Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe Villa Sagnia

Makarska

Max.  8   gasten
280m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
280m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Luxe Villa Sagnia is een nieuw gebouwde accommodatie met een zeer comfortabel en mooi georganiseerd interieur van 280 m², gelegen boven Makarska stad op een omheind perceel van 490 m². Het biedt alles wat nodig is voor een perfecte en ontspannen vakantie voor maximaal 8 personen, en het is ingericht met hoge kwaliteit, mooi ingericht, bedden met zeer comfortabele matrassen, het is volledig voorzien van airconditioning en met gratis Wi-Fi. Georganiseerd op 2 niveaus, biedt villa Sagnia 4 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken en woonkamer, een verwarmd privézwembad met een zonneterras, en een prachtig uitzicht op zee vanaf het hele terrein. Bovendien is er een fitnessruimte en funzone op de benedenverdieping naast de barbecue.
Hier is de gedetailleerde vloerorganisatie en wat exclusief voor u wordt aangeboden:
* De OUTDOOR biedt een overdekt terras uitgerust voor een hele dag verblijf, socialiseren, en de consumptie van eten en drinken. Vervolgens een groot zwembad van 40 m2, een ruime ligweide met ligbedden, en een grote tuin met een barbecue, omgeven door prachtige natuur. Het zwembad is ongeveer 11 meter lang en is uitgerust met een systeem om het water te verwarmen en af te koelen tot de gewenste temperatuur. Naast het zwembad is een terras met 4 ligstoelen en een buitendouche op zonne-energie, en op een apart zonneterras staan nog eens 4 ligstoelen. In de ligweide is het loungemeubilair bijzonder aantrekkelijk voor gezelligheid in de schemering, en aan de rand van het zwembad is er een bar met drie barkrukken, die ook van binnenuit bereikbaar is. De villa is omgeven door een prachtig aangelegde en ruime omgeving met olijf- en pijnbomen. In het westelijke deel is er een houtgestookte tuingrill en een adequaat uitgerust hulpgedeelte, zodat u kunt genieten van het bereiden van eten van de grill voor uw familie en vrienden. Daarnaast is er een hoekje voor uw jongste met de glijbaan en wat speelgoed op het kunstgrasveld. De buitentrap brengt u naar de airconditioned Kelderruimte uitgerust met een TV, Tafelvoetbal, Roeiapparaat, Hometrainer, Gewichten, en een Pilates bal, er is ook een apart toilet, en een wasruimte met een wasmachine, een droger, en strijkbenodigdheden.
De villa heeft ook een ruime garage met twee afgesloten parkeerplaatsen. Er is nog een open parkeerplaats voor de garage.

*De begane grond biedt een open woonruimte met een ruime en stijlvolle woonkamer met comfortabele banken, flat-screen TV, een Party box speaker, gratis WiFi; een eethoek voor 8 personen, een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen zoals een Nespresso Delonghi koffiezetapparaat, een magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een vaatwasser, een koelkast met een ijsmaker en andere. Het woongedeelte is verbonden met een eethoek buiten en het zwembadgedeelte door glazen deuren van vloer tot plafond. Er is ook een slaapkamer nr. 1 op de begane grond met een queen size bed 160cm x 200cm, een en-suite badkamer met een douche en een toilet, airconditioning, en een schuifdeur naar het zwembad.
* De eerste verdieping is bereikbaar via een interne trap, en er zijn drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer/toilet en douche, en elk met airconditioning. Vanuit de comfortabele kingsize (180cm x 200cm) boxspring bedden waarmee de kamers zijn uitgerust, ziet u al in de ochtend als u de gordijnen van de ramen omhoog doet, prachtige taferelen van de kust van Makarska en een geweldig uitzicht op zee. Elke badkamer heeft een raam zodat u ook tijdens het douchen contact met de natuur heeft. Elke slaapkamer heeft een balkon, of een loggia, de oostelijke en westelijke kamers hebben twee loggia's, of terrassen, waardoor u op verschillende momenten van de dag een plek kunt kiezen om te rusten. Alle gasten hebben toegang tot een groot terras op de bovenverdieping met een loungehoek met een spectaculair uitzicht over Makarska en de eilanden. Terrassen en loggia's helpen ook om een comfortabele temperatuur in de villa te handhaven op de heetste zomerdagen, natuurlijk met behulp van een centraal airconditioningsysteem.
De villa is zo ontworpen dat elk van de gasten voldoende ruimte en voldoende faciliteiten kan vinden om hun verblijf in de villa comfortabel en aangenaam te maken.
Kortom, Villa Sagnia is een volledig nieuwe, modern ontworpen, ingerichte en uitgeruste, en functionele villa die u zal voorzien van alle voorwaarden voor een comfortabel en aangenaam verblijf. Het voordeel is een rustige omgeving, een prachtige ambiance, een open uitzicht zonder obstakels, en tegelijkertijd de nabijheid van het centrum van Makarska en de beschikbaarheid van alle belangrijke faciliteiten

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 65 km SPU Split

65 km

Station 60 km Split

60 km

Snelweg-afrit 20 km Zagvozd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa SAGNIA ligt op 1,5 km van het centrum van Makarska, en een auto wordt aanbevolen omdat het boven de kustweg ligt, en er zijn veel interessante plaatsen in de buurt die u met de auto kunt bezoeken. U bevindt zich op 1,5 km van de prachtige stranden in Makarska, op slechts 1,2 km van lokale restaurants zoals Gastro Diva en vele andere, een minimarkt ligt op slechts 800 m afstand, en bar pubs liggen op 1,5 km afstand. Makarska is beroemd om zijn prachtige strand, een lange kronkelende strook van fijne kiezels waarachter zich een promenade met dennen en palmbomen bevindt die schaduw biedt op warme zomerdagen. Het is een perfecte plek voor gezinnen omdat u er waterfietsen kunt huren, op een banaan of jetski kunt rijden of gewoon kunt genieten van de oude straatjes van Makarska waar u de mooiste ijsjes, eten, diverse ambachten, souvenirs, vers fruit... en meer kunt kopen
Makarska ligt op het kruispunt van weg- en zeeroutes, dat maakt de stad perfect voor georganiseerde dagtochten. Vanuit Makarska is er een regelmatige excursielijn naar de eilanden Brac, Hvar en Korcula


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de servicekosten.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek van de huiseigenaar een eindafrekening voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel boodschappen bestellen, nog voor uw aankomst, die op het afgesproken tijdstip in de villa worden afgeleverd;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen wij u graag


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Mevr. M. Perasović

Mevr. M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele aanpak waarbij we ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom garanderen wij, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Mevr. M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Perasović

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 436653

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/436653.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven