Garz

0049(0) 38376294991

DE264128168

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 07.09.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven